ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

«Νίνης ο… Γεωργιάδης»


Ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του σχετικά με το ενδεχόμενο να πουλήσει τώρα τον Γιώργο Γεωργιάδη, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης. Μάλιστα, ο Θεοδωρίδης διέψευσε κατηγορηματικά ότι έγινε συνάντηση με την ΑΕΚ για τον παίκτη, ενώ δεν παρέλειψε να τον παρομοιάσει με τον Νίνη. Αναλυτικά τα όσα είπε, ξεκινώντας αρχικά ρίχνοντας ευθύνες στον Κοκότοβιτς:
«Νίνης ο… Γεωργιάδης»
"Περίμενα περισσότερα να πω την αλήθεια. Πρέπει σε κάποια παιχνίδια να γίνει καλύτερος καταμερισμός. Δεν μπορεί να επιμένουμε συνέχεια στα ίδια πρόσωπα. Θέλω να πιστεύω ότι και ο ίδιος θα το έχει καταλάβει", είπε αρχικά στην ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ 101.8 ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και συνέχισε: "Το θέμα μας δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι να μην ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες συνεχώς, για μεταγραφές μεταγραφές μεταγραφές. Αυτή τη στιγμή, είσαι αναγκασμένος με το υπάρχον υλικό να βρεις την καλύτερη λύση. Βλέπω όμως ότι ο προπονητής μας το μπαλάκι το πετάει συνεχώς αλλού. Μήπως βρήκε κανέναν παίκτη που τον θέλει και δεν τον πήραμε; Ξέρει καλά ότι και εμείς, αλλά και ο ίδιος, εδώ και ένα μήνα ασχολούμαστε καθημερινά με μεταγραφές. Αποκτήσαμε δύο μέχρι στιγμής. Δεν είναι όμως εύκολο όπως ίσως νομίζει ο προπονητής και ο κάθε φίλαθλος. Εμείς μπορεί να φέρνουμε μεταγραφές, αλλά τους απορρίπτει ο προπονητής. Τι να κάνουμε, να επιμείνουμε να τον φέρουμε; Και θα πρέπει να είναι πιο προσγειωμένος και θα πρέπει πραγματικά να μην πετάει συνεχώς το μπαλάκι αλλού και να βελτιώνεται. Να βλέπει και ο ίδιος τα λάθη του. Ήρθαν αρκετοί παίκτες και τους απέρριψε".

Υπάρχει κάποιο παράδειγμα, ποδοσφαιριστή που να γνωρίζουμε;
"Υπάρχουν και τώρα, αλλά και από το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι απέρριψε πάρα πολλούς παίκτες. Τον Στολτίδη, τον Κωνσταντόπουλο, τον Ολίσε. Πώς να το κάνουμε λοιπόν. Δεν μπορείς να βρίσκεις όπως θέλεις και όποτε θέλεις τους παίκτες. Τώρα έχεις κάποιους παίκτες και πρέπει να ρίξεις το βάρος σου και την προσοχή σου σε αυτούς. Διότι κι εμείς, δεν βγήκαμε ποτέ να πούμε τα λάθη που κάνει ο προπονητής. Έτσι δεν θα πρέπει κι αυτός να πετάει το μπαλάκι σε μας και να λέει έπρεπε η διοίκηση να είχε κάνει μεταγραφές. Ποιον; Μήπως μας πρότεινες κανέναν και δεν τον πήραμε;".

Εγώ αυτό που έχω δει πάντως, αν και θα ήταν προτιμότερο να την κάνω αυτή την κουβέντα με τον προπονητή, είναι ότι παίζει χωρίς αμυντικά χαφ...

"Η ομάδα παίζει ένα στυλ Μπαρτσελόνα. Δεν μπορεί να το παίζεις αυτό το παιχνίδι με κάθε αντίπαλο. Θα πρέπει πρώτα να φυλάς τα νώτα σου. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη".

Αυτό με την χρησιμοποίηση μικρών και ταλαντούχων παικτών έχει αγωνιστικό κόστος στην ομάδα;

"Έχει. Αλλά ένας ποδοσφαιριστής που αξίζει, δεν πρέπει να του στερείς τη συμμετοχή επειδή είναι Έλληνας. Ξέρουμε ότι από τον Έλληνα μπορεί να πάρεις περισσότερα και νομίζω ότι μέχρι στιγμής δικαιωνόμαστε".

Με την περίπτωση του Γεωργιάδη τι γίνεται; Υπήρξε τελικά πρόταση;

"Δεν είναι δυνατόν να γράφεται ότι έγινε συνάντηση από την ΑΕΚ με μένα. Και καταρχήν δεν συζητάω εγώ γι' αυτά τα νούμερα για ποδοσφαιριστή μας. Ούτε συζητάω. Δεν είμαστε για φτύσιμο. Αυτές οι προτάσεις και αυτά τα νούμερα που ακούγονται μας μειώνουν. Και σαν ομάδα κι εμένα σαν παράγοντα".

Είναι λίγα τα 400 συν κάποια έμψυχα ανταλλάγματα;

"Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να δώσει τον Νίνη στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ με 400 χιλιάρικα; Εγώ θα σας βάλω δύο παίκτες που είναι τουλάχιστον της ίδιας αξίας. Δηλαδή επειδή είναι στον Πανσερραϊκό, θα πρέπει η τιμή του να είναι πιο χαμηλή; Μπορεί να μην είναι και ίδια ακριβώς, αλλά δεν μπορεί να είναι και 400 χιλιάρικα. Και ο Γεωργιάδης αν πάει σε μια μεγάλη ομάδα και παίξει Ευρώπη η τιμή του θα διπλασιαστεί".

Για τη χρήματα μιλάμε;

"Δεν συζητάμε καν γι' αυτή την περίοδο. Από εκεί και πέρα όμως δεν πρέπει να λένε ότι συναντήθηκα και ότι έγινε πρόταση. Εγώ δεν συναντήθηκα με κανέναν και θα πρέπει να πω πως ούτε ξεκινάω να συζητήσω με αυτά τα ποσά. Ο Γεωργιάδης έχει μια ρήτρα, νομίζω δύο εκατομμύρια και όποιος θέλει ας πάει να τα δώσει και να τον πάρει. 400 χιλιάρικα μπορώ να δώσω κι εγώ και να πάρω τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ. Μου τον δίνει; Έχω τη δυνατότητα για 400 και για 500 και για 800. Κι αυτά που γράφουν ότι φοβούνται μήπως ο Ολυμπιακός τον χτυπήσει, πρέπει να σας πω ότι ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί από το καλοκαίρι για τον Γεωργιάδη. Να σας το πω κι αυτό. Όχι τώρα".

Και γιατί δεν προχώρησε;

"Γιατί δεν μπορούμε να ξεγυμνωθούμε κι εμείς σαν ομάδα".

Αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι μπορεί να πάει στον Ολυμπιακό;

"Γιατί δεν μπορεί; Αν ικανοποιηθεί ο Πανσερραϊκός, όλα μπορεί να γίνουν. Κι αν όχι απαραίτητα με το ποσό της ρήτρας, μπορεί και με ανταλλάγματα. Αλλά σας ξαναλέω, το να λένε ότι συναντηθήκαμε και να γράφονται και τα ποσά, ενώ εγώ δεν έχω κάνει καμία συνάντηση, δεν είναι εκνευριστικό; Μόνοι τους τα βγάζουμε τα ποσά;".
Πηγή aek365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...