ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τιμή στον Καραγκούνη

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου βράβευσε τον Γιώργο Καραγκούνη με το έπαθλο προσφοράς και ήθους, για τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.
Πράσινο τόνο είχε η εκδήλωση βραβεύσεων από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. Ο ΠΣΑΤ απένειμε στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας και δεύτερο τη τάξει "κάπταιν" του Παναθηναϊκού Γιώργο Καραγκούνη, το βραβείο προσφοράς και ήθος. Αιτία στάθηκε η συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διάρκεια του 2010.
Ο Καραγκούνης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για τη βράβευση του και ο τόνος της φωνής του ήταν φορτισμένος: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτό το βραβείο. Αγωνίζομαι 20 χρόνια στην Εθνική Ελλάδας, από την ομάδα Παίδων μέχρι τώρα. Για μένα θα είναι πιο εύκολο να ολοκληρώσω την καριέρα μου στο ποδόσφαιρο, παρά στην Εθνική ομάδα". Κατόπιν, ο "τυπάρας" ρωτήθηκε για την ωραιότερη ανάμνηση του και απάντησε το προφανές: "Η κατάκτηση του Euro 2004 μου έχει μείνει χαραγμένη. Είναι σπουδαία εμπειρία για εμάς και τον κόσμο. Εύχομαι να είμαστε παρόντες στην επόμενη διοργάνωση".
Πηγή prasina nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...