ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Το 3% των Μαδριλένων ψηφίζει Γκέκα!

Το 3% των Μαδριλένων ψηφίζει Γκέκα!
Το θέμα της επιθετικής ενίσχυσης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τα πλέον σημαντικά μεταγραφικά ζητήματα στην Ισπανία και για το λόγο αυτό η marca έκανε σχετικό γκάλοπ με το όνομα του Φάνη Γκέκα να συγκεντρώνει το… 3% των προτιμήσεων!




Ο 30χρονος Έλληνας επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή στην Γερμανία και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Άιντραχτ έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Μουρίνιο που ψάχνει για επιθετικό! Αυτό άλλωστε αναπαράγεται συνεχώς στα ισπανικά μέσα τις τελευταίες ημέρες με τη «Βασίλισσα» να κοιτά αρκετές περιπτώσεις που θα μπορούσαν να την ενισχύσουν.
Σχετικά με το θέμα λοιπόν πέραν του Γκέκα, έχουν ακουστεί τα ονόματα των Λισάντρο Λόπεζ, Λουίς Φαμπιάνο, Κλόζε, Αντεμπαγιόρ και άλλων, και αυτό έδωσε την αφορμή στο ισπανικό δημοφιλές αθλητικό site, marca.com να ζητήσει τη γνώμη των φίλων της ομάδας.
Στο σχετικό γκάλοπ λοιπόν, πρώτος όλων ήρθε ο Αντεμπαγιόρ, με ποσοστό που αγγίζει το 36% ενώ δεύτερος ήταν ο Κλόζε με 19%. Ο Έλληνας άσος κατέλαβε την τελευταία θέση σε 8 ονόματα με ποσοστό 3%, αλλά και μόνο το γεγονός πως συμπεριελήφθη στην παραπάνω λίστα είναι πολύ τιμητικό. Άλλωστε και το γεγονός πως ένας στους 33 Μαδριλένους θέλει τον Γκέκα δίπλα στον… Ρονάλντο είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό.
Μένει να δούμε ποια θα είναι τα αντίστοιχα ποσοστό του Μουρίνιο που θα πάρει και την τελική απόφαση…
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...