ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Αποφασίζουν για Ναφτί


Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι αυτή που διανύουμε για τον Αρη. Μπορεί οι παίκτες να βρίσκονται ήδη σε διακοπές, ωστόσο αρκετοί απ΄ αυτούς έφυγαν για τις ιδιαίτερες πατ
ρίδες τους, μη γνωρίζοντας το τι τους. ξημερώνει! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Μεχντί Ναφτί ο οποίος όπως όλα δείχνουν βρίσκεται με το ενάμησι πόδι εκτός ομάδας. Πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιθυμία των ανθρώπων του Αρη (με τη συγκατάθεση του Κούπερ) για λύση συμβολαίου με τον Τυνήσιο μέσο, όμως κάτι τέτοιο είναι ιδιαιτέρως περίπλοκο. Δεν είναι μόνο η οικονομική διευθέτηση του ζητήματος, αλλά και η εύρεση αντικαταστάτη στη μεσαία γραμμή ο οποίος αναζητείται. Σε κάθε περίπτωση πάντως η εικόνα του Ναφτί εντός γηπέδου είναι αρνητική και δύσκολα θα ξαναπάρει φανέλα βασικού ακόμη κι αν τελικά παραμείνει στην ομάδα, κάτι που συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες. Δεν αποκλείεται ο αγώνας  με τη Ξάνθη να ήταν το «κύκνειο άσμα» του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Από κει και πέρα, από μέρα σε μέρα θα ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Τόνι Κάλβο ο οποίος με απόφαση Κούπερ τέθηκε εκτός πλάνων πριν από μερικές ημέρες. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξει σε ομάδα  β κατηγορίας της Ισπανίας ως δανεικός, παρά το ότι ο ίδιος επιθυμεί διακαώς τη λύση του συμβολαίου του, προκειμένου να διαπραγματευτεί μόνος τη συνέχιση της καριέρας του. Αντιθέτως πρόβλημα δεν υπάρχει με τον Φαμπιάνο Λίμα ο οποίος αναζητά ήδη ομάδα, καθώς λύθηκε και τυπικά το συμβόλαιό του: «Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Φαμπιάνο Λίμα Ντε Μαρία και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ήταν ανακοίνωση που έριξε τους τίτλους τέλους στη σύντομη παρουσία του βραζιλιάνου στον Αρη. Εξελίξεις ίσως προκύψουν και με ποδοσφαιριστές που ο Κούπερ φαίνεται να μην εμπιστεύεται αρκετά, δίνοντάς τους ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Η περίπτωση του Τσεσνάουσκις είναι χαρακτηριστική. 
Παράλληλα η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο νέων μελών στο κιτρινόμαυρο συγκρότημα έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Μανέλ Φερέρ σε συνεργασία με τον Γιάννη Κόντη ετοιμάζονται για τις πρώτες ανακοινώσεις (αναμένονται τουλάχιστον τέσσερις). Τα ονόματα των Γκροζίτσκι, Τζόνσον, έχουν περίοπτη θέση στη σχετική λίστα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται πολύ σοβαρά η περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή από τη β΄ομάδα της Μπαρτσελόνα με τον οποίο μάλιστα υπήρξε και επαφή, λίγο μετά την πρόσφατη επιτυχία του Αρη στη Μαδρίτη. Στο μεταγραφικό προσκήνιο εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Παραγουάη, βρίσκεται και ο 24χρονος επιθετικός Πάμπλο Σεμπάγιος από τη Σέρο Πορτένιο. Θεωρείται όμως  δύσκολη υπόθεση, καθώς ο πρώην παίκτης της Κρουζ Αζούλ έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από ομάδες της Λατινικής Αμερικής, απόρροια των εξαιρετικών του εμφανίσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στα πλεονεκτήματα του Αρη είναι το ότι του δίνει ευκαιρία ευρωπαϊκής καριέρας.
*Άλλαξε η ώρα έναρξης του φιλικού αγώνα που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ανάμεσα στις ομάδες Κ20 και Κ17 του Αρη. Η αναμέτρηση θα αρχίσει τελικά στις 15:30 αντί για τις 17:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. 
Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...