ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Η αγωνιστική των ντέρμπι!

Η αγωνιστική των ντέρμπι!
Καθηλώνει η 23η αγωνιστική στην αγγλική Premier League καθώς πέντε από τα δέκα παιχνίδια αποτελούν πολύ μεγάλα ντέρμπι!

Η άρχη γίνεται το απόγευμα του Σαββάτου, με την λονδρέζικη μονομαχία ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ και την Αρσεναλ. Τα «σφυριά», που προέρχονται από τη νίκη στο πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, βρίσκονται στην τελευταία θέση και θέλουν τουλάχιστον τον βαθμό, την ώρα που η ομάδα του Βενγκέρ θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες μετά το 0-0 με την Σίτι προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Την Κυριακή το μεσημέρι, η Σάντερλαντ υποδέχεται στο σπουδαίο τοπικό ντέρμπι μίσους την Νιούκαστλ, ενώ το Μπέρμιγχαμ «κόβεται» στα δύο, με την ομώνυμη ομάδα να φιλοξενεί την Άστον Βίλα!

Αργότερα την ίδια μέρα, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ενερτον στο μεγάλο ντέρμπι του λιμανιού, στο εντός έδρας ντεμπούτο του Κένι Νταλγκλίς σε αυτή την δεύτερη θητεία του. Οι γηπεδούχοι, που θα παίξουν χωρίς τον τιμωρημένο Τζέραρντ, βρίσκονται μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη, όσους και τα «ζαχαρωτά» και σε περίπτωση που δεν νικήσουν τότε τα πράγματα μπλέκουν.

Η αγωνιστική κλείνει με την μεγάλη μάχη της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου οι Λονδρέζοι με νίκη πλησιάζουν την τριάδα και οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο κάνουν αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι εντός έδρας αναμετρήσεις των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, που φιλοξενούν τις Γουλβς και Μπλάκμπερν αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα 

Σάββατο (15/01)
Τσέλσι-Μπλάκμπερν  
Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς  
Στόουκ Σίτι-Μπόλτον 
Γουέστ Μπρομ-Μπλάκπουλ  
Γουίγκαν-Φούλαμ  
Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ  

Κυριακή (16/01)
Μπέρμιγχαμ-Άστον Βίλα  
Σάντερλαντ-Νιούκαστλ 
Λίβερπουλ-Έβερτον 
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γ.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...