ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Κόμπε των... ρεκόρ!

Οι προσωπικές διακρίσεις του Κόμπε Μπράιαντ δεν έχουν... τελειωμό, καθώς ο ηγέτης των Λέικερς μπήκε στη 10αδα των σκόρερ του ΝΒΑ όλων των εποχών, ξεπερνώντας τον Ντομινίκ Ουίλκινς!
Κόμπε των... ρεκόρ! (video)

Ο σούπερ-σταρ των πρωταθλητών ΝΒΑ είχε 21 πόντους στην άνετη εντός έδρας νίκη επί των Πίστονς (108-83), με τους οποίους έφτασε τους 26.671 συνολικά στην καριέρα του και πλέον το όνομά του δεσπόζει στην 10η θέση της σχετικής κατηγορίας, αφού ξεπέρασε κατά 3 τον Ντομινίκ Ουίλκινς.

Αναλυτικά οι top-σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ

1    Kareem Abdul-Jabbar 38,387
2    Karl Malone    36,928
3    Michael Jordan    32,292
4    Wilt Chamberlain    31,419
5    Shaquille O'Neal 28,500 *
6    Moses Malone    27,409
7    Elvin Hayes    27,313
8    Hakeem Olajuwon    26,946
9    Oscar Robertson    26,710
10    Kobe Bryant    26,671*
11    Dominique Wilkins    26,668
12    John Havlicek    26,395
13    Alex English    25,613
14    Reggie Miller    25,279
15    Jerry West         25,192
16    Patrick Ewing    24,815
17    Allen Iverson    24,368 *
18    Charles Barkley    23,757
19    Robert Parish    23,334
20    Adrian Dantley  23,177
21    Elgin Baylor    23,149
22    Kevin Garnett    22,716*
23    Clyde Drexler    22,195
24    Gary Payton    21,813
25    Dirk Nowitzki    21,811*

*Οι εν ενεργεία παίκτες
Πηγή gazzeta Read more!

Αποκλείει ΑΕΚ ο Αμανατίδης

Μπορεί δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου να έκαναν λόγο για σκέψεις της ΑΕΚ να προτείνει ανταλλαγή Τζιμπούρ με τον Γιάννη Αμανατίδη, αλλά στο μυαλό του Έλληνα επιθετικού δεν υπάρχει καν η σκέψη της Ελλάδος όπως είχε δηλώσει και στο gazzetta.gr.


Αποκλείει ΑΕΚ ο Αμανατίδης
Στους ανθρώπους της ΑΕΚ υπήρχε η σκέψη να προσφέρει τον Ράφικ Τζιμπούρ στην Άιντραχτ η οποία στο παρελθόν είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό, με τον Γιάννη Αμανατίδη να παίρνει τον αντίθετο δρόμο. 

Μόλις όμως, ο Έλληνας επιθετικός έμαθε τις φήμες αυτές εμφανίστηκε κατηγορηματικός στο ενδεχόμενο αυτό. Στο μυαλό του Αμανατίδη δεν υπάρχει η σκέψη να έρθει στην χώρα μας για να συνεχίσει την καριέρα του, όποτε οι όποιες προθέσεις της Ένωσης για ενδεχόμενη τράμπα μάλλον θα μείνουν απατηλό όνειρο. 

Ο 30χρονος στράικερ μπορεί την φετινή σεζόν να μην έχει αγωνιστεί όσο θα ήθελε, ελέω και των τραυματισμών του, αλλά το να γυρίσει στην Ελλάδα το θεωρεί πισωγύρισμα για την καριέρα του, αφού μπορεί πολύ εύκολα αν ποτέ αποχωρήσει από την Άιντραχτ να συνεχίσει σε άλλη ομάδα της Γερμανίας.

Πηγή gazzeta Read more!

Σκέφτονται τράμπα Πάτο-Μπαλοτέλι

Σκέφτονται τράμπα Πάτο-Μπαλοτέλι
Ο Μπαλοτέλι θέλει Μίλαν, η Μίλαν θέλει Μπαλοτέλι και ο ιταλικός σύλλογος αναζητά τον τρόπο που θα εντάξει στο δυναμικό του τον Ιταλό άσο. Μάλιστα, οι «ροσονέρι» είναι έτοιμοι να θυσιάσουν ακόμα και τον Πάτο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, η Μίλαν είναι έτοιμη να προσφέρει στη Μάντσεστερ Σίτι τον Αλεσάντρε Πάτο προκειμένου να αποκτήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι.
Από την πλευρά του ο 20χρονος επιθετικός έχει δηλώσει επανειλημμένως οπαδός των «ροσονέρι» και τελευταία έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Σίτι προκειμένου να επιστρέψει στο Μιλάνο.
Πηγή gazzeta
Read more!

«Ανθρακωρύχος» ως το 2015 ο Μπεν Αρφά

Στη Νιουκάστλ θα συνεχίσει την καριέρα του ως το 2015 ο Χατέμ Μπεν Αρφά. Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γάλλου από τη Μαρσέιγ, η οποία τον είχε παραχωρήσει δανεικό.
«Ανθρακωρύχος» ως το 2015 ο Μπεν Αρφά
Τον Αύγουστο η Νιουκάστλ τον πήρε με τη μορφή δανεισμού και παρότι στις αρχές του Οκτώβρη ο 23χρονος άσος υπέστη κάταγμα κνήμης-περόνης στο αριστερό πόδι με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης, η διοίκηση της αγγλικής ομάδας τού πρόσφερε συμβόλαιο ως το 2015.

«Προφανώς είναι ένας κορυφαίος παίκτης και το έχει δείξει αυτό στη Γαλλία, σε διεθνές επίπεδο και στο σύντομο διάστημά του εδώ στη Νιουκάστλ. Μόλις επιστρέψει υγιής, δεν έχω αμφιβολία ότι θα επιβεβαιώσει πόσο υπέροχος παίκτης είναι», δήλωσε ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου, Άλαν Πάρντιου.
Πηγή gazzeta Read more!

Γέντρισεκ: «Περιμένω…»

Γέντρισεκ: «Περιμένω…»
Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό ο Έρικ Γέντρισεκ χαρακτηρίζοντας σοβαρό το ενδιαφέρον των «πράσινων», αλλά και της Φράιμπουργκ, στο πρόσωπό του. 

«Μέχρι στιγμής, εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Παραμένω στη Σάλκε, αρχίζω προετοιμασία με την ομάδα και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτή. Ξέρω πως το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για μένα είναι αυτό του Παναθηναϊκού και της Φράιμπουργκ, αλλά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα», δήλωσε ο νεαρός Σλοβάκος επιθετικός. 

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κλείσει την πόρτα στον νεαρό επιθετικό, αλλά το θολό διοικητικό τοπίο καθυστερεί τις εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα με κίνδυνο να χαθεί οριστικά τόσο ο άσος της Σάλκε, όσο και άλλοι στόχοι που έχουν ξεχωρίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Κάρλος Φρέιτας.

Πηγή sport-fm Read more!

Στο Μάντσεστερ ο Τζέκο

Στο Μάντσεστερ ο ΤζέκοΟ Εντίν Τζέκο ταξίδεψε στην Αγγλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι, αφήνοντας τη Βόλφσμπουργκ.

Ο Βόσνιος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους «Πολίτες» και αποχώρησε από την προπόνηση της ομάδας του, η οποία βρίσκεται στην Ισπανία για τη μίνι προετοιμασία της χειμερινής διακοπής, προκειμένου να βρεθεί στο Μάντσεστερ, όπου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. 
Εκτός απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2014 με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 9 εκατ. ευρώ, ενώ θα εισπράξει και 3 εκατ. ευρώ εφάπαξ ως μπόνους για τη μεταγραφή του. Η Βόλφσμπουργκ θα λάβει 30 εκατ. ευρώ, τα οποία θα φτάσουν τα 35 αν η Σίτι εξασφαλίσει την έξοδό της στο Champions League της επόμενης περιόδου, ενώ το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή.
Πηγή gazzeta Read more!

Έτοιμος για Τότεναμ ο Μπέκαμ

Μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Τότεναμ με τη μορφή δανεισμού από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.


Έτοιμος για Τότεναμ ο Μπέκαμ
Έπειτα και από τη συγκατάθεση των Λος Άντζελες Γκάλαξι, ο Άγγλος σουπερστάρ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Αμερική και να επιστρέψει στην Αγγλία για να αγωνιστεί με τα «Σπιρούνια» ως δανεικός από την ομάδα των ΗΠΑ, για περίπου δύο μήνες. 

Ντεμπούτο... με την αγάπη του!
Ο Μπέκαμ όπως όλα δείχνουν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τότεναμ στον αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 16 Ιανουαρίου.
Το κόστος του δανεισμού για την Τότεναμ θα είναι 120.000 λίρες την εβδομάδα, τις οποίες θα λαμβάνει ο 35χρονος άσος.
 Πηγή gazzeta
Read more!

2011 φορές ανυπόφορη!

Ο χρόνος άλλαξε, η ΑΕΚ όχι. Με το ίδιο αποκρουστικό πρόσωπο και τον Μπλάνκο να χάνει ευκαιρίες αυτή τη φορά, η Ένωση δεν κέρδισε ούτε στο ΟΑΚΑ την Κέρκυρα (0-0).
2011 φορές ανυπόφορη!
Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με 4-2-3-1, έχοντας τους Λυμπερόπουλο, Σκόκο και Εντερ ως στηρίγματα του Μπλάνκο. Η Ενωση απείλησε νωρίς στο παιχνίδι αλλά στη συνέχεια έδειξε μια αδικαιολόγητη βιασύνη στο παιχνίδι της, με συνέπεια να κάνει πολλά λάθη και να μην μπορεί να αναπτυχθεί με τον σωστό τρόπο. Ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήθηκαν αλλά ο Μπλάνκο δεν ήταν σε καλή μέρα και τις έχασε. Κι από τη στιγμή που στην ΑΕΚ δεν υπάρχει άλλος παίκτης με ικανότητες στο σκοράρισμα, ήταν φυσιολογικό το 0-0 να παραμένει μέχρι και τα τελευταία λεπτά. 

Παρά τις αλλαγές του Χιμένεθ, με τον Γκερέιρο αντί του Μάκου, τον Λεονάρντο αντί του Εντερ και τον πιτσιρικά σέντερ φορ Αμπουνταρχμάνι αντί του Μπλάνκο, η κατάσταση δε βελτιώθηκε αισθητά και το 0-0 δεν άλλαξε, με την ΑΕΚ να χάνει ακόμη δύο βαθμούς και παράλληλα να μην κερδίζει την Κέρκυρα σε κανένα από τα δύο ματς φέτος...


Man of the match: Τρομερό παιχνίδι δεν έγινε στο ΟΑΚΑ, ούτε ξεχώρισε ιδιαίτερα κάποιος παίκτης. Ο Κωνσταντόπουλος, πάντως, αντέδρασε σωστά όσες φορές χρειάστηκε και πρόσφερε ασφάλεια στους συμπαίκτες του. 

Αδύναμος κρίκος: Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, στη συγκεκριμένη κατηγορία μπαίνει ο Μπλάνκο, που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Σε γενικές γραμμές, πάντως, όλη η ΑΕΚ ήταν κακή. 

Στο ύψος του: Ο Γεωργέας ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της ΑΕΚ και αυτό τα λέει όλα... Προσπαθούσε να κάνει κάτι καλό και δημιουργικά, ενώ ήταν αλάνθαστος αμυντικά. Το ίδιο ισχύει και για τον, κεντρικό αμυντικό, Δέλλα. 

Η γκάφα: Ως τέτοιες λογίζονται οι χαμένες ευκαιρίες του Μπλάνκο, καθώς κάποιες εξ αυτών ήταν πολύ καλές. 

Το στραγάλι: Ο διαιτητής Βοσκάκης κατάφερε -όπως συμβαίνει σχεδόν με όλους φέτος στο ΟΑΚΑ- να εκνευρίσει τον κόσμο χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν έκανε, ούτε αυτός ούτε κάποιος εκ των βοηθών του, το σοβαρό λάθος, αλλά σε εύκολες φάσεις ακόμη και στο κέντρο του γηπέδου κατάφερνε να προκαλεί εκνευρισμό. Δεν επηρέασε, πάντως, την εξέλιξη του ματς. Στο τέλος έχασε τον έλεγχο και με τις καθυστερήσεις...

Το ταμείο του Gazzetta: Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ζητήσει τρεις μεταγραφές για τον Ιανουάριο. Για να γίνει αυτή η ΑΕΚ όπως πρέπει, χρειάζεται άλλες δέκα... Κανένα ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι, παίκτες ανήμποροι να κάνουν κάτι σωστό, το απόλυτο μηδέν... Οσο για την Κέρκυρα, έπαιξε για να μη χάσει και τα κατάφερε. Ηταν συνεχώς πίσω, έκλεινε σωστά τους χώρους και κατάφερε να φύγει από το ΟΑΚΑ αλώβητη.
Πηγή gazzeta Read more!

Προσωρινή απαγωγή παίκτη της Μποταφόγκο

Προσωρινή απαγωγή παίκτη της Μποταφόγκο
Θύμα απαγωγής, έστω και για λίγο, έπεσε ένας ποδοσφαιριστής της Μποταφόγκο καθ’ οδόν για την προπόνηση της ομάδας του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ο λόγος για τον Σομάλια, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, που του «αφαίρεσαν» χρήματα κι ένα ρολόι, προτού τον αφήσουν ελεύθερο, σώο και αβλαβή. 

Η αστυνομία ερευνά τις λεπτομέρειες της περίεργης υπόθεσης που εκθέτει τη χώρα εν όψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 που θα φιλοξενηθεί στη χώρα του καφέ. Πάντως οι απαγωγές δεν είναι σπάνιο φαινόμενο για ποδοσφαιριστές ή μέλη των οικογενειών τους στη Βραζιλία.

Πηγή sport-fm Read more!

Και η Ιντερνασιονάλ για Ντιόγκο

Και η Ιντερνασιονάλ για Ντιόγκο
Μπορεί στη Φλαμένγκο να μην ξεχώρισε, μπορεί ο Ολυμπιακός να μην θέλει να τον επανεντάξει στο δυναμικό του, ωστόσο ο Ντιόγκο φαίνεται πως έχει… ζήτηση στην πατρίδα του. Μετά τη Σάο Πάουλο, δημοσιεύματα από τη Βραζιλία αναφέρουν πως και η Ιντερνασιονάλ θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον 22χρονο φορ. 

Η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες που τερμάτισε μόλις έβδομη στο τελευταίο πρωτάθλημα Βραζιλίας, βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Φαίνεται πως μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο φορ που ανήκει στον Ολυμπιακό, έχει δοθεί δανεικός στη Φλαμένγκο μέχρι τον Ιούνιο, αλλά η τελευταία δεν επιθυμεί να τον διατηρήσει στις τάξεις της καταβάλλοντας το υπόλοιπο από το ένα εκατ. ευρώ που συνολικά στοιχίζει ο ετήσιος δανεισμός του.

Πηγή sport-fm Read more!

Διαφωνία για Βέλλιο!

Η συνάντηση του Γιάννη Τάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου πραγματοποιήθηκε, ωστόσο υπήρξε διαφωνία στον οικονομικό τομέα! 
Διαφωνία για Βέλλιο!
Τα χρήματα που προσφέρει ο Ολυμπιακός για τον Έλληνα επιθετικό δεν κρίνονται ικανοποιητικά από την πλευρά του Ηρακλή και έτσι δεν υπήρξε συμφωνία! Παράλληλα, δεν μπορούσε να συζητηθεί θέμα παραχώρησης του Γιώργου Γκαλίτσιου για αντάλλαγμα όπως ήθελε ο Ηρακλής, αφού ακόμη ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει αποφασίσει εάν τελικά θέλει τον παίκτη στην ομάδα του.

Πάντως η υπόθεση δεν είναι τελειωμένη, καθώς δεν αποκλείεται να επανέλθει ο Ολυμπιακός με βελτιωμένη πρόταση ή να βάλει ο Ηρακλής «νερό στο κρασί του»...
Πηγή gazzeta Read more!

Το... εστιατόριο του Αντσελότι

Με πελάτη εστιατορίου παρομοίασε τον εαυτό του ο Κάρλο Ανσελότι, ο οποίος τόνισε πως στο τέλος της σεζόν θα κριθεί... πληρώνοντας τον λογαριασμό.
Το... εστιατόριο του Αντσελότι


Ο Ιταλός τεχνικός σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Όταν πηγαίνεις σε ένα εστιατόριο, πληρώνεις τον λογαριασμό όταν τελειώσεις το γεύμα σου. Το ίδιο είναι και εδώ. Πρέπει να πληρώσουμε στο τέλος της χρονιάς, τότε θα πρέπει να με κρίνει ο σύλλογος. Το καλύτερο γεύμα θα είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, το έχω δοκιμάσει πολλές φορές και είναι νόστιμο».

Είμαι τυχερός. Καταλαβαίνω πως πολλοί προπονητές θα είχαν απολυθεί με τέτοια αποτελέσματα. Έχουμε χάσει έξι βαθμούς στο τελευταίο λεπτό, με αυτούς τους βαθμούς θα ήμασταν στην κορυφή του πρωταθλήματος».
Πηγή gazzeta
Read more!

«Βέτο» Ζοσέ για μεταγραφές

«Βέτο» Ζοσέ για μεταγραφές
Στην αποκάλυψη πως η Ρεάλ δεν θα κάνει μεταγραφικές προσθήκες προέβη ο προπονητής των Μαδριλένων Ζοσέ Μουρίνιο. Τι είπε για τον Μπενζεμά αλλά και τον Μαχαμαντού Ντιαρά.

«Έχουν γίνει μεταγραφές και αυτή τη στιγμή δεν θα γίνουν άλλες προσθήκες. Έχουμε μόνο έναν επιθετικό, τον Μπενζεμά, και πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτήν την κατάσταση. Πρέπει να πάρω ό,τι καλύτερο μπορώ από αυτούς τους διαθέσιμους παίκτες, οι οποίοι είναι πολλοί και εξαιρετικοί. Αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα έχουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».
Για τον Ντιαρά τόνισε: «Όταν αγωνίζεται, προσφέρει στην ομάδα. Υπό αυτή την έννοια, δεν είναι εύκολο για αυτόν να φύγει και αυτό γιατί είναι χρήσιμος. Θέλουμε να παλέψουμε σε όλες τις διοργανώσεις και χρειαζόμαστε όλους τους διαθέσιμους παίκτες».
Πηγή gazzeta Read more!

Η... αντεπίθεση του Λαζάρου!

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια,Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μιλάει στο gazzetta.gr για την «πράσινη» βελτίωση κόντρα στην Ξάνθη και την αντεπίθεση που ετοιμάζουν οι πρωταθλητές!
Η... αντεπίθεση του Λαζάρου!




Στον αγώνα της 8ης Νοεμβρίου στο Περιστέρι ήταν αυτός που στο 70ό λεπτό έλυσε τον μέχρι εκείνη τη στιγμή δυσεπίλυτο «γρίφο» του σκοραρίσματος και χάρισε στην ομάδα τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς κόντρα στον Ατρόμητο. Στον πρώτο αγώνα του 2011, ο 24χρονος Θεσσαλονικιός επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 65ο λεπτό και λίγο πριν από το σφύριγμα της λήξης σφράγισε την εκτός έδρας νίκη (2-0) του Τριφυλλιού επί της Ξάνθης (που ήταν αήττητη για περισσότερους από 2 μήνες) και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να κάνει ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά και να πετύχει ένα «διπλό» που τόσο πολύ χρειαζόταν. Το gazzetta.gr μίλησε μαζί του στο αεροδρόμιο της Καβάλας λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση της επιστροφής στην Αθήνα και σας παρουσιάζει τις σκέψεις του... 
- Το αποτέλεσμα του αγώνα της Ξάνθης αλλά και ο «επαγγελματικός» τρόπος με τον οποίο καθαρίσατε το παιχνίδι, σας δίνει το δικαίωμα να αφήσετε πίσω σας το προβληματικό τελείωμα του 2010 και να μιλήσετε για ένα ιδανικό ξεκίνημα ενόψει του «Γολγοθά» του 2ου γύρου;  
«Μόνο και μόνο απ' αυτό αν κρίνει κανείς, θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι... Σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο ματς μάς έδωσε τη δύναμη να ελέγξουμε το παιχνίδι, να επιβάλουμε το ρυθμό μας και τελικά να πάρουμε μία “καθαρή” νίκη που μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε τη δύσκολη προσπάθεια που έχουμε μπροστά, για να ανατρέψουμε την υπάρχουσα βαθμολογική κατάσταση και να έρθουν τα πράγματα όπως θέλουμε... Αν μη τι άλλο είναι ενθαρρυντικό να αρχίζει η χρονιά με σχετικά εύκολη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που ήταν για επτά αγώνες αήττητη...» 
- Εκτιμάς ότι η αναμέτρηση στα Πηγάδια κρίθηκε στο γρήγορο γκολ του Σισέ;  
«Το τέρμα του Τζιμπρίλ ήταν πολύ σημαντικό, με την έννοια ότι πριν καλά-καλά αρχίσει το παιχνίδι βρεθήκαμε με πλεονέκτημα... Από εκεί και πέρα, είμαστε μία ομάδα που έχει την εμπειρία και την ικανότητα να κρατήσει ένα αποτέλεσμα και νομίζω ότι σε γενικές γραμμές δεν δυσκολευτήκαμε να τα καταφέρουμε».
- Διέκρινες διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας σου σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις σας;  
«Νομίζω ότι είχαμε περισσότερη ταχύτητα, κυνηγήσαμε πολλές μπαλιές και γενικά παίξαμε με περισσότερη επιθετικότητα και μεγαλύτερο δυναμισμό. Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και εκμεταλλευτήκαμε την ποιότητα που έχουμε... Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει πολύ ενόψει της συνέχειας».
- Στη φάση του 2ου γκολ που πέτυχες στις καθυστερήσεις του αγώνα, συνεννοήθηκες με τα μάτια με τον Σισέ; Απ' ό,τι φάνηκε, ο Γάλλος δεν κυνήγησε την μπάλα επειδή ήταν οφσάιντ, για να μη «χαλάσει» την ευκαιρία της ομάδας του να σκοράρει... Τι ακριβώς συνέβη;  
«Δεν επικοινωνήσαμε καθόλου, ούτε καν κοιταχτήκαμε... Σε κάτι τέτοιες φάσεις όμως δεν χρειάζεται να μιλήσεις ή να φωνάξεις, γιατί οι επιθετικοί πρέπει να έχουν αίσθηση του χώρου. Όπως είδε ο Τζιμπρίλ ότι ήταν οφσάιντ, έτσι κατάλαβα κι εγώ ότι δεν ήμουν και κυνήγησα τη φάση».
- Πριν από περίπου δύο μήνες στο Περιστέρι, πέτυχες ένα πολύ σημαντικό γκολ που χάρισε τη νίκη επί του Ατρομήτου. Απόψε (σ.σ. χθες), σφράγισες την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού για το 2011, σκοράροντας για 2η φορά στην εφετινή σεζόν. Πόση αυτοπεποίθηση σου δίνει αυτό το τέρμα για τη συνέχεια;  
«Δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο, ούτε βελτιώνει την αυτοπεποίθησή μου... Εγώ προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που μου δίνεται, έτσι ώστε να βοηθάω την ομάδα μου όσο πιο συχνά γίνεται».
- Πόσο σας έχουν επηρεάσει τα διοικητικά πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η ομάδα;
«Είναι δύσκολο να μη μας αγγίξουν καθόλου, ωστόσο όλοι προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο περισσότερο συγκεντρωμένοι γίνεται στον στόχο μας, έτσι ώστε όλοι μαζί να παλέψουμε για το πρωτάθλημα... Έχουμε μείνει λίγο πίσω, αλλά ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτε... Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας».
Πηγή gazzeta
Read more!

Υπογράφει ο Μανιάτης

Υπογράφει ο Μανιάτης
Ο Γιάννης Μανιάτης βρίσκεται τώρα στα γραφεία της ΠΑΕΟλυμπιακός για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριάμισι ετών και μετά θα πάει στο Καραϊσκάκη.


Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου πέρασε το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα περαιτέρω. Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Πηγή gazzeta Read more!

Τρεις εβδομάδες έξω ο Ιακουίντα

 Τρεις εβδομάδες έξω ο Ιακουίντα
Ο επιθετικός της Γιουβέντους Βιντσέντσο Ιακουίντα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον 20 ημέρες, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση και τα τεστ που του έγιναν έδειξαν ότι πρέπει να μείνει εκτός.


Ο τραυματισμός του Ιακουίντα στην προπόνηση της Κυριακής θα αφήσει τον Ιταλό άσο, σύμφωνα και με την ιστοσελίδα της ομάδας, για περίπου τρεις εβδομάδες μακριά από τις προπονήσεις.
Αναλυτικά τα όσα λέει η ανακοίνωση:
«Σήμερα ο Βιντσέντσο Ιακουίντα πέρασε μια σειρά ελέγχων και υπερήχων μετά τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη χθες. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει τραβήξει τον αριστερό μυ του μηρού και θα χρειαστεί περίπου 20 μέρες για να αναρρώσει».
Πηγή gazzeta
Read more!

Κλείνει Βέλλιο


Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα να βρεθούν άνθρωποι του "γηραιού", έτσι ώστε, να συζητήσουν για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Απόστολου Βέλλιου.
Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν από τώρα τον παίκτη πληρώνοντας καπάρο ένα ποσό το οποίο δεν θα ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι, ο 20χρονος μπορεί να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ωστόσο στον Πειραιά για να μην ρισκάρουν να χάσουν τον παίκτη είναι διατεθειμένοι να καταβάλλουν τα παραπάνω χρήματα για να σιγουρέψουν την μεταγραφή.

Δεν αποκλείεται, εκτός από χρήματα να πέσουν στο... τραπέζι και κάποια ονόματα παικτών που μπορούν να δοθούν στον Ηρακλή, ως έμψυχα ανταλλάγματα πάντα με την μορφή δανεισμού.

Οι ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν με προϋποθέσεις να μετακομίσουν μέχρι το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη είναι οι Γιώργος Γκαλίτσιος και Μανώλης Μονιάκης.
Πηγή red planet
Read more!

Η υπόσχεση του Αντριάνο

Αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στη Ρόμα και να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο είναι ο Αντριάνο, ο οποίος δεν έχει δείξει τις δυνατότητές του από τότε που επέστρεψε στην Ιταλία.
Η υπόσχεση του Αντριάνο

Ο 28χρονος άσος έφερε την ανησυχία στην ομάδα του με την καθυστερημένη επιστροφή του στην Ιταλία από τη Βραζιλία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, ωστόσο το θέμα έληξε όταν αποκαλύφθηκε ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας ο θείος του.

Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι επιθυμεί να επιστρέψει και πάλι στη Φλαμένγκο το καλοκαίρι, όμως διέψευσε κατηγορηματικά ότι ειπώθηκε από αυτόν κάτι τέτοιο. «Έχω συμβόλαιο ως το 2013 και έχω υποσχεθεί να μείνω ως το τέλος. Αν δεν ήθελα να γυρίσω δεν θα είχα πάρει τηλέφωνο τον μάνατζέρ μου», είπε στο κανάλι της Ρόμα.

«Είχα πρόβλημα με το διαβατήριό μου και ο θείος μου αισθάνθηκε άρρωστος. Δεν ήταν μια καλή χρονιά για μένα. Τώρα όμως είμαι εδώ. Ξέρω ότι πρέπει να ζητήσω συγνώμη για την καθυστερημένη άφιξή μου, αλλά είμαι χαρούμενος στη Ρόμα και έχω έρθει πίσω γι αυτό τον λόγο», πρόσθεσε ο 28χρονος Βραζιλιάνος.
Πηγή gazzeta Read more!

Μετά τον Γκουστάβο… stop!

Μετά τον Γκουστάβο… stop!
Αν και η κρίση δεν έχει… αγγίξει τη Μπάγερν, οι Βαυαροί αποφάσισαν να μην προβούν σε άλλες μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, και ο Λουίς Γκουστάβο ήταν ο… τυχερός.

«Δεν θα κάνουμε άλλες μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου. Τίποτα δεν θα γίνει αυτό το μήνα σχετικά με… εισερχόμενες μεταγραφές. Εξαρτάται από τους παίκτες αν θα πουλήσουμε κάποιον. Σεβόμαστε όλα τα συμβόλαια αλλά είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τη Μπάγερν και θέλουν να αποχωρήσουν» τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Κρίστιαν Νέρλινγκερ.
Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου απέκτησε τον Βραζιλιάνο μέσο, Λουίς Γκουστάβο από τη Χόφενχαϊμ.
Πηγή gazzeta Read more!

Φώτσης: «Δική μας υπόθεση»

Τα πράγματα στην Ευρωλίγκα δυσκολεύουν στο ΤΟΡ-16, αλλά ο Αντώνης Φώτσης δεν ανησυχεί όσο ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός και προσεκτικός.



"Δεν υπάρχει δύσκολος κι εύκολος όμιλος. Βρισκόμαστε στο TΟΡ-16 της Ευρωλίγκας. Δεν νομίζω ότι κάποιος περιμένει εύκολο αντίπαλο ή εύκολο αγώνα. Πέρασαν οι καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα ή χειρότερα, αλλά τελικά θα ήταν το ίδιο ό,τι κι αν πούμε. Το θέμα είναι τι θα μπορέσουμε να κάνουμε εμείς» είπε ο δις πρωταθλητής Ευρώπης με τους «πράσινους» (2000 και 2009) και συνέχισε:

«Ο στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στον όμιλο, να πάμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Και οι τρεις αντίπαλοί μας έχουν δείξει και από το παρελθόν, αλλά και από την πορεία τους φέτος ότι είναι καλές ομάδες, έχουν δείξει καλά στοιχεία και κάθε αγώνας θέλει προσοχή. Αυτό που προσπαθούμε εμείς είναι να βελτιωθούμε. Να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε αυτόν τον καιρό. Να δουλέψουμε μέσα από τις προπονήσεις και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, γιατί γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας δυσκολεύει...»
Πηγή leoforos
Read more!

Εξετάζεται του Ζο


Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι παραχωρείται δανεικός από τους "πολίτες" μέχρι το καλοκαίρι και αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση που μπορεί να κάνει και "κλικ" στον κόσμο του Θρύλου.
Ο 23χρονος λάτιν στράικερ την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε Αγγλία και Ευρώπη 14 φορές (οι 9 είναι στην Premier league), έχοντας σκοράρει 1 τέρμα στο League Cup και 2 στο Europa League.

O ύψους 1,89 επιθετικός της Σίτι έχει φορέσει τρεις φορές τη φανέλα της Σελεσάο, έχει κάνει σπουδαίο πέρασμα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (44 γκολ σε 77 αγώνες από το 2005 έως το 2008).

Μάλιστα, την περσινή χρονιά ο Ζο είχε βρεθεί στην Ελλάδα και στου Ρέντη προκειμένου να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, καλεσμένος από τον Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον συμπατριώτη του επιθετικό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι εκείνος που καλείται μέσα στο επόμενο διάστημα να αποφασίσει το κατά πόσο είναι απαραίτητος ο 23χρονος στον Θρύλο. Εφόσον ανάψει "πράσινο φως" τότε οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για τον δανεισμό του παίκτη.
Πηγή red planet
Read more!

Πήγε να «κλέψει» Ροναλντίνιο η Ίντερ!

Σε μία κίνηση που θα τάραζε τα λιμνάζοντα νερά του ιταλικού ποδοσφαίρου προέβη η Ίντερ. Μετά την πρόσληψη του Λεονάρντο, οι «νερατζούρι» έκαναν μία προσπάθεια να αποκτήσουν τον Ροναλντίνιο!
Πήγε να «κλέψει» Ροναλντίνιο η Ίντερ!

Το μπαμ της τελευταίας στιγμής προσπάθησε να πραγματοποιήσει η Ίντερ. Οι πρωταθλητές Ιταλίας ρώτησαν τον μάνατζερ και αδερφό του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Ασίς, το κατά πόσο είναι δυνατόν να μετακομίσει ο Βραζιλιάνος σταρ στην άλλη πλευρά της πόλης. 

Οι «ροσονέρι» όμως γνώριζαν πολύ καλά ότι μόλις θα επέτρεπαν στον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει θα υπήρχαν και άμεσα ανταγωνιστικές ομάδες που θα έψαχναν την περίπτωσή του, έβαλαν ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Έτσι, ο Ροναλντίνιο επέστρεψε στην πατρίδα του όπου συζητάει με τις Φλαμένγκο, Παλμέιρας και Γκρέμιο για να συνεχίσει την καριέρα του.
Πηγή gazzeta Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...