ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Κάρολ: "Θα δείξω ότι αξίζω τα 35 εκ.λίρες"

Ο Άντι Κάρολ τόνισε στην επίσημη παρουσίασή του ότι δεν αγχώνεται από το ποσό που δαπάνησε η Λίβερπουλ για να τον αποκτήσει, ενώ ο Λουίς Σουάρες μίλησε για το ονειρικό ντεμπούτο του στο "Άνφιλντ" κόντρα στη Στόουκ.

Μπορεί να είναι πλέον ο ακριβότερος παίκτης στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου αλλά και αυτός που διαδέχτηκε τον Φερνάντο Τόρες παίρνοντας τη φανέλα με το Νο 9, παρόλα αυτά ο Άντι Κάρολ μόνο "πιεσμένος" δεν αισθάνεται που βρίσκεται στο "Άνφιλντ".
Ο 22χρονος επιθετικός, για τον οποίο η Λίβερπουλ τίναξε τη μπάνκα στον αέρα καταβάλλοντας το ποσό των 35.000.000 λιρών στη Νιούκαστλ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ζήτησε από τους εκπροσώπους του Τύπου στη σημερινή παρουσίασή του να μην τον συγκρίνουν με τον "Ελ Νίνιο", τονίζοντας ότι γνωρίζει τί πρέπει να κάνει για να δικαιολογήσει τον πακτωλό χρημάτων που ξοδέυτηκαν για αυτόν.
"Το ποσό που δόθηκε ήταν μεγάλο αλλά ξέρω τί χρειάζεται να κάνω για να αποδείξω ότι άξιζα αυτά τα χρήματα.
Είμαι εδώ για να πετυχαίνω γκολ και να δημιουργώ ευκαιρίες για την ομάδα, και αυτό είναι που μπορώ να κάνω.Πέτυχα αρκετά τέρματα στη Νιούκαστλ και αυτό είναι που θέλω να μεταφέρω και εδώ, απλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν ήταν δικαιολογημένο το κόστος της μεταγραφής", τόνισε ο Άγγλος διεθνής φορ, για να προσθέσει:
"Προφανώς ο Τόρες ήταν σπουδαίος παίκτης όμως εγώ θα πρέπει να συγκεντρωθώ στο δικό μου παιχνίδι και να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω ότι μπορώ.Η υποδοχή του κόσμου ήταν φανταστική, αισθάνομαι ήδη σαν στο σπίτι μου".
Όσον αφορά στο έτερο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα των "κόκκινων", Λουίς Σουάρες, ο Κάρολ σχολίασε: "Έδειξε από το πρώτο ματς τί μπορεί να κάνει. Σκόραρε κόντρα στη Στόουκ και γενικά ήταν πολύ κινητικός στο γήπεδο".

Έτσι φανταζόμουν το ντεμπούτο μου
Εξίσου ενθουσιασμένος με τη μετακίνησή του στη Λίβερπουλ εμφανίστηκε κατά την παρουσίασή του και ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος μάλιστα στάθηκε στο γεγονός ότι σκόραρε στο ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα, και μάλιστα μπροστά από την εξέδρα των φανατικών της ομάδας (Kop) 16 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.
"Νομίζω ότι το ντεμπούτο του ήταν ονειρεμένο. Το να βρίσκεσαι μόνο λίγα λεπτά και να σκοράρεις μπροστά στην Kop, είναι κάτι που μόνο στα όνειρα συμβαίνει.Έτσι το είχα φανταστεί να συμβεί. Αυτό είναι που περίμενα όταν παρακολουθούσα αγγλικούς αγώνες στην Ολλανδία, στην τηλεόραση".
Ερωτηθείς δε για το πώς βλέπει την επικείμενη συνεργασία του με τον Άντι Κάρολ (σ.σ οι φίλοι της Λίβερπουλ τους έχουν οραματιστεί ως το νέο δίδυμο Κίγκαν-Τόσακ που μεγαλούργησε τη δεκαετία του '70), δήλωσε:
"Γνωρίζω το στιλ του, καθώς έχω δει αγώνες της Νιούκαστλ στην τηλεόραση. Είναι ένα τυπικό ψηλό 9αρι, και ο τύπος παίκτης με τον οποίο συνεργάζομαι καλά ιστορικά. Η συνεργασία αυτή είναι πολλά υποσχόμενη".
Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...