ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

«Σε μας ακυρώθηκε γκολ»

«Σε μας ακυρώθηκε γκολ»
Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε για την αντίδραση του Καραγεωργίου μετά το γκολ του Πάντελιτς και το επίμαχο κόρνερ…

Οι αντιδράσεις του τεχνικού του Εργοτέλη, Νίκου Καραγεωργίου, μετά το γκολ του Πάντελιτς δεν έμειναν… αναπάντητες από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

«Θα έπαιρνε την ομάδα να φύγει για ένα αμφισβητούμενο κόρνερ;» έλεγαν οι Πειραιώτες και μάλιστα λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς, ο δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Μώραλης μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM.

«Δεν υπήρχαν τουλάχιστον διαμαρτυρίες από πλευράς Ολυμπιακού. Ο κόσμος αντέδρασε από τη συμπεριφορά του Νίκου Καραγεωργίου. Ένας προπονητής που επιλέγει να πάρει την ομάδα του και να φύγει από το γήπεδο είναι λάθος.

Εμάς ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ αλλά δεν αντιδράσαμε. Μία τέτοια αντίδραση είναι περίεργη για ένα κόρνερ, να επιδιώκει να πάρει την ομάδα του και να φύγει. Θεωρώ πως ο καθένας είναι αυτός που θα κρίνει. Στην κίνηση του Νίκου Καραγεωργίου αντέδρασε ο Τάσος Μητρόπουλος. Ό,τι έγινε έγινε ανάμεσα στους δύο πάγκους.

Για εμάς σημαντική είναι η νίκη», είπε ο Μώραλης και όταν του μετέφεραν τις δηλώσεις του προπονητή του Εργοτέλη (ότι φώναξε κοντά τους παίκτες του για να μη διαμαρτυρηθούν) είπε:

«Σέβομαι αυτό που είπε ο κύριος Καραγεωργίου. Αν πράγματι τους φώναξε για δύο λεπτά για να μη διαμαρτυρηθούν είναι δικαίωμά του. Στο γήπεδο αυτή την αντίληψη είχαμε. Από τη στιγμή που δηλώνει ότι ουδέποτε σκέφτηκε να πάρει την ομάδα και να φύγει δεν έχουμε λόγο να μην το δεχθούμε».

Αναφερόμενος στην εικόνα του ματς τόνισε: «Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε ένα ημίχρονο, Οι παίκτες έχουν διαφορετική ψυχολογία. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά ως όφειλε, ήταν καλύτερος, Πέτυχε ένα καθοριστικό γκολ με τον Μάρκο και μετά ένα με τον Φουστέρ. Μπήκαμε από την αρχή αποφασισμένοι και φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι σημαντικό. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα δούμε το Σάββατο ποιός θα είναι ο νικητής». Ερωτηθείς για τους τραυματίες απάντησε:

«Ο Ιμπαγάσα είναι σε καλή φάση και προετοιμάζεται με την ομάδα και ίσως να αγωνιστεί. Μπράβο και Τοροσίδης μάλλον δεν θα τα καταφέρουν. Για τον Μέλμπεργκ θα κριθεί αύριο». Ο Μώραλης γνωστοποίησε ότι είχε επικοινωνία με τον μεγαλόμετοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και κατέληξε ότι «προχωράμε σοβαρά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...