ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο Άγιος Βασίλης στην Παιανία

Σε μία κίνηση σύσφιξης των σχέσεων τους προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, επιλέγοντας μία ιδιότυπη ανταλλαγή δώρων για τα Χριστούγεννα, στην προπόνηση της Τρίτης.

Είναι γεγονός ότι τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού φέτος παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ποδοσφαιριστές προχωρούν σε ορισμένες ενέργειες προκειμένου να αλλάξουν αυτή την κατάσταση. Μετά το δείπνο της προηγούμενης Τετάρτης και την ομαδική συζήτηση της Δευτέρας, μετά την προπόνηση της Τρίτης έκαναν μία ιδιότυπη ανταλλαγή δώρων για τα Χριστούγεννα.
Όπως είχαν αποφασίσει στο γεύμα, ο καθένας αγόρασε από ένα δώρο. Αρχικά είχε συζητηθεί να το ανταλλάξουν ανά ζεύγη, όμως κατέληξαν ότι είναι προτιμότερο να τα αποθέσουν όλοι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στολιστεί στην Παιανία και κατόπιν, να επιλέξουν ο καθένας στην τύχη από ένα. Πράγματι, έτσι έγινε και την Τρίτη ο κάθε πράσινος αποχώρησε με ένα αντικείμενο από το προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού.
Η κίνηση των ποδοσφαιριστών οτυ Παναθηναϊκού ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αφού το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, με τον καθένα να ανοίγει το δώρο του κάτω από τις επιδοκιμασίες των υπολοίπων. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι... χιουμοριστικές συγκρίσεις για το καλύτερο δώρο ή ποιος δεν έκανε αρκετά καλή επιλογή. Ήταν κάτι που το είχαν ανάγκη οι πράσινοι, αφού το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο τις τελευταίες μέρες.
Πηγή prasina nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...