ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Βγάζει τα πράσινα, προβάρει τα κόκκινα ο Σαμαράς

Δεν πρόκειται να παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα παίκτης της Σέλτικ ο Γιώργος Σαμαράς. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το «Skysports.com», σύμφωνα με το οποίο, δεν αποκλείεται επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι η Λίβερπουλ, όπου αγωνίζεται και ο Σωτήρης Κυργιάκος.
Βγάζει τα πράσινα, προβάρει τα κόκκινα ο Σαμαράς
Το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας αναφέρει πως έχει ήδη υπάρξει μια πρώτη επαφή με τον τεχνικό διευθυντή των «κόκκινων», Εδουάρδο Μάτσια, από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό πως ο Σαμαράς δεν «καίγεται» για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «καθολικούς», το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Εκτός της Λίβερπουλ, ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιθετικό φαίνεται να υπάρχει και από δύο ισπανικές ομάδες, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα τη στάση που θα κρατήσει η διοίκηση της Σέλτικ. Αν δηλαδή θα προχωρήσει σε πώληση του ποδοσφαιριστή την προσεχή μεταγραφική περίοδο ώστε να κερδίσει χρήματα ή θα τον κρατήσει με κίνδυνο να φύγει το καλοκαίρι χωρίς κανένα αντίτιμο. Read more!

Μπλάνκο: «Ελπίζω να τα καταφέρω»

Αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό είναι ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός τεχνικός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά αισθάνεται καλύτερα και μαζί με τον Σεμπαστιάν Σάχα κάνουν αγώνα δρόμου για να παίξουν. Αντίθετα, έχει αποκλειστεί ήδη η συμμετοχή των Καφέ και Πατσατζόγλου, ενώ εκτός σοβαρού απροόπτου δεν θα αγωνιστεί και ο Τζεμπούρ.
Μπλάνκο: «Ελπίζω να τα καταφέρω»
«Είμαι πολύ καλύτερα και ελπίζω πως το Σάββατο θα είμαι 100% έτοιμος», δήλωσε στο aek365.gr ο «Ζορό» και πρόσθεσε: «Όλοι μας περιμένουμε με μεγάλη αγωνία το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Να κερδίσουμε, να κάνουμε μία αρχή και να μπούμε ξανά στο κυνήγι του τίτλου». Read more!

Παίζει (τελικά) με Ολυμπιακό ο Πριγκιόνι!


Παίζει (τελικά) με Ολυμπιακό ο Πριγκιόνι!
Αν και νωρίτερα την Τετάρτη τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως το ιατρικό τιμ δεν επέτρεπε στον Πάμπλο Πριγκιόνι να λάβει μέρος στην αυριανή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, φαίνεται πως ο Αργεντινός πλέι μέικερ πέτυχε το στόχο του.

Όπως μεταδίδει ο ισπανικός Τύπος, ο 34χρονος γκαρντ αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στο αυριανό ματς στην «Κάχα Μάχικα», επτά εβδομάδες μετά το κάταγμα που είχε υποστεί στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού.

Έτσι ο Ετόρε Μεσίνα αποκτά μία επιπλέον λύση για τη θέση «1», δίπλα στον Σέρχιο Ροντρίγκεθ και τον Σέρχιο Γιουλ.

Read more!

Πρωτιά για Ξιάνγκ

Ο Λιού Ξιάνγκ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 110 μέτρα με εμπόδια στους Πανασιατικούς αγώνες της Γκουανγκζού της Κίνας με 13.09. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνες του «χρυσού» Ολυμπιονίκη της Αθήνας και παγκόσμιου πρωταθλητή της Οζάκα στο αγώνισμα στην πατρίδα του, μετά τον τραυματισμό του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Πρωτιά για Ξιάνγκ
Η συγκεκριμένη επίδοση, μάλιστα, ήταν η καλύτερη φετινή για τον 26χρονο σταρ, που κατακτά για τρίτη συνεχόμενη φορά τον τίτλο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Read more!

Καραγεωργίου: «Ηταν πέραν των δυνάμεών μας…»

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά την ήττα του Εργοτέλη από τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο. «Ήταν πέραν των δυνάμεών μας και δεν αναφέρομαι μόνο στην ποιότητα του Ολυμπιακού…», δήλωσε με νόημα ο τεχνικός των γηπεδούχων.
Καραγεωργίου: «Ηταν πέραν των δυνάμεών μας…»
«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για όλους και πρωτόγνωρο καθώς ήταν 45 λεπτών. Έγινε μια προσπάθεια από εμάς αλλά ήταν πέρα των δυνάμεων μας να το αντιμετωπίσουμε και δεν αναφέρομαι μόνο στην ποιότητα του Ολυμπιακού. Έτσι χάσαμε και το παιχνίδι. Σε δύο μέρες έχουμε ένα εξίσου μεγάλο παιχνίδι και σκεφτόμαστε αυτό. Θα ήταν ευχής έργον να είχε ολοκληρωθεί την προηγούμενη φορά», δήλωσε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν ήταν κόρνερ. Φώναξα τους παίκτες κοντά μου για να μην διαμαρτυρηθούν και αυτοί και έχουμε απώλειες στο ματς με την Λάρισα».

Για την έντονη αντίδραση του Λεάλ, ο οποίος έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια μετά την αντικατάστασή του από τον Ρομάνο στο 72’, ανέφερε: «Ρωτήστε τον Λεάλ, δεν είμαι ο Λεάλ είμαι ο Καραγεωργίου».

Read more!

Έρευνα της ΟΥΕΦΑ για τη Ρεάλ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Έρευνα της ΟΥΕΦΑ για τη Ρεάλ! (video)
Η OYEΦΑ θα ερευνήσει εάν οι Αλόνσο και Ράμος επεδίωξαν την αποβολή τους έπειτα από εντολή του Μουρίνιο στο ματς με τον Άγιαξ. Εάν ισχύει αυτό υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας. Τσάμπι Αλόνσο και Σέρχιο Ράμος είχαν από μία κίτρινη κάρτα και από τη στιγμή που η πρόκριση είχε κριθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε εντολή οι παίκτες του να «καθαρίσουν» από κάρτες ενόψει των νοκ άουτ παιχνιδιών.

Ο προπονητής της Ρεάλ Ζοσέ Μουρίνιο πιάστηκε από τον τηλεοπτικό φακό να συνομιλεί με τον Ντούντεκ, ο οποίος με τη σειρά του βρέθηκε δίπλα από το τέρμα του Ίκερ Κασίγιας συνομιλώντας με τον Ισπανό τερματοφύλακα.
Με τη σειρά του, ο 30χρονος γκολκίπερ πήγε προς το μέρος του Σέρχιο Ράμος με τον οποίο είχε μια σύντομη συζήτηση.
«Ο Ντούντεκ με ρωτούσε σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπιζα με το στομάχι μου.
Είπα στο Ράμος να προσέχει έναν από τους επιθετικούς του 'Αγιαξ, καθώς ήταν πολύ απειλητικοί μόλις έμπαιναν μέσα στην περιοχή», είπε σχετικά ο «'Αγιος Ικερ».
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο τεχνικός των «γκαλάκτικος», όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δύο αποβολές, απάντησε: «Μίλησα με πολλούς ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όχι μόνο με τον Ράμος και τον Αλόνσο.
Αυτές οι ιστορίες πουλάνε, αλλά το σημαντικότερο είναι η νίκη με 4-0 και το φανταστικό παιχνίδι που κάναμε.
Ας μιλήσουμε για το παιχνίδι και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα».
Και στο τέλος πρόσθεσε: «Ο 'Αγιαξ έκανε πολλά φάουλ και στο πρώτο που έκανε ο Σέρχιο Ράμος είδε την κίτρινη κάρτα».

Ξεκίνησε έρευνα η OYEΦΑ

Εν τω μεταξύ, η Uefa αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, αφού θεωρεί ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο προέβη σε διακωμώδηση του αθλήματος. Μάλιστα, στις σκέψεις της είναι η τιμωρία των δύο ποδοσφαιριστών (Τσάμπι Αλόνσο-Σέρχιο Ράμος) με δύο αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσουν από το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι της Ρεάλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

http://www.youtube.com/watch?v=uc7ChXmKAAU&feature=player_embedded
Read more!

Πράσινη «ισοπαλία» με Ισπανία

Πράσινη «ισοπαλία» με Ισπανία (videos)
Για ένατη φορά στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ισπανική ομάδα και το gazzetta.gr σας θυμίζει την «πράσινη» παράδοση στα ματς της Αθήνας που δείχνει... ισοπαλίαΤο πρώτο ραντεβού του Τριφυλλιού απέναντι στους ισπανικούς συλλόγους πραγματοποιήθηκε τη σεζόν 2001/02 στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τότε οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν την 1η αγωνιστική τη Λα Κορούνια και παρότι προηγήθηκαν με τον Βαζέχα, τελικά ο Ναϊμπέτ έδωσε από έναν βαθμό στις δύο ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, κατάφερε να περάσει ως δεύτερος στον όμιλο πίσω από τη Λα Κορούνια και στη β' φάση των ομίλων βρήκε ακόμα μια ισπανική ομάδα στο δρόμο του. Αυτή τη φορά ήταν η Βαλένθια, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο ΟΑΚΑ.

Την επόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός έφτασε μέχρι τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και σε κάθε φάση βρήκε απέναντί του Ισπανούς. Στη φάση των ομίλων υποδέχθηκε τη 2η αγωνιστική στη Λεωφόρο τη Μαγιόρκα, την οποία και κέρδισε εύκολα με 2-0.

Οι «πράσινοι» στη β' φάση των ομίλων αντιμετώπισαν την τελευταία αγωνιστική την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα ματς που έληξε 2-2. Η ισοπαλία έδωσε στο Τριφύλλι τη δεύτερη θέση που τον έφερε στους «8» αντιμέτωπο με την Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του στην έδρα του και πήρε τη νίκη με το γκολ-πέναλτι του Μπασινά.

Επόμενο ραντεβού τη σεζόν 2005/06 και πάλι με την Μπαρτσελόνα του Ροναλντίνιο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν στον ΟΑΚΑ την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και το Τριφύλλι κατάφερε να αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία.

Τη σεζόν 2008/09 η ελληνική ομάδα βρήκε στους «16» της διοργάνωσης τη Βιγιαρεάλ, η οποία πάντως, ανάγκασε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του εντός έδρας ήττα από ισπανική ομάδα με σκορ 1-2. Η δεύτερη ήττα ήρθε την περυσινή σεζόν στα πλέι οφ των προκριματικών από την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2-3.

Στους 8 αγώνες που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του απέναντι σε Ισπανούς έχει από 2 νίκες και ήττες και 4 ισοπαλίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις δύο ήττες του τις έκανε στα δύο τελευταία ματς (με Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης) καθώς μέχρι τη σεζόν 2008/09 ήταν αήττητος στην Αθήνα με ισπανικούς συλλόγους.
Read more!

«Βρόμικο» φάουλ και... άντε γεια! *ΒΙΝΤΕΟ*

E! Φάουλ!
Ο Έλτον Μπραντ βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να σταματήσει τον Τζαβέιλ ΜακΓκι: τον... σκότωσε! Κι εκείνος βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να τον εκδικηθεί: τον... αποχαιρέτησε! Ο πάουερ φόργουορντ των 76ers έσπρωξε τον σέντερ των Γουίζαρντς χωρίς ίχνος... ανθρωπιάς πάνω σε προσπάθεια για κάρφωμα, ρίχνοντάς τον στο παρκέ με τη λεκάνη (άουτς!). Έχοντας καταλάβει τι θα ακολουθήσει, δηλαδή αποβολή, ο ΜακΓκι, παρότι πεσμένος και τσακισμένος από την πτώση, γύρισε κι αποχαιρέτησε τον αντίπαλό του, αποδεικνύοντας πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Χωρίς τον Μπραντ, οι Σίξερς δεν άντεξαν στην Ουάσινγκτον κι οι Γουίζαρντς επικράτησαν με 116-114 στην παράταση...

http://www.youtube.com/watch?v=HaHoBQq0azw&feature=player_embedded
Read more!

«Σε μας ακυρώθηκε γκολ»

«Σε μας ακυρώθηκε γκολ»
Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε για την αντίδραση του Καραγεωργίου μετά το γκολ του Πάντελιτς και το επίμαχο κόρνερ…

Οι αντιδράσεις του τεχνικού του Εργοτέλη, Νίκου Καραγεωργίου, μετά το γκολ του Πάντελιτς δεν έμειναν… αναπάντητες από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

«Θα έπαιρνε την ομάδα να φύγει για ένα αμφισβητούμενο κόρνερ;» έλεγαν οι Πειραιώτες και μάλιστα λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς, ο δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Μώραλης μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM.

«Δεν υπήρχαν τουλάχιστον διαμαρτυρίες από πλευράς Ολυμπιακού. Ο κόσμος αντέδρασε από τη συμπεριφορά του Νίκου Καραγεωργίου. Ένας προπονητής που επιλέγει να πάρει την ομάδα του και να φύγει από το γήπεδο είναι λάθος.

Εμάς ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ αλλά δεν αντιδράσαμε. Μία τέτοια αντίδραση είναι περίεργη για ένα κόρνερ, να επιδιώκει να πάρει την ομάδα του και να φύγει. Θεωρώ πως ο καθένας είναι αυτός που θα κρίνει. Στην κίνηση του Νίκου Καραγεωργίου αντέδρασε ο Τάσος Μητρόπουλος. Ό,τι έγινε έγινε ανάμεσα στους δύο πάγκους.

Για εμάς σημαντική είναι η νίκη», είπε ο Μώραλης και όταν του μετέφεραν τις δηλώσεις του προπονητή του Εργοτέλη (ότι φώναξε κοντά τους παίκτες του για να μη διαμαρτυρηθούν) είπε:

«Σέβομαι αυτό που είπε ο κύριος Καραγεωργίου. Αν πράγματι τους φώναξε για δύο λεπτά για να μη διαμαρτυρηθούν είναι δικαίωμά του. Στο γήπεδο αυτή την αντίληψη είχαμε. Από τη στιγμή που δηλώνει ότι ουδέποτε σκέφτηκε να πάρει την ομάδα και να φύγει δεν έχουμε λόγο να μην το δεχθούμε».

Αναφερόμενος στην εικόνα του ματς τόνισε: «Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε ένα ημίχρονο, Οι παίκτες έχουν διαφορετική ψυχολογία. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά ως όφειλε, ήταν καλύτερος, Πέτυχε ένα καθοριστικό γκολ με τον Μάρκο και μετά ένα με τον Φουστέρ. Μπήκαμε από την αρχή αποφασισμένοι και φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι σημαντικό. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα δούμε το Σάββατο ποιός θα είναι ο νικητής». Ερωτηθείς για τους τραυματίες απάντησε:

«Ο Ιμπαγάσα είναι σε καλή φάση και προετοιμάζεται με την ομάδα και ίσως να αγωνιστεί. Μπράβο και Τοροσίδης μάλλον δεν θα τα καταφέρουν. Για τον Μέλμπεργκ θα κριθεί αύριο». Ο Μώραλης γνωστοποίησε ότι είχε επικοινωνία με τον μεγαλόμετοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και κατέληξε ότι «προχωράμε σοβαρά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση».

Read more!

Παίζει με Ολυμπιακό, αποθεώνει Παναθηναϊκό

«Η ομάδα που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο στην Ευρωλίγκα μέχρι στιγμής είναι ο Παναθηναϊκός»
Ο Κλέι Τάκερ υποδέχεται στη Μαδρίτη τον Ολυμπιακό, που όπως παραδέχεται θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι! Όσο για την ομάδα που τον εντυπωσιάζει στην φετινή Ευρωλίγκα… ο Παναθηναϊκός!

Ο Αμερικανός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε στον Αθήνα 9,84, για τον αυριανό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους Τεόντοσιτς, Παπαλουκά και Σπανούλη. Όσο και για τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδος του, σύμφωνα με τον ίδιο ευθύνονται οι παίκτες και όχι ο Μεσίνα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Την Πέμπτη η Ρεάλ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ποιους παίκτες του αντιπάλου σας ξεχωρίζεις και πού θα κριθεί ο αγώνας;

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολο. Είναι ένας μεγάλος αγώνας και για τις δύο ομάδες, καθώς όποια κερδίσει θα έχει πλεονέκτημα για την πρώτη θέση στον όμιλο. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα, όπως και εμείς. Ειδικά οι Τεόντοσιτς, Παπαλουκάς και Σπανούλης είναι σπουδαίοι και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία με τους συλλόγους τους και την εθνική ομάδα. Εμείς δεν παίζουμε ακόμα όπως θα έπρεπε, αλλά είμαστε ακόμα σε θέση να διεκδικήσουμε τους στόχους μας, ιδιαίτερα αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι κανείς στην ομάδα δε νιώθει πίεση, ωστόσο μια νίκη επί του Ολυμπιακού θα είναι μια τόνωση ηθικού για μας. Στον πρώτο αγώνα στην Ελλάδα δεν είχαμε παίξει καλά στην τέταρτη περίοδο, κάτι που φάνηκε και στο τελικό σκορ (σ.σ. 82-66). Αν είμαστε καλοί για σαράντα λεπτά, ίσως να τα καταφέρουμε αυτή τη φορά».

Ποια είναι τα αίτια της κακής απόδοσης της Ρεάλ, κατά τη γνώμη σου;

«Υπάρχουν στιγμές, όπου παίζουμε εξαιρετικά καλά και άλλες, όπου παίζουμε εξαιρετικά άσχημα. Αν καταφέρουμε να βρούμε έναν μέσο όρο απόδοσης καθ' όλη τη διάρκεια των αναμετρήσεων, ώστε να έχουμε συνέπεια στο παιχνίδι μας και να αποφύγουμε τα σκαμπανεβάσματα, θα τα πάμε καλά. Εξάλλου, η έλλειψη σταθερότητας είναι και ο λόγος που μας νίκησαν ομάδες όπως η Μπάμπεργκ και η Σαρλερουά. Βέβαια, στην Ευρωλίγκα υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες.


Πώς κρίνεις το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ισπανικής εφημερίδας, όπου το 68% του κόσμου απάντησε ότι οι παίκτες της ομάδας ευθύνονται πρωτίστως για τις κακές εμφανίσεις; Συμφωνώ απόλυτα. Ο Μεσίνα δεν βρίσκεται στο παρκέ. Δεν κάνει αυτός τα σουτ και τα σκριν ούτε παίζει άμυνα. Εμείς οι παίκτες το κάνουμε».

Την Πέμπτη αγωνίζονται και ο Παναθηναϊκός με τη Βαλένθια. Ποια είναι η γνώμη σου για την αναμέτρηση;

«Όλοι ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια υπερδύναμη στην Ευρωλίγκα. Έχει μεγάλη ιστορία, με κατακτήσεις τροπαίων και προκρίσεις σε Φάιναλ Φορ. Να μην αναφέρουμε καν πόσες φορές έφτασε στην οκτάδα ... Από την άλλη πλευρά, η Βαλένθια έχει μια δύσκολη χρονιά μπροστά της και βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο με νέο προπονητή και νέους παίκτες. Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της περσινής ομάδας, ο Νίλσεν, έφυγε για να πάει στον Ολυμπιακό».

Ποια ομάδα και ποιον παίκτη έχεις ξεχωρίσει φέτος στην Ευρωλίγκα;

«Θα έλεγα ότι η ομάδα που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο στην Ευρωλίγκα μέχρι στιγμής είναι ο Παναθηναϊκός- και ειδικά ο τρόπος παιχνιδιού του. Διαθέτει παίκτες που είναι μαζί πολλά χρόνια. Πέρσι, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, αλλά φέτος αποδίδει εξαιρετικά και οι παίκτες του θέλουν να αποδείξουν ότι η περσινή χρονιά δεν θα επαναληφθεί. Βγάζουν πολλή ενέργεια στην άμυνα και ακολουθούν τις εντολές του προπονητή τους.


Ο αγαπημένος μου παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Διαμαντίδης γιατί παίζει εξίσου καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι σπουδαίος αμυντικός, ενώ μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα και στην επίθεση».

Πώς σου φαίνεται η μετατόπιση της γραμμής του τριπόντου στα 6.75 μέτρα;

«Μ' αρέσει πολύ αυτή η αλλαγή! Ανοίγονται πλέον περισσότεροι διάδρομοι προς το καλάθι και διακρίνονται οι παίκτες που μπορούν να σουτάρουν υπό πίεση και από μεγαλύτερη απόσταση. Αυτή η καινοτομία είναι καλή για όσους διεισδύουν, παίζουν ένας εναντίον ενός και ψάχνουν τον ελεύθερο συμπαίκτη τους, δημιουργώντας ελεύθερα σουτ. Και στην Ευρώπη υπάρχουν αρκετοί παίκτες για να τα βάλουν, όπως ο Ντρου Νίκολας και ο Μίλος Τεόντοσιτς».


Είναι η Μπαρτσελόνα το ακλόνητο φαβορί για το Φάιναλ Φορ; Ποιες άλλες ομάδες μπορούν να βρεθούν εκεί;


«Η Μπαρτσελόνα είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και μέχρι να την βγάλει κάποια ομάδα εκτός μάχης, παραμένει το φαβορί ως κάτοχος του τροπαίου. Από την πλευρά μας, αν βελτιωθούμε, ο χρόνος θα μας βοηθήσει να σταθεροποιηθούμε και έχουμε πολλές πιθανότητες να πάμε στο Φάιναλ Φορ. Ομάδες με ποιότητα είναι η Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ Μαδρίτης ... Ακόμα, η Μακάμπι, που έχει αρχίσει να παίζει καλά, και η Παρτιζάν, η οποία διαθέτει "καυτή" έδρα. Όποια ομάδα δείξει συνέπεια μπορεί να τα καταφέρει».

Read more!

Τράκαρε η Βέρντερ

Δεν γίνεται, κάποιος έχει ματιάσει τη Βέρντερ. Σαν να μην έφτανε που πηγαίνει από ήττα σε ήττα σε Bundesliga και Champions League, αλλά και ότι έχει αποδεκατιστεί από τους τραυματισμούς, ήρθε και το τρακάρισμα του πούλμαν της αποστολής καθ’ οδόν για το γήπεδο πριν την τελευταία προπόνηση εν όψει του αγώνα με την Τότεναμ.
Τράκαρε η Βέρντερ (pics)
Το πούλμαν της γερμανικής ομάδας συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα βαν, με συνέπεια να προκληθούν φθορές στο μπροστινό δεξιό μέρος του, αλλά και στο ένα από τα φανάρια. Αυτό «κολλήθηκε» με ειδική ταινία μέχρι να επιστρέψει η αποστολή στο ξενοδοχείο και προτού μεταφερθεί σε συνεργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά. Toυλάχιστον δεν τραυματίστηκε κανένας άλλος παίκτης της ομάδας...

Read more!

Στείλε σύνθημα στα matrix του ΟΑΚΑ!

www.facebook.com/connx.gr
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δίνει ώθηση με τη φωνή του κάθε φορά στο ΟΑΚΑ. Πλέον, μπορεί να δει και το δικό του σύνθημα να γίνεται τραγούδι! Πώς; Μέσω του Conn-x και της σελίδας του στο Facebook! Το Conn-x σε καλεί να γράψεις το δικό σου σύνθημα και να το δεις στα matrix του γηπέδου! Ο πρωτότυπος αυτός διαγωνισμός του Conn-x λαμβάνει χώρα στη σελίδα του Conn-x στο Facebook (www.facebook.com/connx.gr) στα πλαίσια της χορηγίας του Conn-x στην ομάδα basket του Παναθηναϊκού.

Κάνε «Like» στη σελίδα, πήγαινε στο tab «Παναθηναϊκός» και γράψε το δικό σου σύνθημα. Αν συγκεντρώσεις τα περισσότερα «Like» και το σύνθημά σου αναδειχθεί ανάμεσα στα 5 πιο δημοφιλή, τότε κερδίζεις διπλές προσκλήσεις για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, για να δεις το συνθήματά σου να προβάλλεται στα matrix του γηπέδου
Read more!

Γλίτωσε από σφαίρα, από την φτώχεια;

Γλίτωσε από σφαίρα, από την φτώχεια;
Γλίτωσε το θάνατο, κατάφερε να επιβιώσει από τη σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι σε μπαρ στο Μεξικό, όμως ο Σαλβαδόρ Καμπάνιας δεν έχει χρήματα ούτε για φαγητό! «Πλέον έχουμε φαγητό μέχρι τον Δεκέμβριο. Ζούσαμε σε γυάλινο κουτί και τώρα σε μια σκληρή πραγματικότητα. Δεν έχουμε τίποτα. Έβαλα αγγελίες στην εφημερίδα να πουλήσουμε τα αυτοκίνητα» τόνισε η σύζυγος του Καμπάνιας, Μαρία Αλόνσο, η οποία πλήρωσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμο για φοροδιαφυγή. Ο Παραγουανός ποδοσφαιριστής αναρρώνει, ωστόσο η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι η καλύτερη μετά και τα τελευταία γεγονότα.
Read more!

«Γίνομαι καλύτερος λόγω του Μουρίνιο»

«Γίνομαι καλύτερος λόγω του Μουρίνιο»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι βελτιώνεται μέσα από την δουλειά του «εκλεκτού», ενώ παράλληλα με εμφανίσεις όπως αυτή στην «Άμστερνταμ Αρένα» φαίνεται να κερδίζει πόντους και να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ως δανεικός το Γενάρη.

«Ο Μουρίνιο είναι ένας πολύ διαφορετικός προπονητής από όσους είχα δουλέψει μέχρι τώρα από την αρχή της καριέρας μου. Συμπληρώνονται τρεις μήνες που έχω δουλέψει με αυτόν και νιώθω ότι βελτιώνομαι. Με βοηθάει πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και εξαρτάται από μένα αν θα με επιλέξει. Νιώθω ότι είμαι καλά σκόραρα την Τρίτη και νομίζω ότι είχα μια καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες μου».


Read more!

Ρικέλμε από του χρόνου

Απών από τα εναπομείναντα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος Απερτούρα θα είναι ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Ο Αργεντινός μέσος της Μπόκα Τζούνιορς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και θα επιστρέψει στη δράση πλέον τον Ιανουάριο, όταν και αρχίζει το πρωτάθλημα Κλαουσούρα. Ο 32χρονος άσος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο το Μάιο κι έκτοτε είχε παίξει σε μόλις δύο αγώνες.

Ρικέλμε από του χρόνου
Read more!

«Διώξε τον Μπενίτεθ, πρόεδρε»!

Δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στο Μιλάνο, ο τεχνικός της Ίντερ, Ράφα Μπενίτεθ. Η ιταλική ομάδα δείχνει να μην μπορεί να βρει τα πατήματά της, ο Ισπανός τεχνικός τελεί υπό αμφισβήτηση και αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, τότε υπάρχει πρόβλημα και με τους παίκτες.
«Διώξε τον Μπενίτεθ, πρόεδρε»!
Ένα από αυτά λοιπόν, κάνει λόγο για συνάντηση του Εστεμπάν Καμπιάσο με τον πρόεδρο της Ίντερ Μάσιμο Μοράτι από τον οποίο ζήτησε να διώξει τον Μπενίτεθ.

Από την πλευρά του ο Χαβιέρ Ζανέτι φρόντισε να διαψεύσει ότι ένα τέτοιο συμβάν έλαβε χώρα: «Είναι ντροπή να νομίζει κανείς ότι ο Καμπιάσο είπε στον Μοράτι να διώξει τον Μπενίτεθ. Δεν γνωρίζω αν έχει μιλήσει κάποιος άλλος συμπαίκτης μου, αλλά ο Εστεμπάν δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Δεν σκεφτόμαστε την αλλαγή του προπονητή και το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε ένα τέλος στα άσχημα αποτελέσματα».


Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι ανεξάρτητα από την εγκυρότητα του εν λόγω δημοσιεύματος, αν η Ίντερ δεν καταφέρει να επικρατήσει της Τβέντε για το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε το μέλλον του Ισπανού προπονητή, προβλέπεται δυσοίωνο. Read more!

Νέα νίκη για τους Λέικερς

Kόμπι Μπράιαντ και Τζόρνταν Φαρμάρ πανηγυρίζουν... "Τρένο" οι Λέικερς, πέρασαν και το εμπόδιο του Σικάγο, καθώς επικράτησαν με 98-91 των Μπουλς. Οι Όντομ, Μπράουν και Μπράιαντ πέτυχαν τους 62 από τους 98 πόντους της ομάδας τους και γνώρισαν την αποθέωση στο «Στέιπλες Σέντερ».

Στην Ιντιάνα, με 24 πόντους του Ντάνι Γκρέιντζερ και άλλους 18 από τον Ντάρεν Κόλισον, οι Πέισερς λύγισαν την αντίσταση των Καβαλίερς και πήραν τη νίκη με 100-89. Στο Νιού Τζέρσεϊ, ο Μπρουκ Λόπεζ πέτυχε 32 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και οι Νετς νίκησαν τους Ατλάντα Χοκς με 107-101 στην παράταση.

Αναλυτικά:

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Φιλαδέλφεια 76ερς 116-114 (κ.α. 106-106)

Γουόλ 25 (6 ασίστ), ΜακΓκι 24 (18 ριμπ.), Γιανγκ 19, Μπλάτσε 17 (12 ριμπ.), Αρίνας 17 (7 ασίστ, 8 λάθη)-Ιγκουοντάλα 23 (11 ριμπ., 8 ασίστ), Μπραντ 19, Σπέιτς 16 (9 ριμπ.), Γιανγκ 15, Νοτσιόνι 11, Τέρνερ 11.

Ιντιάνα Πέισερς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 100-89
Γκρέιντζερ 24, Κόλισον 18, Ρας 16, Ντανλίβι 10-Σέσιονς 15, Γκίμπσον 15, Τζέιμισον 12 (10 ριμπ.), Γκρέιαμ 11, Χίκσον 9 (10 ριμπ.)

Νιου Τζέρσεϊ Νετς-Ατλάντα Χοκς 107-101 (κ.α. 93-93)
Λόπεζ 32 (9 ριμπ.), Χάρις 27 (9 ασίστ), Μόροου 13, Χάμφρις 12 (14 ριμπ.)-Τζαμάλ Κρόφορντ 21, Σμιθ 20, Τζόνσον 16 (8 ασίστ, 6 ριμπ.), Χόρφορντ 14 (10 ριμπ.), Μπίμπι 9.

Νιου Γιορκ Νικς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 110-107
Ντάγκλας 22, Στούντεμαϊρ 17, Φέλτον 16 (9 ασίστ), Γκαλινάρι 15, Φιλντς 14, Τουριάφ 12-Όγκουστιν 24 (7 ασίστ), Ουάλας 20 (8 ριμπ.), Τζάκσον 18, Ντιαό 12, Μπράουν 12, Λίβινγκστον 11.

Ντάλας Μάβερικς-Ντιτρόιτ Πίστονς 88-84
Νοβίτσκι 42 (12 ριμπ.), Τέρι 16, Μπάτλερ 11 (8 ριμπ.), Κιντ 7 (10 ασίστ, 5 ριμπ.)-Πρινς 19, Στάκεϊ 19, Μαξίελ 10, Γκόρντον 10.

Λος Aντζελες Λέικερς-Σικάγο Μπουλς 98-91
Όντομ 21 (8 ριμπ.), Μπράουν 21, Μπράιαντ 20, Γκασόλ 12 (11 ριμπ., 5 τάπες, 4 ασίστ), Μπαρνς 10-Ρόουζ 30 (10 ασίστ), Νοά 19 (13 ριμπ.), Γκίμπσον 16 (12 ριμπ.), Ντενγκ 13.
Read more!

Υποψίες για διακοπή του γκραν πρι της Μόντσα

Ο Μπέρνι Εκλστόουν Οι διοργανωτές του γκραν πρι της Μόντσα εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι μπορεί να χάσουν την φιλοξενία του ιταλικού Γκράν Πρι, που γινόταν στην φημισμένη πίστα της βόρειας Ιταλίας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ισχυρός άνδρας της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Έκλστοουν δεν έκρυψε την επιθυμία του να γίνει αγώνας στους δρόμους της Ρώμης, αλλά ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα.

Η αρμόδια επιτροπή της Ρώμης θα καταθέσει φάκελο υποψηφιότητας ώστε να φιλοξενήσει αγώνα Φόρμουλα 1, παρόλο που ο δήμαρχος της πόλης, Τζιάνι Αλεμάνο θεωρεί ότι δεν έχει την υποστήριξη της πλειοψηφίας των κατοίκων.

Αυτό που καθησυχάζει τους περισσότερους Ιταλούς είναι ότι υπάρχει τρόπος να γίνουν δύο αγώνες στο καλεντάρι της Φόρμουλα 1, όπως συμβαίνει και με την Ισπανία, έχοντας αγώνες στην πίστα της Καταλονίας και της Βαλένθια.

Αν πάντως δεν συμβεί κάτι τέτοιο, θα μιλάμε για το τέλος ενός αγώνα που γίνεται στην ιταλική πίστα από το 1950 (σταμάτησε μόνο το 1980 που έγινε στην Ίμολα), και εκεί επικεντρώνει την προσοχή του και ο διευθυντής της πίστας στη Μόντσα, Ενρίκο Φεράρι.
Read more!

Αβέβαιο το μέλλον του Σκόκο

Ο Σκόκο σε μία προσπάθειά του κόντρα στον Θρασύβουλο Παρέμβαση με νόημα έκανε ο Νάτσο Σκόκο ο οποίος πήρε το λόγο, μετά την ομιλία των αρχηγών στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Τα όσα είπε ηχούν επικίνδυνα στα αυτιά της διοίκησης ενόψει της υπογραφής του νέου του συμβολαίου.

Είπε ο Σκόκο στους συμπαίκτες του: «Από τότε που είμαι στην ΑΕΚ συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Δεν έχουμε νοοτροπία νικητή αλλά νοοτροπία μικρής ομάδας. Συμβιβαζόμαστε με τη μοίρα μας όταν ένα ματς δεν πάει καλά. Τα δίνουμε όλα στα ντέρμπι, αλλά είμαστε αδιάφοροι όταν παίζουμε με ομάδες μικρότερης δυναμικότητας. Όμως τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται στα ντέρμπι. Κερδίζονται στα ματς με τους μικρότερους. Όταν παίζουμε καλά μόνο όταν απέναντί μας βρίσκεται μία μεγάλη ομάδα δείχνουμε ότι είμαστε μικρή ομάδα».

Όμως ο Σκόκο δεν είναι το μοναδικό αγκάθι για την διοίκηση της ΑΕΚ. Εμπλοκή παρουσιάζει και η συμφωνία με τον Ράφικ Τζεμπούρ. «Περιμένουμε να καθοριστεί ραντεβού για να συζητήσουμε την ανανέωση του συμβολαίου που επιθυμεί η ομάδα. Ακόμα δεν έχουμε ορίσει πότε θα γίνει, αλλά δεν θα καθυστερήσουμε πολύ. Ο Χιμένεθ μιλάει πάντα με καλά λόγια για τον Τζιμπούρ και έχει πει στη διοίκηση ποιοι παίκτες επιθυμεί να μείνουν. Και ο Τζιμπούρ είναι μέσα σε αυτούς. Οπότε σύντομα θα μιλήσουμε με τη διοίκηση» δήλωσε ο ατζέντης του.
Read more!

ΣΕ LIVE STRAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΙΑΣΤΡΕΜΠΣΚΙ (19.30)

Read more!

«Γκαφατζού» μεταγραφικά, «λίγη» επικοινωνιακά

Την ώρα που η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, ο εμπαιγμός με την υπόθεση Τζεμπούρ φαίνεται πως καλά κρατεί.

Ποδοσφαιριστές λέμε πως θέλουμε σε κάθε μεταγραφική περίοδο, αλλά κάθε φορά παίρνουμε και χειρότερους, διάθεση να να μπουν λεφτά δεν υπάρχει και η ΑΕΚ… απλώς επιβιώνει.
«Γκαφατζού» μεταγραφικά, «λίγη» επικοινωνιακά
Πραγματικά προσπαθεί κανείς να βρει κάτι θετικό, από κάπου να πιαστεί, αλλά αυτή τη στιγμή το μέλλον δεν μοιάζει απλά δυσοίωνο, αλλά ζοφερό.

Κι οποιαδήποτε νίκη ή πρόσκαιρη ανάκαμψη της ομάδας φαίνεται ότι δεν μπορεί να πείσει τον κόσμο, ώστε να σταθεί πλέον δίπλα της.

Πάμε στην υπόθεση Τζεμπούρ, όπου είχαμε μια νέα διάσταση με τα όσα είπε ο ατζέντης του παίκτη στην «Competition». Εκεί, αν διαβάσει κανείς προσεκτικά τα λόγια του -έστω και έμμεσα- διαφαίνεται ότι για την πλευρά του παίκτη κάποια συμφωνία δεν υπάρχει.

Σε αυτή την περίπτωση, να δεχτώ πως η διοίκηση δεν λέει ψέματα και πως ο παίκτης μπορεί να συμφώνησε τότε. Δεν αποκλείω στη συνέχεια ο Γαλλοαλγερινός να έκανε δεύτερες σκέψεις, λόγω της καλής σεζόν που κάνει μέχρι στιγμής. Από τη μία μπορεί δηλαδή να κρατά στάση αναμονής και να περιμένει μήπως προκύψει ενδιαφέρον από τη Γαλλία, οπότε -αν μένει ελεύθερος- τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

Από την άλλη, ίσως περιμένει να δει που πάνε τα πράγματα στην ΑΕΚ (με την ενίσχυση της, με το αν θα ανανεώσουν και τα άλλα «βαριά χαρτιά» και γενικότερα για την ομάδα) ή απλά αν -ανανεώνοντας- θα μείνει σε μια ομάδα που κινείται στη μετριότητα.

Ακόμα κι αν πούμε, λοιπόν, ότι ο Τζεμπούρ -ενώ έχει συμφωνήσει- είναι εκείνος που ευθύνεται για το ότι δεν έχει βάλει την υπογραφή του, η «Ένωση» δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να δημοσιοποιήσει συμφωνία από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Γιατί απλούστατα αυτή τη στιγμή, πλησιάζουμε στο τρίμηνο από την ανακοίνωση της ΠΑΕ περί συμφωνίας, τέτοια δεν έχει επισημοποιηθεί με τζίφρες και μοιραία τούτη τη στιγμή η διοίκηση φαίνεται αναξιόπιστη απέναντι στον κόσμο, που ήδη είναι προβληματισμένος για τις κινήσεις της.

Πάμε τώρα στο κεφάλαιο μεταγραφές. Η μόνιμη δικαιολογία που ακούμε όλον αυτόν τον καιρό είναι πως λεφτά δεν υπάρχουν πολλά. Από την άλλη σέβομαι πως ο χρηματοδότης διέθεσε αυτά τα λίγα το καλοκαίρι. Πώς όμως αξιοποιήθηκαν αυτά τα λεφτά;

Μια ομάδα που δεν έχει και μετράει μέχρι και την τελευταία δεκάρα, οφείλει να είναι ψαγμένη με τις δαπάνες και τις επιλογές που θα κάνει μεταγραφικά. Υφίσταται όμως ουσιαστικά κάποιο τμήμα σκάουτινγκ στην ΑΕΚ; Πως είναι δυνατόν, όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ να βρίσκουν κάτι καλό και η «Ένωση» να μην μπορεί να πετύχει ούτε σε μια επιλογή της στο παζάρι;

Παίκτες που έχουν κοστίσει φτηνά και παίζουν για πολύ περισσότερα έχουν έρθει σε όλες τις ομάδες, την ίδια στιγμή που στην ΑΕΚ δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφή που να βγει. Η συσσώρευση παικτών που δεν κάνουν για την ομάδα, αποτελεί πλέον μονοτονία.

Ίδια γεύση και στις εγχώριες μεταγραφές, όπου θα περίμενε κανείς τουλάχιστον η ΑΕΚ να είναι πιο αποτελεσματική. Κι όμως ακόμα και στην εγχώρια αγορά η «Ένωση» διάλεξε από τον Πανθρακικό, τον δεξιό μπακ Αργυρίου, που θεωρητικά ήταν καλύτερος παίκτης από τον αριστερό μπακ Σακελλαρίου του ΠΑΟΚ κι όμως -ακόμα και σε αυτό- τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι σε βάρος της.
Read more!

Ντελ Μπόσκε: "Καλά έκαναν Αλόνσο και Ράμος"

Ο Ντελ Μπόσκε με τη φόρμα της Ισπανίας «Έκαναν ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνουν». Αυτό ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού εκλέκτορα της Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, για τις ηθελημένες αποβολές, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, των Τσάμπι Αλόνσο και Σέρχιο Ράμος, στη χθεσινή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Aγιαξ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της "βασίλισσας" έκαναν τα πάντα για να αποβληθούν από το Σκοτσέζο διαιτητή της αναμέτρησης, Γκρεγκ Τόμσον, προκειμένου να εκτίσουν την ποινή τους στον παντελώς αδιάφορο για τη Ρεάλ προσεχή αγώνα της στο Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Οσέρ και να είναι στη διάθεση του Μουρίνιο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν σκεπτόμενοι τους προσεχείς αγώνες» δήλωσε ο Ντελ Μπόσκε στην εφημερίδα «Marca», και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν η ενέργειά τους είναι αντιαθλητική, όμως δεν χτύπησαν κανέναν αντίπαλό τους. Έπρεπε να σκεφτούν το μέλλον της ομάδας τους στη διοργάνωση και νομίζω ότι έπραξαν καλά».
Read more!

PES 2011: Official Patch 1.02

PES 2011: Official Patch 1.02
Το δεύτερο επίσημο patch της Konami. Η Ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει από σήμερα το δεύτερο επίσημο patch για το Pro Evolution Soccer 2011. Στο patch αυτό οι κύριες διορθώσεις είναι οι εξής:
- Διόρθωση της A.I. των αμυντικών.
- Η αλλαγή του κέρσορα γίνεται πλέον με πιο σωστό συγχρονισμό.
- Ανατιμήσεις σε παίκτες του Master League.
- Βελτιώσεις σε πάσες, σέντρες, ντρίπλες και σουτ.
- Ορισμένοι νέοι πανηγυρισμοί.

Τo patch είναι διαθέσιμο για PC, Playstation 3 και Xbox 360.

Οι κάτοχοι PC μπορείτε να το κάνετε download από εδώ.

Οι κάτοχοι Playstation 3 και Xbox 360 θα μπορέσουν να το κατεβάσουν αυτόματα, μόλις συνδεθούν στο παιχνίδι.
Read more!

Από την ΑΕΛ στην... ΑΕΛ ο Μάλαρτζ

Από την ΑΕΛ στην... ΑΕΛ ο Μάλαρτζ
Ελεύθερος να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Αρκάντιους Μάλαρζ και όλα δείχνουν ότι καταλήγει στην ΑΕ Λεμεσού. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, επικύρωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του Πολωνού τερματοφύλακα με την ΠΑΕ ΑΕΛ και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Με την ίδια απόφαση, ελεύθεροι έμειναν ο Κρίστιαν Σαχπεκίδης (ΠΑΟΚ), Γκοτιέ Μαότο (ΑΕΚ), Λουκάς Πελώνης (Εθνικός), Χρήστος Ανέστης, Γιάννης Δημόπουλος, Δημήτρης Θανόπουλος (Αίας Σαλαμίνας), Θωμάς Νωτούδας, Θανάσης Τραγιάννης (Οδυσσέας Αναγέννησης) και Παντελής Αθανασίου (Ρόδος).
Read more!

Όλα καλά με Βιεϊρίνια, «Μούσλι»

Όλα καλά με Βιεϊρίνια, «Μούσλι»
Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση των Βεϊρίνια και Μουσλίμοβιτς για την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν για προληπτικούς λόγους. Ο Πορτογάλος αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά και ο Βόσνιος στους κοιλιακούς, με αποτέλεσμα να προφυλαχθούν από τον Μάκη Χάβο στην πρωινή προπόνηση του «δικεφάλου». Ο Κοντρέρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο Σνάουτσνερ ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Τέλος ο Σαβίνι υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου να φανεί η πρόοδος της αποθεραπείας του. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί στη Σουρωτή.
Read more!

Το el classico του Ίβκοβιτς

O «Ντούντα» ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί μόνο για τη... νίκη στη Μαδρίτη
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας (25/11, 9.45μ.μ, ΝΕΤ), με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να ξεκαθαρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με... αποκλειστικό στόχο τη νίκη.Ο Σέρβος τεχνικός των κυπελούχων Ελλάδος, Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση τη «Βασίλισσα», η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του β' ομίλου, τόνισε αρχικά: «Εμείς δεν πάμε για να κρατήσουμε τη διαφορά από το πρώτο παιχνίδι. Δεν υπάρχει στο μυαλό των παικτών αυτό, δεν το έχουμε αναφέρει ούτε στην προπόνηση. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, στον ρυθμό που είχαμε και στα προηγούμενα ματς.

Εμείς ξέρουμε ότι ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το μάθαμε και εμείς στο Μπάμπεργκ, αλλά και η Ρεάλ απέναντι στην Μπάμπεργκ. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από την πρεμιέρα. Κάθε παιχνίδι δύσκολο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όπως και σε όλα τα άλλα ματς, θα πάμε για να κερδίσουμε.

Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό, αλλά ό,τι σε όλα τα άλλα παιχνίδια. Η Ρεάλ παραδοσιακά είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες. Ωστόσο, έχει κάποια καινούργια στοιχεία. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, να μην τους δίνουμε δεύτερες επιθέσεις και να προσέχουμε την άμυνά μας. Να κλείσουμε την άμυνά μας. Να τρέξουμε στο παιχνίδι».

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Οι μεγάλες ομάδες, μετά από δυσκολίες, πρέπει να δείχνουν πως είναι όντως μεγάλες και το περιμένουμε αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχασαν από τη Σαρλερουά γιατί βρέθηκαν σε κακή μέρα. Ούτε καν έχουμε συζητήσει για το +16. Σημαντικό το ότι επιστρέφει ο Παπαλουκάς. Μας περιμένει μεγάλη πίεση. Έχουμε τραυματίες, ο Χαλπερίν έδειξε καλός και πήρε την ευκαιρία του».

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Θοδωρή Παπαλουκά στη αγωνιστική δράση, σχολίασε: «Είναι σημαντικό που έχουμε τον Παπαλουκά πάλι μαζί μας, έστω και αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Έχει κάνει μόνο δύο ματς, αλλά είναι πολύ σημαντικός για μας. Θα κάνουμε και δύο προπονήσεις στη Μαδρίτη και θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην αντικατάσταση του Ζόραν Έρτσεγκ από τον Γιοτάμ Χαλπερίν για τους αγώνες της Α1: «Η αλλαγή του Έρτσεγκ με τον Χαλπερίν είναι κάτι που είχα σκεφτεί πριν το ματς με το Μαρούσι, γιατί με δεδομένο και τον τραυματισμό του Παπαλουκά χρειαζόμασταν έναν ακόμη παίκτη στην περιφέρεια. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν την ομάδα».

Χαλπερίν: «Νίκη έστω με ένα πόντο...»

Από την πλευρά του ο διεθνής Ισραηλινός γκαρντ των Πειραιωτών Γιοτάμ Χαλπερίν υπογράμμισε: «Ο καθένας θέλει να παίζει παντού. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας και στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Είναι σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Δεν θα είναι όπως το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για εμάς.

Η Ρεάλ είναι εκπληκτική ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητή και θα είναι ένα σπουδαίο ματς. Ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το ματς και το ξέρουμε και εμείς, αλλά δεν κοιτάμε τι έγινε στο παρελθόν και πάμε εκεί για να κερδίσουμε έστω και με ένα πόντο».

Μπουρούσης: «Νίκη και πρωτιά στον όμιλο»

Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπουρούσης, τόνισε αρχικά: «Εμείς δεν κοιτάμε τι κάνει η Ρεάλ. Κοιτάμε να είμαστε εμείς έτοιμοι. Πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε. ''Κλειδί'' στο ματς θα είναι η άμυνα στην περιφέρεια. Θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να τρέξουμε».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το αν περιμένει να κάνει ένα ανάλογο εντυπωσιακό ματς με το περσινό στη Μαδρίτη, με τον Καρδιτσιώτη σέντερ να σχολιάζει: «Αυτό ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα. Το ματς αυτό δεν κρίνει τα πάντα και η ήττα δεν είναι καταστροφή. Όμως εμείς πάμε για τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο».
Read more!

Εργοτέλης-Ολυμπιακός 0-2

LIVE Εργοτέλης-Ολυμπιακός
78' ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ. Ο Ριέρα έβγαλε την σέντρα και ο Πάντελιτς με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Οι παίκτες του Εργοτέλη διαμαρτύρονται επειδή το κόρνερ με το οποίο προήλθε το γκολ του Ολυμπιακού δεν υπήρχε καν, καθώς την μπάλα την έβγαλε ο Ριέρα.
Μάλιστα οι Κρητικοί ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν από το ματς82'. Ο Καραγεωργίου παίρνει την άγουσα προς τα αποδυτήρια αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.
95' ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ Ο Ολυμπιακός κλειδώνει τη νίκη με τον Φουστέρ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Read more!

Ο Μουρίνιο ζήτησε την αποβολή των παικτών του!

Ο... ξεχωριστός Ζοσέ Μουρίνιο Έχοντας εξασφαλίσει τη νίκη στο Αμστερνταμ ο Ζοσέ Μουρίνιο άρχισε να σκέφτεται τα επόμενα ματς της Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και τότε δεν δίστασε να «διατάξει» την αποβολή δυο παικτών του! Ο Μουρίνιο ήθελε οι Τσάμπι Αλόνσο και Σέρχιο Ράμος να εκτίσουν την ποινή τους στον αδιάφορο για τους «μερένγκες» αγώνα με την Οσέρ για την 6η αγωνιστική των ομίλων, παρά να «κουβαλήσουν» τις κάρτες τους στην φάση των «16».

Έτσι έστειλε τον αναπληρωματικό γκολκίπερ, Γέρζι Ντούντεκ να μεταφέρει τις εντολές του στον Ικερ Κασίγιας! Ο αρχηγός με την σειρά του διαμήνυσε στους δύο συμπαίκτες του την εντολή του Μουρίνιο κι αυτοί έσπευσαν να αποβληθούν στο 87΄ και στο 90΄αντίστοιχα.
Read more!

Η ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ MATCH MONEY!

O ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ MATCH MONEY ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΜΑΣ!

Με τέτοιες αποδόσεις δύσκολα βγάζεις άκρη. Θα παίξουμε «Χ» στο Ρουμπίν Καζάν – Κοπενχάγη. Η Ρουμπίν καίγεται για τρίποντο και από την άλλη έχουμε μια Κοπεγχάγη που βολεύεται άνετα με την ισοπαλία.
Αλεξ Φέργκιουσον. Μεγάλος προπονητής, αλλά Σκωτσέζος. Δεν εννοώ κάτι με το Σκωτσέζος αλλά εντελώς τυχαία η Γιουνάιτεντ θα είναι μέτρια στο ματς. Όχι όχι δεν υπονοώ πως θα το δώσει...
ΟΚ το δέχομαι όλο το παραπάνω ήταν μια κακή προσπάθεια να δικαιολογήσω το σημείο που δίνω, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Άλεξ θα κάνει την.. καλή
Η αλήθεια είναι πως όπως και να είναι η Γιουνάιτεντ, ό,τι και αν κάνει, πάντα ο Φέργκιουσον θα είναι στο απυρόβλητο. Αν γουστάρει λοιπόν να κάνει χριστουγεννιάτικο δωράκι στην Ρέιντζερς, θα το κάνει. Τέλος. Όποτε και εμείς θα ρισκάρουμε στο Χ.
Τελευταία λόγω δουλείας έχω παραμελήσει το Blog, γι’αυτό δίνω Τότεναμ! Ξέρετε να τα έχω καλά και με τον Γιώργο… Όπως και να το κάνουμε η Τότεναμ πάει καλά και την συμπαθούμε. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!
Σήμερα η Τότεναμ θα κερδίσει και την Κυριακή θα χάσει, κάπως έτσι δεν είναι η ζωή;  Μια κερδίζεις, μια χάνεις…
Εννοείτε ότι υπάρχουν εξαιρέσεις. Για παράδειγμα η Λίβερπουλ του Σάνκλι. Καλά θυμάστε, αυτός που έλεγε τη φράση: «Δύο είναι μεγάλες ομάδες. Η Λίβερπουλ και οι Ρεζέρβες της Λίβερπουλ»
Απλά ρε παιδία μου την σπάει η Μπαρτσελόνα, πάντα μου την έσπαγε! Έχει αποδειχθεί ότι βρίσκει και τα κάνει. Εννοώ πως κόντρα στον Μουρίνιο ή τον Χίντινγκ δήλωσε «κόλλημα» ή κάνω λάθος;
Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Τζιμπρίλ Σισέ ότι θα σκοράρει παίξτε… Δεν ρίχνεται και κανένα Euro στον Παναθηναϊκό;
Υ.Γ Αν χάσει ο Παναθηναϊκός μην γίνεται γραφικοί και μου βγάλετε το παρατσούκλι «Ο Μητσοτάκης» κ.λπ.  Νομίζω πως δεν θα το αξίζω…

132         ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ     ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3,20
140         ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.   ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3,20
142         ΤΟΤΕΝΑΜ – ΒΡΕΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ   ΑΣΟΣ     1,40
Read more!

Μπενζεμά όπως... Μιραλάς!

Μπενζεμά όπως... Μιραλάς!

Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ απέναντι στον Άγιαξ, όμως όπως τονίζει το katimagiko.gr τον Γάλλο άσο πρόλαβε λίγες μέρες νωρίτερα ο Κέβιν Μιραλάς με ένα πανομοιότυπο τέρμα!

Το όμορφο τέρμα που πέτυχε ο Καρίμ Μπενζεμά στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Άγιαξ έχει πολλές ομοιότητες με το γκολ που σκόραρε ο Κέβιν Μιραλάς του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ όπως τονίζει το katimagiko.gr!

«Όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου και θιασώτες του καλού θεάματος είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Τρίτης που κάλυψε ζωντανά η ΝΕΤ ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα διαπίστωσαν ότι ένας σύλλογος με το τεράστιο μπάτζετ και τις διακρίσεις των Καστιγιάνων του Ζοσέ Μουρίνιο προσπαθεί να αντιγράψει στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον φετινό Ολυμπιακό.
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί η φάση από την οποία προήλθε το γκολ με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για τον θρίαμβο της Βασίλισσας επί του Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ Αρίνα.
Η κίνηση που κάνει ο Οζίλ στο κέντρο της ολλανδικής άμυνας και το τακουνάκι που επιχειρεί προς τον επερχόμενο Μπενζεμά με τον Γάλλο άσο να πετυχαίνει το 0-1, είναι "ακριβές αντίγραφο" της φάσης του δεύτερου γκολ του Κέβιν Μιραλάς κατά του ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή. Ο Οζίλ έκανε ακριβώς την ίδια κίνηση με αυτή του Ντένις Ρόμενταλ πριν ο Δανός σερβίρει έτοιμο γκολ για τον Βέλγο παικταρά του Θρύλου!», αναφέρει μεταξύ άλλων η «ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα.

Για τη σύγκριση των δύο τερμάτων δείτε το video στο katimagiko.gr!
Read more!

Με δύναμη κόντρα στην ποιότητα

Με δύναμη κόντρα στην ποιότητα
Ο Νικόλας Βασιλαράς αναλύει στο blog του στο gazzetta πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο απόψε ο Παναθηναϊκός την Μπαρτσελόνα και τονίζει ότι πρέπει να αντιπαρατάξει την δύναμη κόντρα στην ποιότητα.

Εννοείται πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα πάει το βραδινό παιχνίδι. Όπως επίσης εννοείται πως δεν εξαρτάται και από τον Παναθηναϊκό, ε; Θέλω να πω ότι αν οι Πράσινοι παίξουν στο μάξιμουμ και οι Καταλανοί το ίδιο, το ματς δεν μπορεί να έρθει τίποτα άλλο από διπλό. Το θέμα όμως είναι να το ΠΑΙΞΕΙΣ. Και παράδειγμα προς αποφυγή -διότι είναι και το μόνο συγκρίσιμο- δεν αποτελεί ούτε το εντός με την Κοπεγχάγη ούτε με τη Ρούμπιν, αλλά αυτό στο Καμπ Νου.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός έφαγε πέντε γκολ. Τόσα φυσικά και θα μπορούσε να φάει ακόμη κι αν τα έδινε όλα μέσα στο γήπεδο, κάτι ωστόσο που δεν έγινε, γι’ αυτό και ξενέρωσε ο κόσμος του. Στο ματς αυτό οι παίκτες του Τριφυλλιού μπήκαν μέσα λες και πήγαιναν να ζητήσουν… αυτόγραφα από τους αντιπάλους τους και ντρέπονταν όχι φάουλ να τους κάνουν, αλλά να τους πλησιάσουν στα 2 μέτρα.

Αν πας έτσι και απόψε πέταξε το πουλάκι. Το θέμα λοιπόν, όπως συμφωνούσα το πρωί και με ένα φίλο μου που το συζητάγαμε, είναι να τους ρίξεις και καμιά κλοτσιά. Δεν είπαμε να τους πάρουν με τα φορεία, ωστόσο, καλώς ή κακώς ο μόνος τρόπος για να τους κοιτάξεις στα μάτια είναι να αντιπαραθέσεις τη δύναμή σου στην ποιότητά τους.

Εφόσον συμβεί αυτό, τότε μπορεί και να έχεις σοβαρή τύχη να τους κερδίσεις. Δεν είναι κορόιδο ο Μέσι να φάει τα πόδια του όταν ξέρει ότι δεν χάνει την πρόκριση και ότι ακολουθεί το ματς με τη Ρεάλ. Και οι Μαδριλένοι όμως χθες στο χαλαρό πήγαιναν και έριξαν τετράμπαλο στον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ. Γιατί; Γιατί είδαν φως και μπήκαν. Αν τις αφήσεις αυτές τις ομάδες, ακόμη και στο ρελαντί μπορούν να σε διασύρουν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού λοιπόν περιμένει απόψε να δει μάτια που να γυαλίζουν. Να δει έντεκα καμικάζι να οργώνουν το γήπεδο, να μην υστερήσει και να μην περπατάει ΚΑΝΕΙΣ. Αν συμβεί αυτό, μπορεί να δούμε και… τίποτα άλλο! Και να είναι σίγουροι οι παίκτες ότι ο κόσμος θα τους το αναγνωρίσει. Ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και όχι οι γραφικοί που αν χάσεις θα σου πουν «σε άφηναν και δεν μπορούσες» ή αν κερδίσεις θα συμπεράνουν πως «δεν ήθελε η Μπαρτσελόνα, πάλι χάλια ήσουν». Αυτά τα νούμερα είναι απλά για να χαλαρώνουμε γελώντας μαζί τους και να περνάμε την ώρα μας. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό…
Read more!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING (17.00)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση (17:00) Εργοτέλης - Ολυμπιακός για την Σούπερ Λίγκα ,θα υπάρχει LIVE STREAMING από τα παρακάτω links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=96680&part=sports

http://agwnes.blogspot.com/2010/11/ergotelis-olympiakos-live-1715.html

http://livetv.ru/en/eventinfo/60395_ergotelis_olympiacos/


http://www.magicgoals.com/live-alphagammaomeganuepsilonsigma-sigma942muepsilonrhoalpha.html

http://www.fromsport.com/v-0/12/0/v-120134.html

http://www.boxlive.tv/channels/ergotelis

http://www.firstrow.net/watch/38639/1/watch-ergotelis-heraklion-vs-olympiacos-piraeus.html



Το ΠρωταθλητέςGR δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετε.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Read more!

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ :Πάρντο, Μοντέστο, Χολέμπας, Ποτουρίδης ,Α. Παπαδόπουλο, Ντουντού, Ουρτάδο, Ρόμενταλ, Ριέρα, Μιραλάς και Πάντελιτς. Read more!

Πλήγμα με Μπίλια

Πλήγμα με Μπίλια
Η Άντερλεχτ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λούκας Μπίλια, που αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για το υπόλοιπο του έτους, καθώς υπέστη υποτροπή σε προηγούμενο τραύμα του. Ο μέσος της αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League είχε αποχωρήσει από την αναμέτρηση με την Σεντρ στις 27 Οκτωβρίου με θλάση στο αριστερό του πόδι και επέστρεψε για τον αγώνα με τη Γκέρμιναλ για το πρωτάθλημα. Στο 26' της αναμέτρησης ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να συνεχίσει. Το ιατρικό επιτελείο της Άντερλεχτ κάνει λόγο για υποτροπή στο προηγούμενο τραυματισμό του και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Μπίλια θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας και πάλι από το νέο έτος.

Οι τελικές ιατρικές εξετάσεις αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες για να διαπιστωθεί ακριβώς το πρόβλημα και ο χρόνος αποθεραπείας που θα χρειαστεί, όμως η Βέλγικη ομάδα χάνει τον αρχηγό της τη χειρότερη στιγμή, καθώς και η πρόκριση στους 32 του Europa League θα κριθεί μέχρι το τέλος του χρόνου και η ομάδα έχει ανέβει στη 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις 2 πίσω από την πρωτοπόρο Γκενκ.
Read more!

7ος όμιλος: Πρόκριση και για Μίλαν!

7ος όμιλος: Πρόκριση και για Μίλαν!
Η βολίδα του Ιμπραΐμοβιτς στο 64' άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τη Μίλαν, που νίκησε 2-0 την Οσέρ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. «Περίπατος» και πρωτιά για Ρεάλ, 4-0 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Πρόκριση με βολίδα Ζλάταν
Ο Ιμπραΐμοβιτς βρήκε για μία ακόμα φορά δίχτυα και η Μίλαν πέρασε νικηφόρα από την Οσέρ σφραγίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση με το 2-0 επί των Γάλλων! Η βολίδα του Ζλάταν στο 64' άνοιξε το δρόμο στους Ιταλούς που στις καθυστερήσεις πέτυχαν και δεύτερο γκολ με πλασέ του Ροναλντίνιο. Από την πλευρά της, η Οσέρ βρίσκεται στο παιχνίδι της τρίτης θέσης, όμως οι ελπίδες της είναι θεωρητικές καθώς θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Μαδρίτη!

Οι συνθέσεις:
Οσέρ (Φερναντέζ): Σορέν, Χένγκμπαρτ (59' Σαφνί), Γκρίχτινγκ, Ντούντκα, Κουλιμπαλί, Μπίρσα, Ολιές, Σαμαριτανό (65' Κερσιά), Πεντρετί, Κοντού (82' Τραορέ), Ντινγκά.

Μίλαν (Αλέγκρι): Αμπιάτι, Τζαμπρότα, Τιάγκο Σίλβα, Νέστα, Αμπάτε, Γκατούζο (90' Στράσερ), Σέεντορφ (76' Μπόατενγκ), Φλαμινί, Αμπροσίνι, Ρομπίνιο, Ιμπραΐμοβιτς (85' Ροναλντίνιο).

Περίπατος και πρωτιά
Μπορεί η Ρεάλ να είχε προκριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική, μπορεί να έχει το μυαλό της στο «clasico» της Δευτέρας απέναντι στην Μπαρτσελόνα, μπορεί ο Άγιαξ να ήταν αυτός που «καιγόταν» για τη νίκη, αλλά η ομάδα του Μουρίνιο δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να κάνει περίπατο στο Άμστερνταμ! Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 4-0 εκτός συνέχειας του Άγιαξ που απλά θα παλέψει για την τρίτη θέση και το Europa League. Το σκορ άνοιξε στο 36' ο Μπενζεμά με σουτ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από τακουνάκι του Οζίλ, ενώ το 2-0 έκανε στο 44' ο Αρμπελόα με καταπληκτικό, μακρινό σουτ. Ο Ρονάλντο πήρε την σκυτάλη και με κοντινό σουτ στο 70' και πέναλτι στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η ομάδα του Μουρίνιο ολοκλήρωσε με εννιά παίκτες το παιχνίδι λόγω των αποβολών του Αλόνσο και του Ράμος στα τελευταία λεπτά!

Οι συνθέσεις:
Αγιαξ (Γιόλ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Βερτόνγκεν, Αλντερβάιλντερ, Ανίτα, Ενόχ, Σουλεϊμάνι (88' Έρικσεν), Ντε Γιόνγκ (76' Λίντγκρεν), Εμάνουελσον, Ελ Χαμνταουΐ (46' Ντε Ζέου), Σουάρες.

Ρεάλ Μαδρίτης (Μουρίνιο): Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Λας Ντιαρά (81' Ματέος), Κριστιάνο Ρονάλντο, Πέδρο Λεόν (65' Ντι Μαρία), Οζίλ, Μπενζεμά (82' Κανάλες)

Τα αποτελέσματα:
Αγιαξ-Ρεάλ 0-4 (36' Μπενζεμά, 44' Αρμπελόα, 70', 81' πέν. Ρονάλντο)
Οσέρ-Μίλαν 0-2 (64' Ιμπραΐμοβιτς, 90' Ροναλντίνιο)

Η βαθμολογία
1. Ρεάλ 13
2. Μίλαν 8
3. Αγιαξ 4
4. Οσέρ 3

Η τελευταία αγωνιστική (08/12)
Ρεάλ-Οσέρ
Μίλαν-Άγιαξ
Read more!

6ος όμιλος: 5x5 και πρωτιά για Τσέλσι

6ος όμιλος: 5x5 και πρωτιά για Τσέλσι
Αν και ο Κάρλο Αντσελότι χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς παίκτες, η Τσέλσι επικράτησε 2-1 της Ζίλινα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κάνοντας το 5x5 στον 6ο όμιλο και σφραγίζοντας την πρωτιά. Δύσκολα θα μπορούσε να προβλέψει κάποιος το ξεκίνημα του αγώνα στο Λονδίνο καθώς η Ζίλινα, που στο προηγούμενο ματς δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο στην έδρα της με την Μαρσέιγ προηγήθηκε. Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των φιλοξενούμενων ο Μπέλο με πλασέ τελείωσε τη φάση κάνοντας το 0-1. Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όμως οι Μπλε, που προέρχονταν από περίοδο ντεφορμαρίσματος στο πρωτάθλημα και έπαιξαν με πολλές αλλαγές γύρισαν το ματς στην επανάληψη. Με κοντινό πλασέ του Στάριτζ από σέντρα του Καλού έγινε στο 51' το 1-1 και το 2-1 πάλι από κοντά με προβολή του Μαλουντά. Η Τσέλσι σφράγισε την πρώτη θέση του γκρουπ έχοντας μέχρι στιγμής μόνο νίκες.

Οι συνθέσεις

Τσέλσι (Κάρλο Αντσελότι): Τέρνμπουλ, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες, Ντρογκμπά, Μαλουντά, Φερέιρα, Στάριτζ (74' Ανελκά), Φαν Αανχολτ, Μπρουμά, Κακουτά (46' Καλού) ΜακΕχράν (93' Μέλις).

Ζίλινα (Πάβελ Χάπαλ): Ντούμπραβκα, Ανγκέλοβιτς, Πετσάλκα, Γκούλνταν, Μάτζταν (85' Πόλιατσεκ), Γιετς, Οραβετς (64' Κεσέι), Πιάτσεκ, Μπέλο, Γκεργκελ, Βλάνταβιτς (90' Ρίλκε).

Διαιτητής: Ρόμπερτ Σχόργκενχόφερ (Αυστρία)

Τα αποτελέσματα

Σπαρτάκ-Μαρσέιγ 0-3
(18' Βαλμπουενά, 54' Ρεμί, 68' Μπραντάο)

Τσέλσι-Ζίλινα 2-1
(51' Στάριτζ, 86' Μαλουντά - 19' Μπέλο)

Η βαθμολογία
(5 αγώνες)

1. Τσέλσι 15
2. Μαρσέιγ 9
3. Σπαρτάκ Μόσχας 6
4. Ζίλινα 0

Τελευταία αγωνιστική (08/12)

Μαρσέιγ-Τσέλσι
Ζίλινα-Σπαρτάκ Μόσχας
Read more!

«Χρυσή» πρόκριση για Άρη

«Χρυσή» πρόκριση για Άρη
Την πρόκριση στους «16» του CEV Cup πήρε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν της Σλεβερ Ταλίν με 3-2 στο Αλεξάνδρειο και κερδίζοντας το… χρυσό σετ με 17-15 θα συνεχίσουν στην διοργάνωση. Με έναν φοβερό Ρουμελιώτη και έναν καταπληκτικό Ερνάντες και εκμεταλλευόμενος στο έπακρο αυτόν τον αστείο κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ο Άρης κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του CEV Cup. Οι «κίτρινοι» του Γιώργου Οικονομίδη παρότι είχαν χάσει μέσα στην Εσθονία με 3-0, επικράτησαν της Σλέβερ Ταλίν στο Αλεξάνδρειο με 3-0 (25-19, 26-24, 24-26, 22-25, 15-13) και κερδίζοντας και το… χρυσό σετ με 17-15, πήραν μια σπουδαία όπως εξελίχθηκε πρόκριση.


Τα σετ: 25-19, 26-24, 24-26, 22-25, 15-13, 17-15


Η σύνθεση του Αρη (Οικονομίδης): Κιόσης 11 (9/12 επ.), Ρουμελιώτης 33 (25/44 επ., 4 μπλοκ, 4 άσοι), Τακουρίδης 9 (7/11 επ.), Σαρικεΐσογλου 9 (7/15), Ερνάντεζ 19 (16/32, 3 μπλοκ), Τερζής 3, Σαμαρτζιτς -λ 37% υπ. / Δημητριάδης,
Κοντογιάννης, Καψαμπέλης, Ριζόπουλος 2, Τζελάτης.

Κόντρα στον Ζαγκούμνι ή την Ούλου

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλο, αυτός θα είναι η ομάδα που θα προκριθεί από το δίδυμο Ζάκσε Κέντερτζιν-Ούλου. Στην Πολωνική ομάδα που είχε επικρατήσει με 3-0 εκτός έδρας, αγωνίζεται ο γνωστός σε όλους μας Πάβελ Ζαγκούμνι που πέρσι αγωνιζόταν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.
Read more!

Αρειανάρα στο Ισραήλ!

Ο Πι Τζέι Τάκερ επέστρεψε στα γνώριμα επίπεδα απόδοσης
Μεγάλο «διπλό» επί της Χάποελ Γκαλίλ/Γκιλμπόα πέτυχε ο Άρης με 92-83 στο Ισραήλ, με κορυφαίους τους Ταπούτο, Χατζηβρέττα, Τάκερ, που πέτυχαν 67 πόντους, και οργανωτή τον Σλούκα!Με αυτήν τη νίκη ο Άρης έκανε το 2/2 στον όμιλό του και πλέον απέκτησε τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του στο θέμα της πρόκρισης, αφού εκτός των άλλων έχει κερδίσει την Άζοβμας με 13 πόντους διαφορά και τη Χάποελ με 9.

Ο Άρης δεν πτοήθηκε καθόλου από την έδρα της Χαποέλ Γκιλμπόα και μπήκε δυνατά με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Ταπούτο. Ο Έλληνας φόργουορντ πέτυχε 9 πόντους στα πρώτα έξι λεπτά της αναμέτρησης (9-15) με τον Τάκερ να αποδεικνύεται άξιος συμπαραστάτης του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ γνώριζε καλά τα κατατόπια λόγω της περσινής του θητείας του στο Ισραήλ και πήρε πάνω του την κατάσταση στο δεύτερο δεκάλεπτο, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς ανέβαζαν συνεχώς το υπέρ τους προβάδισμα.

Ο Άρης προηγήθηκε με +10 (22-32, 15’), αλλά η Χαποέλ Γκιλμπόα μείωσε στο καλάθι με τη λήξη του ημιχρόνου (36-38) έχοντας πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας έξω από τα 6,75 μ. Οι Ισραηλινοί πήγαν στα αποδυτήρια με ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά οι Ταπούτος και Τάκερ συνέχισαν να είναι «καυτοί» και στο τρίτο δεκάλεπτο.

Με τη συμπαράσταση του Ντάνστον που έδωσε αρκετές μάχες στις δυο ρακέτες, έφθασαν γρήγορα τη διαφορά στο +8 (38-46, 22’) και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι και λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Η Χαποέλ πέρασε για πρώτη φορά μετά το ξεκίνημα του αγώνα μπροστά στο σκορ (63-61, 30) και έμεινε μπροστά μέχρι τα μέσα της τελευταίας περιόδου (75-71, 34’) δείχνοντας ότι με τη βοήθεια του κόσμου της θα κέρδιζε το ματς.

Η ψυχή των «κιτρίνων» όμως, δεν είχε μιλήσει ακόμα. Με τον Σλούκα στη θέση του οργανωτή και τον Χατζηβρέττα να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση του με χέρι… αλφάδι έξω από τη γραμμή του τριπόντου, ο Άρης ανέτρεψε το παιχνίδι τρέχοντας σερί 7-0 μέχρι το 77-81 του 38’.

Έπειτα, ο «Χάτζη» πρόσθεσε ακόμα έξι πόντους στη συλλογή του και ο Άρης διατήρησε εύκολα το υπέρ του προβάδισμα παίρνοντας μια μεγάλη νίκη με 83-92.

Τα δεκάλεπτα: 12-22, 36-38, 63-61, 83-92
Χάποελ Γκαλίλ/ Γκιλμπόα (Λούμπιν): ΜακΚλίντον 20 (1/3 διπ., 6/7 τριπ.), Γιβζόρι 8 (2/4 τριπ.), Μέκελ 10 (5/11διπ.), Γκριν 10 (1/4 τριπ.), Κάρτερ 14 (1/1β., 5/7διπ., ½ τρ., 9 ριμπ.), Λάιονς 15 (6/12 διπ., 1/1 τριπ.), Κοζικάρο 4, Ουίλκερσον 4.
Άρης (Ντρούκερ): Ντάνστον 9 (6 ριμπ.), Ταπούτος 24 (9/12 διπ., 2/2 τριπ.), Χατζηβρέττας 19 (3/3 β., 2/9 διπ., 4/5 τριπ.), Χαραλαμπίδης 4, Κουμπούρας, Μπορόβνιακ 3, Χρυσικόπουλος, Σλούκας 9 (3/4 β., 0/2 διπ., 2/3 τριπ., 4 ασίστ.), Τάκερ 24 (3/3 β., 9/16 διπ., 1/2 τριπ., 10 ριμπ.)
Read more!

Δεν λέει να... αγιάσει με Άιβερσον

0/3 ο Άλεν Άιβερσον με τη Μπεσίκτας
Ως θεατής είδε την Μπεσίκτας να νικάει την Ογιάκ. Ως παίκτης είδε την τουρκική ομάδα να χάνει από Χέμοφαρμ, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και τώρα από την Γκέτινγκεν (85-83). Ο Άλεν Άιβερσον αγνοεί τη νίκη με τη νέα ομάδα του. O «Α.Ι.» είχε 18 πόντους (5/11δίπ., 1/2τρίπ., 5/5β.) σε 31'29'', αλλά η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για την τουρκική ομάδα να φύγει νικήτρια από τη Γερμανία για τη 2η αγωνιστική του β' ομίλου του EuroCup. Μάλιστα, η Μπεσίκτας κατάφερε χωρίς αυτόν να «γυρίσει» την αναμέτρηση και να διεκδικήσει τη νίκη, με τον Αμερικανό γκαρντ, που είχε και 5 λάθη, να κάθεται στον πάγκο στο 62-52 του 27' και να επιστρέφει στο 73-73 του 35'.

Με την ήττα αυτή η ομάδα του Μπουράκ Μπιγικτάι «έπεσε» στο 0-2, ενώ η Γκέτινγκεν του Τρέντον Μίκαμ (18π.) συνεχίζει αήττητη (2-0).
Read more!

Απίστευτο Βολέ Τερματοφύλακα! *ΒΙΝΤΕΟ*

*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ protathlitesgr.blogspot.com *


Ο Τερματοφύλακας αυτός αγωνίζεται σε ομάδα της Β' κατηγορίας της Αργεντινής!Η συγκεκριμένη εκτέλεση άουτ δεν θα λέγαμε ότι είναι λάθος του αλλά μάλλον οι καιρικές συνθήκες ήταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ του!Εκτέλεσε ελεύθερο και πριν η μπάλα φτάσει το κέντρο ξαναγύρισε πίσω και πήγε κόρνερ!Αξίζει να δώσετε 36'' και να παρακολουθήσετε το βιντεάκι!


Link για το Video:
http://www.youtube.com/watch?v=i1VGnWZfflE&feature=player_embedded#at=13 Read more!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ CL!

Καλημέρα φίλες και φίλοι.

Χθες μας τα χάλασε η Άρσεναλ.Η Ρεάλ στην απόδοση του 2.15 πέρασε και..μας πλήρωσε!Το άντερ στο ματς Οσέρ-Μίλαν επίσης πέρασε αλλά η Άρσεναλ έχασε από την Μπράγκα στην χθεσινοβραδινή έκπληξη.Κακώς που ποντάραμε σε αυτήν την ομάδα η οποία είναι αρκετά ντεφορμέ..

Πάμε στα σημερινά τώρα...

Ξεκινάμε με το ματς Σάλκε-Λυών στον κωδικό 141 ποντάρουμε και εδώ την ισοπαλία.Η Σάλκε έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό της στην Βundesliga.Το ίδιο και η Λυών στο Championnat.Το ματς κατά την άποψή μας θα κριθεί στο ποιά ομάδα θα πατήσει καλύτερα αύριο στην "Ventlits Arena".

Συνεχίζουμε με το Τότεναμ-Βέρντερ στον κωδικό 142.Εδώ, είχα σκοπό να σας προτίνω τον άσο απο ημίχρονο μιας και τα σπιρούνια πήραν μεγάλο διπλό το Σάββατο μέσα στο "Emirates" ενώ απο την άλλη η Βέρντερ έφαγε τέσσερα γκολ από την..πεθαμένη Σάλκε!Όμως διάβασα πως ο Van Der Vaart και ο Bale είναι αμφίβολοι οπότε πάμε με τον άσο αλλά όχι από ημίχρονο.

Στο παιχνίδι Ρουμπίν Καζάν-Κοπενχάγη στον κωδικό 132 εχουμε ένα ντέρμπυ.Από την μία η Ρουμπίν μέσα στην έδρα της δεν χάνει.Δεν έχει χάσει απο την Ίντερ και την Μπάρτσα.Δεν θα χάσει τώρα απο την Κοπενχάγη.Το κρύο είναι σύμμαχός της.Από την άλλη η Κοπενχάγη θέλει θετικό αποτέλεσμα για να κλειδώσει την πρόκριση.Ποντάρουμε στην ισοπαλία λοιπόν που συμφέρει και τους δύο.Παράλληλα στο ίδιο παιχνίδι θα ποντάρουμε και στο άντερ(σαν δεύτερο σημείο).

Τέλος κλείνω με το άντερ στο ματς Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα στον κωδικό 139.Η Μπάρτσα είναι μια..διαστημική ομάδα όμως οι πράσινοι δεν θα κάτσουν να ρεζιλευτούν μέσω στο γήπεδο τους ιδίως τώρα που είναι με την πλάτη στον τοίχο.Ντεμπούτο στον πάγκο του Φερέιρα ο οποίος γνωρίζει την Μπάρτσα από την θητεία του στην Μάλαγα.Οι αποδόσεις στο άντερ αξίζουν.
Read more!

5ος όμιλος:Ανατροπή… πρόκρισης η Ρόμα!

5ος όμιλος:Ανατροπή… πρόκρισης η Ρόμα!
Εντυπωσιακή η Ρόμα, θύμισε κάτι από τα παλιά! Οι «τζιαλορόσι» γύρισαν τούμπα το ματς, έριξαν στο «καναβάτσο» την Μπάγερν (3-2) και πάνε στη Ρουμανία να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους «16». Ρόμα - Μπάγερν 3-2
(49’ Μποριέλο, 81’ Ντε Ρόσι, 84’ Τότι – 33’, 39’ Γκόμεζ)
Για ένα ημίχρονο είδε τον… αποκλεισμό να την πλησιάζει, ο Γκόμες είχε φροντίσει με δυο τέρματα στο 33’ και το 39’ να «παγώσει» το «Ολίμπικο» και ο Ρανιέρι από τον πάγκο δεν μπορούσε να βοηθήσει τη Ρόμα. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν τον έλεγχο, ωστόσο οι Βαυαροί, αν και με απουσίες, ήταν ουσιαστικοί και σε δυο αντεπιθέσεις κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα και φυσικά να διατηρούν το απόλυτο. Ωστόσο, όλα αυτά μέχρι το 49’, όταν ο Μποριέλο με το τέρμα του έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης. Ο Ρανιέρι πέρασε στο ματς τον Τότι, η Ρόμα έγινε πιο απειλητική και στο 81’ ο Ντε Ρόσι ισοφάρισε σε 2-2. Ο Μποριέλο όμως ήταν πηγή κινδύνου, έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Μπάγερν στο 84’ ανατράπηκε από τον Κραφτ και ο αρχηγός διαμόρφωσε το 3-2.
Οι Ρωμαίοι με βαθμό την τελευταία αγωνιστική στη Ρουμανία κόντρα στην Κλουζ θα σφραγίσουν το εισιτήριο πρόκρισης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ρόμα (Κλαούντιο Ρανιέρι): Ζούλιο Σέρχιο, Κασέτι, Μεξές, Μπουρντίσο, Ρίισε, Γκρέκο (46΄ Σιμπλίσιο), Ντε Ρόσι, Μπρίγκι (75΄ Τότι), Μενες, Βούτσινιτς (82΄ Πιζάρο), Μποριέλο

Μπάγερν Μονάχου (Λουίς Φαν Γκάαλ): Κραφτ, Λαμ,Ντεμικέλις, Βαν Μπούιτεν, Πράνιτς, Τίμοστσουκ, Κρόος, Οτλ, Ριμπερί (77΄ Αλτιντοπ), Μίλερ (72΄ Κοντέντο), Γκόμες


Βασιλεία – Κλουζ 1-0
(15’ Αλμεράρες)
Πιστή στο καθήκον της, η Βασιλεία νίκησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0 την Κλουζ και για λίγο πίστεψε στην πρόκριση. Μπορεί να υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, ωστόσο… πόσο να πιστέψει κανείς πως θα κερδίσουν οι Ελβετοί στο Μόναχο και θα κερδίσουν οι Ρουμάνοι στην έδρα τους τη Ρόμα. Ο Αλμεράρες πάντως με το γκολ 15’ ουσιαστικά έστειλε την ομάδα του στο Γιουρόπα Λιγκ, αν και η Βασιλεία θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ, ωστόσο οι Καμπράλ και Φρέι δεν ήταν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια. Η Κλουζ τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πίκολο στο 88’.

Βασιλεία (Τόρστεν Φινκ)
: Κοστάντζο, Ινκουμ, Αμπραχαμ, Φεράτι, Σαφάρι, Καμπραλ, Τέμπο (89΄ Ζάνι), Γιάπι, Σακίρι (87΄ Χάκα), Αλμεράρες, Φράι (90΄+1 Ατάν)

Κλουζ (Σορίν Κάρτου): Κλάρο, Ράντα, Πίκολο, Κάντου, Κούλιο (74΄ Σφορτσίνι), Κόστα, Κιβούβου, Βελόσο (56΄ Κονέ), Μπαστός, Τραορέ (46΄ Μπγελάνοβιτς), Τόνι

Βαθμολογία
Μπάγερν 12
Ρόμα 9
Βασιλεία 6
Κλουζ 3Επόμενη αγωνιστική 8/12
Μπάγερν – Βασιλεία
Κλουζ – Ρόμα
Read more!

Ξέσπασε στη Xρόνινγκεν

Ο Αντρέ Μπράουν βοήθησε τον Πανελλήνιο να πάρει την πρώτη νίκη του στο EuroCup
Ο Πανελλήνιος αναζητά νίκες για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, με τη Xρόνινγκεν να τον βοηθάει στον σκοπό του. Οι «Ολυμπιονίκες» επικράτησαν εύκολα της ολλανδικής ομάδος με 68-51 στη Λαμία.Η Χρόνινγκεν ανανέωσε 23(!) επιθέσεις της (35 έναντι 49 συνολικά τα ριμπάουντ), αλλά δεν είχε τον τρόπο να τις αξιοποιήσει, έχοντας το απογοητευτικό 0/15 τρίποντα.

Ένα 16-2 σερί από το 35-33 στα μισά της τρίτης περιόδου μέχρι το 51-35 στις αρχές της τέταρτης ήταν αρκετό για να «κουβαλήσει» με ασφάλεια τον Πανελλήνιο μέχρι το τελικό 68-51.

Μπέιλι, Ούντριχ και Παπαμακάριος ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους νικητές, που την επόμενη εβδομάδα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσουν την αήττητη Γαλατάσαραϊ (30/11).

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 26-26, 49-35, 68-51
Πανελλήνιος (Σκουρτόπουλος): Ξανθόπουλος 5 (5ρ., 3ασ, 2κλ.), Παπαμακάριος 10 (2/4τρίπ.), Καλαϊτζής 1, Κράμπενχοφτ 9 (5ρ.), Σκλάβος 4, Μπράουν 6, Όστοϊτς 6 (5ρ.), Κολώκας 1, Μπέϊλι 15 (2/5δίπ., 1/2τρίπ., 8/9β., 5ρ., 4ασ., 1κλ.), Ούντριχ 11 (1/2τρίπ., 4λ.)
Xρόνινγκεν (Βαν ντεν Μπεργκ): Μπέκερινγκ 5, Ρόιγε 8 (5ασ.), Έλις 5 (6ρ.), Ντουρίσο 4 (3κλ., Οτέν, Ρος 6 (0/6τρίπ.), Τούρεκ 11 (12ρ.), Χαριάσζ 12 (9ρ.), Μπάουσκερ (5λ.)
Read more!

Λατρεία για Μιραλάς στο Ηράκλειο!

Λατρεία για Μιραλάς στο Ηράκλειο!
Η εκτελεστική του δεινότητα αλλά και οι πολύ καλές εμφανίσεις τον έχουν κάνει το πλέον αγαπημένο παιδί της... κόκκινης εξέδρας. Λογικό ήταν ο Κέβιν Μιραλάς να αποθεωθεί και στην Κρήτη από τους οπαδούς που υποδέχτηκαν την αποστολή του Ολυμπιακού.Εκατό οπαδοί περίμεναν την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο φίλαθλος κόσμος των Πειραιωτών υποδέχθηκε την αποστολή με συνθήματα και τραγούδια και ζήτησε φυσικά από τους παίκτες νίκη επί του Εργοτέλη.

Εκείνος πάντως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Βέλγος στράικερ της ομάδας, Κέβιν Μιραλάς, τον οποίο καταχειροκρότησε και αποθέωσε ο κόσμος. Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι οπαδοί φώναξαν και συνθήματα υπέρ του. O κόσμος πάντως χειροκρότησε και τους άλλους άσους του Ολυμπιακού, όπως τους Μάρκο Πάντελιτς και Ντουντού.
Read more!

Με Παπαλουκά στην Μαδρίτη

Με τον Θοδωρή Παπαλουκά στην αποστολή, θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (24/11) για την Μαδρίτη ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ρεάλ, για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Ευρωλίγκας. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης (23/11) δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει 100% το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και θα είναι στην διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβτς για το ματς με την «βασίλισσα». Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μιχάλης Πελεκάνος που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον δικέφαλο.
Με Παπαλουκά στην Μαδρίτη
Η συμμετοχή του Παπαλουκά, θα κριθεί από την εξέλιξη του αγώνα, αφού σίγουρα δεν είναι σε θέση μετά από αποχή δεκαπέντε ημερών να παίξει για μεγάλο διάστημα. Όπως και να έχει όμως, η παρουσία του είναι πολύτιμη, καθώς πρόκειται για τον πλέον έμπειρο παίκτη της ομάδας η οποία τον χρειάζεται στο κομβικό για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου παιχνίδι με το συγκρότημα του Ετόρε Μεσίνα.

Εκτός από τον Πελεκάνο, Κατσίβελης, Γλυνιαδάκης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα μείνουν στην Αθήνα. Ο τελευταίος, μάλιστα, συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει, με σκοπό να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα. Read more!

Επιστροφή για Κοντρέρας-Σνάουτσνερ

Έφτασε η ώρα να επιστρέψουν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ οι Πάμπλο Κοντρέρας και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Οι δυο αμυντικοί του «Δικεφάλου» ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη, με τον Χιλιανό να δείχνει πως ξεπερνάει το αιμάτωμα στη γάμπα, συμμετέχοντας σε κάποιες ασκήσεις.

Όσον αφορά τον Πολωνό πλάγιο μπακ, δε θα προλάβει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Επιστροφή για Κοντρέρας-Σνάουτσνερ
Ο Μίρκο Σαβίνι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά δεν πρόκειται να επιστρέψει πριν τις 15 Δεκεμβρίου.

Τα αρνητικά νέα αφορούν στη γνωμάτευση για τον Στέλιο Μαλεζά, που έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός για κανένα μήνα.

Την Τρίτη, έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ Λάρισα δεν θα δώσει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα στις 5 Δεκεμβρίου στο «AEL FC ARENA».
Read more!

Κράουτς: «Προσοχή στην Βέρντερ»

Μπορεί η Τότεναμ να βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Βέρντερ Βρέμης στην τελευταία, όμως ο Πίτερ Κράουτς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του μεταξύ τους αγώνα. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν την Τετάρτη το βράδυ σε ένας ανοιχτό παιχνίδι σύμφωνα με την πρόβλεψη του Άγγλου φορ.
Κράουτς: «Προσοχή στην Βέρντερ»
«Η Βέρντερ Βρέμης έχει κάποιους ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες όπως ο Μάρκο Μαρίν, τον οποίο πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα. Ξέρω ότι δεν τα πάνε καλά στην παρούσα φάση στην Μπουντεσλίγκα, όμως το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια εντελώς άλλη διοργάνωση. Η Βέρντερ θα θέλει μόνο τη νίκη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», οπότε λογικά θα ανοιχτεί και θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι», τονίζει χαρακτηριστικά ο επιθετικός των «σπιρουνιών». Read more!

Σίλβα: «Κορυφαίος ο Τέβες»

Σίλβα: «Κορυφαίος ο Τέβες»
Ως έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που είχε ποτέ για συμπαίκτη χαρακτήρισε τον Κάρλος Τέβες ο Νταβίντ Σίλβα. Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι συγκρίνει τον Αργεντινό φορ με τον Νταβίντ Βίγια και καταλήγει χαρακτηρίζοντάς τους και τους δύο ως γκολτζήδες.

Ο Ισπανός χαφ ήρθε το καλοκαίρι από τη Βαλένθια, όπου μαζί με τον Βίγια ήταν τα μεγάλα αστέρια της ομάδας. Τώρα στους «πολίτες» έχει συναντήσει ένα άλλο αστέρι οπότε έχει την πείρα να μιλήσει επί του θέματος:

«Ο Κάρλος είναι κορυφαίος επιθετικός. Ένας από τους καλύτερους φορ που έχω συνεργαστεί στην ίδια ομάδα. Ο Νταβίντ Βίγια παίζει περισσότερο στα πλάγια και ψάχνει τους κενούς χώρους πίσω από τις αμυντικές γραμμές. Από την άλλη ο Κάρλος παίζει πιο κοντά στον κεντρικό άξονα και κρατώντας την μπάλα μας βοηθάει να αναπτυχθούμε. Είναι και οι δύο γκολτζήδες».
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...