ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

6ος όμιλος: 5x5 και πρωτιά για Τσέλσι

6ος όμιλος: 5x5 και πρωτιά για Τσέλσι
Αν και ο Κάρλο Αντσελότι χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς παίκτες, η Τσέλσι επικράτησε 2-1 της Ζίλινα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κάνοντας το 5x5 στον 6ο όμιλο και σφραγίζοντας την πρωτιά. Δύσκολα θα μπορούσε να προβλέψει κάποιος το ξεκίνημα του αγώνα στο Λονδίνο καθώς η Ζίλινα, που στο προηγούμενο ματς δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο στην έδρα της με την Μαρσέιγ προηγήθηκε. Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των φιλοξενούμενων ο Μπέλο με πλασέ τελείωσε τη φάση κάνοντας το 0-1. Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όμως οι Μπλε, που προέρχονταν από περίοδο ντεφορμαρίσματος στο πρωτάθλημα και έπαιξαν με πολλές αλλαγές γύρισαν το ματς στην επανάληψη. Με κοντινό πλασέ του Στάριτζ από σέντρα του Καλού έγινε στο 51' το 1-1 και το 2-1 πάλι από κοντά με προβολή του Μαλουντά. Η Τσέλσι σφράγισε την πρώτη θέση του γκρουπ έχοντας μέχρι στιγμής μόνο νίκες.

Οι συνθέσεις

Τσέλσι (Κάρλο Αντσελότι): Τέρνμπουλ, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες, Ντρογκμπά, Μαλουντά, Φερέιρα, Στάριτζ (74' Ανελκά), Φαν Αανχολτ, Μπρουμά, Κακουτά (46' Καλού) ΜακΕχράν (93' Μέλις).

Ζίλινα (Πάβελ Χάπαλ): Ντούμπραβκα, Ανγκέλοβιτς, Πετσάλκα, Γκούλνταν, Μάτζταν (85' Πόλιατσεκ), Γιετς, Οραβετς (64' Κεσέι), Πιάτσεκ, Μπέλο, Γκεργκελ, Βλάνταβιτς (90' Ρίλκε).

Διαιτητής: Ρόμπερτ Σχόργκενχόφερ (Αυστρία)

Τα αποτελέσματα

Σπαρτάκ-Μαρσέιγ 0-3
(18' Βαλμπουενά, 54' Ρεμί, 68' Μπραντάο)

Τσέλσι-Ζίλινα 2-1
(51' Στάριτζ, 86' Μαλουντά - 19' Μπέλο)

Η βαθμολογία
(5 αγώνες)

1. Τσέλσι 15
2. Μαρσέιγ 9
3. Σπαρτάκ Μόσχας 6
4. Ζίλινα 0

Τελευταία αγωνιστική (08/12)

Μαρσέιγ-Τσέλσι
Ζίλινα-Σπαρτάκ Μόσχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...