ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Χιλή-Περού,ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Σήμερα το Κόπα Αμέρικα έχει ένα μεγάλο ντέρμπυ για τον τρίτο όμιλο! Χιλή-Περού με φόντο την πρόκριση στην 8αδα. Οι δύο ομάδες έχουν από 4 πόντους ενώ ακολουθεί η Ουρουγουάη με 2 η οποία αντιμετωπίζει την πιτσιρικαρία του Μεξικού. Η λογική λέει ότι Χιλή και Περού θα βολευτούν με την ισοπαλία και θα περιμένουν να μην κερδίσει η παρέα του Φορλάν έτσι ώστε να μην υπάρχει τριπλή ισοβαθμία.Το Περού είναι μια μαχητική και δυνατή ομάδα, μετά την Βενεζουέλα η έκπληξη του θεσμού. Όμως η Χιλή διαθέτει μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία στο καλό της απόγευμα με τον Σάντσεθ μπροστά μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε. Δεν ξέρω τι κίνητρα θα παιχτούν, και αν η Χιλή θέλει την νίκη και με ποιον θα διασταυρωθεί αν έρθει πρώτη στον όμιλο. Όμως με νίκη κλείνει την πρωτιά του ομίλου. Η απόδοση όμως είναι μικρή, στο 1,70 αλλά θα το τιμήσουμε. 

106 ΧΙΛΗ-ΠΕΡΟΥ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

PROTATHLITESGR
Read more!

Θέλει Ρεάλ ο Μπέκαμ

Στην αποκάλυψη πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης προέβη ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Τι είπε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Άγγλος σουπερστάρ τόνισε χαρακτηριστικά επί του θέματος:
«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα ήθελα να επιστρέψω. Αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε μείνει στη Ρεάλ πιο παλιά, τότε θα ολοκλήρωνα την καριέρα μου στη Μαδρίτη», είπε αρχικά και εν συνεχεία αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στον Κριστιάνο Ροναλντο:
«Είναι πραγματικό φαινόμενο και ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ανυπομονώ να τον δω να αγωνίζεται ξανά».

Πηγή gazzetta
Read more!

Στοίχημα με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

105 ΣΑΜΠΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ-ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ 1 1,55
104 ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ-ΤΟΜΠΟΛ 1 1,20
100 ΓΙΟΥΝΙΚ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ Χ 3,25
101 ΒΑΛΕΤΤΑ-ΕΚΡΑΝΑΣ Χ 3,30

Read more!

Κλόζε: «Μεγάλη μεταγραφή ο Σισέ»

Ο Μίροσλαβ Κλόζε θα έχει ως παρτενέρ στην γραμμή κρούσης της Λάτσιο τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γερμανός φορ χαρακτήρισε μεγάλη μεταγραφή αυτή του Γάλλου στράικερ.
Ο πρώην επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον, εκτός απροόπτου, νέο του συμπαίκτη: «Ηταν μεγάλη μεταγραφή. Είναι πολύ καλός παίκτης, ο οποίος είχε μεγάλη επιτυχία τόσο στις ομάδες που έπαιξε και ιδιαίτερα στην Εθνική Γαλλίας. Αυτή τη σεζόν η συμβολή του θα είναι αποφασιστικής σημασίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή gazzetta
Read more!

Αντίο Τζιμπρίλ

Αποθέωση για Σισέ στη Ρώμη (video)

Πλήθος οπαδών της Λάτσιο, αλλά και ιταλικών Μέσων περίμεναν τον Τζιμπρίλ Σισέ στο αεροδρόμιο «Φιουμιτσίνο» στην Ιταλία. 

Οι 400 περίπου «τιφόζι» των Ρωμαίων έλεγαν συνθήματα υπέρ του Γάλλου στράικερ, αλλά και κατά της μισητής Ρόμα και τους αρχηγού της Φραντσέσκο Τότι. 

Ο 30χρονος επιθετικός έβγαλε πολλές φωτογραφίες, χωρίς να κάνει δηλώσεις και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο της ομάδας. 

Πηγή sport-fm
Read more!

Εσιέν από του χρόνου!

Εσιέν από του χρόνου!
Νοκ-άουτ για έξι μήνες θα είναι τελικά ο Μίκαελ Εσιέν με τους φόβους του ιατρικού επιτελείου της Τσέλσι να επιβεβαιώνονται. Ο Γκανέζος μέσος χειρουργήθηκε στο ταλαιπωρημένο του γόνατο και θα επανέλθει αν δεν προκύψει και πάλι κάτι, τον Ιανουάριο του 2012. 
Η είδηση αυτή μετατρέπει σε αναγκαία την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ από τον Αντρέ Βίλας-Μπόας με τους Μουτίνιο της Πόρτο και Ντε Ρόσι της Ρόμα να είναι ψηλά στη μεταγραφική του λίστα. 

Από το 2008 και μετά ο άλλοτε «ανίκητος» 28χρονος άσος είχε τον έναν τραυματισμό μετά τον άλλον και έδεσε τα χέρια του νέου Πορτογάλου τεχνικού των Λονδρέζων που δεν μπορούσε να εμπιστευτεί τη σωματική του κατάσταση. 

Ο πρώην τεχνικός των «δράκων» ήθελε από την αρχή να τον αντικαταστήσει για σιγουριά και πλέον η απόφασή του αυτή, μετά την είδηση για εξάμηνη αναγκαστική αποχή, μοιάζει πλέον επιβεβλημένη. 
Πηγή sport-fm
Read more!

Πολυτιμότερος νέος παίκτης ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας αναδείχθηκε πολυτιμότερος νέος παίκτης (κάτω των 22 ετών) της χρονιάς στην Α1 Ανδρών, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Ντέρμπι με τον Καλάθη και διαφορά μίας ψήφου!


Τον τίτλο του καλύτερου νέου παίκτη κάτω των 22 ετών κέρδισε ο Κώστας Σλούκας που φόρεσε τη φανέλα του Άρη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο 21χρονος γκαρντ επικράτησε του Νικ Καλάθη με 34 ψήφους έναντι 33 του Ελληνοαμερικανού γκαρντ του Παναθηναϊκού, στην ψηφοφορία που διενήργησε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Πηγή sport24
Read more!

Υπογράφει στην Λίβερπουλ ο Ντόνι

Στο Λίβερπουλ θα βρεθεί την Τρίτη (12/07) ο Αλεξάντερ Ντόνι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Reds και να οριστικοποιήσει την μετακόμιση από την Ρόμα στο «Ανφιλντ».

Το deal για την μεταγραφή του 31χρονου πορτιέρο είχε χαλάσει νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, αφού ο Βραζιλιάνος μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων δεν κατάφερε να τα βρει με τη διοίκηση της Λίβερπουλ. Πλέον οι Reds, που έφτασαν σε συμφωνία με την Ρόμα θα έχουν έναν έμπειρο τερματοφύλακα για back up του Πέπε Ρέινα, ο οποίος είναι η πρώτη επιλογή του Κένι Νταλγκλίς.
Πηγή gazzetta
Read more!

Συμφωνία για Κωνσταντόπουλο

Μετά και την ολοκλήρωση του ΔΣ της Superleague ο πρόεδρος της Κέρκυρας Γιώργος Λιμπάντσης συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη και πριν από λίγο έδωσαν τα χέρια για την μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στην ΑΕΚ.

Πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και την Τρίτη (12/7) θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Έλληνα γκολκίπερ. Ο Dimi βρίσκεται στο Καρπενήσι για την προετοιμασία με την Κέρκυρα, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στο νησί προκειμένου να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει.

Πηγή sport24

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...