ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Σενάριο επιστροφής για «Πάπα»

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Τζένοα. Οπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο «Πάπα» μπορεί να συμπεριληφθεί στο deal της Μίλαν για τον Κρισίτο των Ροσομπλού.
Σενάριο επιστροφής για «Πάπα»

Οπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ιταλικού goal.com οι εξελίξεις στην μεταγραφή του Ντομένικο Κρισίτο στην Μίλαν μπορεί να επηρεάσουν τον Ελληνα, πρώην στόπερ της ΑΕΚ. «Ο πρόεδρος των Ροσομπλού, Ενρίκο Πρετσιόζι ζητά 15 εκατ. ευρώ, οι Ροσονέρι θέλουν να δώσουν κοντά στα 10 εκατ. συν ανταλλάγματα στα οποία μπορεί να είναι μέσα και ο Παπασταθόπουλος» αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Σημειώνεται ότι ο «Πάπα» έχει πραγματοποιήσει 3 εμφανίσεις στην Serie A με την Μίλαν, η οποία είχε στο παρελθόν αρνηθεί προτάσεις για να τον παραχωρήσει ως δανεικό.

*Την ίδια στιγμή, γείτονας του Παπασταθόπουλου θα γίνει και ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος μετά την μεταγραφή του θα μείνει στην οδό Ντε Πόρτα Τενάλια του Μιλάνου, όπως και αρκετοί άλλοι παίκτες των Ροσονέρι.
Πηγή gazzeta Read more!

«Η δύναμη της ΑΕΚ είναι ο κόσμος»

«Η δύναμη της ΑΕΚ είναι ο κόσμος»
Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ θα μπορέσει να βρει το δρόμο της χάρη στη δύναμη του κόσμου της, εξέφρασε με δηλώσεις του στοwww.sport-fm.gr o Μιχάλης Κασάπης. Παράλληλα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης μίλησε και για τη θητεία του στον πάγκο της Καλλονής και τους λόγους που τον οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας με την ομάδα της Μυτιλήνης. 




«Η ΑΕΚ είναι μέσα στην καρδιά μου, είναι δεύτερη οικογένεια για μένα. Αυτή τη στιγμή έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν και εξωαγωνιστικά. Πρέπει όσοι ασχολούνται με την ομάδα να σταματήσουν να ασχολούνται με τα λάθη του παρελθόντος να φτιάξουν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια που είναι το βασικό για να ορθοποδήσει. Ο κόσμος είναι η δύναμη της ΑΕΚ. Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα μπει μπροστά και θα σηκώσει το βάρος. Αν βρεθεί είναι δεδομένο ότι ο κόσμος θα τον στηρίξει. Καταλαβαίνω όμως πως είναι δύσκολο λόγω της οικονομικής δύσκολης συγκυρίας να βρεθεί». 

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΚ μπορούν να βοηθήσουν: 

«Οι παλαίμαχοι πρέπει να στηρίξουν την ομάδα, όπως κάνουν τόσο καιρό. Θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα οργανώνοντας σωστά ένα τμήμα σκάουτινγκ με 4-5 παλαίμαχους που θα έβρισκαν ταλέντα από όλη την Ελλάδα και θα στελέχωναν την ομάδα έχοντας βέβαια και τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής. Πρέπει να ξαναγίνει στην ΑΕΚ αυτό που είχε γίνει πριν δεκαπέντε χρόνια. Να πει κάποιος στον κόσμο ότι για 2 χρόνια δεν πάω να κάνω τίποτα, δεν κυνηγάω το πρωτάθλημα αλλά φτιάχνω ομάδα. Η ΑΕΚ έχει στόχο να διαπρέψει σε τρεις διοργανώσεις κάθε χρόνο. Αν φτιαχτεί το γήπεδο, πιστεύω ότι σε ένα χρόνο η ομάδα θα μπορεί να κυνηγήσει Πρωτάθλημα, Κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη». 

Στην συνέχεια μίλησε για την Καλλονή: 

«Πλέον είναι οριστικό το τέλος της συνεργασίας με την Καλλονή και το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαριστούν τα διαδικαστικά θέματα γύρω από το οικονομικό. Φεύγω σα φίλος από το νησί». 

Διατηρώντας το χιούμορ του παρά την πικρία μίλησε για το ότι αποχωρεί με την ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση της Football League 2. 

«Μετά την πρωτοτυπία με την ποινή που μου είχε επιβληθεί, πλέον έχω και κάτι θετικό αφού φεύγω από την ομάδα αφήνοντας την στην πρώτη θέση. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από εδώ και ειδικά από τον κόσμο που με έχει αγαπήσει». 

Στην ερώτηση αν ο στόχος της ανόδου για την Καλλονή είναι εφικτός ή μπορεί η ομάδα να επηρεαστεί από την αποχώρηση του απάντησε: 

«Η Καλλονή είναι φτιαγμένη για να πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα φέτος. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και δεν μπορούμε να προδικάσουμε τι θα γίνει. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο όπως ο Φωκικός, η Επανομή και η Νίκη Βόλου που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία. Άλλωστε το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και με ένα θετικό ή ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να βρεθείς στην κορυφή ή πιο κάτω στη βαθμολογία». 

Τέλος εξήγησε τι τον οδήγησε στην αποχώρηση:

«Ένας από τους βασικούς λόγους που αποχώρησα ήταν η διαφωνία για τα μεταγραφικά θέματα καθώς ήθελαν να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές χωρίς να είμαι ενήμερος. Στην ομάδα δυστυχώς υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να κάνουν το δικό τους κουμάντο και αναφέρομαι σε ποδοσφαιριστές. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργούνται κόντρες στο εσωτερικό της ομάδας. Αλλά εγώ είμαι 25 χρόνια ποδοσφαιριστής και δεν δέχομαι από κανέναν να μου κάνει υποδείξεις για τον τρόπο που θα δουλεύω. Το απόλυτο αφεντικό είμαι εγώ. Έχω παραστάσεις πολύ σημαντικές και έχω πάρει πράγματα από όλους τους προπονητές με τους οποίους έχω συνεργαστεί κρατώντας πάντα τα καλύτερα. Όσο ζεις μαθαίνεις βέβαια. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής για όλους. Ούτε εγώ πρόκειται να χαθώ, ούτε η Καλλονή.» 

Πηγή sport-fm Read more!

Μόγιες: «Αποδεχτήκαμε πρόταση για τον Πίεναρ»!

Θέμα ημερών είναι -όπως όλα δείχνουν- η αποχώρηση του Στίβεν Πίεναρ από το Λίβερπουλ και την Έβερτον!


Μόγιες: «Αποδεχτήκαμε πρόταση για τον Πίεναρ»!

Όπως παραδέχτηκε ο τεχνικός των «ζαχαρωτών», Ντέιβιντ Μόγιες, η ομάδα του έχει αποδεχτεί την πρόταση μίας ομάδας για την απόκτηση του διεθνούς Νοτιοαφρικανού, χωρίς, ωστόσο, να την κατονομάσει. 

«Είχαμε δύο προσφορές για τον Πίεναρ και αποδεχτήκαμε τη μία. Δώσαμε στους εκπροσώπους του την άδεια να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις, αλλά δεν ξέρω ακόμη αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή», δήλωσε ο Μόγιες στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. 

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, Τσέλσι και Τότεναμ είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται περισσότερο για τον 28χρονο, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. 

Όπως ξεκαθάρισε, πάντως, ο τεχνικός των «ζαχαρωτών», ο Πίεναρ θα αγωνιστεί κανονικά στο κυριακάτικο ντέρμπι του Λίβερπουλ κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.  

Πηγή sport-fm Read more!

Σβέρκος: «Πάω στον Πανιώνιο»!

Σβέρκος: «Πάω στον Πανιώνιο»!
Κοντά σε μία ακόμα, πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του είναι ο Πανιώνιος! 

Με δηλώσεις του σε τσέχικα Μέσα, ο Βάτσλαβ Σβέρκος αποκάλυψε ότι το πολύ μέχρι την Κυριακή (16/1) θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους». 



Πλήρης επιβεβαίωση τουwww.sport-fm.gr, που από τα ξημερώματα τηςΠέμπτης είχε αποκαλύψει ότι ο 27χρονος Τσέχος είναι πολύ κοντά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. 

«Κατά 90% φεύγω. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα ταξιδέψω στην Αθήνα», τόνισε αρχικά ο διεθνής επιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στο ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει, επίσης από την Ελλάδα, οι Ολυμπιακός Βόλου, Άρης και Πανσερραϊκός: «Προτιμώ να πάω στην Αθήνα. Για την ακρίβεια, να αγωνιστώ στην ομάδα του Μάρτιν Λάτκα». 

Έτσι, αν όλα πάνε καλά και αποκτηθεί, τελικά, ο παίκτης -δανεικός, για έξι μήνες από τη Σοσό- τότε ο Πανιώνιος θα προσθέσει άλλο ένα «όπλο» στην επιθετική… φαρέτρα του, μετά και την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου! 

Με την ελπίδα, φυσικά, να λυθεί (επιτέλους) το πρόβλημα -μεταξύ άλλων- στο γκολ, που αντιμετωπίζει η ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν. 

Πηγή sport-fm Read more!

Τα βρήκαν Τότεναμ-Μπέρμιγχαμ για Κιν!

Δεκτή έκανε η Τότεναμ την πρόταση των -περίπου- 7 εκατ. ευρώ της Μπέρμιγχαμ για την απόκτηση του Ρόμπι Κιν. Πλέον, απομένει μόνο το «ναι» του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. 
Τα βρήκαν Τότεναμ-Μπέρμιγχαμ για Κιν!

Η Μπέρμιγχαμ θα πληρώσει άμεσα 4,7 εκατ. ευρώ τους Λονδρέζους, αλλά το κόστος μπορεί να φτάσει και τα 7 εκατ. ευρώ, κάτι που θα εξαρτηθεί από τους ειδικούς όρους της συμφωνίας. 

Πλέον, ο Άλεξ ΜακΛίς καλείται να τα βρει με τον Ρόμπι Κιν, για να επέλθει η οριστική συμφωνία. 

Πηγή sport-fm Read more!

Διάψευση Ζιλμπέρτο

Από την ημέρα που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αφρικής, μέχρι και σήμερα, τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην πατρίδα του αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.
Την Παρασκευή όμως ο Τύπος της Λατινικής Αμερικής το προχώρησε αρκετά, γράφοντας πως έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την απόκτησή του απο την Γκρέμιο. Κάτι που έμπειρος μέσος διέψευσε κατηγορηματικά: “Είμαι χαρούμενος που ακούγεται το όνομά μου, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα. Ίσως μετά την λήξη του συμβολαίου μου”.
Πηγή leoforos
Read more!

Τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ


Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το ερχόμενο παιχνίδι των ερυθρολεύκων για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου (18:00, Conn-x TV), στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αναμένεται "sold out" για την αναμέτρηση, οπότε ο κόσμος καλό θα ήταν να τρέξει να προλάβει τα "μαγικά χαρτάκια". Το φτηνότερο είναι στα 20 ευρώ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τετάρτη 19/1/2011και ώρα 18:00, στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ο.Π.Α.Π., ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17,απο την Κυριακή 16/01 έως εξαντλήσεως τους και ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 .

Όσοι επιθυμούν VIP εισιτήριο, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (τηλεφωνικό κέντρο 210 4800901).

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από την επαρχία που επιθυμούν μεμονωμένα εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνούν από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Επαρχίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο 210 4800909.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν μέσω CITIBANK, την Δευτέρα 17/01 μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, στο τηλ. 801 500 7777, με τηλεφωνική αγορά έως δύο (2) εισιτήρια για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του Γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Τρίτη 18/1 από τις 10:00 - 18:00 και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.


Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 45 €,55€ & 175 € (VIP)".
Πηγή red planet
Read more!

Μέχρι Κυριακή στην Αθήνα

Μέχρι Κυριακή στην Αθήνα
Μπορεί η υπόθεση Μίτσελ να εξελίχθηκε σε σήριαλ, αλλά το αποτέλεσμα μετρά σε τέτοιες (μεταγραφικές) περιπτώσεις. Ο Ισπανός μέσος αναμένεται μέχρι την Κυριακή στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της διοίκησης της Ενωσης έχουν την πληροφόρηση από την πλευρά του Μίτσελ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην μεταγραφή και ότι μέχρι την Κυριακή ο 25χρονος μέσος θα είναι στην Αθήνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο δανεισμού του Μίτσελ είναι τελικά μέσω συμφωνίας της ΑΕΚ με την Μπέρμιγχαμ που έχει «τελειωμένο» τον παίκτη μετά την εισήγηση του προπονητή Αλεξ Μακλις. Αλλωστε, εδώ και μέρες υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Μίτσελ.
Πηγή aek365 Read more!

Μπαίνει χειρουγείο ο Ρόι

Οι Μπλέιζερς απέκλεισαν την θεραπεία για μηνίσκο στα ταλαιπωρημένα γόνατα του κι ο Μπράντον Ρόι θα περάσει εν τέλει την πόρτα του χειρουργείου, μένοντας εκτός για περίπου ένα μήνα.
Ο Μπράντον Ρόι δε γλίτωσε το «νυστέρι»
Ο 26χρονος All Star γκαρντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 15/12 κι έκτοτε παραμένει εκτός με πρόβλημα και στα δύο γόνατα. Η λύση της αρθροσκόπησης κρίθηκε αναγκαία κι η πιο σωστή, με το κρεβάτι του πόνου να τον περιμένει την προσεχή εβδομάδα.

Οι επεμβάσεις στα ταλαιπωρημένα πόδια του υπολογίζεται πως θα τον κρατήσουν μακριά από τα παρκέ για το πολύ έξι εβδομάδες, στερώντας από την ομάδα του Πόρτλαντ 16,6 πόντους και 3,3 ασίστ, μέσοι όροι πολύ πιο χαμηλοί από τους περσινούς των 21,5 πόντων και 4,7 ασίστ.
Πηγή gazzeta Read more!

«Πάτησε πόδι» ο Ρούντ

Ο Ολλανδός στράικερ  του Αμβούργου, Ρούντ Βαν Νίστελροϊ, απαίτησε από την ομάδα του να τον αφήσουν να επιστρέψει στο «Μπερναμπέου» για να αντικαταστήσει τον τραυματία Γκονζάλο Χιγκουάιν.
«Πάτησε πόδι» ο Ρούντ


Ο Νίστελροϊ, μόλις ενημερώθηκε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται ακόμη γι αυτόν και πιστεύουν ότι θα είναι (σύμφωνα με δημοσιεύματα) πολύ χρήσιμες οι υπηρεσίες του στους «Μερένχες», πέταξε… τη σκούφια του. Όπως αναφέρει το γερμανικό αθλητικό περιοδικό Kicker, ο επιθετικός του Αμβούργου έχει ζητήσει επανειλημμένα την «ελευθέρας» του για να επιστρέψει στην Μαδρίτη και να «ντουμπλάρει» τον αργεντινό άσο που είναι τραυματίας και μάλλον χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
Μάλιστα, ο 34χρονος, πλέον, Βαν Νίστελροϊ φέρεται να είπε στους ανθρώπους του Αμβούργου: «Αν δεν με αφήσετε να επιστρέψω στη Μαδρίτη, δεν πρόκειται να ξαναπαίξω στο Αμβούργο».
Ο εκπρόσωπος της γερμανικής ομάδας, Τζόερν Γούλφ, αρνήθηκε να σχολιάσει τα παραπάνω και τόνισε: «Ο Βαν Νίστελροϊ βρίσκεται στον ξενοδοχείο της ομάδας με την υπόλοιπη αποστολή και θα αγωνιστεί κανονικά αύριο απέναντι στην Σάλκε».
Πηγή gazzeta
Read more!

Μια... βαριά (3άρα) στο Λεβερκούζεν!

Η τρίτη Μπάγερ φάνταζε μεγάλο εμπόδιο από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, αλλά η... βραδιά στο Λεβερκούζεν ήταν ονειρική για την Μπορούσια που «καθάρισε» σε επτά λεπτά και κέρδισε με 3-1 στην επανέναρξη της Bundesliga!
Μια... βαριά (3άρα) στο Λεβερκούζεν!

Στο τέλος του πρώτου γύρου, η Ντόρμουντ γνώρισε την πρώτη εκτός έδρας απώλεια χάνοντας από την Φρανκφούρτη, όμως στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου επέστρεψε στον... γνώριμο δρόμο! Η ομάδα του Κλοπ πέτυχε το ένατο της διπλό κερδίζοντας με 3-1 την Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρίνα» και παραμένει σίγουρα με διψήφια διαφορά μπροστά από τους διώκτες της. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αλλά μέχρι το 55' η Ντόρτμουντ είχε σκοράρει τρεις φορές! Δύο γκολ στο 49' και στο 53' ο Γκρόσκροϊτζ ενώ αμέσως μετά ο Γκέτσε έκανε το 3-0 και μετέτρεψε σε περίπατο το υπόλοιπο του αγώνα. Οι «ασπιρίνες» είχαν κάποιες ευκαιρίες να μειώσουν, το κατάφεραν με κοντινή προβολή του Κίσλινγκ στο 80' αλλά η Ντόρτμουντ ποτέ δεν ανησύχησε και έφυγε με το τρίποντο από μία πολύ δύσκολη έδρα.
Πηγή gazzeta Read more!

Στηρίζει Πολέμη ο Παύλος!

Ο Αδαμάντιος Πολέμης φαντάζει ως ο επικρατέστερος για την προεδρία του Παναθηναϊκού και ο Παύλος Γιαννακόπουλος με τοποθέτηση του στο gazzetta.gr ξεκαθαρίζει πως «στηρίζω τον κύριο Πολέμη»!


Στηρίζει Πολέμη ο Παύλος!
Μέσα στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα και την άρνηση του Ανδρέα Βγενόπουλου να ολοκληρώσει την συμφωνία για την μεταβίβαση του 25% του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Αδαμάντιος Πολέμης βγήκε μπροστά και προσπαθεί να ξαναενώσει τον πολυμετοχικό.

Ο παντοδύναμος εφοπλιστής που έχει προταθεί από τον Πατέρα για να τον αντικαταστήσει στον προεδρικό θώκο σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το «ναι» και στο Δ.Σ της ερχόμενης Πέμπτης να αποτελέσει την λύση για την προεδρία των «πρασίνων». Χθες, τόσο ο Ανδρέας Βγενόπουλος όσο και ο Νικόλας Πατέρας ξεκαθάρισαν ότι θα είναι στο πλευρό του και θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση τους, σε ό,τι και αν χρειαστεί.

Φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση θα έπαιζε και η άποψη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Οι δύο άνδρες δεν έχουν μιλήσει ακόμη αλλά αν κρίνουμε από την δήλωση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ στο gazzetta.gr, είναι και εκείνος στο πλευρό του Πολέμη!

«Εφόσον ο κύριος Πολέμης αποφασίσει να κατέβει για πρόεδρος, θα τύχει της υποστήριξής μου. Όχι μόνο ο κύριος Πολέμης αλλά θα στηρίξω οποιονδήποτε θέλει το καλό του Παναθηναϊκού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ και η υποψηφιότητα Πολέμη είναι πλέον και με τη... βούλα κοινής αποδοχής από τους μεγαλομετόχους του «τριφυλλιού».

Πηγή gazzeta Read more!

Υπέγραψε στην Κέρκυρα ο Μονιάκης


Κάτοικος... Κέρκυρας είναι από την Παρασκευή ο Μανώλης Μονιάκης. Ο 22χρονος αριστερός μπακ θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στο νησί των Φαιάκων, αφού υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες. Ο πρώην άσος του ΟΦΗ, με δηλώσεις του στο Novasports.gr, εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Κέρκυρας και δήλωσε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία.
Υπέγραψες τελικά συμβόλαιο συνεργασίας με την Κέρκυρα;
"Ναι, υπέγραψα την Παρασκευή συμβόλαιο για έξι μήνες."
Πώς νιώθεις γι' αυτό;
"Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω στην Σούπερ Λίγκα. Είμαι πρόθυμος να ανταποκριθώ σε όλες τις απαιτήσεις της ομάδας και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την κρατήσω στην κατηγορία. Ωστόσο το κλίμα που επικρατεί είναι ομάδα είναι αρκετά θετικό και οι παίκτες είναι πολύ καλοί."
Πιστεύεις ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για την καριέρα σου να αποχωρήσεις από τον ΟΦΗ;
"Όσο να 'ναι είμαι από την Κρήτη και ήθελα να αγωνίζομαι στον ΟΦΗ αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους ήρθα στην Κέρκυρα."
Η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί όνειρο για εσένα;
"Είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου, αυτό που θέλω εγώ είναι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε να πάρω το προβάδισμα και να πάω σε μια μεγαλύτερη ομάδα από την Κέρκυρα."
Στο μέλλον σκέφτεσαι καθόλου το εξωτερικό;
"Σίγουρα ναι, ο στόχος μου είναι αρχικά να πάω στον Ολυμπιακό αφού έχει εκδηλώσει και το ενδιαφέρον του για μένα και μετά να πάω στο εξωτερικό. Για μένα ο Ολυμπιακός είναι το σκαλοπάτι που θα μου δώσει την ευκαιρία να πάω και σε μια ομάδα του εξωτερικού."
Οι Φαίακες βρίσκονται σε ένα δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα αφού δεν συναντούν καμία από τις μεγάλες ομάδες στα προημιτελικά. Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί βασικό στόχο για την Κέρκυρα;
"Βέβαια είναι ένας μεγάλος στόχος, όμως παίζει ρόλο και η ψυχολογία και η κούραση των παικτών αφού έχουν κάθε τρεις μέρες σχεδόν αγώνα. Έχουν δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής, αφού κατάφεραν και έφτασαν ως εδώ. Δεν υποτιμάμε κανέναν, δεν μας υποτιμά κανείς. Όλα είναι πιθανά."
Πηγή novasports
Read more!

Η πρώτη του Σάκι


 Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε πριν απο λίγο ο Μαρσέλο Σάκι.
Ο νέος Βραζιλιάνος άσσος του "τριφυλλιού" φωτογραφήθηκε με την φανέλα της νέας του ομάδας και αποκάλυψε τον μεγάλο του στόχο.
"Τόσα χρόνια κυνηγώ ένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα και δεν τα έχω καταφέρει. Ελπίζω να το πάρω με τον Παναθηναϊκό. Εγώ τουλάχιστον για αυτό ήρθα" σχολίασε ο Σάκι ο οποίος θα χρειαστεί μερικές μέρες προσαρμογής.
"Έχω να προπονηθώ μια εβδομάδα αλλά νομίζω ότι μέρα με την μέρα θα γίνομαι καλύτερος. Έχουμε μπροστά μας το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και δεν θέλουμε να απογοητεύουμε τους οπαδούς μας".
Η σημερινή πάντως προπόνηση ήταν μια απο τις πιο δυνατές της χρονιάς όπως έλεγαν όλοι οι παίκτες. Για δύο περίπου ώρες ο Στέλιος Καζάζης είδε τους παίκτες του να βγάζουν πάθος στην προπόνηση κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Έλληνα κόουτς.
Πηγή novasports
Read more!

Τα «αποκαλυπτήρια» της νέας Mercedes

Την 1η Φεβρουαρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Mercedes. Το γεγονός θα λάβει μέρος στη Βαλένθια, όπου θα παραβρεθούν και οι δύο πιλότοι της ομάδας, Μίκαελ Σουμάχερ και Νίκο Ρόσμπεργκ.

Το πρωτάθλημα του 2011 ξεκινάει στις 13 Μαρτίου στην πίστα του Μπαχρέιν. 

Πηγή novasports Read more!

Το 3% των Μαδριλένων ψηφίζει Γκέκα!

Το 3% των Μαδριλένων ψηφίζει Γκέκα!
Το θέμα της επιθετικής ενίσχυσης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τα πλέον σημαντικά μεταγραφικά ζητήματα στην Ισπανία και για το λόγο αυτό η marca έκανε σχετικό γκάλοπ με το όνομα του Φάνη Γκέκα να συγκεντρώνει το… 3% των προτιμήσεων!




Ο 30χρονος Έλληνας επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή στην Γερμανία και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Άιντραχτ έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Μουρίνιο που ψάχνει για επιθετικό! Αυτό άλλωστε αναπαράγεται συνεχώς στα ισπανικά μέσα τις τελευταίες ημέρες με τη «Βασίλισσα» να κοιτά αρκετές περιπτώσεις που θα μπορούσαν να την ενισχύσουν.
Σχετικά με το θέμα λοιπόν πέραν του Γκέκα, έχουν ακουστεί τα ονόματα των Λισάντρο Λόπεζ, Λουίς Φαμπιάνο, Κλόζε, Αντεμπαγιόρ και άλλων, και αυτό έδωσε την αφορμή στο ισπανικό δημοφιλές αθλητικό site, marca.com να ζητήσει τη γνώμη των φίλων της ομάδας.
Στο σχετικό γκάλοπ λοιπόν, πρώτος όλων ήρθε ο Αντεμπαγιόρ, με ποσοστό που αγγίζει το 36% ενώ δεύτερος ήταν ο Κλόζε με 19%. Ο Έλληνας άσος κατέλαβε την τελευταία θέση σε 8 ονόματα με ποσοστό 3%, αλλά και μόνο το γεγονός πως συμπεριελήφθη στην παραπάνω λίστα είναι πολύ τιμητικό. Άλλωστε και το γεγονός πως ένας στους 33 Μαδριλένους θέλει τον Γκέκα δίπλα στον… Ρονάλντο είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό.
Μένει να δούμε ποια θα είναι τα αντίστοιχα ποσοστό του Μουρίνιο που θα πάρει και την τελική απόφαση…
Πηγή gazzeta
Read more!

«Δίνει 18 εκατ. για Γκοντίν η Τσέλσι»

Ετοιμη να βάλει στον λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης 18 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ντιέγκο Γκοντίν είναι η Τσέλσι σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ. Οι Μπλε προορίζουν τον Ουρουγουανό για αντι-Αλεξ.
«Δίνει 18 εκατ. για Γκοντίν η Τσέλσι»

Οπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Telegraph, ο Αμπράμοβιτς είναι πιθανό να δαπανήσει 18 εκατ. ευρώ για να πάρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τον πρώην παίκτη της Βιγιαρεάλ, αν και αυτός που προτιμά ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο Νταβίντ Λουίζ της Μπενφίκα. Ο Λατινοαμερικάνος στόπερ θα είναι ο αντικαταστάτης του Αλεξ, ο οποίος είναι τραυματίας και θα λείψει για τους επόμενους μήνες, ενώ στη λίστα βρίσκεται επίση ο Γκάρι Κέιχιλ της Μπόλτον. Η Τσέλσι έχει στο πρόγραμμα να πουλήσει τον Ζοζέ Μποζίνγκουα και να κινηθεί για να αγοράσει τον δεξιό μπακ του Αγιαξ, Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βίελ, η αξία του οποίου είναι 20 εκατ. ευρώ.

Ο Γκοντίν μετακόμισε το καλοκαίρι στην Ατλέτικο από την Βιγιαρεάλ αντί 7 εκατ. ευρώ και ξεκίνησε με εξαιρετικές εμφανίσεις στην Primera Division. Ο Ουρουγουανός στάθηκε άτυχος καθώς σε αγώνα με την Λεβάντε τραυματίστηκε και από τότε που επέστρεψε έχει περάσει το μεγαλύτερο διάστημα στον πάγκο.
Πηγή gazzeta Read more!

«Δεν θέλουμε Σισέ»

«Δεν θέλουμε Σισέ»
Το «τέλος» στα νέα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Μπορντό για τον Τζιμπρίλ Σισέ ήρθε από τον πρόεδρο της, Ζαν Λουί Τριό ο οποίος μιλώντας στο “Novasports” ξεκαθάρισε ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί μεταγραφικό στόχο της γαλλικής ομάδας.

«Όχι, όχι. Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Γαλλία οι δημοσιογράφοι ψάχνουν να πουν κάτι για το σύλλογο. Εμείς ενδιαφερόμαστε για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή που παίζει στη Γαλλία, τον Κέβιν Γκαμέιρο και όχι για τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έχει το προφίλ που επιθυμεί ο προπονητής μας. Έχουμε στην ομάδα παίκτες που μοιάζουν στον Σισέ, όμως ο Γκαμέιρο είναι βραχύσωμος, ταχύς, ντριπλέρ και παίζει και πίσω από τους επιθετικούς. Έχουμε τον Ντιαπατέ, τον Μοντέστ, τον Μαζού, έχουμε στην ομάδα παίκτες σαν το Σισέ. Αυτή τη στιγμή έχουμε ως προτεραιότητα τον Γκαμέιρο, δεύτερη προτεραιότητα τον Γκαμέιρο και τρίτη προτεραιότητα τον ...Γκαμέιρο», τόνισε ο πρόεδρος της Μπορντό και συνέχισε:

«Δεν είχα καμία επαφή, ούτε έχω μιλήσει με το Σισέ. Τον έχω από κοντά δυο-τρεις φορές όταν έπαιζε στην Μαρσέιγ και την Οσέρ, αλλά δεν έχω καν τον αριθμό του τηλεφώνου του. Ο Σισέ είναι καλός παίκτης, δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά όχι για μας αυτή τη στιγμή».
Πηγή sport-fm
Read more!

Και η Ίντερ για Φαν Μπόμελ

Και η Ίντερ για Φαν ΜπόμελΜετά το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον αμυντικό μέσο της Μπάγερν, Μαρκ Φαν Μπόμελ, η «αιώνια» αντίπαλός της, Ίντερ, μπήκε και αυτή στην «κούρσα» για την απόκτηση του 33χρονου Ολλανδού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Voetbal International, οι «νερατζούρι» παραμονεύουν για την απόκτηση του έμπειρου μέσου, σε περίπτωση που «στραβώσει» κάτι με την Μίλαν, που φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο. Βέβαια, εκτός από τις δυο «Μιλανέζες», ενδιαφέρον για τον Φαν Μπόμελ έχουν εκφράσει και άλλοι σύλλογοι, από τις οποίες αξίζει να αναφερθούν η Μάντσεστερ Σίτι, η Τότεναμ και η Βόλφσμπουργκ.
Πηγή gazzeta Read more!

Δύο αγωνιστικές στον ΠΑΟ για το ντέρμπι

Δύο αγωνιστικές στον ΠΑΟ για το ντέρμπι
Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 13.900 ευρώ τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής τον Παναθηναϊκό για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την περασμένη Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου. Η ποινή αφορά σε υβριστικά συνθήματα, στην ρίψη κροτίδων και φωτοβολίδων μια εκ των οποίων τραυμάτισε τον Παπαλουκά, αλλά και στη διακοπή του αγώνα. 

Αναλυτικά ο Αθλητικός Δικαστής: 

1. Επικυρώνει στην Παναθηναϊκός Α.Ο. ΚΑΕ την α΄ έγγραφη προειδοποίηση κατά την έννοια της παρ. 6 του άρθρου 29 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος για χρήση δείκτη laser με στόχευση του καλαθοσφαιριστή Νεστέροβιτς, με αριθμό φανέλας 5, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τoν Ολυμπιακό της 12-1-2011 και

2. Επιβάλλει στην Παναθηναϊκός Α.Ο. ΚΑΕ

α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.500,00€,

β) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο1.400,00€ ,

γ) για χρήση κροτίδων και φωτοβολίδων (μια εκ των οποίων χτύπησε χωρίς να τραυματίσει τον καλαθοσφαιριστή της Ολυμπιακός Σ.Φ.Π ΚΑΕ Παπαλουκά) μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μία 1 αγωνιστική ημέρα και πρόστιμο 7.700,00€ και

δ) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας των οποίων ο αγώνας διακόπηκε αλλά όχι οριστικά, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μία 1 αγωνιστική ημέρα και πρόστιμο3.300,00€, για τον ως άνω αγώνα.

Πηγή sport-fm Read more!

«Στημένο» το Ντέμπρετσεν-Φιορεντίνα!

Κι όμως, το κύκλωμα που στήνει παιχνίδια «χτύπησε» και στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League! 


«Στημένο» το Ντέμπρετσεν-Φιορεντίνα!

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μπόχουμ, η αναμέτρηση της ουγγρικής Ντέμπρετσεν με τη Φιορεντίνα τον Οκτώβριο του 2009 ήταν… επηρεασμένη από το συνδικάτο του στοιχήματος. 

Ο αγώνας είχε λήξει 4-3 υπέρ των «βιόλα», με τα έξι από τα επτά γκολ να σημειώνονται πριν το ημίχρονο… 

Το συγκεκριμένο ματς αποτελεί μέρος της έρευνας, στην οποία εμπλέκονται 47 «ύποπτοι» αγώνες, ενώ ο -γνωστός από την υπόθεση δωροδοκίας του διαιτητή Χόιτσερ- Αντε Σάπινα και ο συνεργάτης του, Μαρίγο Σ., βρίσκονται πίσω και από αυτό το κύκλωμα, καθώς στοιχημάτισαν 3,5 εκατ. ευρώ στους αγώνες που ερευνώνται! 

Εκτός από το παιχνίδι της Ντέμπρετσεν με τη Φιορεντίνα, «στημένα» φέρονται να είναι και δύο παιχνίδια του Europa League, το Βασιλεία-ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Άαλμποργκ-Σλάβια Σαράγιεβο. 

Ο εισαγγελέας του Μπόχουμ άνοιξε επίσημα την υπόθεση κατά του συνδικάτου του στοιχήματος την Παρασκευή (14/1) και συνολικά, έξι άτομα κατηγορούνται από τις γερμανικές αρχές για απάτη και σκευωρία που τους απέφερε συνολικά 2.8 εκατ. καθαρά κέρδη! 

Πηγή sport-fm Read more!

Χαμός με Ψωμά στον ΟΦΗ

Χαμός με Ψωμά στον ΟΦΗΣε ρήξη έχει έρθει ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με την Ηρακλειώτικη ομάδα. Οι Κρητικοί φέρονται έτοιμοι να τραβήξουν στα άκρα τις σχέσεις τους με τον παίκτη, ενώ διαψεύδουν τα σενάρια περί προσφυγής του έμπειρου αμυντικού.


Εδώ και λίγο καιρό έχει προκύψει πρόβλημα με τον Μανώλη Ψωμά στον ΟΦΗ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ήταν αδικαιολογήτως απών από την σημερινή προπόνηση της ομάδας και κύκλοι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ κάνουν λόγο ακόμη και για διακοπή συμβολαίου.
Τον τελευταίο καιρό αρκετά δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι ο Ψωμάς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, αλλά από τον ΟΦΗ είναι κατηγορηματικοί:  «Θα φύγει μόνο αν φέρει πρόταση που να ικανοποιεί τον σύλλογο». 

Όσο για τα σενάρια που μιλούν για προσφυγή του ποδοσφαιριστή, οι Ηρακλειώτες τονίζουν ότι δεν πρόκειται να συμβεί αυτό διότι δεν έχουν δώσει αφορμή για να προβεί σε μία τέτοια κίνηση.
Πηγή gazzeta
Read more!

Η αγωνιστική των ντέρμπι!

Η αγωνιστική των ντέρμπι!
Καθηλώνει η 23η αγωνιστική στην αγγλική Premier League καθώς πέντε από τα δέκα παιχνίδια αποτελούν πολύ μεγάλα ντέρμπι!

Η άρχη γίνεται το απόγευμα του Σαββάτου, με την λονδρέζικη μονομαχία ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ και την Αρσεναλ. Τα «σφυριά», που προέρχονται από τη νίκη στο πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, βρίσκονται στην τελευταία θέση και θέλουν τουλάχιστον τον βαθμό, την ώρα που η ομάδα του Βενγκέρ θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες μετά το 0-0 με την Σίτι προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Την Κυριακή το μεσημέρι, η Σάντερλαντ υποδέχεται στο σπουδαίο τοπικό ντέρμπι μίσους την Νιούκαστλ, ενώ το Μπέρμιγχαμ «κόβεται» στα δύο, με την ομώνυμη ομάδα να φιλοξενεί την Άστον Βίλα!

Αργότερα την ίδια μέρα, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ενερτον στο μεγάλο ντέρμπι του λιμανιού, στο εντός έδρας ντεμπούτο του Κένι Νταλγκλίς σε αυτή την δεύτερη θητεία του. Οι γηπεδούχοι, που θα παίξουν χωρίς τον τιμωρημένο Τζέραρντ, βρίσκονται μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη, όσους και τα «ζαχαρωτά» και σε περίπτωση που δεν νικήσουν τότε τα πράγματα μπλέκουν.

Η αγωνιστική κλείνει με την μεγάλη μάχη της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου οι Λονδρέζοι με νίκη πλησιάζουν την τριάδα και οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο κάνουν αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι εντός έδρας αναμετρήσεις των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, που φιλοξενούν τις Γουλβς και Μπλάκμπερν αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα 

Σάββατο (15/01)
Τσέλσι-Μπλάκμπερν  
Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς  
Στόουκ Σίτι-Μπόλτον 
Γουέστ Μπρομ-Μπλάκπουλ  
Γουίγκαν-Φούλαμ  
Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ  

Κυριακή (16/01)
Μπέρμιγχαμ-Άστον Βίλα  
Σάντερλαντ-Νιούκαστλ 
Λίβερπουλ-Έβερτον 
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γ.

Πηγή gazzeta Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...