ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κοντά σε Νετς ο Άντονι!

Μια ανάσα από τη μετακόμισή του στους Νετς φέρεται να βρίσκεται πλέον ο Καρμέλο Άντονι, μέσω μίας συμφωνίας στην οποία θα εμπλακούν τρεις ομάδες και... δεκατρείς (!) παίκτες.
Ο Καρμέλο Άντονι οδεύει προς το Νιου Τζέρσεϊ

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο ηγέτης των Νάγκετς θα καταλήξει στους Νετς, με την ομάδα του Νιου Τζέρσεϊ να αποκτά παράλληλα από τους «Σβόλους» τον Τσόνσεϊ Μπίλαπς, αλλά και τον Ρίτσαρντ Χάμιλτον από τους Πίστονς.

Η ομάδα του Ντένβερ θα πάρει σαν αντάλλαγμα δύο επιλογές πρώτου γύρου σε μελλοντικά ντραφτ από τους Νετς, αλλά και τους Ντέβιν Χάρις, Ντέρικ Φέιβορς, Άντονι Μόροου, Μπεν Ούζο, Στίβεν Γκρέιαμ και Κουίντον Ρος, ενώ οι Πίστονς θα πάρουν από τους Νετς τον Τρόι Μέρφι και τον Ζοάν Πετρό.
Πηγή gazzeta Read more!

Η επιστροφή Σπανούλη θα σπάσει τα κοντέρ!

Ποιο Master Chef και ποιο Ράδιο Αρβύλα! Ποιο Αλ Τσαντίρι Νιουζ και ποιο ποδόσφαιρο! Η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ σπάει όλα τα κοντέρ θεαματικότητας. Η κρατική τηλεόραση, που θα δείξει το ματς το βράδυ της Τετάρτης στις 21.00,θα μαζέψει όλο το χαρτί… 
Η επιστροφή Σπανούλη θα σπάσει τα κοντέρ!
Μπείτε στοSuperbasket.gr για να διαβάσετε το κείμενο του Τόλη Κοτζιά που αφορά την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.



Πηγή sport-fm Read more!

Το Φεβρουάριο η Red Bull

Το Φεβρουάριο η Red Bull

Την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο η Red Bull, με το οποίο θα πάρει μέρος και στις δοκιμές της Βαλένθια, που θα ξεκινήσουν την ίδια μέρα.


Με την έναρξη των δοκιμών στη Βαλένθια τον επόμενο μήνα η Red Bull αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο. Οι «κόκκινοι ταύροι» θα φανερώσουν το νέο τους όπλο την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου, με τον Κρίστιαν Χόρνερ να δηλώνει ότι στόχος της ομάδας είναι να βρίσκονται στο πρόγραμμα των δοκιμών. 

«Είμαστε στο πρόγραμμα για τις πρώτες δοκιμές. Θα είναι στενά τα περιθώρια για να καταφέρουμε να είμαστε εκεί, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Θα επιβεβαιώσουμε τα πλάνα μας και τις λεπτομέρειες για την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου σύντομα», ήταν τα λόγια του επικεφαλή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας. 

Από τη μεριά του, ο σύμβουλος του αγωνιστικού τμήματος της αυστριακής ομάδας, Χέλμουτ Μάρκο τόνισε πως θα ξεκινήσουν τις δοκιμές χωρίς να γίνει επίσημη παρουσίαση. 

«Θα ξεκινήσουμε τις χειμερινές δοκιμές χωρίς επίσημη παρουσίαση, αλλά σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε την RB7 από το ξεκίνημα στη Βαλένθια. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε εντός προγράμματος με το νέο μονοθέσιο». Έτσι, όλοι στη Red Bull, αλλά και στις άλλες ομάδες αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τις χειμερινές δοκιμές της Βαλένθια.

Πηγή gazzeta Read more!

Προς Αγγλία ο Μαραντόνα

Πρόταση να αναλάβει ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ φέρεται να έχει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, σύμφωνα με τις εφημερίδες της Αργεντινής «Nacion» και «Clarin». Ο «Pibe de Oro», στο πλαίσιο μίας συνέντευξης Τύπου είπε σε δημοσιογράφους: «Το Φεβρουάριο θα πάω στην Αγγλία για να εξετάσω πρόταση από σύλλογο». 
Προς Αγγλία ο Μαραντόνα
Σε μία από τις δύο εφημερίδες και συγκεκριμένα στη «Clarin» γράφεται, πως ο Αργεντινός προπονητής είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει τον πάγκο της Φούλαμ. «Δεν είμαι απελπισμένος, ξέρω ότι κάποια μέρα θα βρίσκομαι σε ομάδα», είπε ο Μαραντόνα, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε ακουστεί για την Άστον Βίλα. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Νίνης ο… Γεωργιάδης»


Ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του σχετικά με το ενδεχόμενο να πουλήσει τώρα τον Γιώργο Γεωργιάδη, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης. Μάλιστα, ο Θεοδωρίδης διέψευσε κατηγορηματικά ότι έγινε συνάντηση με την ΑΕΚ για τον παίκτη, ενώ δεν παρέλειψε να τον παρομοιάσει με τον Νίνη. Αναλυτικά τα όσα είπε, ξεκινώντας αρχικά ρίχνοντας ευθύνες στον Κοκότοβιτς:
«Νίνης ο… Γεωργιάδης»
"Περίμενα περισσότερα να πω την αλήθεια. Πρέπει σε κάποια παιχνίδια να γίνει καλύτερος καταμερισμός. Δεν μπορεί να επιμένουμε συνέχεια στα ίδια πρόσωπα. Θέλω να πιστεύω ότι και ο ίδιος θα το έχει καταλάβει", είπε αρχικά στην ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ 101.8 ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και συνέχισε: "Το θέμα μας δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι να μην ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες συνεχώς, για μεταγραφές μεταγραφές μεταγραφές. Αυτή τη στιγμή, είσαι αναγκασμένος με το υπάρχον υλικό να βρεις την καλύτερη λύση. Βλέπω όμως ότι ο προπονητής μας το μπαλάκι το πετάει συνεχώς αλλού. Μήπως βρήκε κανέναν παίκτη που τον θέλει και δεν τον πήραμε; Ξέρει καλά ότι και εμείς, αλλά και ο ίδιος, εδώ και ένα μήνα ασχολούμαστε καθημερινά με μεταγραφές. Αποκτήσαμε δύο μέχρι στιγμής. Δεν είναι όμως εύκολο όπως ίσως νομίζει ο προπονητής και ο κάθε φίλαθλος. Εμείς μπορεί να φέρνουμε μεταγραφές, αλλά τους απορρίπτει ο προπονητής. Τι να κάνουμε, να επιμείνουμε να τον φέρουμε; Και θα πρέπει να είναι πιο προσγειωμένος και θα πρέπει πραγματικά να μην πετάει συνεχώς το μπαλάκι αλλού και να βελτιώνεται. Να βλέπει και ο ίδιος τα λάθη του. Ήρθαν αρκετοί παίκτες και τους απέρριψε".

Υπάρχει κάποιο παράδειγμα, ποδοσφαιριστή που να γνωρίζουμε;
"Υπάρχουν και τώρα, αλλά και από το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι απέρριψε πάρα πολλούς παίκτες. Τον Στολτίδη, τον Κωνσταντόπουλο, τον Ολίσε. Πώς να το κάνουμε λοιπόν. Δεν μπορείς να βρίσκεις όπως θέλεις και όποτε θέλεις τους παίκτες. Τώρα έχεις κάποιους παίκτες και πρέπει να ρίξεις το βάρος σου και την προσοχή σου σε αυτούς. Διότι κι εμείς, δεν βγήκαμε ποτέ να πούμε τα λάθη που κάνει ο προπονητής. Έτσι δεν θα πρέπει κι αυτός να πετάει το μπαλάκι σε μας και να λέει έπρεπε η διοίκηση να είχε κάνει μεταγραφές. Ποιον; Μήπως μας πρότεινες κανέναν και δεν τον πήραμε;".

Εγώ αυτό που έχω δει πάντως, αν και θα ήταν προτιμότερο να την κάνω αυτή την κουβέντα με τον προπονητή, είναι ότι παίζει χωρίς αμυντικά χαφ...

"Η ομάδα παίζει ένα στυλ Μπαρτσελόνα. Δεν μπορεί να το παίζεις αυτό το παιχνίδι με κάθε αντίπαλο. Θα πρέπει πρώτα να φυλάς τα νώτα σου. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη".

Αυτό με την χρησιμοποίηση μικρών και ταλαντούχων παικτών έχει αγωνιστικό κόστος στην ομάδα;

"Έχει. Αλλά ένας ποδοσφαιριστής που αξίζει, δεν πρέπει να του στερείς τη συμμετοχή επειδή είναι Έλληνας. Ξέρουμε ότι από τον Έλληνα μπορεί να πάρεις περισσότερα και νομίζω ότι μέχρι στιγμής δικαιωνόμαστε".

Με την περίπτωση του Γεωργιάδη τι γίνεται; Υπήρξε τελικά πρόταση;

"Δεν είναι δυνατόν να γράφεται ότι έγινε συνάντηση από την ΑΕΚ με μένα. Και καταρχήν δεν συζητάω εγώ γι' αυτά τα νούμερα για ποδοσφαιριστή μας. Ούτε συζητάω. Δεν είμαστε για φτύσιμο. Αυτές οι προτάσεις και αυτά τα νούμερα που ακούγονται μας μειώνουν. Και σαν ομάδα κι εμένα σαν παράγοντα".

Είναι λίγα τα 400 συν κάποια έμψυχα ανταλλάγματα;

"Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να δώσει τον Νίνη στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ με 400 χιλιάρικα; Εγώ θα σας βάλω δύο παίκτες που είναι τουλάχιστον της ίδιας αξίας. Δηλαδή επειδή είναι στον Πανσερραϊκό, θα πρέπει η τιμή του να είναι πιο χαμηλή; Μπορεί να μην είναι και ίδια ακριβώς, αλλά δεν μπορεί να είναι και 400 χιλιάρικα. Και ο Γεωργιάδης αν πάει σε μια μεγάλη ομάδα και παίξει Ευρώπη η τιμή του θα διπλασιαστεί".

Για τη χρήματα μιλάμε;

"Δεν συζητάμε καν γι' αυτή την περίοδο. Από εκεί και πέρα όμως δεν πρέπει να λένε ότι συναντήθηκα και ότι έγινε πρόταση. Εγώ δεν συναντήθηκα με κανέναν και θα πρέπει να πω πως ούτε ξεκινάω να συζητήσω με αυτά τα ποσά. Ο Γεωργιάδης έχει μια ρήτρα, νομίζω δύο εκατομμύρια και όποιος θέλει ας πάει να τα δώσει και να τον πάρει. 400 χιλιάρικα μπορώ να δώσω κι εγώ και να πάρω τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ. Μου τον δίνει; Έχω τη δυνατότητα για 400 και για 500 και για 800. Κι αυτά που γράφουν ότι φοβούνται μήπως ο Ολυμπιακός τον χτυπήσει, πρέπει να σας πω ότι ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί από το καλοκαίρι για τον Γεωργιάδη. Να σας το πω κι αυτό. Όχι τώρα".

Και γιατί δεν προχώρησε;

"Γιατί δεν μπορούμε να ξεγυμνωθούμε κι εμείς σαν ομάδα".

Αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι μπορεί να πάει στον Ολυμπιακό;

"Γιατί δεν μπορεί; Αν ικανοποιηθεί ο Πανσερραϊκός, όλα μπορεί να γίνουν. Κι αν όχι απαραίτητα με το ποσό της ρήτρας, μπορεί και με ανταλλάγματα. Αλλά σας ξαναλέω, το να λένε ότι συναντηθήκαμε και να γράφονται και τα ποσά, ενώ εγώ δεν έχω κάνει καμία συνάντηση, δεν είναι εκνευριστικό; Μόνοι τους τα βγάζουμε τα ποσά;".
Πηγή aek365
Read more!

Βεντούρης: "Θέλουμε Νέμεθ"


Ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Γεράσιμος Βεντούρης μίλησε στον "Sentra 103,3" για τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά και το θέμα του Κομορτζί, το οποίο είναι στον... αέρα (κάντε κλικ εδώ).
Για το θέμα του Μήτρογλου: "Ελπίζαμε να τελειώσουμε κάποια πράγματα σήμερα το πρωί, αλλά ακόμα τρέχουμε. Δεν έχουμε κάτι καινούριο για τον Μήτρογλου. Και η σύσκεψη θα είχε αυτό το νόημα.

Αν προκύψει Μήτρογλου το μιλάμε, αλλιώς πάμε σε plan b. Η θα δανειστούμε άλλον από τον Ολυμπιακό ή θα πάμε σε λύση από το εξωτερικό. Ίσως ζητήσουμε κι άλλα χρήματα".

Για την... γκέλα στην οποία υπέπεσε: "Με απογοήτευσε το ότι δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή και παίρνω το βάρος πάνω μου. Όταν μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πίστευαν κι αυτοί ότι θα τέλειωνε γι αυτό κι αποδέσμευσα τον Μανιάτη, καθώς ήταν ούτως ή άλλως τιμωρημένος και δεν θα έπαιζε για δυο ματς. Αυτό που δεν πήγε το μυαλό μου το σενάριο να πει ο παίκτης "δεν πάω"".

Για την προσφορά του Ολυμπιακού για τον Μανιάτη κι αν ήταν καλύτερη απ’ αυτήν της ΑΕΚ: "Τα ανταλλάγματα της ΑΕΚ σίγουρα δεν ήταν καλύτερα. Ξεκινήσαμε για Μανιάτη η μεταγραφή και μετά έγινε πακέτο με Κουμορτζί. Η συμφωνία ήταν για 500.000 πληρωμένος ο Μανιάτης τα λεφτά δηλαδή που θα του δίναμε να μείνει στην ομάδα άλλο ένα εξάμηνο και πληρωμένος κι ο Μήτρογλου. Στην πορεία μίλησα με προπονητή και μου ‘πε καλύτερα να φύγει τώρα ο Μανιάτης. Δυστυχώς έκανα λάθος εκτίμηση.

Εφόσον τα ανταλλάγματα είναι τα σωστά, όχι δεν χαλάει. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει άλλη μεταγραφή αν δεν είναι σίγουρα τα ανταλλάγματα. Εχω ένα ραντεβού για το απόγευμα με τον Μαρινάκη να δούμε τι θα γίνει με Μήτρογλου και να κλείσουμε το θέμα. Εχω ακόμα μια ελπίδα".

Για την αγανάκτηση του κόσμου: "Κατανοώ την αγανάκτηση του κόσμου γιατί δεν ξέρουν τι γίνεται στα διοικητικά. Δεν τους αδικώ κι εγώ αν ήμουν κερκίδα ίσως να αντιδρούσα έτσι. Τους ζητώ συγγνώμη".

Για τη συνάντηση με Μαρινάκη: "Το θέμα Κουμορτζί δεν ξέρω τι θα γίνει. Πιο πολύ μας νοιάζει να δούμε το θέμα Μανιάτη κι αν δεν έρθει ο Μήτρογλου να δούμε τι θα πάρουμε ως αντάλλαγμα".

Για το ότι του χρεώνουν την προσωπική σχέση με τον Μαρινάκη: "Με ενοχλεί και πιο πολύ απ’ όλα ότι εγώ προσωπικά εγώ έδωσα λαβή. Η σχέση μου με τον Μαρινάκη δεν είναι κρυφή. Εγώ στον Πανιώνιο ήμουν πρόεδρος όταν ο Μαρινάκης ήταν 15-16 ετών".

Για το αν μίλησε με τον Μαρινάκη για εναλλακτικές: "Ναι υπήρχαν, και τα θέσαμε στο θέμα του Κουμορτζί. Αν δεν παίξει του Μήτρογλου θα πρέπει να δούμε τι θα δαπανηθεί για σέντερ φορ".

Για τον Νέμεθ: "Σίγουρα θα μας ενδιέφερε, αλλά δεν ξέρω πως θα γίνει. Εγώ θα πιέσω προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά θα πρέπει ο Ολυμπιακός να βοηθήσει με κάποια άλλη εναλλακτική. Αν ήξερα ότι υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να μην έχω τον Μήτρογλου το βράδυ της Τετάρτης δεν θα έδινα τον Μανιάτη".
Πηγή red planet
Read more!

Σεζόν... τέλος για Βαρεζάο

Η σεζόν τελείωσε... πρόωρα για τον Άντερσον ΒαρεζάοΕκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν θα παραμείνει ο  Άντερσον Βαρεζάο. Ο Βραζιλιάνος πάουερ φόργουορντ/σέντερ των Καβαλίερς θα υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς υπέστη ρήξη τένοντα στον δεξιό αστράγαλο.

Στο τέλος της περασμένης χρονιάς, ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ των «Ιπποτών» είχε υποστεί και κάταγμα στο ζυγωματικό, από αγκωνιά του Σενεγαλέζου σέντερ, Ντεσαγκάνα Ντιόπ, στην αναμέτρηση των Καβς με τους Μπόμπκατς.
Ο Βαρεζάο πρόλαβε να μετρήσει φέτος στο ΝΒΑ 9.1 πόντους, 9.7 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.2 κοψίματα κατά μέσο όρο.
Πηγή gazzeta Read more!

Στη Λίβερπουλ ο Κλαρκ

Βοηθός του Κένι Νταλγκλίς θα είναι από σήμερα ο Στιβ Κλαρκ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του βοηθού προπονητή στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ.
Στη Λίβερπουλ ο Κλαρκ

Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, ο 48χρονος Κλαρκ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ρεντς» και από εδώ και πέρα θα είναι το δεξί χέρι του Κένι Νταλγκλίς. Ο Κλαρκ εκτός από τη θητεία του στη Γουέστ Χαμ ως βοηθός του Τζανφράνκο Τζόλα, είχε εξαιρετικό και αξιοπρόσεκτο έργο και ως βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο στην ομάδα της Τσέλσι.
Πηγή gazzeta Read more!

Αποθέωση για Τζόρβα

Αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του ο Αλέξανδρος Τζόρβας μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη. 


Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ακούσει πολλά - αλλά σωστά και άλλα όχι - από τον κόσμο του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν. Και γενικότερα από την αρχή αυτής δεν ήταν στα πάνω του και δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση τον τερματοφύλακα που συνέβαλλε πέρυσι τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ από το «τριφύλλι». 
Η διακοπή του πρωταθλήματος, όμως, φαίνεται πως τον ανανέωσε και στα δύο ματς με την Ξάνθη και τον Αρη έκανε καίριες επεμβάσεις με αποτέλεσμα μετά το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς να γνωρίσει την αποθέωση από τους συμπαίκτες του. Πρώτοι που έσπευσαν να τον συγχαρούν ήταν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ, ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιποι αναγνωρίζοντας την συμβολή του στην νίκη κόντρα στην ομάδα του Κούπερ με την εντυπωσιακή επέμβαση στο 91 στο σουτ του Χαβίτο. 
Πηγή Leoforos
Read more!

Βαλντάνο: «Αναντικατάστατος ο Ρονάλντο»

Βαλντάνο: «Αναντικατάστατος ο Ρονάλντο»
Αναντικατάστατο χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χόρχε Βαλντάνο, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο. Ο τεχνικός διευθυντής της «Βασίλισσας», θεωρεί πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι «ευλογία» για την ομάδα, ενώ φαίνεται πως είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια του Κακά, ο οποίος επανήλθε στην αγωνιστική δράση πριν από λίγο καιρό. 

«Ο Κριστιάνο είναι ευλογία για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει κανείς, μας δίνει πολλά και δεν μπορείς να ζητήσεις περισσότερα. Όταν η ομάδα δείχνει πως χρειάζεται ενέργεια, τότε αυτός τη δίνει», είπε ο Βαλντάνο, ενώ για τον έτερο σούπερ σταρ του συλλόγου, Κακά, τόνισε: «Δείχνει πολύ άνετος, είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι που θα αρχίσει να δείχνει το ταλέντο του».

Πηγή sport-fm  Read more!

Τελευταία κίνηση για Χαβίτο

Παρότι οι άνθρωποι του Άρη είναι ενοχλημένοι από τιςδηλώσεις του Φρανσίσκο Χαβίτο, με τις οποίες επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, τις επαφές με τον Ολυμπιακό, θα τον καλέσουν για νέες συζητήσεις στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. 
Τελευταία κίνηση για ΧαβίτοΚαι κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να του έχουν καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ, τη στιγμή που η αντίστοιχη των «κίτρινων» προβλέπει αποδοχές που δεν θα ξεπερνούν κατά πολύ το ένα εκατομμύριο. 

Στο περιθώριο της κοπής της πίτας του Άρη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης ανέφερε πως οι Θεσσαλονικείς θα καλέσουν τον παίκτη για συζητήσεις: «Είναι στις προθέσεις μας να καταθέσουμε μια τελική πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Άρη».  

Πηγή sport-fm Read more!

Τέλος ο Ζουέλα

Τέλος ο Ζουέλα
Λύθηκε η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Φρανσίσκο Ζουέλα μετά από κοινή επιθυμία των δύο πλευρών. Ο Ανγκολέζος αμυντικός είχε ζητήσει εδώ και καιρό να αποχωρήσει και παρότι υπολογιζόταν από τον Μάκη Χάβο ως εναλλακτική επιλογή, η διοίκηση του «Δικέφαλου», μετά και το τρίτο μυϊκό πρόβλημα που παρουσίασε, τον αποδέσμευσε. 

Η επίσημη ανακοίνωση: 

«Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Francisco Zuella, ο οποίος και επιστρέφει στην FC Kuban Krasnodar. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Francisco Zuella για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή sport-fm Read more!

Κωστένογλου και επίσημα!

Κωστένογλου και επίσημα!
Την πρόσληψη του Νίκου Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία της ανακοίνωσε η Λάρισα. Ο Καβαλιώτης προπονητής αναλαμβάνει τις τύχες της ΑΕΛ στη δύσκολη προσπάθεια που έχει για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη συμφωνία της με το Νίκο Κωστένογλου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου του 1970 στην Καβάλα, ο Νίκος Κωστένογλου έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής στην Ξάνθη και κυρίως αγωνιζόμενος με τη φανέλα της ΑΕΚ, απ’ όπου ξεκίνησε και τη διαδρομή του στην προπονητική το 2005. Αρχικά ως τεχνικός στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αργότερα ως άμεσος συνεργάτης του Λορένζο Φερέρ, τον οποίο διαδέχτηκε στο τιμόνι της πρώτης ομάδας τον Φεβρουάριο του 2008, διατηρώντας την μέχρι τέλους «ζωντανή» στο κυνήγι του τίτλου. Το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου ανέλαβε το τιμόνι του Αστέρα Τρίπολης, διασφαλίζοντας την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και οδηγώντας την μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Πηγή sport-fm Read more!

Για μία μπάλα… Τη «χρυσή»!

Δικαιωματικά, την αξίζουν και οι τρεις, αλλά μόνο ένας θα την κατακτήσει! 

Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα μαθαίνουν σήμερα ποιος κέρδισε τη «χρυσή μπάλα»! 
Για μία μπάλα… Τη «χρυσή»!Για δεύτερη φορά, μάλιστα, στην ιστορία του θεσμού, οι τρεις φιναλίστ προέρχονται από την ίδια ομάδα, την Μπαρτσελόνα, με τη Μίλαν να έχει τα πρωτεία. 

Για πρώτη φορά, όμως, όποιος παίκτης κι αν κερδίσει το βραβείο θα προέρχεται από τα «σπλάχνα» της ομάδας, τη φανέλα της οποίας τιμά… και με το παραπάνω. 

Η όλη διαδικασία θα ξεκινήσει στις 15:00 στα γραφεία της FIFA στη Ζυρίχη, με τις συνεντεύξεις Τύπου των πρωταγωνιστών, ενώ το κυρίως μέρος της εκδήλωσης θα γίνει μεταξύ 17:30 με 19:00, μέχρι την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2010, που θα ανακοινωθεί στις 20:00. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΜΠΑΛΑΣ» 

1956 - Στάνλεϊ Μάθιους Αγγλία Μπλάκπουλ 
1957 - Αλφρέδο ντι Στέφανο Αργεντινή Ρεάλ Μαδρίτης 
1958 - Ρεϊμόν Κοπά Γαλλία Ρεάλ Μαδρίτης 
1959 - Αλφρέδο ντι Στέφανο Αργεντινή Ρεάλ Μαδρίτης 
1960 - Λουισίτο Σουάρες Ισπανία Μπαρτσελόνα 
1961 - Ομάρ Σίβορι Αργεντινή Γιουβέντους 
1962 - Γιόζεφ Μάζοπουστ Τσεχοσλοβακία Ντούκλα 
1963 - Λεβ Γιασίν ΕΣΣΔ Ντιναμό Μόσχας 
1964 - Ντένις Λόου Σκωτία Μάντσεστερ Γιουν. 
1965 - Εουσέμπιο ντα Σίλβα Πορτογαλία Μπενφίκα 
1966 - Μπόμπι Τσάρλτον Αγγλία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 
1967 - Φλόριαν Αλμπερτ Ουγγαρία Φερεντσβάρος 
1968 - Τζορτζ Μπεστ Β. Ιρλανδία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 
1969 - Τζάνι Ριβέρα Ιταλία Μίλαν 
1970 - Γκερντ Μίλερ Δ. Γερμανία Μπάγερν 
1971 - Γιόχαν Κρόιφ Ολλανδία Αγιαξ 
1972 - Φραντς Μπεκενμπάουερ Δ. Γερμανία Μπάγερν 
1973 - Γιόχαν Κρόιφ Ολλανδία Μπαρτσελόνα 
1974 - Γιόχαν Κρόιφ Ολλανδία Μπαρτσελόνα 
1975 - Ολεγκ Μπλαχίν ΕΣΣΔ Ντιναμό Κιέβου 
1976 - Φραντς Μπεκενμπάουερ Δ. Γερμανία Μπάγερν 
1977 - Αλαν Σίμονσεν Δανία Γκλάντμπαχ 
1978 - Κέβιν Κίγκαν Αγγλία Αμβούργο 
1979 - Κέβιν Κίγκαν Αγγλία Αμβούργο 
1980 - Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε Δ. Γερμανία Μπάγερν 
1981 - Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε Δ. Γερμανία Μπάγερν 
1982 - Πάολο Ρόσι Ιταλία Γιουβέντους 
1983 - Μισέλ Πλατινί Γαλλία Γιουβέντους 
1984 - Μισέλ Πλατινί Γαλλία Γιουβέντους 
1985 - Μισέλ Πλατινί Γαλλία Γιουβέντους 
1986 - Ιγκόρ Μπελάνοφ ΕΣΣΔ Ντιναμό Κιέβου 
1987 - Ρούντ Γκούλιτ Ολλανδία Μίλαν 
1988 - Μάρκο φαν Μπάστεν Ολλανδία Μίλαν 
1989 - Μάρκο φαν Μπάστεν Ολλανδία Μίλαν 
1990 - Λόταρ Ματέους Δ. Γερμανία Ιντερ 
1991 - Ζαν-Πιέρ Παπέν Γαλλία Μαρσέιγ 
1992 - Μάρκο φαν Μπάστεν Ολλανδία Μίλαν 
1993 - Ρομπέρτο Μπάτζο Ιταλία Γιουβέντους 
1994 - Χρίστο Στόιτσκοφ Βουλγαρία Μπαρτσελόνα 
1995 - Ζορζ Γουεά Λιβερία Μίλαν 
1996 - Ματίας Ζάμερ Γερμανία Ντόρτμουντ 
1997 - Ρονάλντο Βραζιλία Ιντερ 
1998 - Ζινεντίν Ζιντάν Γαλλία Γιουβέντους 
1999 - Ριβάλντο Βραζιλία Μπαρτσελόνα 
2000 - Λουίς Φίγκο Πορτογαλία Ρεάλ Μαδρίτης 
2001 - Μάικλ Όουεν Αγγλία Λίβερπουλ 
2002 - Ρονάλντο Βραζιλία Ρεάλ Μαδρίτης 
2003 - Πάβελ Νέντβεντ Τσεχία Γιουβέντους 
2004 - Αντρέι Σεβτσένκο Ουκρανία Μίλαν 
2005 - Ροναλντίνιο Βραζιλία Μπαρτσελόνα 
2006 - Φάμπιο Καναβάρο Ιταλία Ρεάλ Μαδρίτης 
2007 - Κακά Βραζιλία Μίλαν 
2008 - Κριστιάνο Ρονάλντο Πορτογαλία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 
2009 - Λιονέλ Μέσι Αργεντινή Μπαρτσελόνα 


Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...