ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Καραγεωργίου: «Ηταν πέραν των δυνάμεών μας…»

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά την ήττα του Εργοτέλη από τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο. «Ήταν πέραν των δυνάμεών μας και δεν αναφέρομαι μόνο στην ποιότητα του Ολυμπιακού…», δήλωσε με νόημα ο τεχνικός των γηπεδούχων.
Καραγεωργίου: «Ηταν πέραν των δυνάμεών μας…»
«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για όλους και πρωτόγνωρο καθώς ήταν 45 λεπτών. Έγινε μια προσπάθεια από εμάς αλλά ήταν πέρα των δυνάμεων μας να το αντιμετωπίσουμε και δεν αναφέρομαι μόνο στην ποιότητα του Ολυμπιακού. Έτσι χάσαμε και το παιχνίδι. Σε δύο μέρες έχουμε ένα εξίσου μεγάλο παιχνίδι και σκεφτόμαστε αυτό. Θα ήταν ευχής έργον να είχε ολοκληρωθεί την προηγούμενη φορά», δήλωσε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν ήταν κόρνερ. Φώναξα τους παίκτες κοντά μου για να μην διαμαρτυρηθούν και αυτοί και έχουμε απώλειες στο ματς με την Λάρισα».

Για την έντονη αντίδραση του Λεάλ, ο οποίος έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια μετά την αντικατάστασή του από τον Ρομάνο στο 72’, ανέφερε: «Ρωτήστε τον Λεάλ, δεν είμαι ο Λεάλ είμαι ο Καραγεωργίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...