ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος στα κασκόλ βάζει η FIFA

Τέλος στα κασκόλ βάζει η FIFA
Την απαγόρευση του... κασκόλ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εξετάζει η FIFA, θέμα το οποίο θα τεθεί προς συζήτηση σε σύσκεψη τις 5 Μαρτίου. Οι παίκτες που θα φοράνε είναι πιθανό να αποβάλλονται! «Θέλουμε να μιλήσουμε για το κασκόλ και σχετικά με το ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Υπάρχουν πολλά θέματα ασφαλείας, για παράδειγμα όταν ένας ποδοσφαιριστής τρέχει προς το τέρμα και ένας αντίπαλος τον έπιανε από το κασκόλ, αυτό θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις στο λαιμό του» είπε σχετικά άνθρωπος της FIFA. Μάλιστα, ο Αλεξ Φέργκιουσον, έκανε δηλώσεις επί του θέματος: «Δεν θα επιτρέψω σε κανένα παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φορέσει κασκόλ».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Αντεμπαγιόρ: «Όνειρο μου η Ρεάλ»

Ευχαριστημένος και περήφανος που  ανήκει στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε ο Εμμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Τι είπε για το όνειρο του να παίζει στο «Μπερναμπέου».
Αντεμπαγιόρ: «Όνειρο μου η Ρεάλ»


Ο Τογκολέζος άσος μίλησε στην έκδοση «As» τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που σκόραρα. Ήταν όνειρο για μένα να παίξω μέσα στο Μπερναμπέου σκοράροντας μάλιστα στο πρώτο μου παιχνίδι μέσα στο γήπεδο αυτό. Είμαι χαρούμενος γι αυτό που συνέβη. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε μια ομάδα σαν τη Ρεάλ για όλα όσα σημαίνει η ομάδα αυτή στον πλανήτη. Ήρθα στη Ρεάλ για να βοηθήσω. Ήρθα για να παίξω όσο μου αναλογεί να παίζω, ακόμη και για 15 ή 20 λεπτά», είπε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε αναφορικά με τον τελικό του Copa Del Rey κόντρα στην Μπαρτσελόνα:
«Η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και δεν χωράει αμφιβολία για την ποιότητά της. Ο τελικός ωστόσο είναι ένα παιχνίδι που κρίνεται σε 90 ή 120 λεπτά και εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητές μας για να πάρουμε τον τίτλο».
Πηγή gazzeta
Read more!

«Καρφιά» Φάουλερ για Τόρες

Με επικριτικά λόγια για τον Φερνάντο Τόρες μίλησε ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και νυν της Πέρεθ Γκλόρι, Ρόμπι Φάουλερ. Τι είπε για την απογοήτευση που νιώθει ως οπαδός των «Ρεντς» για τον Ισπανό άσο της Τσέλσι.
«Καρφιά» Φάουλερ για Τόρες


Ο ίδιος τόνισε στην εφημερίδα «West Australian»
«Δεν υπάρχει τίποτα το κακό με το μπροστινό μέρος της φανέλας. Το πρόβλημα είναι με το πίσω της μέρος. Μόλις πριν δυο εβδομάδες ο Τόρες έλεγε πόσο πολύ αγαπά την ομάδα και τους φιλάθλους της. Δεν θα έχει καλή υποδοχή στην επιστροφή του στο «Άνφιλντ».
Ως οπαδός της Λίβερπουλ, απογοητεύτηκα βλέποντάς τον να φεύγει, γιατί στις καλές του ημέρες ήταν παίκτης παγκόσμιας κλάσης και λογικό είναι να θέλω η ομάδα να έχει στο ρόστερ της τους καλύτερους. Αλλά και εγώ αν ήμουν προπονητής και ένας ποδοσφαιριστής μου έλεγε ότι δεν θέλει να είναι μέλος της ομάδας, θα κοιτούσα να πετύχω την καλύτερη συμφωνία».
Πηγή gazzeta
Read more!

Έτοιμος ο Ριέρα


 Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, τέθηκε ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός παίκτης προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και αναμένεται να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το ματς της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Χωρίς προβλήματα προπονήθηκε και ο Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με την ακριτική ομάδα.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίστηκε με προπόνηση στις 10:30, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα της Τετάρτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε κανονικά ο Ριέρα, ενώ θεραπεία έκανε ο Α. Παπαδόπουλος. Οι Ουρτάδο και Ν. Παπαδόπουλος συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Πηγή novasports
Read more!

Τον Μάρτιο οι ημιτελικοί

Τον Μάρτιο οι ημιτελικοί
Στις 2 και στις 16 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες,ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας, όπως γνωστοποίησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 2 Μαρτίου ΟΑΚΑ και Δημοτικό Περιστερίου αντίστοιχα και οι επαναληπτικοί σε Τούμπα και Πανθεσσαλικό στις 16 του ίδιου μήνα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής

1η Αγωνιστική
02/03/2011 (Δημ. Περιστερίου) 18:00 Ατρόμητος Αθ.-Ολυμπιακός Βόλου
02/03/2011 (ΟΑΚΑ) 21:00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

2η Αγωνιστική
16/03/2011 (Πανθεσσαλικό) 18:00 Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος Αθ.
16/03/2011 (Τούμπας) 21:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

*Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προκριθεί στους «16» του Europa League και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στις 17/03/2011, ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία.


Πηγή gazzeta Read more!

Πάει Άμπου Ντάμπι ο Νικοπολίδης


 Στην φιλική αναμέτρηση που θα διοργανώσει το ίδρυμα Λαουρέους θα πάρει μέρος ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα ταξιδέψει στις 7 Φεβρουαρίου στην αραβική χώρα, στην οποία θα βρεθούν επίσης οι Βίτορ Μπαΐα, Τόμας Μπέρτολτ, Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Φερνάντο Κόουτο, Έντγκαρ Ντάβιντς, Μαρσέλ Ντεσαγί, Ιβάν Ελγκέρα, Στιβ ΜακΜάναμαν, Πέδρο Παουλέτα, Λούκας Ραντέμπε, Μανουέλ Σαντσίς και Ντουάιτ Γιορκ.
Το «παρών» θα δώσουν και οι Φραντς Μπεκενμπάουερ και Σερ Μπόμπι Τσάρλτον. Επίσης, θα γίνει απονομή αθλητικών βραβείων από το ίδρυμα με τους υποψήφιους να είναι οι Κόμπι Μπράιαντ (μπάσκετ), Αντρές Ινιέστα (ποδόσφαιρο), Λιονέλ Μέσι (ποδόσφαιρο), Ραφαέλ Ναδάλ (τένις), Μάνι Πακιάο (μποξ), Σεμπάστιαν Βέτελ (μηχανοκίνητος αθλητισμός) για το βραβείο του Αθλητή της Χρονιάς, Κιμ Κλάιστερς (τένις), Τζέσικα Ένις (κλασικός αθλητισμός), Μπλάνκα Βλάσιτς (κλασικός αθλητισμός), Λίνσντεϊ Βον (σκι), Σερένα Ουίλιαμς (τένις) και Καρολίν Βοσνιάτσκι (τένις).
Πηγή novasports
Read more!

Ο Κοσιελνί «έφαγε» τη θέση του Εβρά

O Λορέν Κοσιελνί είναι η μεγάλη έκπληξη στα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα του Λοράν Μπλάν, από όπου «κόπηκε» ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας Πατρίκ Εβρά.
Ο Κοσιελνί «έφαγε» τη θέση του Εβρά


Ο Εβρά δεν είναι ο μόνος «γερόλυκος» που αγνοήθηκε από τον Γάλλο ομοσπονδιακό προπονητή. Ο Τζέρεμι Τουλαλάν επίσης δεν κλήθηκε να υπερασπιστεί το εθνόσημο στον αγώνα που δίνουν οι Γάλλοι στις 9 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τη Βραζιλία.
Η αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για το ματς με τους «Καριόκας» στις 9 Φεβρουαρίου είναι η ακόλουθη:
Τερματοφύλακες: Σεντρίκ Καρασό (Μπορντό), Χούγκο Λορίς (Λιόν), Στιβ Μαντάτα Μαρσέιγ)

Αμυντικοί:
 Έρικ Αμπιντάλ(Μπαρτσελόνα), Γκάελ Κλισί (Άρσεναλ), Λορέν Κοσιελνί (Άρσεναλ), Φιλίπ Μεξές (Ρόμα), Αντίλ Ραμί(Λιλ), Άντονι Ρεβελιέρ (Λιόν),Μπακαρί Σανιά (Άρσεναλ),Μαμαντού Σανιό (Παρί Σεν Ζερμέν).

Μέσοι: Γιόχαν Καμπάγιε (Λιλ), Αμπού Ντιαμπί (Άρσεναλ), Αλού Ντιαρά (Μπορντό), Γίοαν Γκουρκούφ (Λιόν), Γιαν Μ’Βίλα (Ρεν), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι), Μπλες Ματουίντι (Σεντ Ετιέν)

Επιθετικοί: Καρίμα Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κέβιν Γκαμέιρο (Λοριέν), Τζιλέμ Χοαρό (Παρί Σεν Ζερμέν), Τζέρεμι Μένεζ (Ρόμα), Λόις Ρεμί (Μαρσέιγ).
Πηγή gazzeta
Read more!

"Οι παίκτες μέσα τους έχουν επαναστατήσει"

Μισή ώρα (χωρίς καθυστερήσεις όπως αστειεύτηκε ο ίδιος) κράτησε η ομιλία του Ζεσουάλδο Φερέιρα προς τους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, την Παρασκευή στην Παιανία. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αυτό που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στον Ορέστη Καρνέζη και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την αποστολή στην Τούμπα ο Τζιμπρίλ Σισέ.

«Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πολλοί με συνεχάρησαν όμως τους είπα ότι συγχαρητήρια πρέπει να δίνεις όταν κερδίζεις. Κάναμε ένα καλό αγώνα αλλά δεν προκριθήκαμε και δεν μ'αρέσει ποτέ να χάνω. Πάντα δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι και να κερδίζουμε. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν σου βγαίνουν, άλλες φορές τα πράγματα εξαρτώνται από άλλους. Δεν αποκλειστήκαμε εξαιτίας του τελευταίου αγώνα με την ΑΕΚ αλλά λόγω του πρώτου παιχνιδιού.

Ήμασταν καλύτεροι αλλά η ΑΕΚ είχε τυχερές στιγμές στο πρώτο ματς, στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι όμως χάσαμε την πρόκριση. Αυτό που μου μένει είναι η πρόοδος που έκανε η ομάδα όμως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα έχουμε την ίδια απόδοση και στην υπόλοιπη διάρκεια του πρωταθλήματος. Το βασικό στοιχείο που χρειάζεται μια ομάδα είναι να φτάνει σε ένα επίπεδο καλού ποσοστού εμφανίσεων και πάντα να γίνεται καλύτερη. Το σημαντικό είναι ο μέσος όρος απόδοσης να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο 98' ήταν άδικο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πολλές φορές δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Η ομάδα δείχνει ότι έχει αλλάξει και απέναντι στην ΑΕΚ έφτασε σε υψηλό επίπεδο. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα υπάρξουν κάποιες ελλείψεις και θα γίνουν αλλαγές. Είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Από ότι έχω καταλάβει οι αντίπαλοι παίζουν πάντα στο 120% καθώς όλοι θέλουν να κερδίσουν έναν πρωταθλητή. Όταν όλοι αντιμετωπίζουν τον νταμπλούχο, θέλουν να τον κερδίσουν. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μεγάλος σύλλογος, οι παίκτες μέσα τους έχουν επαναστατήσει. Θα δω την προπόνηση του Σαββάτου για να κρίνω. Ο Βύντρα σίγουρα δεν θα παίξει αφού δέχτηκε κόκκινη κάρτα σε πλάγιο, κάτι που είδα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Αυτό είναι το μεγάλο σφάλμα του διαιτητή και η έλλειψη ικανότητας.

Έχουμε ακόμα 10 αγώνες και στόχος μας είναι να τους κερδίσουμε όλους. Θέλουμε 30 βαθμούς μέχρι το τέλος. Θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές, θέλουμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι η κορυφαία διοργάνωση και ένα μεγάλο κίνητρο για όλους τους ποδοσφαιριστές. Απέναντι στον ΠΑΟΚ θα παίξουν όσοι είναι 100% έτοιμοι".
Ο Φερέιρα στήριξε τον Καρνέζη, παρά το μοιραίο λάθος που έκανε κόντρα στην ΑΕΚ:Ο μοναδικός τρόπος να τον στηρίξουμε είναι να του δείξουμε εμπιστοσύνη. Εγώ του είχα και του έχω εμπιστοσύνη. Ολοι κάνουν λάθη, μέσα από τη γενική «ευτυχία» της ΑΕΚ και τη δική μας ατυχία, ο Καρνέζης στα τελευταία πέντε λεπτά αγωνιζόταν τραυματίας. Μέχρι τότε είχε κάνει ένα καλό παιχνίδι αλλά ο τραυματισμός του επηρέασε τη συγκέντρωσή του. Τελικά είδαμε δύο πράγματα, τη χαρά του Μίτσελ, ο οποίος δεν θα πετύχει ποτέ τέτοιο γκολ ξανά και την ατυχία του Καρνέζη, ο οποίος δεν θα δεχτεί ποτέ ξανά τέτοιο γκολ». 
Για την αποβολή του Βύντρα είπε επίσης: «Δεν ξέρω αν ο διαιτητής έβγαλε την κάρτα στον Βύντρα για να ισοφαρίσει το πρώτο ημίχρονο ή αν δέχτηκε πίεση από την εξέδρα», ενώ για τον Ντάνι Φερνάντες τόνισε: «Ολοι αξίζουν ευκαιρίες. Τους δύο μήνες που είμαι εδώ δεν υπήρξαν οι αγώνες για να αξιολογήσω τον Φερνάντες και δείτε πως ήρθαν τα πράγματα. Ο Φερνάντες έφυγε για να παίξει, ο Καρνέζης τραυματίστηκε και αυτή είναι η ζωή του προπονητή. Τις αποφάσεις τις παίρνεις πάντα εκ των προτέρων».
Ανοιχτό για Σισέ...Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την ομάδα στη Θεσσαλονίκη ο Τζιμπρίλ Σισέ και όπως τόνισε όλα θα κριθούν στην προπόνηση του Σαββάτου, όπου και θα αποφασίσει και για τα υπόλοιπα ερωτηματικά. Δεδομένα εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος Λουκάς Βύντρα καθώς επίσης και ο Ορέστης Καρνέζης για τον οποίο ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε ότι θα μείνει περίπου 10 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει...

Πηγή novasports Read more!

Μόνο νίκη με Άρη


Στην αναμέτρηση με τον Άρη έχει στραφεί η προσοχή της ΑΕΚ, η οποία αφήνει στην άκρη το κύπελλο Ελλάδος. Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει μόνο τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να διατηρηθεί η ομάδα του σε τροχιά πλέι οφ, ενώ περιμένει και σαφώς καλύτερη εικόνα συγκριτικά με το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως τόνισε ο Ανδαλουσιανός προπονητής, για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι θα πρέπει να αλλάξει ριζικά η εικόνα και η νοοτροπία της ομάδας στα επόμενα ματς.
Ο Ισπανός τεχνικός προχώρησε σε έντονες παρατηρήσεις προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, για την εικόνα που παρουσίασαν στο ματς με τους «πράσινους», ενώ θα προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη που λίγο έλειψαν να φέρουν τον αποκλεισμό.
Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς του Σαββάτου απέναντι στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με τον Χιμένεθ να σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε μια προσπάθεια να φρεσκάρει τους παίκτες του.
Σχετικά με το θέμα του Ίσμαελ Μπλάνκο, πρόθεση τη διοίκησης είναι η παραμονή του παίκτη στην ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αυξηθεί κατά πολύ η οικονομική πρόταση που έχει ήδη κατατεθεί. Ο Χιμένεθ έχει υπογραμμίσει πως υπολογίζει κανονικά τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, όμως φαίνεται να προτιμάει τον Ναμπίλ Μπάχα, ο οποίος αγωνίστηκε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή Novasports
Read more!

Η Γερμανία δεν είναι… Τούμπα!

Την ώρα που στη Θεσσαλονίκη χρειάστηκαν ελικόπτερα, 1.700 αστυνομικοί και… φορτηγό μεταφορών για ένα ματς χωρίς κόσμο, στο ντέρμπι του «Ρουρ» αρκούν μόνο 900 αστυνομικοί για… 80.000 οπαδούς!
Η Γερμανία δεν είναι… Τούμπα!

Το κόστος της χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης άγγιξε το ένα εκατ. ευρώ, χρειάστηκαν ελικόπτερα, 1.700 αστυνομικοί, και φορτηγό μεταφορών για να διεξαχθεί κανονικά το ματς, χωρίς φυσικά να λείψουν τα επεισόδια. Θυμίζουμε, πως το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών, με τα δακρυγόνα πάντως να κάνουν την… εμφάνισή τους,

Αύριο διεξάγεται το ντέρμπι του «Ρουρ», ντέρμπι… μίσους, έχθρας, με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ να πανηγυρίζουν… τίτλο, και αυτούς της Σάλκε να «σιχτιρίζουν» τον Μάγκατ για τις μεταγραφικές κινήσεις. Σε ένα ματς με την παρουσία και των δυο πλευρών, που θα το παρακολουθήσουν 80.000 κόσμος τι μέτρα έπρεπε να πάρει η γερμανική αστυνομία. Τίποτα περισσότερο από… 900 αστυνομικούς, 700 στο γήπεδο και τους γύρω χώρους και 200 στους σταθμούς τρένων και λεωφορείων! Τα συμπεράσματα δικά σας…

Aνακοίνωση εναντίον Μάγκατ
Παράλληλα, οι οπαδοί της Σάλκε εξέδωσαν ανακοίνωση που καλούν τη διοίκηση να... μαζέψει τον Φέλιξ Μάγκατ, του οποίου οι μεταγραφικές κινήσεις έχουν προκαλέσει την οργή του κόσμου.
Πηγή gazzeta Read more!

Ανυπομονεί για τον τελικό ο Μασεράνο

Ανυπομονεί για τον τελικό ο Μασεράνο
Ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Ξαβιέ Μασεράνο, ανυπομονεί για τον τελικό του Copa Del Rey με την Ρεάλ Μαδρίτης τον Απρίλιο, και πιστεύει ότι πρόκειται για μία «υπέροχη παράσταση».


Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής με τους «μπλουγκράνα» πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας αφού σκόραραν συνολικά οκτώ τέρματα (8-0) στους ημιτελικούς με την Αλμερία, ενώ οι μερένχες προκρίθηκαν με 2-0 τέρματα επί της Σεβίλλης. Έτσι, στον τελικό θα έχουμε το πρώτο «κλάσικο» μετά από περίπου δύο δεκαετίες.
Μιλώντας στα μέσα σήμερα ο Μασεράνο, παραδέχτηκε ότι περιμένει με μεγάλη αγωνία να έρθει εκείνη η μέρα, όμως πρόσθεσε ότι από σήμερα μέχρι τις 20 Απριλίου υπάρχουν αρκετές και σημαντικές αναμετρήσεις που προέχουν.
Όπως δήλωσε χαρακτηριτικά: «Είναι πάντα υπέροχο να προκρίνεσαι στον τελικό, όμως επειδή θα αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ αυτό γιγαντώνεται. Ένας τελικός εναντίον της Μαδρίτης θα είναι κάτι υπέροχο, αλλά υπάρχουν αρκετά σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε μέχρι τότε και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο να διαχειριστούμε την κατάσταση σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε».
Ο πρώην άσος της Λιβερπουλ μίλησε και για τον επερχόμενο αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Κάμπ Νόου αυτή την αγωνιστική, τον οποίο χαρακτήρισε «πρόκληση»,  και τόνισε: «Όταν μια μεγάλη ομάδα είναι πληγωμένη είναι πιο επικίνδυνη και σίγουρα θέλει να παίξει ένα μεγάλο παιχνίδι εναντίον της Μπαρτσελόνα.
Σε οποιαδήποτε αγωνιστική μπορεί να χάσουμε. Δεν είμαστε μηχανές. Όμως όταν είμαι στα αποδυτήρια πριν τους αγώνες, δεν βλέπω κανένα σημάδι χαλάρωσης…»
Πηγή gazzeta
Read more!

Στα μπουζούκια Μπέος-Μαρινάκης

Μαζί διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου ο Αχιλλέας Μπέος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε γνωστό μπουζουκτσίδικο του Βόλου, λίγες ώρες πριν από το ματς των δύο Ολυμπιακών!
Στα μπουζούκια Μπέος-Μαρινάκης

Μάλιστα είχαν κι ένα απρόοπτο όπως αναφέρει το sportdog.gr
Πηγή gazzeta Read more!

Εκτός Εθνικής ο Τζόρβας

Εκτός Εθνικής ο Τζόρβας
Τους παίκτες της αποστολής της Εθνικής Ομάδας για την φιλική αναμέτρηση με τον Καναδά (9/2-17:00) στο «AEL FC ARENA», ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος άφησε εκτός τον Αλέξη Τζόρβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, παρόλα αυτά δεν προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές, διατηρώντας ίδιο τον βασικό κορμό της Ελλάδας με τον οποίο θα πορευτεί στα προκριματικά του EURO 2012. Μάλιστα, το ματς με τον Καναδά θα αποτελέσει μια καλή πρόβα εν όψει της αναμέτρησης με την Μάλτα.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Πορτογάλος προπονητής είναι οι: Μιχάλης Σηφάκης(Άρης), Κώστας Χαλκιάς(ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα(Παναθηναϊκός), Βασίλης Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Νίκος Σπυρόπουλος(Παναθηναϊκός), Γιώργος Τζαβέλλας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια), Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος(Μίλαν), Δημήτρης Σιόβας(Πανιώνιος), Κώστας Κατσουράνης(Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Σωτήρης Νίνης(Παναθηναϊκός), Γιάννης Φετφατζίδης(Ολυμπιακός), Γρηγόρης Μάκος(ΑΕΚ), Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου(Πανιώνιος), Νίκος Λυμπερόπουλος(ΑΕΚ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης(ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ(Μπρέσια), Παντελής Καφές(ΑΕΚ), Γιώργος Γεωργιάδης(Πανσερραϊκός).


Δεν αλλάζει φιλοσοφία ο Σάντος


Στο μεταξύ ο Φερνάντο Σάντος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η αγωνιστική φιλοσοφία της Εθνικής Ομάδας, ανεξαρτήτως προσώπων. Αναλυτικά ο Πορτογάλος μίλησε: 

Για τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιώργο Καραγκούνη, τους οποίους συμπεριέλαβε στις επιλογές του: «Ο αγωνιστικός ρυθμός είναι βασική προϋπόθεση για να παίξει κάποιος στην Εθνική, αλλά μιλάμε για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Ο Καραγκούνης δεν έχει την αγωνιστικό ρυθμό, το σκέφτηκα πολύ όμως, γιατί μιλάμε για μια περίοδο μετάβασης από την παλιά στη νέα φουρνιά. Η παρουσία του αρχηγού είναι πολύ σημαντική για το κλίμα και τη φιλοσοφία της Εθνικής. Για αυτό είναι μαζί μας είναι σημαντικός ο ρόλος του μέσα κι έξω από το γήπεδο. Για την επόμενη αποστολή θα δούμε αν θα είναι μέσα. Αυτή τη στιγμή αντισταθμίζεται από το ότι δεν έχει ματς στα πόδια του. Για τον Παπασταθόπουλο, ουσιαστικά μέχρι πριν από 2-3 βδομάδες ήταν δύσκολη η κλήση, όμως έπαιξε 2 συνεχόμενα ματς με τη Μίλαν. Αν όμως μέχρι το Μάρτιο δεν έχει ματς, θα είναι δύσκολο να κληθεί.

Για τους παίκτες που παρακολουθεί: «Υπάρχουν παίκτες που παρακολουθούμε και θα μπορούσαν να παίξουν στην Εθνική Ανδρών, όπως ο Κώστας Μανωλάς, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Φορτούνης. Θεώρησα ότι είναι καλύτερα να μείνουν στην Ελπίδων από τη στιγμή που δεν μπορώ να τους δώσω χρόνο συμμετοχής. Θα τους παρακολουθήσω στο φιλικό με τη Γερμανία».

Για τους υπόλοιπους παίκτες που βρίσκονται στα πλάνα του: «Τόσο ο Φωτάκης, όσο και ο Τζιόλης θα ήταν μαζί αν είχαν ρυθμό. Οι τραυματισμοί δεν μας επιτρέπουν όμως να τους έχουμε. Παρακολουθούμε 4-5 ματς την εβδομάδα με τους συνεργάτες μου. Εάν οποιοσδήποτε μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες θα κληθεί στην Εθνική χωρίς να μας νοιάζει ομάδα και ηλικία. Έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, Η Εθνική δεν είναι σύλλογος. Σε κάθε θέση έχεις δυο παίκτες, δεν μπορείς να φέρεις όσους θέλεις. Π.χ Δεν κάλεσα τον Χριστοδουλόπουλο τον οποίο υπολογίζω και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή τον Μάρτιο. Όλα γίνονται για να υπάρχει ισορροπία».

Για τους τερματοφύλακες: «Επειδή το ματς είναι φιλικό είναι προτιμότερο να πάρω δύο γκολκίπερ. Ο Τζόρβας και ο Κωνσταντόπουλος είναι κοντά στην πόρτα της ομάδας. Υπάρχουν 4 τερματοφύλακες τους οποίους υπολογίζω και πιστεύω. Κάλεσα τώρα Σηφάκη και Χαλκιά, καθώς στο προηγούμενο ματς είχαν κληθεί οι άλλοι δύο. Δεν σημαίνει ότι αυτοί έχουν προβάδισμα για το επίσημο ματς με τη Μάλτα (26/03). Όλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία».

Για το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στον Καναδά: «Θέλουμε να δούμε μια καλή συνέχεια και αγωνιστική πρόοδο της ομάδας. Θα κάνουμε κάποιες δοκιμές. Θέλουμε να τεσταρουμε κάποια πράγματα στο κέντρο της άμυνας. Ο Μορας θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει».
Πηγή gazzeta Read more!

Χάσαμε τον Ουρτάδο ρε πατριώτη…

Χάσαμε τον Ουρτάδο ρε πατριώτη…
Εν έτει 2011, δεν… υπάρχει ποδοσφαιριστής Μοϊσές Ουρτάδο. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 22 Δεκεμβρίου στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και έκτοτε… αγνοούνται τα ίχνη του. 

Εντάξει, μην το παίρνετε τοις μετρητοίς, αλλά το όνομα του βρίσκεται μονίμως στο ιατρικό δελτίο της ομάδας. Στο λιμάνι προβληματίζονται, αλλά από την άλλη μακαρίζουν και την τύχη τους. Το www.sport-fm.gr, που έψαξε και βρήκε τις λίγες ομολογουμένως συμμετοχές του, εξηγεί το γιατί. 

Του Τάσου Νικολόπουλου 

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ο 30χρονος μέσος τραυματίστηκε σε προπόνηση των «ερυθρολεύκων», με το ιατρικό δελτίο της 4ης Ιανουαρίου να αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μοϊσές Ουρτάδο υποβλήθηκε σήμερα, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων». Δεν χρειάζεται να πω ότι οι δύο εβδομάδες έχουν περάσει προ πολλού, αλλά ο παίκτης παραμένει ακόμη στα πίτς, χωρίς να υπάρξει κάτι σίγουρο σε ό,τι αφορά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Κάθε πρόβλεψη θα είναι παρακινδυνευμένη, αφού το ρεπορτάζ έλεγε ότι θα ήταν έτοιμος για τον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 19 Ιανουαρίου. Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου έγινε και ο επαναληπτικός, αλλά ο Ουρτάδο δεν έπαιξε ούτε σε αυτόν. 

Κακά τα ψέματα, δεν αποτελεί είδηση η απουσία του Ισπανού αμυντικού μέσου από κάποιο παιχνίδι, αλλά το αν θα παίξει. Από τα τέλη Αυγούστου που ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει συνολικά 24 αγώνες (20 για το πρωτάθλημα και 4 για το κύπελλο). Ο Ουρτάδο έχει 770 λεπτά συμμετοχής σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος (οχτώ βασικός και δύο ως αλλαγή) και 180 λεπτά συμμετοχής σε δύο ματς κυπέλλου. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, αγωνίστηκε βασικός στα τρία πρώτα παιχνίδια με Ηρακλή, Κέρκυρα και Πανσερραϊκό, έκανε ένα… διάλειμμα πέντε αγωνιστικών λόγω τραυματισμού στη φτέρνα και επανήλθε την 9η αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο. Ακολούθησαν τα παιχνίδια με Εργοτέλη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στα οποία πήρε φανέλα βασικού, αγωνίστηκε ως αλλαγή στα επόμενα με Καβάλα και Ατρόμητο και ξαναβρήκε θέση στην ενδεκάδα στην αυλαία του πρώτου γύρου κόντρα στη Λάρισα. Στον δεύτερο γύρο βρίσκεται μονίμως εκτός αποστολής λόγω θλάσης στον δικέφαλο. Σε ό,τι αφορά το κύπελλο αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός στη διοργάνωση κόντρα σε Ηλιούπολη και Αστέρα Τρίπολης. 

Όσο για το αν η απουσία του είναι αισθητή, εκτιμώ ότι η απάντηση είναι ένα τεράστιο «ΟΧΙ». Δεν λέω ότι είναι κακός παίκτης, αλλά αποδεδειγμένα αφενός είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, αφετέρου έχει μια… δυσκολία σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει ευθύνη και το ιατρικό επιτελείο. Όπως και να έχει, ο Φρανσουά Μοδέστο που κλήθηκε να καλύψει το κενό, αφού ήταν τραυματίας και ο Ντουντού, ανταποκρίθηκε με το παραπάνω και κατά την άποψη μου ήταν καλύτερος και από τους δύο λογιζόμενους ως βασικούς αμυντικούς μέσους του Ολυμπιακού. Η παρουσία του είναι εξαιρετική, «έδεσε» γρήγορα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και ομολογουμένως είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Ακόμη και στο πρόσφατο της Τούμπας, που όλη η ομάδα είχε κακή παρουσία, ήταν από αυτούς που ξεχώριζαν σαν «τη μύγα μες το γάλα». Στον Ολυμπιακό μάλλον θα… κάνουν τον σταυρό τους που τους «βγήκε» ο Γάλλος σε ρόλο αμυντικού χαφ, αφού σε αντίθετη περίπτωση το κενό θα ήταν μεγάλο και το λάθος της διοίκησης και του προπονητή για τη μη απόκτηση αμυντικού χαφ τον Ιανουάριο ακόμη μεγαλύτερο. Ή μήπως όχι;

Πηγή sport-fm Read more!

«Ψόφα, Ντελ Νίδο»

Ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο είναι από τους πιο μισητούς ανθρώπους για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ της Βασίλισσας στον χθεσινό επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου (2-0) άρχισαν να φωνάζουν «Ψόφα, Ντελ Νίδο!».
«Ψόφα, Ντελ Νίδο»

Ο πρόεδρος των Σεβιγιάνων πριν από τις δύο αναμετρήσεις είχε μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας ότι έχουν επηρεάσει στο παρελθόν τους διαιτητές και για το λόγο αυτό είχε προσλάβει άνδρες ασφαλείας για να φυλάνε τα αποδυτήρια των διαιτητών.

Έτσι, μόλις η Ρεάλ σημείωσε το πρώτο γκολ, όλοι οι οπαδοί που είχαν γεμίσει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» άρχισαν εν χορώ να φωνάζουν «ψόφα, Ντελ Νίδο!». Ο ίδιος πάντως απογοητευμένος και από τον αποκλεισμό, δεν ήθελε να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας: «Η Ρεάλ ήταν καλύτερη και πρέπει να τη συγχαρούμε για την πρόκριση».
Πηγή gazzeta Read more!

«Να πληρώσει για τη διαφήμιση ο Παντιάνι»

«Να πληρώσει για τη διαφήμιση ο Παντιάνι»Συνέχεια στο επεισόδιο ανάμεσα στον Ρονάλντο και τον Παντιάνι έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε ότι ο Ουρουγουανός θα πρέπει να πληρώσει για τα λεπτά δημοσιότητας που πήρε!

Μετά το επεισόδιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Βάλτερ Παντιάνι στο παιχνίδι της Οσασούνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη δήλωση του τελευταίου ότι έχουν... λασκάρει κάποιες βίδες του Πορτογάλου, ο τεχνικός της «βασίλισσας», Ζοσέ Μουρίνιο, αποφάσισε να επέμβει και να πάρει το μέρος του παίκτη του. «Ο Παντιάνι είχε τα λεπτά δημοσιότητάς του και τώρα θα πρέπει να πληρώσει για τη διαφήμιση», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου προπονητή! 

Η απάντηση του Ουρουγουανού στράικερ δεν άργησε να έρθει, αν και αυτή τη φορά ήταν πιο... κόσμια από τις προηγούμενες. «Διαφήμιση; Βρίσκομαι στην Ισπανία εδώ και έντεκα χρόνια, για να συγκεντρώσω τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου», σχολίασε ο Παντιάνι, ενώ είναι πολύ πιθανό αυτές να μην είναι και οι τελευταίες δηλώσεις πάνω στο θέμα...
Πηγή gazzeta Read more!

Μισό εκατ. ευρώ για τους φτωχούς!

Μισό εκατ. ευρώ για τους φτωχούς!
Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε το ποσό που συγκέντρωσε ο 8ος Αγώνας Κατά της Φτώχειας, που διεξήχθη τον περασμένο Δεκέμβρη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δηλώνει ότι «οι Έλληνες φίλαθλοι έγιναν οι πραγματικοί παίκτες του αγώνα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναφέρει:
«O 8ος Αγώνας Κατά της Φτώχειας συγκέντρωσε περισσότερο από μισό εκατομμύριο δολάρια για την Αιτή και το Πακιστάν
ΑΘΗΝΑ/ΓΕΝΕΥΗ: 3 Φεβρουαρίου 2011 - Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP) ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο 8ος Αγώνας Κατά της Φτώχειας, που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο, συγκέντρωσε το ποσό των 540.000 δολαρίων το οποίο και θα διατεθεί στη συνεχιζόμενη προσπάθεια για την παροχή βοήθειας στο λαό της Αϊτής και του Πακιστάν, καθώς και στις μη προνομιούχες κοινότητες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.
Η ανακοίνωση έγινε, αφού συγκεντρώθηκαν όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των χορηγιών και των δωρεών του Αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου, 2010, επιμερίστηκαν οι δαπάνες, και επικυρώθηκε το τελικό ποσό. Περισσότερο από 33.000 φίλαθλοι έδειξαν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους κατοίκους του Πακιστάν και της Αϊτής, γεμίζοντας το Στάδιο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσουν κορυφαίους ποδοσφαιριστές σε μια φιλική αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη, με σκορ 2-2.
«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς από τη ζεστή συμπαράσταση προς τους λαούς της Αϊτής και του Πακιστάν» είπε Ελεν Κλαρκ, επικεφαλής του Προγράμματος του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP). «Είμαστε υπερήφανοι γιατί ο 8ος Αγώνας Κατά της Φτώχειας έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να βοηθήσει τις χώρες που επλήγησαν από ολέθριες φυσικές καταστροφές. Τέτοιες πράξεις συμπαράστασης συμβάλλουν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού».
Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα είναι πολύ
υπερήφανοι από τα αποτελέσματα. «Παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα, οι φίλαθλοι γέμισαν το στάδιο σε μια ένδειξη συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Με αυτό τον τρόπο, οι Έλληνες φίλαθλοι έγιναν οι πραγματικοί παίκτες του 8ου Αγώνα Κατά της Φτώχειας».
Εβδομήντα τοις εκατό των συνολικών καθαρών εσόδων του Αγώνα θα διατεθεί στο λαό της Αϊτής και του Πακιστάν, με το τριάντα τοις εκατό να διατίθεται στο κοινωφελές ίδρυμα του Πειραιά, η «Αργώ», Ναυτική Ένωση Γονέων με παιδιά με ειδικές ανάγκες, αλλά και στους φτωχούς και άστεγους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.
Τα τελευταία οχτώ χρόνια, ο Αγώνας Κατά της Φτώχειας υποστηρίζεται από τη Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA) και από την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (UEFA). Σκοπός του Αγώνα είναι να κινητοποιήσει την παγκόσμια δράση και να συγκεντρώσει χρήματα για την καταπολέμηση της φτώχειας. Κάθε χρόνο, ο Αγώνας Κατά της Φτώχειας πραγματοποιείται σε διαφορετική πόλη.
«Κάθε φορά που ενώνουμε τις δυνάμεις μας γι' αυτόν τον Αγώνα μπορούμε να βοηθήσουμε και να κάνουμε τη διαφορά» δήλωσε ο Πρέσβης Καλής Θελήσεως Ζινεντίν Ζιντάν.
«Είναι σημαντικό να συμπαραστεκόμαστε στους συνανθρώπους μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας» τόνισε επίσης ο έτερος Πρέσβης Καλής Θελήσεως Ρονάλντο. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι από τα έσοδα του 8ου Αγώνα Κατά της Φτώχειας και ανυπομονούμε να μάθουμε την έκβαση των προγραμμάτων της Αϊτής και του Πακιστάν.
Το πρόγραμμα του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP) είναι το παγκόσμιο δίκτυο του ΟΗΕ που βοηθά τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τις αναπτυξιακές τους ανάγκες και να οικοδομήσουν μια καλύτερη ζωή. Έχει παρουσία σε 166 χώρες, και εργάζεται ως ένας έμπιστος συνεργάτης των κυβερνήσεων, της κοινωνίας των πολιτών και του ιδιωτικού τομέα προκειμένου να τους βοηθήσει να βρουν τις δικές τους λύσεις στα παγκόσμια και εθνικά αναπτυξιακά προβλήματα.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.undp.org/
Πηγή sportdog
Read more!

Κάρολ: "Θα δείξω ότι αξίζω τα 35 εκ.λίρες"

Ο Άντι Κάρολ τόνισε στην επίσημη παρουσίασή του ότι δεν αγχώνεται από το ποσό που δαπάνησε η Λίβερπουλ για να τον αποκτήσει, ενώ ο Λουίς Σουάρες μίλησε για το ονειρικό ντεμπούτο του στο "Άνφιλντ" κόντρα στη Στόουκ.

Μπορεί να είναι πλέον ο ακριβότερος παίκτης στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου αλλά και αυτός που διαδέχτηκε τον Φερνάντο Τόρες παίρνοντας τη φανέλα με το Νο 9, παρόλα αυτά ο Άντι Κάρολ μόνο "πιεσμένος" δεν αισθάνεται που βρίσκεται στο "Άνφιλντ".
Ο 22χρονος επιθετικός, για τον οποίο η Λίβερπουλ τίναξε τη μπάνκα στον αέρα καταβάλλοντας το ποσό των 35.000.000 λιρών στη Νιούκαστλ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ζήτησε από τους εκπροσώπους του Τύπου στη σημερινή παρουσίασή του να μην τον συγκρίνουν με τον "Ελ Νίνιο", τονίζοντας ότι γνωρίζει τί πρέπει να κάνει για να δικαιολογήσει τον πακτωλό χρημάτων που ξοδέυτηκαν για αυτόν.
"Το ποσό που δόθηκε ήταν μεγάλο αλλά ξέρω τί χρειάζεται να κάνω για να αποδείξω ότι άξιζα αυτά τα χρήματα.
Είμαι εδώ για να πετυχαίνω γκολ και να δημιουργώ ευκαιρίες για την ομάδα, και αυτό είναι που μπορώ να κάνω.Πέτυχα αρκετά τέρματα στη Νιούκαστλ και αυτό είναι που θέλω να μεταφέρω και εδώ, απλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν ήταν δικαιολογημένο το κόστος της μεταγραφής", τόνισε ο Άγγλος διεθνής φορ, για να προσθέσει:
"Προφανώς ο Τόρες ήταν σπουδαίος παίκτης όμως εγώ θα πρέπει να συγκεντρωθώ στο δικό μου παιχνίδι και να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω ότι μπορώ.Η υποδοχή του κόσμου ήταν φανταστική, αισθάνομαι ήδη σαν στο σπίτι μου".
Όσον αφορά στο έτερο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα των "κόκκινων", Λουίς Σουάρες, ο Κάρολ σχολίασε: "Έδειξε από το πρώτο ματς τί μπορεί να κάνει. Σκόραρε κόντρα στη Στόουκ και γενικά ήταν πολύ κινητικός στο γήπεδο".

Έτσι φανταζόμουν το ντεμπούτο μου
Εξίσου ενθουσιασμένος με τη μετακίνησή του στη Λίβερπουλ εμφανίστηκε κατά την παρουσίασή του και ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος μάλιστα στάθηκε στο γεγονός ότι σκόραρε στο ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα, και μάλιστα μπροστά από την εξέδρα των φανατικών της ομάδας (Kop) 16 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.
"Νομίζω ότι το ντεμπούτο του ήταν ονειρεμένο. Το να βρίσκεσαι μόνο λίγα λεπτά και να σκοράρεις μπροστά στην Kop, είναι κάτι που μόνο στα όνειρα συμβαίνει.Έτσι το είχα φανταστεί να συμβεί. Αυτό είναι που περίμενα όταν παρακολουθούσα αγγλικούς αγώνες στην Ολλανδία, στην τηλεόραση".
Ερωτηθείς δε για το πώς βλέπει την επικείμενη συνεργασία του με τον Άντι Κάρολ (σ.σ οι φίλοι της Λίβερπουλ τους έχουν οραματιστεί ως το νέο δίδυμο Κίγκαν-Τόσακ που μεγαλούργησε τη δεκαετία του '70), δήλωσε:
"Γνωρίζω το στιλ του, καθώς έχω δει αγώνες της Νιούκαστλ στην τηλεόραση. Είναι ένα τυπικό ψηλό 9αρι, και ο τύπος παίκτης με τον οποίο συνεργάζομαι καλά ιστορικά. Η συνεργασία αυτή είναι πολλά υποσχόμενη".
Πηγή sport24
Read more!

Περιμένουν Νούνιες στην Ιντεπεντιέντε

Το Σάββατο αναμένεται να επιστρέψει στην Αργεντινή ο Λεονέλ Νούνιες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ιντεπεντιέντε.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε αφήσει την Ιντεπεντιέντε τον περασμένο Αύγουστο και υπέγραψε στην Μπούρσασπορ για δύο χρόνια.Η περιπέτειά του στην Τουρκία τελείωσε γρήγορα, καθώς δεν έπαιζε βασικός, ενώ η ομάδα της Προύσσας απέκτησε τον Ιανουάριο τον Κένι Μίλερ από την Ρέιντζερς και τον Τζόζι Άλτιντορ, ως δανεικό από την Βιγιαρεάλ.
Με δηλώσεις του τόνισε πως το Σάββατο θα επιστρέψει στην παρτίδα του και θέλει την Κυριακή να αγωνιστεί στο φιλικό με την Τίγκρε.
Μία εβδομάδα μετά ξεκινά το πρωτάθλημα, Clausura, με την Ιντεπεντιέντε να υποδέχεται την Βέλες Σάρσφιλντ την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου.
Η Ιντεπεντιέντε απέκτησε τον Ματίας Ντεφεντερίκο ως δανεικό από την Κορίνθιανς και με αυτόν, αλλά και τον Φακούντο Πάρα, πρώην παίκτη της Λάρισας, θα δίνει "μάχη" για μία θέση στην ενδεκάδα ο Νούνιες, όπως τόνισε και ο ίδιος.
Υπάρχουν πάντως και οι Αντρές Σιλβέρα και Μαρτίν Γκόμες, ενώ το καλό για τον Λεονέλ Νούνιες είναι πως μπορεί να παίξει και πίσω από τους επιθετικούς.
Για την κακή παρουσία του στην Μπούρσασπορ ρωτήθηκε αν φταίει το ότι δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, ή ότι δεν προσαρμόστηκε και απάντησε πως μάλλον είναι τα δύο.
"Είναι και τα δύο μαζί. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πήρα ευκαιρίες, αλλά είναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Το ποδόσφαιρο εκεί στηρίζεται πολύ στην δύναμη, καμία σχέση με την Αργεντινή. Επίσης η ομάδα έπαιζε μόνο με έναν επιθετικό. Ήμασταν τέσσερις και έπαιζε μόνο ο ένας".
Πηγή sport24
Read more!

Σοκ με Κλέιζα!

Σοκ με Κλέιζα!
Εννιά με δώδεκα μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο Λίνας Κλέιζα κάτι που σημαίνει πως χάνει τη χρονιά και το επικείμενο Ευρωμπάσκετ που διοργανώνει η χώρα του, η Λιθουανία
Ο φόργουορντ των Τορόντο Ράπτορς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο του δεξιού του ποδιού όπου είχε υποστεί ολική ρήξη μηνίσκου και χόνδρου.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, που χειρουργήθηκε στο Βέιλ του Κολοράντο από τον Δόκτωρ Ρίτσαρντ Στέντμαν, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς διένυε μια πολύ καλή σεζόν στο ΝΒΑ έχοντας 11,2 πόντους και 4,5 ριμπάουντ σε 39 παιχνίδια με τους Καναδούς.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Γράφει ιστορία ο «Ρίμπο»!

Γράφει ιστορία ο «Ρίμπο»!
Ο Ριβάλντο συνεχίζει να γράφει ιστορία, καθώς όταν φορέσει τη φανέλα της Σάο Πάουλο, θα γίνει ο ένατος παίκτης που αγωνίζεται σε όλες τις μεγάλες ομάδες της πόλης! Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ανήκει πλέον στη Σάο Πάουλο με τη μορφή δανεισμού από τη Μότζιμ Μίριμ και θα φορέσει τη φανέλα της για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι απέναντι στη Λινένσε για το πρωτάθλημα Παουλίστα. Όταν το κάνει θα γίνει ο ένατος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία, που θα έχει αγωνιστεί και με τις τρεις μεγάλες ομάδες του Σάο Πάουλο, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες τόσο της Κορίνθιανς όσο και της Παλμέιρας. Ακόμη ένα λαμπρό κεφάλαιο προστίθεται στην καριέρα ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή...

Ο Ριβάλντο αγωνίστηκε στην Κορίνθιανς τη σεζόν 1993-94 με τη μορφή δανεισμού από τη Μότζιμ Μίριμ, ενώ την επόμενη χρονιά η Παλμέιρας τον αγόρασε. Στην «Αλβιβέρντε» αγωνίστηκε αρχικά από το 1994 έως το 1996, όταν έκανε το άλμα για την Ευρώπη και την Ντεπορτίβο, ενώ ήταν η ομάδα για την οποία επέστρεψε στη Βραζιλία μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τη Μίλαν το 2004, πριν μαζέψει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Η λίστα, στην οποία θα μπει και το όνομα του Ριβάλντο, περιλαμβάνει άλλα οκτώ ονόματα, τους Κλαούντιο Πίνιο, Λανζοζίνιο, Μίλερ, Νέτο, Αντόνιο Κάρλος, Σέζερ Σαμπάιο, Λουιζάο και Λεάντρο Αμαράλ.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι το παρελθόν και αυτά που έχουν συμβεί. Θέλω να κάνω μεγάλα πράγματα με τη Σάο Πάουλο και να κερδίσω τίτλους. Άλλοι παίκτες της ηλικίας μου, ακόμη και μεγαλύτεροι, κάνουν τη διαφορά στις ομάδες τους και θέλω να κάνω κι εγώ το ίδιο. Διαθέτω την προσωπικότητα, ξέρω ότι με περιμένει μία μεγάλη πρόκληση και έχω το κουράγιο και τη δύναμη να αντεπεξέλθω. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου και ξέρω ότι θα τα πάω καλά στη Σάο Πάουλο», τόνισε ο 38χρονος ποδοσφαιριστής αναφορικά με τους στόχους του στους «Παουλίστας».

Όσο για το άγχος της πρώτης εμφάνισης, ο Ριβάλντο σχολίασε, «αυτή τη φορά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλα θα είναι ευκολότερα. Έχω κάνει πολλά ντεμπούτα στην καριέρα μου. Σίγουρα θα με βοηθήσει και η ποιότητα των συμπαικτών μου. Ευελπιστώ να έχω την ίδια επιτυχία με τη Σάο Πάουλο, που είχα και με τις προηγούμενες ομάδες μου».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Πέναλτι... με το ζόρι! AΠΙΣΤΕΥΤΟ *ΒΙΝΤΕΟ*

Πέναλτι... με το ζόρι! (video)
Στην αναμέτρηση για το Ωκεανικό πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών, οι παίκτες της Τόνγκα έκαναν ένα απίστευτο πέναλτι! Για την ακρίβεια προσπάθησαν να το σιγουρέψουν όσο γίνεται, ώστε να μην αμφισβητηθεί!Η σχέση των χωρών της Ωκεανίας με το ποδόσφαιρο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν είναι και τόσο ανεπτυγμένη. Όσον αφορά την Τόνγκα, ίσως αυτό να ισχύει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό... Στο Ωκεανικό πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών, που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Ζηλανδία, η Τόνγκα τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της με τον άκρως εντυπωσιακό αριθμό των 2 τερμάτων υπέρ και 46 κατά...

Και πώς να μη συμβεί κάτι τέτοιο, όταν οι παίκτες της στον αγώνα με τα Νησιά Κουκ έκαναν ένα απίστευτο πέναλτι, σε μία φάση που παραπέμπει σε καβγά και όχι σε ποδόσφαιρο! Ο αντίπαλος επιθετικός βρίσκεται στο έδαφος εντός της περιοχής και τρεις αμυντικοί της Τόνγκα πηγαίνουν από πάνω και αρχίζουν να τον χτυπάνε, μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει πέναλτι! Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με νίκη των Νήσων Κουκ με 6-2... Δείτε παρακάτω το απίστευτο βίντεο!
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Αγωνία για Σισέ, Κατσουράνη


Δύο νέοι "πονοκέφαλοι" για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει ΠΑΟΚ. Σισέ και Κατσουράνης μετά τους τραυματισμούς στους με την ΑΕΚ είναι αμφίβολοι ενόψει Τούμπας. Πρόβλημα που "πλήρωσε" ο Καρνέζης.
Δύο νέα προβλήματα "πονοκεφαλιάζουν" τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος είδε του Σισέ και Κατσουράνη, να φεύγουν τραυματίες στο ματς με την ΑΕΚ.
Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση των δύο παικτών μεν την αγωνία έκδηλη ενόψει του κομβικού ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (21:00). Τραυματίας ο Καρνέζης στην φάση του δεύτερου γκολ.
Η επόμενη μέρα φέρνει -αναγκαστικά- ανασύνταξη και προσήλωση στην συνέχεια του μοναδικού πλέον στόχου το πρωτάθλημα. Οι "πράσινοι" είναι στην μειονεκτικοί θέση του μείον επτά από την κορυφή, ωστόσο άπαντες θεωρούν πως με εμφανίσεις σαν και αυτή απέναντι στην ΑΕΚ, όλα μπορούν να συμβούν.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκίνησε ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για μια ακόμα δύσκολη αποστολή της ομάδας του. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" είναι επόμενος αντίπαλος στην "καυτή" και γεμάτη Τούμπα και με την ομάδα του Χάβου να έχει εξαιρετική ψυχολογία λόγω της πρόκρισης επί του Ολυμπιακού.

Ενας σίγουρα απών, δύο αμφίβολοι

Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως δεν προβληματίζεται με όλα τα παραπάνω αλλά πιο πολύ με την κατάσταση των παικτών του, αφού καλείται να λύσει δύο αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.
Σίγουρος απών από το ματς στην Θεσσαλονίκη είναι ο Λουκάς Βύντρα που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον Ανδρέα Παππά απέναντι στην "Ενωση".
Ομως τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ. Αμφίβολοι είναι οι Τζιμπρίλ Σισέ και Κώστας Κατσουράνης, αφού ο Γάλλος ταλαιπωρείται από μια σύσπαση στον αριστερό δικέφαλο ενώ ο διεθνής Έλληνας έχει αποκομίσει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο.
Στην κρίσιμη προπόνηση της Παρασκευής θα αποσαφηνιστεί αν οι δύο παίκτες "κλειδιά" θα είναι στην αποστολή για την κρίσιμη "μάχη" της Τούμπας, με το "τριφύλλι" να μην έχει περιθώρια απώλειας στην κούρσα για το πρωτάθλημα.
Πρόβλημα που "πλήρωσε" ο Καρνέζης
Τελικά, ο Ορέστης Καρνέζης στάθηκε διπλά άτυχος στο ματς με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Ελληνας πορτιέρο, είχε τράβηγμα από το 92' λεπτό του αγώνα και θεωρώντας πως δεν έχουν μείνει πολλά λεπτά αγώνα έσφιξε τα δόντια και έπαιξε μέχρι τέλος.Δυστυχώς όμως η τελευταία φάση έμελλε να είναι μοιραία και εκτός από τον λάθος υπολογισμό δεν είχε την δυνατότητα να πατήσει δυνατά στο έδαφος και να κάνει πιο ψηλά την απόκρουση που μπορεί να έφτανε την μπάλα, πριν καταλήξει στα δίχτυα του.
Πηγή sport24
Read more!

Κάχα Λαμποράλ - Παναθηναϊκός 77-70

Στο ΟΑΚΑ για την πρωτιά!
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 77-70 από την Κάχα Λαμποράλ στη Βασκονία, αλλά στο ΟΑΚΑ την επόμενη αγωνιστική μπορεί να κερδίσει και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας.

Με αρκετά λάθη στον αμυντικό τομέα, τον Διαμαντίδη φορτωμένο με φάουλ από νωρίς και τον Πάου Ρίμπας να πετυχαίνει στο πιο κρίσιμο σημείο τρία συνεχόμενα τρίποντα, ο Παναθηναϊκός δεν άντεξε και ηττήθηκε από την Κάχα Λαμποράλ. Την επόμενη αγωνιστική ωστόσο, στο ΟΑΚΑ μπορεί να κερδίσει τους Βάσκους, να καλύψει το -7 και να αναρριχηθεί και πάλι στην πρώτη θέση του ομίλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά γρήγορο ρυθμό και αρκετά άστοχα σουτ εκατέρωθεν έξω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων. Η μονοδιάστατη σχεδόν επιθετική απειλή και από τις δυο ομάδες έφερε το χαμηλό σκορ των πρώτων λεπτών (4-4, 5’).

Με πρωταγωνιστές τους Διαμαντίδη και Νίκολας ο Παναθηναϊκός κατάφερε να έχει το ματς στα μέτρα του (9-10, 7’), αλλά όσο η Κάχα Λαμποράλ έβρισκε επίσης λύσεις πίσω από τη γραμμή του τριπόντου κυρίως με τον Λόγκαν, το παιχνίδι ισορροπούσε απόλυτα (19-18, 10’). Οι «πράσινοι» έμεναν σε επαφή με το σκορ, αφού βρήκαν λύσεις με τον Τσαρτσαρή, ο οποίος προβλημάτισε τους φόργουορντ των Βάσκων.

Η αστοχία ωστόσο των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, επέτρεψε στην Κάχα Λαμποράλ να τρέξει σερί 8-2 με τον Παναθηναϊκό να έχει μόλις 2/2 του Περπέρογλου στα πρώτα πέντε λεπτά (27-20, 15’).

Στο 14’ ωστόσο με το σκορ 25-20 υπέρ των γηπεδούχων, το παιχνίδι διεκόπη λόγω του τραυματισμού του διαιτητή Καρλ Γιούνγκεμπραντ. Ο Φινλανδός δεν μπορούσε να συνεχίσει και έτσι κατόπιν της σύμφωνης γνώμης των δυο ομάδων, το παιχνίδι αποφασίστηκε να συνεχιστεί με δυο ρέφερι.

Η διακοπή φαίνεται ότι ευνόησε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έπαιξε πολύ πιο σφιχτή άμυνα και κατάφερε να επανέλθει άμεσα και να μειώσει στον πόντο (27-26, 16’). Η Κάχα απάντησε με τον αγαπημένο της τρόπο (σουτ τριών πόντων), αλλά και παιχνίδι μέσα στη ρακέτα με πρωταγωνιστή τον Ουρουγουανό Εστεμπάν Μπατίστ.

Οι Βάσκοι πήραν προβάδισμα +8 (34-26, 18’) με άμεσο 7-0 σερί, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν πτοήθηκε. Επέμεινε στον Μπατίστ και με ένα ακόμα τρίποντο του Διαμαντίδη έκλεισε το ημίχρονο στο -3 (36-33) πετυχαίνοντας να χαμηλώσει το ρυθμό του παιχνιδιού.

Οι «πράσινοι» στόχευσαν στον Μπατίστ και ο Αμερικάνος με σουτ από μέση απόσταση έβαλε την ομάδα του ξανά μετά από ώρα μπροστά στο σκορ (41-42, 24’). Δυο συνεχόμενα λάθη του Μπατίστ έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ανακτήσουν και πάλι το προβάδισμα και με 6-0 σερί να προηγηθούν με 47-42 στο 26’.

Ο Νίκολας με τρίποντο μείωσε σε 47-45, αλλά η Κάχα Λαμποράλ με πρωταγωνιστή τον Σαν Εμετέριο πήρε τα ηνία του αγώνα και πάλι εκμεταλλευόμενη τα λάθη των «πρασίνων». Ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς εντός παιδιάς σκορ μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου σκοράροντας μόνο με βολές (4/6).

Στο ίδιο διάστημα η Κάχα Λαμποράλ συνέχισε να ψάχνει ελεύθερα τρίποντα και με καλή κυκλοφορία της μπάλας έβρισκε την κατάλληλη επιλογή. Με ήρωα τον Πάου Ρίμπας που πέτυχε τρία συνεχόμενα τρίποντα οι Βάσκοι προηγήθηκαν με +12 (62-49) στο 32’.

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο δεν παρασύρθηκε από τον δαιμονισμένο ρυθμό των γηπεδούχων και απάντησε με ασφυκτική άμυνα. Οι «πράσινοι» κράτησαν την Κάχα χωρίς σκορ, εκείνοι βρήκαν το δρόμο για το καλάθι με τους Νίκολας, Μπατίστ και έτσι έτρεξαν 9-0 σερί το 62-58 του 35’.

Η Κάχα πέρασε και πάλι τη μπάλα μέσα στο καλάθι στα χέρια του Μπατίστα και έφθασε τη διαφορά και πάλι στο +7 (70-63, 37’). Ο Τσαρτσαρής απάντησε με γκολ-φάουλ για το 70-66, αλλά οι διαιτητές συνεχίζοντας το κρεσέντο… φιλοισπανικών σφυριγμάτων δεν μέτρησαν τρίποντο του Διαμαντίδη για να σφυρίξουν φάουλ του Χουέρτας στον Μπατίστ!

Όσο και αν πάλεψαν στη συνέχεια οι «πράσινοι» και να μείωσαν με 73-70 με καλάθι του Σάτο, στο τελευταίο λεπτό ο Κεντροαφρικανός έκανε ένα μοιραίο λάθος και η Κάχα Λαμποράλ έφθασε στην νίκη με 77-70.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 36-33, 59-49, 77-70
Κάχα Λαμποράλ (Ιβάνοβιτς): Ρίμπας 9 (3/3 τριπ.), Χουέρτας 5 (1/6 διπ., 0/1 τριπ.), Λόγκαν 10 (1/4 διπ., 2/4 τριπ., 4 ριμπ., 3 ασίστ), Τελέτοβιτς 17 (6/10 διπ., 1/5 τριπ., 4 ριμπ.), Μπατίστα 11 (4/4 διπ., 3/3 β., 5 ριμπ.), Σαν Εμετέριο 21 (4/7 διπ., 2/5 τριπ., 7/9 β., 4 ασίστ), Όλεσον, Μπάρατς 4, Μπιέλιτσα.
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 1, Περπέρογλου 2, Μπατίστ 14 (5/11 διπ., 4/6 β., 2 ριμπ., 6 λ.), Φώτσης 7 (2/8 τριπ., 7 ριμπ., 3 κλεψ.), Σάτο 6 (2/5 διπ., 0/2 τριπ., 4 ριμπ.), Νίκολας 15 (3/5 διπ., 3/4 τριπ.), Τσαρτσαρής 11 (3/6 διπ., 1/1 τριπ.), Διαμαντίδης 12 (1/1 διπ., 2/3 τριπ., 4/4 β., 11 ασίστ), Βουγιούκας, Καλάθης 2.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Πέσιμο» Δημητριάδη σε Παππά!

«Πέσιμο» Δημητριάδη σε Παππά!
Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Ανδρέας Παππάς αναφέρει στο φύλλο αγώνα εισβολή του Δημητριάδη στο δωμάτιο των διαιτητών, κάνει λόγο για τρίλεπτη διακοπή, αλλά είδε μόνο σαράντα τους οπαδούς των γηπεδούχων που μπήκαν στο τέλος!

Ο Παππάς, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Sentra 103,3, αναφέρει πως:

1) Στο ημίχρονο του αγώνα εισήλθε στα γραφεία των διαιτητών ο Βασίλης Δημητριάδης, κλότσησε μια καρέκλα και γι’ αυτό του απαγορεύθηκε να είναι στον πάγκο της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

2) Διέκοψε προσωρινά τον αγώνα για τρία λεπτά εξαιτίας εισβολής 15 οπαδών της ΑΕΚ (σ.σ. στο 64’).

3) Μετά τη λήξη του αγώνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν 40 οπαδοί της ΑΕΚ.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Άψογο πλασέ και… αυτογκόλ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Άψογο πλασέ και… αυτογκόλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άγαλμα άφησε τον τερματοφύλακα της… ομάδας του (!), ο Κοράι Κολγκετσέν της τουρκικής Μπούκασπορ!Στο ματς Κυπέλλου με την Γκέντσλερμπιρλιγί, ο αμυντικός των φιλοξενουμένων σημείωσε το δεύτερο γκολ των αντιπάλων με άψογο πλασέ… αυτογκόλ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
http://www.sportdog.gr/article/10436/apsogo-plase-kai%E2%80%A6-autogol-vinteo

Πηγή sportdog Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...