ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

«Τσέλσι, όπως Άρσεναλ»

Η Τσέλσι είναι στο -9 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και μάλιστα με παιχνίδι περισσότερο, αλλά ο Νικολά Ανελκά πιστεύει ακόμα πως οι πρωταθλητές μπορούν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, μιμούμενοι την Αρσεναλ του 1998.
«Τσέλσι, όπως Άρσεναλ»

«Είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν και μπορούμε να το κάνουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε τις ομάδες που είναι από πάνω μας στην βαθμολογία», τόνισε ο Γάλλος φορ στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ότι με την Αρσεναλ έχει καταφέρει να κάνει μεγαλύτερη ανατροπή το 1998, όταν και είχε κερδίσει τον τίτλο και ενώ βρισκόταν στο -12 από την Γιουνάιτεντ στις αρχές Μαρτίου: «Στην Άρσεναλ το 1998 είχαμε πίστη για τον τίτλο και, όπως είπα, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Αν κερδίζεις τα ματς και οι άλλοι χάνουν βαθμούς, μπορούμε να το πετύχουμε».

Ο Ανελκά σχολίασε και τις δηλώσεις του Λάμπαρντ περί έλλειψης αυτοπεποίθησης: «Δεν νομίζω ότι μας λείπει η αυτοπεποίθηση ατομικά, αλλά σαν ομάδα δεν παίζουμε όπως ξέρουμε. Ατομικά ξέρουμε την ποιότητα του καθενός, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας στο γήπεδο, πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα».
Πηγή  gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...