ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Βλέπει Μπάριος η Ρεάλ

Βλέπει Μπάριος η Ρεάλ
Τον άσο της Μπορούσια Ντόρντμουντ, Λούκας Μπάριος εμφανίζει ως μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης ο ισπανικός Τύπος.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Marca, ο επιθετικός της γερμανικής ομάδας παρακολουθείται από τον Ζοσέ Μουρίνιο για τη θέση του στράικερ.
Όπως αναφέρεται, ο Ίβηρας τεχνικός έχει πολύ καλή εικόνα και εξαιρετική άποψη για τον παίκτη τον οποίο θέλει να φέρει στη Μαδρίτη. Ο Μπάριος είναι Παραγουανός, με συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του και μέχρι στιγμής στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει οκτώ γκολ. Πέρσι πέτυχε 19 τέρματα σε 33 συνολικά συμμετοχές με τον σύλλογο της Βεστφαλίας, ο οποίος παράλληλα τον κοστολογεί στην τιμή των 15 με 20 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.
Πηγή gazzeta
Read more!

Κλείνει Ρανόκια η Ίντερ

Μια ανάσα από την απόκτηση του Αντρέα Ρανόκια βρίσκεται η Ίντερ, όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα. Ο αμυντικός της Τζένοα θα μετακομίσει τον Ιανουάριο στο Μιλάνο.
Κλείνει Ρανόκια η Ίντερ
Οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και τις τελευταίες εβδομάδες το όνομα του Ρανόκια ακουγόταν πολύ έντονα. Σύμφωνα με τηνGazzetta dello Sport, η διοίκηση της Ίντερ κατέθεσε προσφορά της τάξεως των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία ενδέχεται να φτάσει τα 8 εκατ. ευρώ.

Η Τζένοα, ωστόσο, φέρεται να αξιώνει για τον παίκτη 12 εκατομμύρια ευρώ και η Ίντερ είναι αποφασισμένη να προσφέρει έναν εκ των Τζόναθαν Μπιαμπιανί, Νταβίντ Σαντόν, Μακ Ντόναλντ Μαριγκά και Σάλεϊ Μουντάρι στα έμψυχα ανταλλάγματα.
Πηγή gazzeta Read more!

Ακούγονται ξανά Μπλάνκο, Τζιμπούρ

Τα ονόματα των Τζιμπούρ, Μπλάνκο άρχισαν να ακούγονται ξανά στον ΠΑΟ, που θέλει ν’ αγοράσει σέντερ φορ.
Η περίπτωση του 28χρονου Αργεντινού είναι πιο εύκολη και μάλιστα τώρα που είναι σε φόρμα σκοράροντας συνεχώς, ο «Ζορό» έχει ανεβάσει τις μετοχές του. Τέσσερα χρόνια πρώτος σκόρερ της Ένωσης, ο λάτιν επιθετικός μπορεί ν’ αποτελέσει εξαιρετική λύση πάγκου, πίσω από τον Τζιμπρίλ. Όσο ο ατζέντης του Αργεντινού δεν τα βρίσκει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών είναι φυσιολογικό να παραμένουν «ζεστοί» με την περίπτωσή του.
Πηγή Leoforos
Read more!

Live Streaming Φίλοι Ζιντάν & Φίλοι Ρονάλντο Vs All Stars Ολυμπιακού












Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Read more!

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!

Νέο μέλος από σήμερα στην παρέα μας!Ο δημοσιογράφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΝΤΑΣ είναι το καινούργιο μέλος της συντακτικής ομάδας του ProtathlitesGR.Ο Γιάννης θα υπογράφει ως "Crash".Η προσθήκη αυτή έγινε με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία μας σε θέματα!
Ευχαριστούμε λοιπόν πολύ τον Γιάννη, τον καλωσορίζουμε και σας υποσχόμαστε...ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! Read more!

Τεόντοσιτς: "Μας έχουν λείψει οι οπαδοί μας"


Για ένα ακόμη παιχνίδι φέτος, ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη των ερυθρολεύκων επί της Σαρλερουά με σκορ 67-80. Ο Σέρβος γκαρντ σημείωσε 16 πόντους (2τρ), μοιράζοντας παράλληλα 4 ασίστ στους συμπαίκτες του σε 22 λεπτά συμμετοχής.
Ο 23χρονος πλέι-μέικερ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Σαρλερουά, στάιθηκε στην επικράτηση επί της βελγικής ομάδας, ζητώντας παράλληλα την στήριξη του κόσμου ενόψει της συνέχειας, ο οποίος, όπως τόνισε έχει λείψει από την ομάδα: "Στο Βελγιο το ζητούμενο για μας δεν ήταν μόνο η νίκη. Χρειαζόμασταν ένα τέτοιο παιχνίδι στο οποίο θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα έχουμε τον έλεγχο. Πιστεύω ότι μας βοήθησε πολύ το γεγονός ότι μείναμε στην Ισπανία.

Τώρα όμως θα πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια αρχής γενομένης με τον Ηλυσιακό. Σεβαστήκαμε τη Σαρλερουά όπως αρμόζει να κάνουμε σε κάθε ομάδα κι αυτό πρέπει να κάνουμε και την Πέμπτη.
Το γήπεδο του Ηλυσιακού είναι πολύ δύσκολο κι αυτοί δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν. Πρέπει απο την αρχή να ακολουθήσουμε τη συνταγή του Βελγίου.
Δεν έχει τελειώσει ακόμα η πρωτιά του ομίλου. Ακόμα και να είχε όμως, δεν θα πρέπει να άλλαζε κάτι στον τρόπο που θα αντιμετωπίζαμε τη Ρόμα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήταν στο Σαρλερουά. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και πιστεύω ότι τους δώσαμε λίγη χαρά. Πρέπει να ξέρουν οτι είναι πολύ σημαντικοί για μας έχουν λείψει",σχολίασε ο Μίλος Τεόντοσιτς.
Πηγή red planet
Read more!

Πιθανότητες για δύο κεντρικά χαφ


Οι τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού καταδεικνύουν πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, πλησιάζει και πλέον άπαντες στην ομάδα αναμένουν τις τελικές αποφάσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα ώστε να τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά ζητήματα.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρωταθλητής Ελλάδας θα κινηθεί για την απόκτηση δύο κεντρικών χαφ που θα μπορούν συνάμα να βοηθήσουν και στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.
Ο 64χρονος τεχνικός έχει αντιληφθεί το πρόβλημα που υφίσταται στην συγκεκριμένη θέση και πλέον είναι πολύ πιθανό το γεγονός να γίνει κίνηση τόσο για αριστεροπόδαρο κεντρικό χαφ όσο και για δεξιοπόδαρο μέσο ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί και ως ως δεκάρι.
Πηγή leoforos
Read more!

Συμβόλαια... ενωσίτικης τρέλας!

Η υπέρβαση με τον Σκόκο. Η αδιαλλαξία απέναντι στον Μπλάνκο. Η αναβλητικότητα με τον Τζιμπούρ. Τι συμβαίνει, τελικά, με τις ανανεώσεις συμβολαίων στην ΑΕΚ; Το gazzetta.gr παρουσιάζει εννιά διαφορετικές ιστορίες από το παρελθόν με… ιδιαίτερη ιστορία και ενδιαφέρον.
Συμβόλαια... ενωσίτικης τρέλας!
9. Το αυτονόητο «ναι»…

Ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2008 και η γεμάτη πρώτη χρονιά που έκανε, έμοιαζε να λύνει το πρόβλημα που κατά καιρούς αντιμετώπιζε η Ένωση στη θέση του γκολκίπερ. Δημιουργούσε, όμως, ένα άλλο πρόβλημα! Το μπερδεμένο ιδιοκτησιακό καθεστώς που υπήρχε γύρω από τον Αργεντινό τερματοφύλακα, δημιούργησε κάποια ερωτηματικά στο κατά πόσο ο δικέφαλος θα ανανέωνε το συμβόλαιό του ή όχι. Ερωτηματικά παρόμοια με εκείνα που είχαν προκύψει ένα χρόνο πριν για τον Ίσμαελ Μπλάνκο, αφού αμφότερες οι περιπτώσεις ήταν αποκλειστικά και μόνο στο χέρι της ΑΕΚ. 

Η αρχική συμφωνία προέβλεπε πως η Ένωση θα έπρεπε να καταβάλει 200.000 ευρώ στους μάνατζερ του Σάχα και κάτι παραπάνω από 550.000 στον ίδιο για το καινούργιο του συμβόλαιο. Τα ποσά κρίνονταν μεγάλα και πολλοί υπέθεταν πως θα έκανε πίσω η ΑΕΚ μπροστά στο οικονομικό βάρος. Τα πράγματα, τελικά, εξελίχθηκαν διαφορετικά και στις 29 Μαΐου ανακοινώθηκε η υπογραφή νέου συμβολαίου τριετούς διάρκειας.

8. Αντί για υπογραφή, λύση…

Δεν είχαν όλες οι διαπραγματεύσεις αίσιο τέλος και το καλοκαίρι του 2008 ήταν ένα από τα πιο σοκαριστικά για τον κόσμο της ΑΕΚ. Σα να μην έφτανε το πρωτάθλημα που λίγο καιρό πριν είχε ολοκληρωθεί με τα γνωστά αποτελέσματα του CAS, ήρθαν και οι εξελίξεις των επόμενων μηνών για να τους… αποτελειώσουν. Δύο συμβόλαια που έληγαν βρίσκονταν στο προσκήνιο. Μόνο που δεν έληγαν εκείνο το καλοκαίρι, αλλά ένα χρόνο αργότερα. 

Ο Τραϊανός Δέλλας και ο Νίκος Λυμπερόπουλος συζήτησαν την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο μεν πρώτος για να υπογράψει το τελευταίο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ο δε δεύτερος γιατί υπήρχε και η πρόκληση του εξωτερικού. Μετά τις συζητήσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη προέκυψε εκείνο που ουδείς είχε φανταστεί πριν. Λύθηκαν τα συμβόλαιά τους! Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποχαιρέτησε πρώτος στις 7 Ιουλίου και χωρίς να το περιμένει κανείς, ακολούθησε 15 μέρες μετά ο Τραϊανός Δέλλας.

7. Κόντρα στα προγνωστικά…

Το καλοκαίρι του 2004 είχε τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος. Δεν το έκανε, παρότι θα μπορούσε να έχει όλες τις ομάδες στα πόδια του και να υπογράψει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Παρέμεινε στηνΑΕΚ, πεπεισμένος ότι θα μπορέσει να είναι μέρος κάτι μεγάλου που γεννιόταν με τον Ντέμη Νικολαΐδη στην προεδρία. Ένα χρόνο μετά και όντας σε μεγάλο βαθμό δικαιωμένος για την επιλογή του, θα μπορούσε και πάλι να ψάξει με έναν πιο εύκολο τρόπο να φύγει από την ΑΕΚ. Αντί να ψάξει τον τρόπο να φύγει και αντί να κολακευτεί από το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων – με τη Βέρντερ Βρέμης να είναι η πιο πιεστική απ’ όλες – εκείνος υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Στις 10 Μαΐου του 2005 η ΑΕΚ και ο Κώστας Κατσουράνης επέκτειναν για τρία επιπλέον χρόνια τη συνεργασία τους, με αυτονόητο πως υπήρξε κάποια αναπροσαρμογή και στις αποδοχές του. 

6. Δώρο ο… εκρηκτικός μηχανισμός!

Στην ΑΕΚ είχε υπογράψει στο ξεκίνημα του 1998. Από το καλοκαίρι και μετά θα εντασσόταν στο δυναμικό της Ένωσης, αφήνοντας την Ξάνθη, όπου είχε παίξει για πέντε χρόνια. Χρόνο με τον χρόνο, ο Άκης Ζήκος θα εμφανιζόταν και καλύτερος, με αποτέλεσμα η ανακοίνωση για επέκταση της συνεργασίας του με την Ένωση τον Οκτώβριο του 2001, οκτώ μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του να θεωρείται τεράστια επιτυχία του Μάκη Ψωμιάδη. 1 δις δραχμές για τέσσερα επιπλέον χρόνια και μια ανακοίνωση που σκόρπιζε ενθουσιασμό. «Σε κατ’ αρχήν συμφωνία ήλθαν ο Άκης Ζήκος με τηνΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής έδωσε τα χέρια με τον κ. Μ. Ψωμιάδη και πλέον απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου». 

Ο ενθουσιασμός κράτησε ένα μήνα. Οι υπογραφές δεν έπεσαν ποτέ και μετά από ένα μήνα, ο Ζήκος ακυρώνει τη συμφωνία, δηλώνοντας πως βαρέθηκε να περιμένει τα συμβόλαια. Στις 18 Νοεμβρίου, κατόπιν αγώνα της ΑΕΚ στο Ηράκλειο, άναυδοι όλοι μαθαίνουν πως το αυτοκίνητο του Άκη Ζήκου έχει καταστραφεί ολοσχερώς, μετά από επίθεση που έγινε με βόμβες μολότοφ. 

5. Πρωτοχρονιά στο… φαξ!
Η ΑΕΚ τον απέκτησε τον Γενάρη του 2005… Μια από τις ποιοτικότερες κινήσεις που είχαν γίνει από το καλοκαίρι του 2004 κι έπειτα, όταν άλλαξαν τα δεδομένα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και γενικότερα στο σύλλογο. Ένα χρόνο μετά, το συμβόλαιό του εκκρεμούσε. Οι διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπό του ήταν σκληρές και κράτησαν μήνες. Στο παιχνίδι μπήκε κάποια στιγμή οΠαναθηναϊκός και, μάλιστα, λίγα 24ωρα πριν φύγει το 2005 εμφανιζόταν να τον έχει αποκτήσει. Σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν βρισκόταν, καθώς η ΑΕΚ έκρινε πως οι απαιτήσεις του Πάολο Μπαρμπόζα ήταν υπερβολικές και δεν είχε διάθεση για παιχνίδια. 

Το σίριαλ είχε ανατροπή. Και η ανατροπή ήρθε στην πιο απρόβλεπτη μέρα του χρόνου, όταν όλοι ετοιμάζονται για το ρεβεγιόν! Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή είπε το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση της ΑΕΚ, κατόπιν συνεχών διαπραγματεύσεων και ανταλλαγή προτάσεων μέσω του φαξ. Την 1η μέρα του 2006 ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση του συμβολαίου για τα επόμενα 2,5 χρόνια. 

4. Η… εσχάτη προδοσία!

Ήταν μια μεταγραφή που το 1991 πέρασε από σαράντα κύματα και είχε ολοκληρωθεί χάρη και στην παρέμβαση των οπαδών της ΑΕΚ. Εκείνη την εποχή θα δηλώνει αμετανόητος και πιστός οπαδός της Ένωσης, με αποτέλεσμα η μετακίνησή του να θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία. Στην Αθήνα κατέβηκε από τη Βέροια το καλοκαίρι του 1991 και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Στην πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ σκόραρε 11 φορές, τη δεύτερη 16 και την Τρίτη αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 26 γκολ και ήταν το αγαπημένο παιδί της κερκίδας! 

Γι’ αυτό και η αποχώρησή του από την Ένωση «πόνεσε» και πλήγωσε τόσο πολύ τον κόσμο της. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα γνώριζε μια ακόμα ήττα, μετά από εκείνη που είχε προηγηθεί ένα χρόνο πριν με τον Ντανιέλ Μπατίστα, αφού ο Αλεξανδρής θα αγνοούσε την πρόταση που του έγινε για ανανέωση του συμβολαίου του και χωρίς πολλές-πολλές διαπραγματεύσεις θα έφευγε για τον Ολυμπιακό.  

3. Ο πρώτος απ’ τους πολλούς…

Η ΑΕΚ τον είχε αποκτήσει από τον Εθνικό το καλοκαίρι του 1989. Υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια και ήταν σταθερά στους πρώτους σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και από τους πλέον εντυπωσιακούς ποδοσφαιριστές. Το καλοκαίρι του 1992 είχε φτάσει η στιγμή να ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Υπήρχαν φήμες για πρόταση του Ολυμπιακού, όμως εκείνο τον καιρό η ΑΕΚκυριαρχούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης πλήρωσε τη βεβαιότητά του, σε βαθμό αλαζονείας. 

«Ο Μπατίστα πρώτα θα ασπρίσει και μετά θα πάει στον Ολυμπιακό», είχε δηλώσει μετά από αγώνα της ΑΕΚ και δεν μπήκε στη διαδικασία παζαριού. Θεωρούσε αυτονόητο πως ο ελληνοποιημένος επιθετικός θα αποδεχτεί την πρόταση της πρωταθλήτριας Ένωσης και θα απορρίψει τα περισσότερα χρήματα των ερυθρολεύκων. Εντέλει, συνέβη το αντίθετο από την πρόβλεψη του Μελισσανίδη. Ο Μπατίστα δεν άσπρισε, αλλά φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και άνοιγε το μονοπάτι για να ακολουθήσουν πολλοί ακόμα στη συνέχεια. 

2. Εφτά χρόνια… συμβόλαιο!

Μια ιστορία που ξεκίνησε χωρίς να υπάρχει πρόθεση ανανέωσης συμβολαίου και κατέληξε στο πιο πολυετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ, ίσως και γενικότερα στην Ελλάδα. Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκτήθηκε από την Ένωση το 1996 και υπέγραψε για τρία χρόνια. Ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, ήρθε η πρόταση της Άντερλεχτ. Η ΑΕΚ θα εισέπραττε 1,3 εκ. δραχμές και ο Έλληνας επιθετικός 250 εκ. δραχμές για κάθε χρόνο συμβολαίου. Όλα ήταν συμφωνημένα, η μεταγραφή είχε ολοκληρωθεί και απέμεναν μόνο οι υπογραφές και η ανακοίνωση για την τυπική οριστικοποίηση της μετακίνησης. Στις 28 Μαΐου, οι βελγικές εφημερίδες έδιναν όλες τις λεπτομέρειες για τη μεταγραφή.

Ο 25χρονος τότε επιθετικός, πήγε στο Βέλγιο, γύρισε από το Βέλγιο και για τρεις ημέρες ένιωθε ότι είναι παίκτης της Άντερλεχτ. Τα δεδομένα άλλαξαν άρδην στις 3 Ιουνίου. Η ΑΕΚ ανακοίνωση ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται, οι Βέλγοι ήταν εξοργισμένοι, οι εφημερίδες απορούσαν για την τακτική της Ένωσης και λίγο καιρό μετά, θα ερχόταν το συμβόλαιο ζωής. Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα υπέγραφε για εφτά χρόνια (5+2) με την ομάδα της καρδιάς του.

1. Κάθε καλοκαίρι…

Το όνομά του είναι επίκαιρο. Οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά και οι δηλώσεις του πριν λίγες μέρες σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέσυραν από το ντουλάπι το αγαπημένο σίριαλ κάθε καλοκαιριού. Θα μείνει ο Στέλιος Μανωλάς στην ΑΕΚ ή όχι; Θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή θα προτιμήσει άλλη ομάδα? Περισσότερες επαναλήψεις και από το «Ρετιρέ» ήταν το θέμα που ξεπουλούσε κάθε καλοκαίρι, με αποκορύφωμα εκείνο το 1997! Ο Μιχάλης Τροχανάς ήταν και δεν ήταν μεγαλομέτοχος στην ΑΕΚ, ο Αλέξης Κούγιας είχε οριστεί πρόεδρος, ο Ντουμίτρι Ντουμιτρίου ήταν προπονητής και, μάλιστα, είχε φέρει τον συμπατριώτη του Άντον Ντόμπος για να καλύψει το κενό του Έλληνα αμυντικού. 

Το καλοκαίρι πέρασε και η προετοιμασία το ίδιο. Χωρίς να πάρει την απόφαση η «σημαία» της ΑΕΚ να αφήσει την αγαπημένη του Νάξο και να ενταχθεί – έστω και καθυστερημένα – στις υποχρεώσεις της Ένωσης, κάτι που έκανε τα προηγούμενα καλοκαίρια. Αυτή τη φορά το σίριαλ έφτασε μέχρι τον Γενάρη. Τότε, αποφάσισε ο Στέλιος Μανωλάς να επιστρέψει και, τουλάχιστον, να κλείσει την καριέρα του, όπως του άρμοζε.
Πηγή gazzeta Read more!

Ρομπίνιο: «Δεν ήμουν καταστροφή για τη Σίτι»

Ρομπίνιο: «Δεν ήμουν καταστροφή για τη Σίτι»
Για τις δύο σεζόν που πέρασε στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στη Μάντσεστερ Σίτι, αναφέρθηκε ο Ρομπίνιο, τονίζοντας πως η απόδοση του δεν ήταν καταστροφή για την ομάδα. 

«Είναι σημαντικό να θυμίσω ότι το 2008 σκόραρα 14 γκολ και τερμάτισα τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ της ομάδας. Δεν υπήρχαν πολλοί παίκτες στην Premier League που να σκόραραν τόσο συχνά, όσο εγώ. Για πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα τα πήγα καλά και αισθανόμουν πως και ο κόσμος ήταν στο πλευρό μου», ήταν τα λόγια του Ρομπίνιο. 

«Τα προβλήματα ήρθαν τη δεύτερη σεζόν, αντιμετώπιζα κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και ο Μαντσίνι βρήκε άλλες επιλογές για την επίθεση, δεν κατηγορώ τον Μαντσίνι για ότι συνέβη, επειδή με σεβόταν», πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ευχάριστες στιγμές στους «πολίτες». 

«Κάθε εμπειρία στη ζωή μας έχει καλές και κακές πλευρές. Έχω καλές αναμνήσεις από την Σίτι, γκολ, σημαντικές αναμετρήσεις και φυσικά τον ενθουσιασμό των φίλαθλων». 

Ο Ρομπίνιο πλέον αγωνίζεται στη Μίλαν, όπου σε 14 αγώνες, έχει σκοράρει έξι φορές. 




Πηγή sport-fm Read more!

Θέλει να μείνει ΗΠΑ ο Ανρί

  Θέλει να μείνει ΗΠΑ ο Ανρί


Καμία διάθεση να επιστρέψει στην Ευρώπη δεν έχει ο Τιερί Ανρί σύμφωνα με δηλώσεις του έκανε στα γαλλικά ΜΜΕ. Τι είπε για την... πρόκληση των Ηνωμένων Πολιτειών.



Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ρεντ Μπουλς μέχρι το 2014 και δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να αποχωρήσει σύμφωνα με τα λεγόμενα του
«Έχω κερδίσει τα πάντα στην Ευρώπη. Πλέον, θα ήθελα μια πρόκληση για τις Ηνωμένες Πολιτείες.», τόνισε σχετικά.
Πηγή gazzeta
Read more!

Χωρίς Φατί και Κουλουχέρη με Παναθηναϊκό

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ θα εκτίσουν την ποινή τους οι Ρικάρντο Φατί και Ευθύμης Κουλουχέρης.
 Χωρίς Φατί και Κουλουχέρη με Παναθηναϊκό

Αμφότεροι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο τελευταίο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στον Βόλο για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποφάσισε να εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ελλάδας στο ΟΑΚΑ για τη 17η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
 Πηγή gazzeta
Read more!

Νέο μπλόκο Μπιτσαξή στους «πράσινους»

Νέο μπλόκο Μπιτσαξή στους «πράσινους»
O γγΑ Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τους διακριθέντες αθλητές της κωπηλασίας διευκρίνισε πως προτίθεται να επιβάλλει νέα ποινή απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού.


Μετά από ερώτηση που του έγινε αναφορικά με το θέμα της μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού, λόγω των πρόσφατων επεισοδίων στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΓΓΑ δεν έκρυψε την πρόθεσή του για νέα μέτρα πρόληψης. Ανέφερε πάντως μεταξύ άλλων ότι αντικειμενική ευθύνη φέρει και ο Αστέρας Τρίπολης που έδωσε τα εισιτήρια.
Πηγή gazzeta Read more!

Τζιμπούρ του.. χρόνου!

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν υπολογίζεται για τον αγώνα κόντρα στην Ζενίτ και πιθανότατα θα ξαναφορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα από το 2011. Ο Γαλλοαλγερινός άσσος στον αγώνα της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ (13 Νοεμβρίου), χτύπησε στον ταλαιπωρημένο του ώμο, με τον χρόνο επιστροφής του να μην μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς. Έχει περάσει ήδη ένας μήνας που απέχει από την αγωνιστική δράση και όλα δείχνουν πως θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αγωνιστεί τον νέο χρόνο.
tzimpour201qaa
Αν και σταδιακά έχει ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις ο τραυματισμός του είναι ύπουλος και χρειάζεται συντηρητική αγωγή, για να αποφευχθεί η εγχείρηση που θα τον κρατούσε ακόμα πιο πίσω. Το δεδομένο είναι πως κόντρα στη Ζενίτ ο Τζιμπούρ δεν θα υπολογίζεται, ενώ πολύ δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ και για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Κόντρα στους Ρώσους ο Μανόλο Χιμένεθ θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον Σάχα, ο οποίος φαίνεται να ξεπερνά τον τραυματισμό του, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται την Τρίτη, όταν και οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Στο μεταξύ για την επιτακτική ανάγκη νίκης της ΑΕΚ στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ζενίτ μίλησε στη «Direct Speech», ο Σάνελ Γιάχιτς. Ο Βόσνιος αμυντικός, ξεκαθάρισε πως οι Ρώσοι δεν θα έρθουν για τουρισμό στην Αθήνα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του θεσμού και πιστεύουμε ότι με τον κόσμο μας μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να προκριθούμε στην επόμενη φάση του θεσμού και έχουμε δύο αποτελέσματα που μας βοηθάνε». Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να τονίσει και ότι «δεν πιστεύουμε ότι θα αδιαφορήσει η Ζενίτ. Θα έρθει εδώ για να παίξει για τη νίκη. Δεν θα επαναπαυθούμε ότι έρχεται στην Ελλάδα αδιάφορη».

Τέλος, εκπρόσωπος της Αταλάντα θα βρεθεί την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΑΕΚ - Ζενίτ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ.
Πηγή sportgate
Read more!

Δεν θα συμμετάσχει τελικά ο Ντρογκμπά







Χωρίς τον Ντιντιέ Ντρογκμπά θα διεξαχθεί σήμερα, Τρίτη, ο «8ος αγώνας κατά της φτώχειας», στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» (21:15). 

Ο σούπερ σταρ της Τσέλσι είχε αποδεχθεί την πρόσκληση, αλλά τελικά δεν θα κάνει το ταξίδι στην Αθήνα λόγω της κακής πορείας της αγγλικής ομάδας στην premier league και ενημέρωσε τους διοργανωτές πως τόσο ο ίδιος όσο και ο συμπαίκτης του, Φρανκ Λάμπαρντ, δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στο σημερινό ματς.

Ο φιλικός αυτός αγώνας είναι μέρος μιας ετήσιας σειράς που στοχεύει στη μείωση της φτώχειας και την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της Χιλιετίας. 

Οι εισπράξεις από τη φετινή αναμέτρηση θα διατεθούν για να υποστηρίξουν τους σχεδόν 25 εκατομμύρια ανθρώπους που επλήγησαν από το σεισμό της Αϊτής τον Ιανουάριο και τις πλημμύρες του Πακιστάν που άρχισαν τον Ιούλιο.

Έτσι το πρωί της Τρίτης θα φτάσουν στην Αθήνα οι Ζιντάν και Ρονάλντο και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι αστέρες. Οι Μαχαμαντού Ντιαρά και Ραούλ Αλμπιόλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι Ολλανδοί Χάιτινχα, Βαν Μπρόνκχορστ, Βαν Χόιντονκ και Ρόναλντ ντε Μπουρ, οι Πορτογάλοι Παουλέτα, Κόουτο και Σα Πίντο και ο Τσέχος Πάβελ Νέντβεντ. Η μεγάλη απουσία θα είναι αυτή του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος θα έφερνε μαζί του, τους Φρανκ Λαμπάρντ και Φλοράν Μαλουντά, καθώς η Τσέλσι δεν τους έδωσε άδεια.

Με την ομάδα του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώγος Ανατολάκης, Αλέκος Αλεξανδρής, Ανδρέας Νινιάδης, Γιώργος Αμανατίδης αλλά και παίκτες που παίζουν τώρα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια για τον Αγώνα Κατά της Φτώχειας εξαντλήθηκαν όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτό σημαίνει ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο το βράδυ της Τρίτης από τους φιλάθλους που θα σπεύσουν να δουν αστέρες παγκόσμιου βεληνεκούς.



Πηγή In Read more!

Στο -7 ο Μάσα και στο +9,5 ο Αλόνσο!

Στο -7 ο Μάσα και στο +9,5 ο Αλόνσο!
Πολύ αυστηρός κριτής αποδείχτηκε ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα Ντι Μοντιζέμολο, ο οποίος βαθμολόγησε με μείον επτά τον Μάσα για τη φετινή του απόδοση, ενώ με 9,5 τον Φερνάντο Αλόνσο. 

Ωστόσο, το αφεντικό της σκουντερία δεν έμεινε μόνο στη βαθμολογία, όσον αφορά τον βραζιλιάνο πιλότο, καθώς συμπλήρωσε:

«Σε κάποιο σημείο της σεζόν, ήταν σαν να είχε βαρεθεί και είχε στείλει τον αδερφό του», ήταν τα λόγια του Μοντιζέμολο για τον Μάσα, ο οποίος δεν κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, τερματίζοντας στην έκτη θέση, 108 βαθμούς πίσω από τον ομόσταβλό του. 

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ferrari δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις φήμες που τον θέλουν να εγκαταλείπει την Φόρμουλα 1, για την πολιτική, 

«Αφήστε με να δουλέψω, είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε να κάνουμε πολλά εδώ στη Ferrari, πολλά, πάρα πολλά», συμπλήρωσε, ενώ αποκάλυψε πως η παρουσίαση της ομάδας θα γίνει στο τέλος του Ιανουαρίου (52-31/1/2011), πριν την έναρξη της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών. 

Πηγή sport-fm Read more!

Αβραάμ: "Ο Βαλβέρδε εμπνέει εμπιστοσύνη"

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, μίλησε για το φιλικό κατά της φτώχειας, αναφέρθηκε στο πέναλτι στον Σισέ, τόνισε πως ο Βαλβέρδε εμπνέει εμπιστοσύνη στην ομάδα, δήλωσε πως έχει διαφορές με τον Ανατολάκη και υπογράμμισε πως φέτος στο Ρέντη χτίζεται μία πολύ καλή ομάδα.

Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων, Αβραάμ Παπαδόπουλος, έδωσε συνέντευξη στο σάιτ contra.gr και μίλησε για την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού, το φιλικό κατά της φτώχειας, αναφέρθηκε και στο πέναλτι που του χρεώθηκε στον Σισέ, υπογράμμισε πως δεν νιώθει αντικατάστατος και επεσήμανε πως στο Ρέντη, φέτος, χτίζεται κάτι σπουδαίο.


Αναλυτικά, η συνέντευξη του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο contra.gr:

- Oι Ελληνες φίλαθλοι δεν ανταποκρίνονται συνήθως σε εκδηλώσεις του είδους. Πιστεύεις ότι τα μεγάλα ονόματα και η δική σας παρουσία θα τους συγκινήσουν ώστε να έρθουν στο γήπεδο;

"Εγώ πιστεύω ότι ως λαός είμαστε ευαίσθητοι, το έχουμε αποδείξει πολλές φορές. Ελπίζω αυτό το παιχνίδι να συγκινήσει όλο τον κόσμο, όχι μόνο τους φίλαθλους του Ολυμπιακού, και να γεμίσουν το γήπεδο, γιατί απευθύνεται στην ανάγκη που έχουν συνάνθρωποί μας. Δεν μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι και αμέτοχοι σε όσα συμβαίνουν γύρω μας".

- Θα δούμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι ή θα είναι απλά μια φιέστα;

"Εντάξει, θα είναι ένα γιορτινό παιχνίδι. Έρχονται μεγάλοι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλουμε όλοι είναι να έχουμε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο. Δηλαδή ο κόσμος να δείξει ανταπόκριση στο κάλεσμά μας. Αυτό είναι το ζητούμενο".

- Πέρα από τη συμμετοχή σου σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις για την καταπολέμηση της φτώχειας;

"Αν μπορούσα να βοηθήσω και από κάποια άλλη πλευρά, θα το έκανα ευχαρίστως και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Άλλωστε νομίζω ότι αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε. Οτιδήποτε μας ζητηθεί, που είναι μέσα στις δυνατότητές μας, θα πρέπει να το κάνουμε".

- Έχεις υπάρξει φτωχός; Οταν ξεκινούσες, ας πούμε, να γίνεις ποδοσφαιριστής.

"Πολλοί όταν ξεκινήσαμε ήμασταν φτωχοί. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε, ακόμη και αν το έχουμε αφήσει πίσω μας. Από 'κει και πέρα θεωρώ ότι, από τη στιγμή που είσαι γερός και έχεις την κατάλληλη οικογένεια που μπορεί να σε βοηθήσει ανά πάσα στιγμή, δεν θα στερηθείς κάτι. Κι αν στερηθείς κάτι, δεν θα πρόκειται για κάτι τόσο απαραίτητο".

- Στον "αγώνα κατά της φτώχειας" θα συναντήσεις ποδοσφαιριστές με τους οποίους ο καθένας θα ήθελε να βρίσκεται στο ίδιο γήπεδο.

"Σίγουρα θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα σε αυτόν τον αγώνα. Όλοι θα θέλαμε και θέλουμε να τους συναντήσουμε. Πάνω απ' όλα, όμως, είναι χαρά μας που συμμετέχουμε σε ένα παιχνίδι αυτού του χαρακτήρα".

- Ποιος είναι για σένα ο πιο σημαντικός από συμπαίκτες και αντιπάλους;

"Νομίζω ο Ζιντάν, αλλά δεν έχει σημασία αυτό, γιατί όλοι τους είναι πολύ μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες. Τόσο οι δικοί μας όσοι και οι αντίπαλοι".

- Αισθάνεσαι αναντικατάστατος στην άμυνα του Ολυμπιακού;

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος αναντικατάστατος. Θεωρώ ότι πρέπει να παίζει αυτός που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Υπάρχουν παιδιά με τεράστιες δυνατότητες σε όλες τις θέσεις, ειδικά στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

- Με τον Βαλβέρδε έχετε βρει την ησυχία σας στο γήπεδο και στα αποδυτήρια ή υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα από τις συχνές εναλλαγές προπονητών;

"Με τον ερχομό του κυρίου Βαλβέρδε νομίζω ότι η ομάδα έχει βρει την ηρεμία που πρέπει να έχει για να μπορεί να λειτουργεί. Βέβαια εγώ τον ξέρω περισσότερο, είναι ένας άνθρωπος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη, υπάρχει πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα. Γενικά, νομίζω ότι η ομάδα δουλεύει πολύ καλά ώστε να παρουσιάζει το πρόσωπο που θέλουμε όλοι να βλέπουμε".

- Υπήρξε προπονητής με τον οποίο δεν είχες αισθανθεί καλά όσα χρόνια αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό;

"Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα σε προπονητή, ούτε μου δημιούργησαν οι προπονητές. Ίσως είμαι και τυχερός που δε συνάντησα τέτοια προβλήματα. Αλλά, νομίζω ότι αν είσαι εσύ όπως πρέπει και κάνεις τη δουλειά σου σωστά δεν θα έχεις πρόβλημα με κανένα".

- Με τον Ολαφ Μέλμπεργκ συγκροτείτε ένα ταιριαστό αμυντικό δίδυμο. Υποθέτω ότι σου έλειψε όσο ήταν τραυματίας.

"Ο Ολαφ είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής, το έχουμε ξαναπεί. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα, όμως, είναι η ομαδική λειτουργία και όχι πως συμπεριφέρεται ατομικά κάθε ποδοσφαιριστής. Πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το καλύτερο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός διαθέτει συνολικά πολύ καλό υλικό και με το χρόνο η ομάδα γίνεται καλύτερη".

- Ποιος είναι για σένα ο ορισμός του σύγχρονου σέντερ μπακ;

"Πλέον, το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί πάρα πολλά πράγματα। Σίγουρα ο αμυντικός πρέπει πρώτα απ' όλα να είναι αμυντικός. Δηλαδή να κόβει, να κάνει τη δουλειά του όσο το δυνατόν καλύτερα στην άμυνα. Από 'κει και πέρα, όμως, πρέπει και να μπορεί να δημιουργήσει, να κατέβει με την μπάλα. Εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε λίγο πίσω σε αυτό τον τομέα, αλλά τουλάχιστον προσπαθούμε σιγά σιγά να το επιχειρήσουμε".

Πηγή redplanet

Read more!

Στο νοσοκομείο οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Ωμή βία συνάντησαν 80 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Τα δύο πούλμαν που μετέφεραν τους ΠΑΟΚτσήδες δέχθηκαν επίθεση λίγο έξω από το αεροδρόμιο από οπαδούς της Ντιναμό με πέτρες και μολότοφ. Τρεις είναι οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.
Στο νοσοκομείο οπαδοί του ΠΑΟΚ!


Σε ενέδρα έπεσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, την οποία έστησαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό στα περίχωρα του Ζάγκρεμπ. Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες στο ένα από τα δύο λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς του Δικεφάλου, ενώ έπεσε και μία μολότοφ! Έσπασαν τζάμια, ενώ υπάρχουν και τρεις τραυματίες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, που μεταφέρονται σε νοσοκομείο για να δεχτούν τις πρώτες βοήθειες.
Το περιστατικό συνέβη όταν το λεωφορείο σταμάτησε σε φανάρι και εμφανίστηκαν περίπου 100 οπαδοί της Ντιναμό. Επικράτησε πανικός. Οι επιβάτες προσπαθούσαν να εξέλθουν με οποιονδήποτε τρόπο από το λεωφορείο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για τα επεισόδια εις βάρος των Ελλήνων φιλάθλων και αμέσως υπήρξε επικοινωνία με το ελληνικό προξενείο, για να υπάρξει παρέμβαση από το ελληνικό κράτος για καλύτερη αστυνόμευση. Αξίζει να αναφέρουμε πως τους φιλάθλους συνόδευε ένα μόλις περιπολικό.
Πηγή gazzeta
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...