ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο Άγιος Βασίλης στην Παιανία

Σε μία κίνηση σύσφιξης των σχέσεων τους προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, επιλέγοντας μία ιδιότυπη ανταλλαγή δώρων για τα Χριστούγεννα, στην προπόνηση της Τρίτης.

Είναι γεγονός ότι τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού φέτος παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ποδοσφαιριστές προχωρούν σε ορισμένες ενέργειες προκειμένου να αλλάξουν αυτή την κατάσταση. Μετά το δείπνο της προηγούμενης Τετάρτης και την ομαδική συζήτηση της Δευτέρας, μετά την προπόνηση της Τρίτης έκαναν μία ιδιότυπη ανταλλαγή δώρων για τα Χριστούγεννα.
Όπως είχαν αποφασίσει στο γεύμα, ο καθένας αγόρασε από ένα δώρο. Αρχικά είχε συζητηθεί να το ανταλλάξουν ανά ζεύγη, όμως κατέληξαν ότι είναι προτιμότερο να τα αποθέσουν όλοι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στολιστεί στην Παιανία και κατόπιν, να επιλέξουν ο καθένας στην τύχη από ένα. Πράγματι, έτσι έγινε και την Τρίτη ο κάθε πράσινος αποχώρησε με ένα αντικείμενο από το προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού.
Η κίνηση των ποδοσφαιριστών οτυ Παναθηναϊκού ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αφού το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, με τον καθένα να ανοίγει το δώρο του κάτω από τις επιδοκιμασίες των υπολοίπων. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι... χιουμοριστικές συγκρίσεις για το καλύτερο δώρο ή ποιος δεν έκανε αρκετά καλή επιλογή. Ήταν κάτι που το είχαν ανάγκη οι πράσινοι, αφού το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο τις τελευταίες μέρες.
Πηγή prasina nea
Read more!

Χωρίς Λαγό-Γκέντσογλου


Χωρίς Λαγό-Γκέντσογλου
Δύο μέρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την Λάρισα, για το Κύπελλο, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε δύο παίκτες του να τίθενται νοκ αουτ από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Λαγό και Σάββα Γκέντζογλου, οι οποίοι τραυματίστηκαν στη χθεσινή προπόνηση και σήμερα ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπειών και ως εκ τούτου δεν θα βρίσκονται στην αποστολή της ΑΕΚ, που θα ανακοινωθεί και θα αναχωρήσει αύριο για τη Λάρισα. Στους δυο παραπάνω παίκτες, θα πρέπει να προστεθεί και ο Χρήστος Πατσατζόγλου (έκανε και αυτός με τη σειρά του φυσιοθεραπεία), ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ. Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα και ετοιμάζονται για την αναμέτρηση του Κυπέλλου.
Πηγή novasports
Read more!

Όλα ανοιχτά με Κάλστρομ!

Όλα ανοιχτά με Κάλστρομ!
Αναφορά στο έντονο φλερτ του Ολυμπιακού με τον Κιμ Κάλστρομ κάνουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού, που τονίζουν ότι ο διεθνής Σουηδός μέσος της Λιόν μπορεί να φύγει με μία καλή πρόταση…


Το φλερτ του Κιμ Κάλστρομ με τον Ολυμπιακό απασχολεί και τα ΜΜΕ του εξωτερικού.
Πιο συγκεκριμένα, το αφιέρωμα του France Footbal στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναφέρει ότι «Κάλστρομ και Μπάστος, με καλές προτάσεις μπορούν να φύγουν από τη Λιόν, λόγω έλλειψης ρευστού», ενώ η ιστοσελίδα footmercato.net τονίζει ότι μέσα στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 28χρονο διεθνή Σουηδό μέσο είναι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Γαλατασαράι.
Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Σκανδιναβός χαφ της Λιόν σε συνέντευξή του στην σουηδική  Aftonbladeξεκαθάρισε πως «δεν είχα ποτέ αμφιβολίες», προσθέτοντας: «Συζήτησα με τον μάνατζέρ μου (Ρότζερ Λιουνγκ) το φθινόπωρο και αποφάσισα πως δεν έχω κανέναν λόγο να φύγω. Έχω ενάμιση χρόνο συμβόλαιο ακόμη και δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Πάντα μου άρεσε εδώ».
Πηγή gazzeta
Read more!

Τους "έκλεισε το σπίτι"


Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους Χιτ μετά από 12 συνεχόμενες νίκες. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για το Ντάλας ήταν ο Ντιρκ Νοβίτσκι με 26 πόντους και 9 ριμπάουντ και  ο Τζέισον Τέρι που πέτυχε και τους 19 πόντους του στα τελευταία 11 λεπτά του αγώνα. Το μεγαλύτερο κατόρθωμα όμως του Ντάλας ήταν ότι με την άμυνά του κράτησε χωρίς πόντο για ένα ολόκληρο ημίχρονο τον Λεμπρόν Τζέιμς.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ

Μαϊάμι Χιτ-Ντάλας Μάβερικς 96-98
Ουέιντ 22, Τζέιμς 19 (10 ριμπ.), Μπος 19, Τσάλμερς 13, Τζόουνς 10, Ιλγκάουσκας 8, Άντονι 5-Νοβίτσκι 26, Τέρι 19, Μπάτλερ 13, Τσάντλερ 8 (10 ριμπ.), Στίβενσον 8, Μάριον 7 (13 ριμπ.), Κιντ 7, Μπαρέα 6, Χέιγουντ 4.
Σαν Αντόνιο Σπερς-Φίνιξ Σανς 118-110
Νιλ 22, Ντάνκαν 20 (15 ριμπ.), Πάρκερ 19, Τζέφερσον 17, Τζινόμπιλι 15, Μπλερ 10-Ντάντλεϊ 27, Χιλ 19, Νας 17 (10 ασίστ), Τσίλντρες 15, Λόπεζ 14.
Ατλάντα Χοκς-Ορλάντο Μάτζικ 91-81
Χόρφορντ 24 (11 ριμπ.), Τζόνσον 17, Μπίμπι 15, Σμιθ 12 (10 ριμπ.), Ουίλιαμς 12-Χάουαρντ 19 (20 ριμπ.), Νέλσον 18, Μπας 13, Αρίνας 10.
Κλίβελαντ Καβαλίερς-Γιούτα Τζαζ 90-101
Γκίμπσον 29, Ουίλιαμς 16 (10 ασίστ), Τζέιμισον 13, Πάρκερ 11, Χίκσον 10-Μάιλς 22, Μπελ 19, Μίλσαπ 19, Ουίλιαμς 17 (10 ασίστ), Τζέφερσον 16 (13 ριμπ.).
Ιντιάνα Πέισερς-Νιου Ορλίνς Χόρνετς 94-93
Γκρέιντζερ 27, Κόλισον 18, Πόουζι 15, Φόστερ 7 (11 ριμπ.)-Οκαφόρ 19 (15 ριμπ.), Γουέστ 18, Πολ 15, Μπελινέλι 14.
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 108-75
Γιανγκ 21, Μπλάτσε 19, Χάινριχ 18 (11 ασίστ), Θόρντον 13, ΜακΓκι 10-Τζάκσον 13, Κ. Μπράουν 10, Τόμας 10, Ντιαό 9, Ντ. Μπράουν 9.
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Μιλγουόκι Μπακς 106-80
Όλντριτζ 29 (19 ριμπ.), Μάθιους 22, Φερνάντεθ 17, Μπατούμ 10, Μιλς 8-Σάλμονς 23, Ντούλινγκ 12, Εμπά α Μουτ 10, Γκούντεν 10.
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Χιούστον Ρόκετς 112-121
Έλις 44, Λι 19, Ουίλιαμς 11, Ράιτ 9, Λο 8-Μάρτιν 30, Σκόλα 20, Μπατιέ 14, Λόουρι 13, Χέιζ 12 (10 ριμπ.).
Λος Άντζελες Κλίπερς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 113-90
Γκόρντον 26, Γκρίφιν 22 (10 ριμπ.), Γκόμες 22 (10 ριμπ.), Τζόρνταν 9, Ντέιβις 8 (12 ριμπ.), Αμίνου 9-Μπίσλεϊ 20, Ουέμπστερ 18, Λοβ 12 (10 ριμπ.), Ρίντναουρ 10, Κουφός 8.
Πηγή Novasports
Read more!

Αποφάσεις μετά τα Χριστούγεννα ο Ράκιτιτς!

Αποφάσεις μετά τα Χριστούγεννα ο Ράκιτιτς!
Δύσκολα θα ανανεώσει με τη Σάλκε ο Ιβάν Ράκιτιτς, το ενδιαφέρον από την Ελλάδα και τους «αιωνίους» είναι μεγάλο, όμως δυνατά στην απόκτηση του Κροάτη έχει μπει η Ατλέτικο. Ο Ράκιτιτς πάντως θα αποφασίσει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων!

«Έχω συμβόλαιο με τη Σάλκε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Μου έχουν προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο, αλλά αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στο ματς κυπέλλου, και αργότερα στις διακοπές με την οικογένειά μου. Θα αποφασίσω μετά τα Χριστούγεννα για το μέλλον του. Αισθάνομαι κολακευμένος που με θέλει μια ομάδα όπως η Ατλέτικο. Είχα εντυπωσιαστεί από τον κόσμο στο Βιθέντε Καλντερόν», είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην AS ο Ιβάν Ράκιτιτς. 

Ο παίκτης βλέπει με ενδιαφέρον την προοπτική της Ελλάδας, θέλει να παίξει σε ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως στον αντίποδα η Πριμέρα είναι τεράστιο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή.
Πηγή gazzeta Read more!

Αποφασίζουν για Ναφτί


Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι αυτή που διανύουμε για τον Αρη. Μπορεί οι παίκτες να βρίσκονται ήδη σε διακοπές, ωστόσο αρκετοί απ΄ αυτούς έφυγαν για τις ιδιαίτερες πατ
ρίδες τους, μη γνωρίζοντας το τι τους. ξημερώνει! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Μεχντί Ναφτί ο οποίος όπως όλα δείχνουν βρίσκεται με το ενάμησι πόδι εκτός ομάδας. Πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιθυμία των ανθρώπων του Αρη (με τη συγκατάθεση του Κούπερ) για λύση συμβολαίου με τον Τυνήσιο μέσο, όμως κάτι τέτοιο είναι ιδιαιτέρως περίπλοκο. Δεν είναι μόνο η οικονομική διευθέτηση του ζητήματος, αλλά και η εύρεση αντικαταστάτη στη μεσαία γραμμή ο οποίος αναζητείται. Σε κάθε περίπτωση πάντως η εικόνα του Ναφτί εντός γηπέδου είναι αρνητική και δύσκολα θα ξαναπάρει φανέλα βασικού ακόμη κι αν τελικά παραμείνει στην ομάδα, κάτι που συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες. Δεν αποκλείεται ο αγώνας  με τη Ξάνθη να ήταν το «κύκνειο άσμα» του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Από κει και πέρα, από μέρα σε μέρα θα ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Τόνι Κάλβο ο οποίος με απόφαση Κούπερ τέθηκε εκτός πλάνων πριν από μερικές ημέρες. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξει σε ομάδα  β κατηγορίας της Ισπανίας ως δανεικός, παρά το ότι ο ίδιος επιθυμεί διακαώς τη λύση του συμβολαίου του, προκειμένου να διαπραγματευτεί μόνος τη συνέχιση της καριέρας του. Αντιθέτως πρόβλημα δεν υπάρχει με τον Φαμπιάνο Λίμα ο οποίος αναζητά ήδη ομάδα, καθώς λύθηκε και τυπικά το συμβόλαιό του: «Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Φαμπιάνο Λίμα Ντε Μαρία και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ήταν ανακοίνωση που έριξε τους τίτλους τέλους στη σύντομη παρουσία του βραζιλιάνου στον Αρη. Εξελίξεις ίσως προκύψουν και με ποδοσφαιριστές που ο Κούπερ φαίνεται να μην εμπιστεύεται αρκετά, δίνοντάς τους ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Η περίπτωση του Τσεσνάουσκις είναι χαρακτηριστική. 
Παράλληλα η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο νέων μελών στο κιτρινόμαυρο συγκρότημα έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Μανέλ Φερέρ σε συνεργασία με τον Γιάννη Κόντη ετοιμάζονται για τις πρώτες ανακοινώσεις (αναμένονται τουλάχιστον τέσσερις). Τα ονόματα των Γκροζίτσκι, Τζόνσον, έχουν περίοπτη θέση στη σχετική λίστα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται πολύ σοβαρά η περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή από τη β΄ομάδα της Μπαρτσελόνα με τον οποίο μάλιστα υπήρξε και επαφή, λίγο μετά την πρόσφατη επιτυχία του Αρη στη Μαδρίτη. Στο μεταγραφικό προσκήνιο εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Παραγουάη, βρίσκεται και ο 24χρονος επιθετικός Πάμπλο Σεμπάγιος από τη Σέρο Πορτένιο. Θεωρείται όμως  δύσκολη υπόθεση, καθώς ο πρώην παίκτης της Κρουζ Αζούλ έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από ομάδες της Λατινικής Αμερικής, απόρροια των εξαιρετικών του εμφανίσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στα πλεονεκτήματα του Αρη είναι το ότι του δίνει ευκαιρία ευρωπαϊκής καριέρας.
*Άλλαξε η ώρα έναρξης του φιλικού αγώνα που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ανάμεσα στις ομάδες Κ20 και Κ17 του Αρη. Η αναμέτρηση θα αρχίσει τελικά στις 15:30 αντί για τις 17:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. 
Πηγή novasports
Read more!

«Ερυθρόλευκος» περίπατος

«Ερυθρόλευκος» περίπατος
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι νικητές στο ντέρμπι των απλήρωτων. Οι παίκτες του Ολυμπιακού επικράτησαν μέσα στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού με 5-9 και στο τέλος πέταξαν τα σκουφάκια τους δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την δυσφορία τους προς την διοίκηση.

Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και μια γιορτή του πόλο, καθώς το ντέρμπι των «αιωνίων» διεξήχθη μπροστά σε 1.000 και πλέον οπαδούς του Παναθηναϊκού χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να το ευχαριστηθεί, μια και οι αντίπαλοι έπαιξαν με τον κίνδυνο της διάλυσης να είναι ορατός.

Κέρδισαν οι καλύτεροι

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι απλήρωτοι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τους απλήρωτους «πράσινους» με το άνετο 5-9, δείχνοντας πως αυτή τη στιγμή και για την ακρίβεια εδώ και αρκετά χρόνια, απλά είναι οι καλύτεροι.

Ανέβαλαν την αποχή οι νικητές, σήμερα την αρχίζουν οι ηττημένοι

Όπως αναφέραμε το σημερινό ντέρμπι είχε την δική του ξεχωριστή ιδιομορφία. Παρότι αντίπαλοι ήταν ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό, τα οικονομικά προβλήματα και στους δύο είναι τεράστια. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποφασίσει να μην κατέβουν στο ματς, ωστόσο την τελευταία στιγμή και μετά από συνάντηση με τον κύριο Καραχάλιο, μεταπείστηκαν, κατέβηκαν και μάλιστα κέρδισαν με άνεση. Όσον αφορά τους «πράσινους» είχαν ξεκαθαρίσει πως κόντρα στον Ολυμπιακό θα αγωνιζόντουσαν κανονικά και από σήμερα το βράδυ θα κατέβουν και αυτοί σε αποχή, καθώς δεν αντέχουν άλλο.

Πέταξαν τα σκουφάκια τους

Με τη νίκη αυτή οι πρωταθλητές έφτασαν τους 61 αγώνες αήττητοι, ωστόσο σίγουρα δεν έδειξαν να το χαίρονται. Μάλιστα με το που τελείωσε η αναμέτρηση μαζεύτηκαν όλοι μαζί, έβγαλαν τα σκουφάκια τους και τα πέταξαν στο νερό, δείχνοντας σε μία συμβολική κίνηση πως πλέον τα έχουν παρατήσει όλα και πως δεν μπορούν να συνεχίσουν.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 0-3, 2-0.

Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Ζ. Αφρουδάκης 2, Γ. Αφρουδάκης 1, Τσόκας 1, Καφετζόπουλος 1.

Ολυμπιακός (Βαγγέλης Πάτερος): Φουντούλης 2, Μυλωνάκης 2, Βλοντάκης 1, Ντόσκας 1, Χρ. Αφρουδάκης 1, θεοδωρόπουλος 1, Μπλάνης 1.


Βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

1.Ολυμπιακός 17β. (76-31)
2.Χίος 16 (65-35)
3.Πανιώνιος 16 (65-41)
4.Παναθηναϊκός 13 (45-34)
5.Βουλιαγμένη 12 (52-35)
6.Εθνικός 9 (59-52)
-.Π.Φάληρο 9 (52-49)
9.ΝΟ Λάρισας 3 (48-57)
-.ΝΟ Καλαμακίου 3 (39-71)
-.ΝΟ Πατρών 3 (24-61)
12.ΝΕ Πατρών 0 (28-90)

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Σκέψεις Νάπολι για Παπασταθόπουλο

Σκέψεις Νάπολι για Παπασταθόπουλο
Στην μεταγραφική λίστα της Νάπολι βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθοπουλος όπως αποκαλύπτουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός είναι από τις περιπτώσεις που εξετάζει η ομάδα του είναι 2η στην Serie A.


Στο ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport για τα μεταγραφικά σχέδια των Ναπολιτάνων αναφέρεται ότι ο 22χρονος στόπερ της Μίλαν είναι από τις λύσεις που εξετάζει η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι για την άμυνα μαζί με τους Κρισίτο, Μπρίτος, Ογκμπόνα και Μορέτι. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ έχει παίξει φέτος βασικός σε τρία από τα 16 ματς των Ροσονέρι στο πρωτάθλημα, με το ένα από αυτά να είναι η νίκη με 2-1 στο «Σαν Πάολο».
Πηγή gazzeta Read more!

Tuttosport: Στην Ίντερ ο Λεονάρντο

Tuttosport: Στην Ίντερ ο Λεονάρντο
Μπορεί ο Ράφα Μπενίτεθ να μην έχει αποτελέσει και παρελθόν από τον πάγκο της Ίντερ, ωστόσο ιταλικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα η “Tuttosport” κάνει γνωστό το όνομα του αντικαταστάτη του… Ποιος είναι αυτός; Ο πρώην τεχνικός της Μίλαν, Λεονάρντο. 

Σύμφωνα με την “Tuttosport” o Μάσιμο Μοράτι είχε επαφές με τον Βραζιλιάνο προπονητή, με τους δύο άνδρες να δίνουν τα χέρια. Παρόλα αυτά, η συμφωνία των δύο πλευρών δεν θα ενεργοποιηθεί μέχρι να λυθεί η συνεργασία της ομάδας του Μιλάνου με τον Ράφα Μπενίτεθ. 

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Μοράτι έχει δώσει –ήδη- εντολές για να κινηθούν οι διαδικασίες λύσης της συνεργασίας με τον Μπενίτεθ…

Πηγή sport-fm Read more!

O...κουνιστός Λεμπρόν Τζέιμς *BINTEO*

O...κουνιστός Λεμπρόν Τζέιμς (video)
Ο άνθρωπος που… δίχασε την μπασκετική Αμερική δείχνει τις χορευτικές του ικανότητες σ’ ένα μοναδικό βίντεο. Ο σούπερ σταρ των Χιτ είχε συμμετάσχει στην εκπομπή Saturday Night Live και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο επεισόδιο της 33ης σεζόν. 

Μπείτε στοSuperbasket.gr και δείτε το απίστευτο βίντεο που έκανε πολλούς να βγάλουν πικρόχολα σχόλια εναντίον του «Βασιλιά».

Πηγή sport-fm Read more!

Ιτούδης: "Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου"


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
Για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο:
"Το παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, καθώς αν νικήσουμε θα είμαστε πρώτοι στον όμιλο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σημαντικό είναι και για την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Και η αντίπαλός μας έχει κίνητρο, καθώς ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων που απαιτούν τη δική της νίκη, για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση."
Για την ομάδα των Ιταλών:
"Παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στις αναμετρήσεις με τη Βαλένθια στην Μπιέλα και την Μπολόνια για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ήταν σαν να αγωνίζονταν δύο διαφορετικές ομάδες, καθώς είχε διαφορετικές αντιδράσεις. Με την Power Electronics Βαλένθια παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο σε όλους τους τομείς, στην άμυνα και στην επίθεση, ενώ απέναντι στην Μπολόνια είχε εξαιρετικά σωστό επιθετικά προσανατολισμό και οίστρο, σκόραρε από διαφορετικές καταστάσεις, φτάνοντας να σημειώσει 94 πόντους εκτός έδρας. Είχε καλή δημιουργία από τους Φίνλεϊ, Τζάαμπερ και Χόκινς, αλλά και τον Μαντσινέλι που είναι καταλύτης στο παιχνίδι της Μιλάνο, με τα τρία γκαρντ να έχουν το μεγαλύτερο κομμάτι της δημιουργίας και της εκτέλεσης.
Ο Μαντσινέλι δημιουργεί και εκτελεί από το χαμηλό ποστ, έχει τη δυνατότητα να πάει σε δικά του καλάθια και να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, κάτι που έκανε σε μεγάλο βαθμό στον τελευταίο αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος. Υπάρχει και ο Ματσιούλις, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την Μπολόνια, αλλά πιστεύω ότι θα αγωνιστεί με εμάς και είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι τους, ιδιαίτερα επιθετικά.
Είναι σημαντική η προσθήκη του Πετσέροφ, καθώς είναι ένα πεντάρι με σουτ τριών πόντων, που μπορεί να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες, δημιουργώντας έτσι διαφορετικές καταστάσεις όταν αμύνεσαι. Και με αυτόν έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και διαφορετικά σχήματα, με τον Πετσέροφ στο 4 και τον Ρόκα στο 5, ο οποίος είναι ένας μαχητής που αγωνίζεται στα όρια του φάουλ, διεκδικώντας κάθε επιθετικό ριμπάουντ, κάθε μπάλα… Πηγαίνει σε κάθε φάση. Αμυντικά έχουν διάφορες καταστάσεις, είδαμε και ζώνη 1-2-2 με τη Βαλένθια και θα πρέπει να είμαστε έτοιμη για καθεμία από αυτές τις καταστάσεις."
Για τον κόσμο:
"Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να το καταλάβουν ότι είναι σημαντικό να τους έχουμε δίπλα μας γενικότερα, αλλά και ειδικότερα σε αυτό το παιχνίδι. Είναι η τελευταία αγωνιστική, παίζουμε στο γήπεδό μας και με νίκη βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Θέλουμε τη νίκη για να βρεθούμε στην κορυφή και να κλείσουμε αυτή τη φάση με επιτυχία. Έχουμε τις δεδομένες απουσίες των Μπατίστ και Μάριτς, αλλά υπάρχουν άλλοι παίκτες που ξέρουν ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα."
Πηγή prasina nea
Read more!

Ετοιμάζουν διπλό "χτύπημα" οι Μπλε...

Όσο ο Γενάρης πλησιάζει τόσο τα σενάρια θα... φουντώνουν αναφορικά με τις μετακινήσεις παικτών. Oι Λονδρέζοι τη τελευταία 5ετία δείχνουν να επενδύουν περισσότερο στη λέξη "ομάδα" παρά στις μονάδες των παλαιότερων ετών.

Η παρατεταμένη αγωνιστική καθίζηση όμως δείχνει να τους προβληματίζει αρκετά με συνέπεια να σκέφτονται το ενδεχόμενο να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα. Εκεί που φαίνεται να πονούν οι Blue είναι η επίθεση  καθώς οι ευκαιρίες δημιουργούνται αλλά η μπάλα δεν καταλήγει συχνά στα δίχτυα.

Έτσι λοιπόν ο Ρώσος μεγιστάνας Roman Abramovich δείχνει ζεστός ώστε να φέρει στο Stamford Bridge τους Carlos Teves και Edin Dzeko. Τα ονόματα βέβαια μόνο τυχαία δεν είναι. Κατ΄ αρχήν οι δύο παίκτες είναι πολύ καλοί επιθετικοί με έφεση στο σκοράρισμα. Και μετέπειτα εκατέρωθεν δείχνουν να νιώθουν άβολα στους συλλόγους που αγωνίζονται ζητώντας επίμονα μεταγραφή.

Σε περίπτωση που υλοποιηθούν οι συμφωνίες το κόστος για την Chelsea αναμένεται να φτάσει στα 70 εκατομμύρια λίρες.
Πηγή english football
Read more!

Τα εισιτήρια με τον Αστέρα Τρίπολης!


Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Να υπενθυμιστεί ότι ο αγώνας διεξάγεται στις 22 Δεκεμβρίου στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για την φάση των "16" της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει του αγώνα Κυπέλου μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, την Τετάρτη 22/12/2010 και ώρα 17:15, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος ότι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια (Τιμή 25 €) από το Τμήμα Διαχείρισης εισιτηρίων το οποίο βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (είσοδο VIΡ), από την Πέμπτη 16/12 έως και την Τρίτη 21/12, μεταξύ των ωρών 10:00 - 17:00.

Απαραίτητη η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας"

Πηγή red planet
Read more!

Δεν θα προχωρήσει για Σκόκο


Δεν θα προχωρήσει για Σκόκο
Τις τελευταίες μέρες «χορτάσαμε» από δημοσιεύματα της Αργεντινής για ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ, για τον Νάτσο Σκόκο. Οι συμπατριώτες του «υδραυλικού» έγραφαν καθημερινά πως οι «εκατομμυριούχοι» έχουν στην μεταγραφική τους λίστα τον άσο της ΑΕΚ, μαζί με κάποιους ακόμα παίκτες, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν τους αφήνουν να κινηθούν δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο και ως εκ τούτου θα προχωρήσουν σε πιο προσιτές επιλογές. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «rionegro.ar», η Ρίβερ δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με καμία εκ των Μπενφίκα, Πόρτο και ΑΕΚ, για τους Αϊμάρ, Μπελούτσι και Σκόκο, αντίστοιχα και τα συγκεκριμένα ονόματα πλέον παύουν να απασχολούν πρόεδρο και προπονητή, λόγω οικονομικών δυσκολιών.
Πηγή ake365
Read more!

Με κόσμο στη Μόσχα

Η ρώσσικη ομάδα απάντησε θετικά στο αίτημα της ΠΑΕ για την χορήγηση 1.000 εισιτηρίων για τις ανάγκες των "ασπρόμαυρων" εκδρομέων.
Οι Ρώσοι απο την πλευρά τους δεν ήταν έτοιμοι να προσδιορίσουν νούμερο  των εισιτηρίων που θα καλύψει της ανάγκες της. Βάσει κανονισμού δικαιούται το 5% της χωριτηκότητας της Τούμπας που αντιστοιχεί περίπου στα 1.500 εισιτήρια.
Πηγή paokmania
Read more!

Δύο εκατ. χωρίζουν Μπάρτσα και Αλβες

Δύο εκατ. χωρίζουν Μπάρτσα και ΑλβεςΣτα δύο εκατ. ευρώ είναι η διαφορά της Μπαρτσελόνα με τον Άλβες για την ανανέωση του συμβολαίου. Ανάσα και αίσιο τέλος στην υπόθεση δίνει για τους Μπλαουγκράνα το ίδρυμα του Κατάρ.


Τα χρήματα που θα λάβει η Μπαρτσελόνα για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου που έχει υπογράψει με ίδρυμα του Κατάρ, ξεμπλοκάρουν την υπόθεση με τον Ντάνι Αλβες. Το θέμα με τον Βραζιλιάνο έχει τεθεί σε προτεραιότητα, καθώς στις τελευταίες συναντήσεις δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή. Το συμβόλαιο του 27χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος είχε αποκτηθεί αντί 32 εκατ. ευρώ, λήγει το 2012 και η οικονομική διαφορά με τη διοίκηση των Μπλαουγκράνα είναι της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο. Ο Άλβες φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από την Premier League για συμβόλαιο που θα του αποφέρει 8 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ οι Καταλανοί δίνουν έξι.

Εδώ έρχεται και... κολλάει η συμφωνία με το ίδρυμα από το Κατάρ, καθώς στα ταμεία του συλλόγου θα μπουν τα πρώτα 15 εκατ. ευρώ από τα συνολι
κά 165 (και ίσως 170) μέσα σε πέντε χρόνια. Όπως αναφέρεται στα Μέσα Ενημέρωσης της Ισπανίας, η οικονομική αυτή ένεση θα δώσει σταθερότητα στην ομάδα του Γκουαρντιόλα, που πιθανότατα θα μπορέσει να διατηρήσει στις τάξεις της έναν αμυντικό που βοηθάει απίστευτα στο επιθετικό κομμάτι με ασίστ και γκολ.

Σημειώνεται ότι εκτός από το θέμα με τον Άλβες, ο Ροσέλ έχει στο πρόγραμμα να διαπραγματευτεί και την ανανέωση του συμβολαίου του Γκουαρντιόλα αλλά και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου, κάτι που ο Καταλανός προπονητής είχε αρνηθεί να κάνει το καλοκαίρι. Την ίδια στιγμή, έτοιμοι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την Μπαρτσελόνα είναι επίσης ο Σέρχιο Μπουσκέτς και ο Μπόγιαν Κρκιτς.
Πηγή gazzeta Read more!

Σισέ: «Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Σισέ: «Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»
Η διαφορά πέντε βαθμών του Παναθηναϊκού από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τα πολλά αγωνιστικά (και όχι μόνο) προβλήματα της ομάδας του δεν πτοούν τον Τζιμπρίλ Σισέ. Μιλώντας στο περιθώριο της βράβευσής του ως κορυφαίου ξένου ποδοσφαιριστή για την περασμένη σεζόν, ο Γάλλος επιθετικός τόνισε πως η κατάκτηση του τίτλου δεν είναι χαμένη υπόθεση. 

«Είναι σαν να τελείωσε το πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα. Η διαφορά των πέντε βαθμών δεν σημαίνει τίποτα. Είμαστε μια ομάδα που έχει μάθει να αντιδρά στα δύσκολα και έχουμε τη δυνατότητα να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο Σισέ, που συνοδευόταν στην εκδήλωση από τη σύζυγο και την κόρη του, ενώ υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα.

Πηγή sport-fm Read more!

Στην Κύπρο ο Αδαμίδης για το γήπεδο


 Στο εξωτερικό βρίσκεται ο Σταύρος Αδαμίδης συνοδευόμενος με το γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Κωνσταντινίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr οι δύο άνδρες βρίσκονται στην Κύπρο όχι για μεταγραφικά ζητήματα, αλλά προκειμένου να έχουν συζητήσεις για το θέμα της ανέγερσης  του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι επαφές αυτές είναι στο πλαίσιο προγραμματισμού τους business plan που δουλεύουν εδώ και καιρό στην ομάδα.
Το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι μέσα στις προτεραιότητες της διοίκησης και το δείχνει συνέχεια με τις κινήσεις της. Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να αρχίσει να παίρνει οστά το όνειρο χιλιάδων φίλων της ΑΕΚ, η επιστροφή δηλαδή στο δικό της σπίτι...
Πηγή Novasports
Read more!

Μουρίνιο κατά... Ρεάλ και Μπενίτεθ!

Η μπάλα από το ξέσπασμα του Μουρίνιο για την διαιτησία του αγώνα με την Σεβίλλη πήρε και την διοίκηση της Ρεάλ, ενώ δεν την γλίτωσε ούτε ο Μπενίτεθ!
Μουρίνιο κατά... Ρεάλ και Μπενίτεθ!
Ο Πορτογάλος τεχνικός καυτηρίασε την αδράνεια της διοίκησης των Μαδριλένων αναφορικά με τα διαιτητικά λάθη, βάζοντας ουσιαστικά στο στόχαστρο τον Χόρχε Βαλντάνο που αποφεύγει να μιλάει για το θέμα!

«Εχω σε ένα χαρτί σε Word 13 λάθη του διαιτητή. Αν τα αναφέρω, δεν θα κάθομαι στον πάγκο την άλλη εβδομάδα. Την λύση την έχουν βρει. Να τιμωρούν τον Μουρίνιο. Αν κάποιος από την διοίκηση θέλει να το διαβάσει, εδώ είναι το χαρτί. Αν κάποιος δεν θέλει και προτιμά να κρύβεται πίσω από έναν προπονητή που κάθε μέρα μάχεται, τότε τι να πω... Ολα είναι τέλεια. Υποτίθεται πως είμαστε οργανωμένος σύλλογος, με συγκεκριμένη δομή. Δεν γίνεται κάθε φορά να μιλάω εγώ εκ μέρους της ομάδας για την διαιτησία», ήταν το ξέσπασμα του Μουρίνιο ο οποίος αναφέρθηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο και στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού με την Σεβίλλη!

«Αν ήμουν θεατής, εγώ δεν θα πλήρωνα ούτε ένα ευρώ για να το δω. Αν ήμουν σπίτι, θα άλλαζα κανάλι και θα έβαζα αγώνα για το πρωτάθλημα Βιετνάμ»!

Ο Μουρίνιο δεν παρέλειψε να αναφερθεί με ειρωνικό τρόπο και στον Ράφα Μπενίτεθ: «Νόμιζα ότι θα μου έλεγε ευχαριστώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που εγώ χάρισα στην Ιντερ, αλλά δεν έγινε τίποτα. Μιλήστε με τους οπαδούς της ομάδας και θα σας πουν ποιος είναι ο Μουρίνιο και ποιος ο Μπενίτεθ».
Πηγή gazzeta Read more!

Μοίρασε χαρά ο ΠΑΟΚ

Μοίρασε χαρά ο ΠΑΟΚ
Χαμόγελα που -ειδικά σε μέρες σαν κι αυτές- είναι απαραίτητα μοίρασε τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ. 

Οι παίκτες του «δικεφάλου» που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Κέρκυρα επισκέφθηκαν μετά το τέλος της προπόνησης, το Ογκολογικό Παιδιατρικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συναντήσουν τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί. 

Οι μικροί υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τα ινδάλματά τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νοσοκομείου, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν απολαμβάνουν τις στιγμές, αλλά και τη χαρά που τους προσέφεραν.

Πηγή sport-fm Read more!

Νέος πρόεδρος ο Ρισβάς στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ

Νέος πρόεδρος ο Ρισβάς στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ
Ο Νίκος Ρισβάς είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όπως προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας. Ο νέος επικεφαλής της μητέρας των τμημάτων του συλλόγου εξελέγη με 45 έναντι 36 ψήφων και τον περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή, δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας. 

«Ό,τι έγινε… έγινε για το καλό του Παναθηναϊκού. Θέλω να συγχαρώ από την καρδιά μου τους "αντιπάλους" μου. Είχαμε έναν ευγενή ανταγωνισμό. Είμαστε φίλοι και θα είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά, ώστε το επόμενο εξάμηνο να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά μας και να βάλουμε ένα λιθαράκι για να βγούμε από την κρίση. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων», τόνισε ο νέος πρόεδρος.

Πηγή sport-fm Read more!

Σεβασμός στο περιβάλλον


Η FIA ανακοίνωσε ότι από το 
2013 θα μειωθεί η χωρητικότητα των κινητήρων από τα 2,4 λίτρα V8 σε τετρακύλινδρα σύνολα 1600 κυβικών εκατοστών με υπερσυμπιεστή και όριο στις 12.000 στροφές, βάζοντας στο "παιχνίδι" και την υβριδική τεχνολογία.
Αυτό γίνεται για να ακολουθήσει και τις ανάγκες τις αυτοκινητοβιομηχανίας, για να γίνει το άθλημα πιο φιλικό στο περιβάλλον, αλλά και να μειώσουν το κόστος στα καύσιμα.
Σύμφωνα με την Κόσγουορθ, με την τοποθέτηση υπερσυμπιεστή και της υβριδικής τεχνολογίας, μπορούν αυτοί οι κινητήρες να αποδώσουν γύρω στους 700 ίππους και να έχουν τις ίδιες επιδόσεις με τα σημερινά αυτοκίνητα.
Με την βελτίωση και της αεροδυναμικής μπορεί να αυξηθούν οι επιδόσεις, χωρίς να ξοδεύουν τόσα πολλά στην κατανάλωση καυσίμου.
Ειδικά αν καταφέρουν να μειώσουν κατά 35% την κατανάλωση, όπως ισχυρίζονται, σημαίνει ότι θα χρειάζονται 85-90 λίτρα λιγότερου καυσίμου σε κάθε αγώνα για κάθε αυτοκίνητο, μειώνοντας σημαντικά και το κόστος σε κάθε ομάδα στην Φόρμουλα 1.
Πηγή novasports
Read more!

«Λεπτομέρειες για Κασάνο»

Κοντά στην ολοκλήρωση της πώλησης του Αντόνιο Κασάνο στη Μίλαν βρίσκεται η Σαμπντόρια, όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου της Γένοβας, Ντοριάνο Τόσι.
«Λεπτομέρειες για Κασάνο»
Όπως αναφέρεται σε ιταλικά δημοσιεύματα της Δευτέρας (20/12) οι Ροσονέρι βρίσκονται κοντά στην ανακοίνωση της μεταγραφής του γεννημένου στο Μπάρι επιθετικού. Λίγο αργότερα, ο Τόσι αποκάλυψε ότι μόλις μερικές λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. «Δουλεύουμε εδώ και αρκετό καιρό το θέμα και είμαστε πολύ κοντά στο τέλος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε τις φήμες που κυκλοφορούν», είπε στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Σαμπντόρια, η οποία νωρίτερα μέσα στον μήνα προσπάθησε ανεπιτυχώς  να λύσει το συμβόλαιο του Κασάνο, θα καταφέρει να αποδεσμεύσει τον παίκτη χωρίς να του δώσει ούτε ένα ευρώ. Παρά το γεγονός αυτό, ίσως χρειαστεί να πληρώσει 1,6 εκατ. στη Ρεάλ Μαδρίτης για να τον ξεφορτωθεί, καθώς στη μεταξύ τους συμφωνία υπήρχε όρος για καταβολή 5 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που ο Ιταλός πουληθεί.

Σαν αποτέλεσμα, οι Γενοβέζοι, ο Κασάνο και η Μίλαν θα πληρώσουν διά του τρία το ποσό, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους Μερένχες. Ο 28χρονος επιθετικός πιθανότατα θα υπογράψει την Τρίτη (21/12) το νέο του συμβόλαιο και θα αποτελέσει επίσημα κάτοικο «Σαν Σίρο» όταν ξςκινήσει η μεταγραφική περίοδος.
Πηγή gazzeta Read more!

Μουρίνιο, Μεσίνα και στη μέση ο Πέρεθ!

Σαλάτα με αστακό και καβούρι, φασιανό και άλλα εκλεκτά εδέσματα περιελάμβανε το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο δείπνο, που παρέθεσε η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σε ποδοσφαιρικό και μπασκετικό τμήμα.
Μουρίνιο, Μεσίνα και στη μέση ο Πέρεθ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης γιόρτασε στο καθιερωμένο δείπνο της στο Μπερναμπέου τον επικείμενο ερχομό των Χριστουγέννων. Στο δείπνο παραβρέθηκε φυσικά ο πρόεδρος της ομάδος, Φλορεντίνο Πέρεθ και μέλη τόσο από το ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και από το μπασκετικό. Ο γενικός διευθυντής Χόρχε Βαλντάνο, οι προπονητές Ζοζέ Μουρίνιο και Έτορε Μεσίνα, οι αρχηγοί των ομάδων Ίκερ Κασίγιας και Φελίπε Ρέγιες, οι μάνατζερ Φερνάντο Ταπίας και Φερνάντεζ Ντε Μπλαζ, όπως και οι Αλφέρντο Ντι Στέφανο και Εμιλιάνο Ροντρίγκεζ. 

Ο Πρόεδρος κάθισε ανάμεσα στους δύο προπονητές, την ίδια στιγμή που ο Πορτογάλος Ζοζέ Μουρίνιο τοποθετήθηκε μπροστά στον Χόρχε Βαλντάνο και δεξιά του Φερνάντο Ταπίας.

Το μενού που απόλαυσαν τα μέλη της Ρεάλ ήταν εκλεκτό, καθώς περιελάμβανε σαλάτες με αστακό, καβούρι και κομματάκια μπέικον, φασιανό με καραμελωμένα κρεμμύδια και σταφίδες, φρούτα και «δάκρυα» σοκολάτας με σος από βατόμουρο.
Πηγή gazzeta
Read more!

Χάνει τον Μπερνς η ΑΕΚ, λόγω Αυστραλίας

Tις υπηρεσίες του Νέιθαν Μπερνς για περίπου 20 μέρες θα στερηθεί ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς η Εθνική ομάδα της Αυστραλίας έστειλε έγγραφο στην ΠΑΕ ΑΕΚ με τον οποίο ζητάει να δοθεί άδεια στον παίκτη, ώστε να λάβει μέρος στο ασιατικό Κύπελλο 2011.

Η διοργάνωση θα λάβει μέρος στο Κατάρ από τις 7 έως τις 29 Ιανουαρίου και η Αυστραλία θα λάβει μέρος. Ο 22χρονος χαφ της ΑΕΚ βρίσκεται στα πλάνα του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Αυστραλίας, Χόλγκερ Οσιεκ και θα χρειαστεί να λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ενωσης.

Ο Μπερνς θεωρείται βέβαιο πως θα χάσει τα ματς με Κέρκυρα, Πανσερραϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου, ενώ από την πορεία της Αυστραλίας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα εξαρτηθεί το αν θα προλάβει τον εκτός έδρας αγώνα της 20ης αγωνιστικής με την Ξάνθη, που είναι προγραμματισμένος για τις 29 Ιανουαρίου.

Πηγή in Read more!

«Εθνική» στήριξη στα παιδιά με καρκίνο

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», το μεσημέρι της Δευτέρας 20/12: Τα επισκέφτηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ,Σοφοκλής Πιλάβιος, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου,Φερνάντο Σάντος, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Τάκης Φύσσαςκαι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Γιάννης Φετφατζίδης καιΓρηγόρης Μάκος. 
«Εθνική» στήριξη στα παιδιά με καρκίνοΗ πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Εμμανουήλ Παπασάββας, τους υποδέχτηκαν και τους ξενάγησαν στους θαλάμους όλων των παιδιών, όπου έμειναν πολλή ώρα κουβεντιάζοντας μαζί τους και μοιράζοντάς τους αυτόγραφα. 

Οι Γρηγόρης Μάκος και Γιάννης Φετφατζίδης παρέδωσαν στην κα. Βαρδινογιάννη χρηματική επιταγή εκ μέρους των παικτών της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ύψους 46.000 ευρώ, αφού στα φετινά Χριστούγεννα επέλεξαν να υποστηρίξουν τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», προσφέροντας τους μισθούς τους στο νοσοκομείο. 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συνεχάρη την κα. Βαρδινογιάννη για το έργο που επιτελεί ενώ η δημιουργός της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO τον ευχαρίστησε και συνεχάρη τους παίκτες για το ξεχωριστό παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας που δίνουν με αυτή την ευγενική τους χειρονομία. 

Πριν φύγουν, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Φερνάντο Σάντος και ο Τάκης Φύσσας, δεν παρέλειψαν να στολίσουν και με τις δικές τους ευχές το χριστουγεννιάτικο «Δένδρο των Ευχών» που δεσπόζει στην είσοδο του νοσοκομείου.

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...