ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

«Θέλει Αρτέτα ο Βαλβέρδε!»

Τον Μικέλ Αρτέτα της Έβερτον θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού ο Βάσκος πιστεύει πως με τον 29χρονο χαφ, η μεσαία γραμμή των Πειραιωτών θα περάσει σε άλλο επίπεδο!

Στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «fichajes.com» ο άσος της Έβερτον, Μικέλ Αρτέτα, αφού ο ποδοσφαιριστής του βρετανικού συλλόγου αρέσει πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια αγοράς του τις επόμενες μέρες!

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να ενισχυθεί με παίκτες εγνωσμένης αξίας, λόγω και του Champions League της νέας χρονιάς και ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιθυμεί τον Μίκελ Αρτέτα.

Επίσης, αναφέρεται πως ο 29χρονος μέσος εκπροσωπείται από τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ, μάνατζερ του «Τσινγκούρι» αλλά και άνθρωπο που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την διοίκηση των Πειραιωτών.

Το συγκεκριμένο σενάριο πάντως φαντάζει δύσκολο, καθώς ο Ισπανός μέσος της Έβερτον είναι ακριβός για τα οικονομικά δεδομένα των πρωταθλητών Ελλάδος, μιας και κοστολογείται περίπου στα 6 εκατομμύρια ευρώ.
 Πηγή gazzetta
Read more!

«Χαίρομαι με τα λόγια του Μουρίνιο»

Πολύ ικανοποιημένος από τα θετικά σχόλια του Ζοζέ Μουρίνιο για τον ίδιο παρουσιάστηκε στόχος της Ρεάλ, ο Κουν Αγουέρο. «Με ικανοποιεί αυτό, θα δούμε τι θα γίνει» δήλωσε.
Σε ερώτηση που του έγινε για την Ρεάλ Μαδρίτης και για το ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει πει τα καλύτερα για τον ίδιο, απάντησε: «Με ικανοποιεί που ένας προπονητής όπως αυτός μιλάει με καλά λόγια για 'μένα. Τώρα βρίσκομαι σε ένα τουρνουά, θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Ο Κουν έκανε τις δηλώσεις από το αυτοκινητό του στην Αργεντινή, όπου προετοιμάζεται για το Copa America. «Είναι μεγάλη χαρά να επιστρέφω στην Εθνική. Ολοι θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο» πρόσθεσε.
Πηγή gazzetta
Read more!

«Ρέστα» για Μίτσελ

Η ΑΕΚ του νέου οικονομικού σχεδιασμού προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις της Μπέρμιγχαμ και του Μίτσελ, ώστε κάνοντας και αυτή από την πλευρά της την υπέρβαση, να καταφέρει να τον κρατήσει στην Αθήνα.
Μπορεί ΑΕΚ και Μίτσελ να θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ωστόσο η Μπέρμιγχαμ στην οποία και ανήκει ο παίκτης, είναι σημαντικό εμπόδιο.
Ο μάνατζερ του Ισπανού, Χέλου Ροντρίγκεθ, ταξιδεύει στην Αγγλία την επόμενη εβδομάδα, για να συζητήσει με τους Άγγλους και μίλησε στηSportday: «Από τη στιγμή που και ο Μίτσελ και η ΑΕΚ θέλουμε την παραμονή του, προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Πέρα από τις ρήτρες, στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Πιστεύω ότι θα βρεθεί ένας εφικτός οικονομικά τρόπος για να μείνει ο Μίτσελ. Την Τρίτη έχουμε κρίσιμο ραντεβού με την Μπέρμιγχαμ».

Η ΑΕΚ βρίσκεται και αυτή σε διαπραγματεύσεις με την Μπέρμιγχαμ, η οποία φαίνεται να έχει υποχωρήσει κάτω από τη ρήτρα των 1,8 εκατομμύριων ευρώ, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για απαιτήσεις που πλέον προσεγγίζουν τις 700.000 ευρώ, ποσό που ωστόσο δεν μπορεί να καλυφθεί ούτε αυτό από την Ένωση.
Διαπραγματεύσεις γίνονται και για το συμβόλαιο του παίκτη, καθώς ο Μίτσελ παίρνει 700.000 ευρώ και η ΑΕΚ μπορεί να του προσφέρει συμβόλαιο μόνο μέχρι 500.000 ευρώ.
Η υπόθεση του Μίτσελ θεωρείται δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη για την ΑΕΚ, δεδομένης και της επιθυμίας του ίδιου να μείνει.
 Πηγή gazzetta
Read more!

«Λάζλο, καλώς ήρθες στην κόλαση!»

Αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ρουμανική ιστοσελίδα με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «Δικέφαλου» από τον Λάζλο Μπόλονι!

Συγκεκριμένα, το άρθρο... προϊδεάζει τον Μπόλονι για το τι θα συναντήσει στην φλεγόμενη Τούμπα, αφού υπάρχει ο τίτλος «Καλώς ήρθες στην κόλαση» και στην συνέχεια αναφέρεται το εξής:

«Το γήπεδο της Τούμπας είναι πάντα γεμάτο με 30.000 οπαδούς και τουλάχιστον 25.000 διαρκείας σε αντίθεση με την Στεάουα που δεν μαζεύει τόσο κόσμο. Oι φίλοι αυτής της ομάδας είναι οι πιο φανατικοί στην Ελλάδα!», γράφουν οι Ρουμάνοι.

Οι Ρουμάνοι κάνουν αναφορά και στον Θοδωρή Ζαγοράκη, τονίζοντας: «Μετά το τέλος της καριέρας του, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το EURO 2004, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλαβε την ΠΑΕ σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο και την έφερε κοντά στην κορυφή».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα φιλοξενήθηκαν δηλώσεις τόσο του Ίλιε Ντουμιτρέσκου όσο και ενός οπαδού του ΠΑΟΚ!
Πηγή gazzetta
Read more!

«Ελέ», ο δεύτερος!

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο δεύτερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν, αφού για την απόκτηση του πολύπειρου άσου έχει δώσει την θετική του συγκατάθεση και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο «Ελέ» επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στο Λιμάνι μιας και θέλει να «κρεμάσει» τα γάντια του, φορώντας την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει το «οκ» για να αποκτηθεί ο 35χρονος άσος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η μεταγραφή του στους Πειραιώτες θα τονώσει το ελληνικό στοιχείο στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ θα δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ ως γηγενής ποδοσφαιριστής, αφού προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Πηγή gazzetta
Read more!

Αποχαιρετάει ο Μπουμσόνγκ

Πολύ πιθανό είναι ακόμα και σήμερα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό με προορισμό τη Γερμανία.
Σύμφωνα με φήμες από μάνατζερ, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Μπουντεσλίγκα που του δίνει τα ίδια χρήματα που παίρνει στο τριφύλλι.
Ποια ομάδα είναι δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και ακόμα και εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με τον «Μπουμ» να μετακομίζει για Γερμανία και τον Παναθηναϊκό να παίρνει... οικονομική ανάσα.
Πηγή gazzetta
Read more!

Διαφορά 8 εκατ. για Σάντσες

Οκτώ εκατομμύρια ευρώ η διαφορά που χωρίζει την Μπαρτσελόνα από την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες. Η πρόταση των «μπλαουγκράνα» φτάνει τα 22 εκατ. ευρώ, με την Ουντινέζε να αξιώνει 30 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Οι «φριουλιάνι» δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν το μεγάλο τους αστέρι, αφού άλλωστε υπάρχουν και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Όλα αυτά, την ώρα που ο οικονομικός υποδιευθυντής της Μπάρτσα, Χαβιέρ Φάους, δήλωσε χθες πως το διαθέσιμο για μεταγραφές μπάτζετ δεν ξεπερνά τα 45 εκατ. ευρώ, ποσό που θα αυξηθεί μόνο εφόσον εισρεύσουν χρήματα από πωλήσεις στα ταμεία του συλλόγου.
Πηγή gazzetta
Read more!

Στη Γαλατασαράι ο Αρσλάν

Ο Εντέρ Αρσλάν βρήκε... άμεσα τον επόμενο επαγγελματικό σταθμό, καθώς μετά την αποχώρησή του από την Εφές Πίλσεν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλατασαράι.
Ο 28χρονος Τούρκος γκαρντ, που έχει αγωνιστεί και στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου, μέτρησε φέτος στο γειτονικό πρωτάθλημα 6 πόντους και 2,3 ασίστ σε 16,6 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 2,5 πόντους και 1 ασίστ σε 8 λεπτά ανά αναμέτρηση.
Πηγή gazzetta
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...