ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

«Εθνική» στήριξη στα παιδιά με καρκίνο

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», το μεσημέρι της Δευτέρας 20/12: Τα επισκέφτηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ,Σοφοκλής Πιλάβιος, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου,Φερνάντο Σάντος, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Τάκης Φύσσαςκαι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Γιάννης Φετφατζίδης καιΓρηγόρης Μάκος. 
«Εθνική» στήριξη στα παιδιά με καρκίνοΗ πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Εμμανουήλ Παπασάββας, τους υποδέχτηκαν και τους ξενάγησαν στους θαλάμους όλων των παιδιών, όπου έμειναν πολλή ώρα κουβεντιάζοντας μαζί τους και μοιράζοντάς τους αυτόγραφα. 

Οι Γρηγόρης Μάκος και Γιάννης Φετφατζίδης παρέδωσαν στην κα. Βαρδινογιάννη χρηματική επιταγή εκ μέρους των παικτών της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ύψους 46.000 ευρώ, αφού στα φετινά Χριστούγεννα επέλεξαν να υποστηρίξουν τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», προσφέροντας τους μισθούς τους στο νοσοκομείο. 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συνεχάρη την κα. Βαρδινογιάννη για το έργο που επιτελεί ενώ η δημιουργός της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO τον ευχαρίστησε και συνεχάρη τους παίκτες για το ξεχωριστό παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας που δίνουν με αυτή την ευγενική τους χειρονομία. 

Πριν φύγουν, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Φερνάντο Σάντος και ο Τάκης Φύσσας, δεν παρέλειψαν να στολίσουν και με τις δικές τους ευχές το χριστουγεννιάτικο «Δένδρο των Ευχών» που δεσπόζει στην είσοδο του νοσοκομείου.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...