ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Στην πολ ποζίσιον ο Στόνερ

Στην πολ ποζίσιον ο Στόνερ
Στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην πίστα της Χερέθ φιλοξενείται ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος του Moto GP, με τον Κέσεϊ Στόνερ να συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του, παίρνοντας την πολ ποζίσιον. Από τη δεύτερη θέση θα εκκινήσει ο Ντάνι Πεδρόσα, κάνοντας το 1-2 για τη Honda. 

Για ακόμη μια φορά ο Αυστραλός αναβάτης έκανε επίδειξη δύναμης, κατακτώντας την πολ ποζίσιον στην πίστα της Χερέθ, τη δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αναβάτης της Honda είχε πτώση στον τελευταίο γύρο, χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίσει πρόβλημα. 

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός ήταν και ο ομόσταβλός του, Ντάνι Πεδρόσα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι νιώθει ενοχλήσεις στον ώμο, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και έκανε τον δεύτερο χρόνο στο εντός έδρας γκραν πρι. 

Και στην πίστα της Χερέθ ο Χόρχε Λορένθο έδωσε το «παρών», ολοκληρώνοντας τις κατατακτήριες δοκιμές στην τρίτη θέση με τη Yamaha. 

Μεγάλος άτυχος ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη των κατατακτήριων δοκιμών, έχασε το πίσω μέρος της Ducati με αποτέλεσμα να πέσει και να χάσει πολύτιμο χρόνο. Ωστόσο, ο Ιταλός συνέχισε τη διαδικασία, κάνοντας τον 12ο χρόνο. 

Στις υπηρεσίες της Rizla Suzuki βρίσκεται ο Τζον Χόπκινς, ο οποίος αντικαθιστά τον Αλβάρο Μπαουτίστα. Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε επέμβαση στο εναρκτήριο γκραν πρι της σεζόν, στην πίστα του Κατάρ, ύστερα από πτώση. Ωστόσο, ο Χόπκινς στην πρώτη του εμφάνιση με τη Rizla Suzuki πλασαρίστηκε στην 14η θέση. 

Αναλυτικά η κατάταξη: 

1. Στόνερ, Honda, 1:38.757 
2. Πεδρόσα, Honda, +0.158 
3. Λορένθο, Yamaha, +0.161 
4. Σπις, Yamaha, +0.663 Σιμοντσέλι, + 
5. Σιμοντσέλι, San Carlo Honda, +0.729 
6. Ντοβιτσιόζο, Honda, +0.952 
7. Ντε Πουνιέτ, Pramac Ducati, +1.135 
8. Έντουαρντς, Tech 3 Yamaha, +1.138 
9. Κρατσλόου, Tech 3 Yamaha, +1.262 
10. Αογιάμα, Gresini Honda, +1.411 
11. Χέιντεν, Ducati, +1.418 
12. Ρόσι, Ducati, +1.428 
13. Μπαρμπερά, Aspar Ducati, +1.460 
14. Χόπκινς, Suzuki, +1.553 
15. Καπιρόσι, Pramac Ducati, +1.766 , 
16. Άμπραχαμ, Cardion Ducati, +1.844 
17. Ελίας, LCR Honda, +2.357 

Πηγή sport-fm Read more!

Ζητείται βοήθεια

Ζητείται βοήθεια
Σε κυνήγι… συμπαικτών έχουν επιδοθεί οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς τα προβλήματα δεν λύθηκαν με τη διαφαινόμενη εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Λίαν συντόμως ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς θα αναγκαστούν να εκταμιεύσουν σημαντικά ποσά για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις και οι διακανονισμοί που έκανε η διοίκηση, χωρίς να συνυπολογίζονται τα έξοδα για την επόμενη περίοδο. Παράλληλα, αν η ΕΠΟ επιμείνει στο θέμα της κατάθεσης εγγυητικής επιστολής 7 εκατ. ευρώ μέχρι τις 30 Απριλίου, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν οι δύο βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ θα δεχτούν να καλύψουν αυτό το ποσό. 

Έτσι αναζητούνται επενδυτές για να μοιραστεί το βάρος των υποχρεώσεων, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται… φως. Ο Κώστας Μακρής έχει ζητήσει χρόνο για να εξετάσει τα δεδομένα προτού αποφασίσει αν θα «μπει» στην ΠΑΕ, ενώ οι κρούσεις σε άλλους επιχειρηματίες έχουν πέσει στο κενό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραμένει αρνητικός. 

Το βέβαιο είναι πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, η διοίκηση της ΑΕΚ θα υποχρεωθεί να μειώσει δραστικά το μπάτζετ για την επόμενη σεζόν, προχωρώντας σε πωλήσεις, πιθανώς και αποδεσμεύσεις. 

Ψάχνεται ο Σκόκο 

Εντείνονται οι φήμες πως ο Νάτσο Σκόκο αναζητεί τρόπο φυγής από την ΑΕΚ. Μπορεί πρόσφατα να ανανέωσε το συμβόλαιό του, ωστόσο η επίθεση στην οικία του έχει σοκάρει τον Αργεντινό επιθετικό και η στάση του στο θέμα του διακανονισμού των χρημάτων που του οφείλονται (ήταν ο πιο σκληρός διαπραγματευτής μεταξύ των παικτών της ομάδας) ερμηνεύτηκε από πολλούς ως προάγγελος αποχώρησης. 

Η διοίκηση της «Ένωσης», ιδιαίτερα αν δεν βρεθεί νέος επενδυτής ή ακόμη περισσότερο αν υπάρξει αποχώρηση κάποιου εκ των μεγαλομετόχων, θα υποχρεωθεί ούτως ή άλλως να μειώσει δραστικά το κόστος της ομάδας και δεν είναι καθόλου απίθανο να επιδιώξει πώληση του Σκόκο, το συμβόλαιο του οποίου για την επόμενη σεζόν προβλέπει 1 εκατ. ευρώ. Η ρήτρα στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σκόκο είναι-σύμφωνα με πληροφορίες-3 εκατ. ευρώ για ομάδες του εξωτερικού και 5 εκατ. ευρώ για ελληνικούς συλλόγους. 

Με την καλή της ενδεκάδα 

Το σχήμα που φάνηκε να λειτουργεί καλύτερα από κάθε άλλο τη φετινή περίοδο με μοναδική απουσία αυτή του Τραϊανού Δέλλα φαίνεται να ετοιμάζει ο Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (19:00). Δεδομένης της απουσίας του ανέτοιμου Δέλλα, που αναμένεται να αντικατασταθεί από τον Νασούτι, οι υπόλοιποι σε σχήμα 4-4-2 (ή 4-3-1-2) θα είναι οι Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Ματέος, Ντιόπ, Μάκος, Μίτσελ, Λυμπερόπουλος ή Γκερέιρο, Σκόκο και Μπλάνκο.

Πηγή sport-fm Read more!

Εκτός και ο Πάντελιτς, βασικός ο Μέγερι

Εκτός και ο Πάντελιτς, βασικός ο ΜέγεριΜία επιπλέον λύση θα στερηθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στην Καβάλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Μετά τους τιμωρημένους Τοροσίδη, Ιμπαγάσα και Αβρ. Παπαδόπουλο, εκτός μάχης τέθηκε για τον Ολυμπιακό και ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός ακολούθησε ατομική προπόνηση στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης, πιθανώς επειδή κρίθηκε καταπονημένος μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του. 

Στην 18αδα δεν συμπεριλήφθηκε και ο Αντώνης Νικοπολίδης, αλλά τη θέση του πήρε ο Μπάλας Μέγερι. Μάλιστα ο νεαρός Ούγγρος αναμένεται να πάρει θέση βασικού για πρώτη φορά αντί του Ούρκο Πάρντο. Εξάλλου, ο Νταβίντ Φουστέρ προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας την ελαφρά κάκωση που του προκάλεσε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του Ριέρα στη χθεσινή προπόνηση. 

Την αποστολή των πρωταθλητών αποτελούν οι: Πάρντο, Μέγερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Ντουντού, Ζαϊρί, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Μιραλάς, Τζεμπούρ. 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα και παρά την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου να ολοκληρώσουν τις φετινές υποχρεώσεις τους με τρεις νίκες. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά φέτος οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο, αλλά θα συγκεντρωθούν την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Πηγή sport-fm Read more!

Μητσάρας και Σία «πρασίνισαν» την Ευρωλίγκα

Μητσάρας και Σία «πρασίνισαν» την Ευρωλίγκα
Τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού και ένας του Ολυμπιακού συνθέτουν την κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας, στην σχετικήψηφοφορία που διενεργείται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Πρώτος και με διαφορά στις προτιμήσεις του κοινού ο Δημήτρης Διαμαντίδης. 

Ο κορυφαίος σύγχρονος Έλληνας παίκτης και πρωταγωνιστής στη σειρά με την Μπαρτσελόνα που έδωσε στους «πράσινους» το διαβατήριο για το 10ο Final-4 της ιστορίας τους, βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα στους υποψήφιους πόιντ γκαρντ (αλλά και στο σύνολο) με το ασύλληπτο ποσοστό 47,2! 

Κυριαρχία και στις υπόλοιπες κατηγορίες για την αρμάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ρομέιν Σάτο ηγείται στην κατηγορία «καλύτερος σούτινγκ γκαρντ / φόργουορντ», με τον Μάικ Μπατίστ να προηγείται στην αντίστοιχη για τον καλύτερο ψηλό. 

Μεγάλη πτώση στα ποσοστά των παικτών του Ολυμπιακού μετά το «κάζο» της Ιταλίας και τον αποκλεισμό από τη Σιένα. Παραμένει στην πρώτη πεντάδα ο Βασίλης Σπανούλης. 

Αναλυτικά: 

Σούτινγκ Γκαρντ: 

Διαμαντίδης (ΠΑΟ) 47,2 % 
Τεόντοσιτς (ΟΣΦΠ) 12,5 % 
Ελ-Αμίν (Λιέτουβος Ρίτας) 10,4 % 
Παπαλουκάς (ΟΣΦΠ) 8,6 % 
Πάργκο (Μακάμπι) 5,1 % 

Σούτινγκ Γκαρντ / Σμολ Φόργουορντ 

Σάτο (ΠΑΟ) 16,3 % 
Σπανούλης (ΟΣΦΠ) 11,9 % 
Ναβάρο (Μπαρτσελόνα) 10 % 
Σαν Εμετέριο (Κάχα Λαμποράλ) 7 % 
Καουκένας (Σιένα) 6,8 % 

Πάουερ Φόργουορντ / Σέντερ 

Μπατίστ (ΠΑΟ) 19,4 % 
Φώτσης (ΠΑΟ) 12,6 % 
Σχορτσανίτης (Μακάμπι) 8,9 % 
Νεστέροβιτς (ΟΣΦΠ) 7,5 % 
Μπουρούσης (ΟΣΦΠ) 7,1 % 

Κορυφαία Πεντάδα 

Διαμαντίδης (ΠΑΟ) 47,2 % 
Σπανούλης (ΟΣΦΠ) 11,9 % 
Σάτο (ΠΑΟ) 16,3 % 
Φώτσης (ΠΑΟ) 12,6 % 
Μπατίστ (ΠΑΟ) 19,4 % 

Πηγή sport-fm Read more!

Νταλγκλίς: «Οι οπαδοί αποφασίζουν για Χότζον»

Νταλγκλίς: «Οι οπαδοί αποφασίζουν για Χότζον»
Αντιμέτωπος με τη Λίβερπουλ θα τεθεί ο Ρόι Χότζον για πρώτη φορά μετά τη θητεία του στο «Άνφιλντ» και ο Κένι Νταλγκλίς τονίζει ότι είναι θέμα των οπαδών ο τρόπος που θα τον αντιμετωπίσουν στις εξέδρες. 

Ο Άγγλος τεχνικός θα αντιμετωπίσει τους «κόκκινους» ως προπονητής της Γουέστ Μπρομ πλέον και ο Νταλγκλίς τονίζει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας δεν θέλουν το κακό κανενός, παρά μόνο την καλή πορεία του συλλόγου: 

«Οι οπαδοί είναι αυτοί που αποφασίζουν πώς θέλουν να τον θυμούνται. Δεν μπορούμε να τους επιβάλλουμε εμείς τη δική μας άποψη. Κανένας φίλαθλος της Λίβερπουλ πάντως δεν εύχεται τίποτα άσχημο σε κανέναν. Αυτό που θέλουν είναι να κάνει ο καθένας ότι καλύτερο μπορεί. Αυτό ίσχυε και στη θητεία του Ρόι. Όταν ο σύλλογος πάει καλά τότε όλοι είναι ευχαριστημένοι».

Πηγή sport-fm Read more!

United: This Way(ne) or another

United: This Way(ne) or another
Με χατ-τρικ του εκρηκτικού Γουέιν Ρούνεϊ και ένα γκολ του «Τσικαρίτο» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε μία επική ανατροπή στην έδρα της Γουέστ Χαμ επικρατώντας με σκορ 4-2. Το σκορ του αγώνα στο 65΄ήταν 2-0 υπέρ των «σφυριών», όμως 20 λεπτά ποδοσφαιρικής μαγείας των φιλοξενούμενων αποδείχτηκαν αρκετά για τους τρεις βαθμούς της νίκης που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συνεχίζουν να έρχονται.

Α’ Ημίχρονο

Την μπάλα στα πόδια της από τα πρώτα λεπτά κράτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μαζί με την κατοχή άρχισε να δημιουργεί και τις πρώτες ευκαιρίες στον αγώνα. Η άμυνα της Γουέστ Χαμ όμως αντιδρούσε άψογα και ο Γκριν αποσόβησε όσες φορές χρειάστηκε.

Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως η Γουέστ Χαμ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ μόλις στο 11’! Από προσπάθεια του Κάρλτον Κόουλ η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Εβρά με τον διαιτητή να δείχνει άμεσα το σημείο του πέναλτι. Ο Νομπλ σούταρε εύστοχα για να κάνει το 1-0.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέχιζαν να πιέζουν με πολλές παράλληλες σέντρες και γεμίσματα, ενώ ο Παρκ ήταν αυτός που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 21΄ με τον Γκριν να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του.

Τα «σφυριά» συνέχισαν στο δικό τους ρυθμό και με καλή άμυνα έβγαλαν άλλη μία αντεπίθεση που τους απέφερε ένα ακόμη πέναλτι! Ο Κάρλτον Κόουλ ήταν αυτός που κατάφερε πάλι να κερδίσει την εσχάτη των ποινών όταν ανατράπηκε από τον Νεμάνια Βίντιτς. Η απόφαση του διαιτητή οδήγησε σε διαμαρτυρίες τους φιλοξενούμενους που διαμαρτυρήθηκαν ότι η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή. Όπως και να έχει ο Νομπλ ευστόχησε και πάλι από το σημείο του πέναλτι και έκανε το 2-0.

Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να έχει κατοχή, όμως χωρίς να δημιουργεί τις μεγάλες ευκαιρίες άκουσε το σφύριγμα του ημιχρόνου να τη στέλνει στα αποδυτήρια με δύο γκολ στην πλάτη.

Β’ Ημίχρονο

Ο «τιμωρημένος» στην εξέδρα Φέργκιουσον αποφάσισε να γίνει πιο επιθετικός και έριξε στη θέση του Εβρά τον Ερνάντες, ενώ στο 64’ μπήκε και ο Μπερμπάτοφ στη θέση του Παρκ. Μέχρι τότε η Γιουνάιτεντ απλά πίεζε όμως από εκείνο το λεπτό και έπειτα όλα άλλαξαν.

Η τριπλέτα των Μπερμπάτοφ, Ρούνεϊ, Ερνάντες απέδωσε αμέσως καρπούς και για αυτό φρόντισε αρχικά ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος επιθετικός με μία απίθανη απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 65΄έστειλε με πολλά φάλτσα την μπάλα στο παραθυράκι του Γκριν και έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Στο 73’ μόλις οκτώ λεπτά αργότερα η ερώτηση για όσους αναρωτιούνταν αν οι φιλοξενούμενοι έχουν τα ψυχικά αποθέματα και το χρόνο για την ισοφάριση, απαντήθηκε από τον ίδιο πρωταγωνιστή. Ο Ρούνεϊ πλάσαρε άψογα από καλή θέση στη γωνία και έκανε το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η Γιουνάιτεντ κράτησε κολλημένο το πόδι στο γκάζι με τους γηπεδούχους ταμπουρωμένους στα καρέ τους να προσπαθούν να διώξουν τη μπάλα όπως όπως, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Στο 79΄ ο Φάμπιο ελίχθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και η μπαλιά του σταμάτησε στο χέρι του Άπσον με το διαιτητή να δείχνει για τρίτη φορά στον αγώνα (και πρώτη για τη Γιουνάιτεντ) το σημείο του πέναλτι. Ο Ρούνεϊ ανέλαβε και αυτή την ευθύνη φτάνοντας σε χατ-τρικ και διαμορφώνοντας το 3-2 υπέρ της ομάδας του.

Κι όμως ούτε τότε αρκέστηκαν οι «κόκκινοι διάβολοι» που συνέχισαν τις επιθέσεις κατά κύματα και στο 84΄ με προβολή ο Ερνάντες διαμόρφωσε το τελικό 4-2 από κοντά και άφησε τη Γιουνάιτεντ μόνη πρώτη στη βαθμολογία να περιμένει τα αποτελέσματα των υπόλοιπων για να μάθει τη διαφορά από τους διώκτες της.

Συνθέσεις Ομάδων

Γουέστ Χαμ: Γκριν, Άπσον, Ντα Κόστα, Μπριτζ, Γιάκομπσεν, Πάρκερ, Χίτσλσμπέργκερ, Νομπλ (83’ Κιν), Ο’Νιλ (83’ Ομπινα), Κόουλ (68’ Πικιόν), Μπα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κιούστσακ, Εβρά (46’ Ερνάντες), Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φάμπιο, Γκιγκς, Παρκ (64’ Μπερμπάτοφ), Κάρικ, Βαλένσια, Γκίμπσον, Ρούνεϊ (87’ Νάνι)
Πηγή sport-fm
Read more!

Τα «φάλτσα» κοστίζουν κατηγορίες…

Τα «φάλτσα» κοστίζουν κατηγορίες…
Την εβδομάδα που πέρασε οι διαιτητές συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί και είδαν τα λάθη τους σε βίντεο. Τα είχαν ξαναδεί και είναι βέβαιο πως θα τα δουν και πάλι, αλλά… θα τα κάνουν και πάλι. Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, κάθε «φάλτσο» κοστίζει μια κατηγορία ή κάποιους πόντους στα πλέι οφ. Και με το «κασέτα-gate» σε πλήρη εξέλιξη, οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί από ποτέ. Το www.sport-fm.gr ανοίγει και αυτή την εβδομάδα το αρχείο του και σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (και ακόμη περισσότερα) για τους διαιτητές της 28ης αγωνιστικής. 

Του Άρη Ασβεστά 


ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ολυμπιακός-Καβάλα 

Στη δεύτερη του χρονιά στη Σούπερ Λίγκα, ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν έχει πείσει ακόμη ότι άξιζε να γίνει διεθνής στη θέση του Γιώργου Δαλούκα. Ευκαιρίες του δόθηκαν πολλές, ωστόσο στα δύσκολα, δεν αποφεύγει τα λάθη. Την Κυριακή σφυρίζει το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι του, έπειτα από τις επιτυχημένες διαιτησίες που είχε στο Κέρκυρα-Άρης 3-4 και Ηρακλής-Πανιώνιος 1-1. Επίσης, είναι ο πέμπτος του ορισμός στα τελευταία επτά ματς, δείγμα του ότι η ΚΕΔ τον εμπιστεύεται. 

Τον Ολυμπιακό τον έχει σφυρίξει άλλες τρεις φορές φέτος, στις δύο εκ των οποίων τα έκανε θάλασσα. Ο Ροδίτης ρέφερι είχε κάνει αρκετά λάθη τόσο στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0, όσο και στο Άρης-Ολυμπιακός 1-2, ωστόσο θεωρήθηκε πως δεν αλλοίωσε τα αποτελέσματα και γι’ αυτό δεν τιμωρήθηκε. Αντίθετα, μπήκε για λίγο στο «ψυγείο» έπειτα από τις επίσης προβληματικές διαιτησίες του στο Καβάλα-Ατρόμητος 1-1 και στο Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ 0-3. Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά το ματς του Βόλου, είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους στον Άγιο Κοσμά όπου έδινε αγωνιστικά τεστ. 

Ο Σιδηρόπουλος, εξάλλου, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «εδράκιας», μιας και από τα 14 ματς που έχει διευθύνει φέτος, τα μισά έληξαν με νίκη του φιλοξενούμενου. 

Ο Ολυμπιακός με τον Σιδηρόπουλο: 

2010-2011: Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 0-1, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0 (δεν έδωσε πέναλτι του Πάντελιτς στον Γκέντζογλου στο 88’, την ώρα του γκολ της ΑΕΚ υπήρχε καπνογόνο στην περιοχή του Ολυμπιακού, κράτησε αδικαιολόγητα 7,5 λεπτά καθυστέρηση ενώ είχε δείξει 4’), Άρης-Ολυμπιακός 1-2 (δεν έδωσε πέναλτι του Πρίττα στον Ριέρα στο 49’, δεν έδωσε πέναλτι του Βανγκέλι στον Μοντεστό στο 58’ αλλά είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Μοντεστό που επίσης δεν έδωσε, δεν απέβαλε Μοντεστό και Βανγκέλι που συνεπλάκησαν, δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Ιμπαγάσα). 
2009-2010: 14: Ολυμπιακός-Πανθρακικός 3-0, Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 5-1. 
Σύνολο σε 5 ματς: 4 νίκες, 1 ήττα. 

Η Καβάλα με τον Σιδηρόπουλο: 

2010-2011: Καβάλα-Ατρόμητος 1-1 (στο 85’ δεν έδωσε αρχικά φάουλ του Αναστασάκου στον Τόμασιτς και στην εξέλιξη πέναλτι του Τόμασιτς στον Αναστασάκο). 
2009-2010: Πανιώνιος-Καβάλα 1-2, ΑΕΚ-Καβάλα 3-0. 
Σύνολο σε 3 ματς: 1 νίκη, 1 ισοπαλία, 1 ήττα. 


ΤΣΙΝΙΑΡΗΣ: Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη 

Δεύτερος συνεχόμενος ορισμός για τον Μιχάλη Τσινιάρη έπειτα από την επιτυχημένη του διαιτησία στο εντυπωσιακό Λάρισα-Εργοτέλης 3-3. Πριν από αυτό, είχε μείνει για δύο αγωνιστικές στο «ψυγείο» καθώς στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-1 δεν είχε δώσει από ένα πέναλτι στην κάθε ομάδα. 

Ο Αθηναίος ρέφερι έχει σφυρίξει φέτος… ενάμισι(!) παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου. Την 6η αγωνιστική ήταν στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου 2-2, όπου δεν είχε δώσει δύο πέναλτι στους Περιστεριώτες, αλλά η ΚΕΔ τον άφησε… μόνο για μία αγωνιστική εκτός ορισμών. Την 9η αγωνιστική ήταν 4ος στο Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 1-0. Όμως ο Παμπορίδης που σφύριζε το ματς, τραυματίστηκε, και έτσι όλο το δεύτερο ημίχρονο το σφύριξε ο Τσινιάρης. 
Παιχνίδι της Ξάνθης σφυρίζει πρώτη φορά φέτος. Πέρυσι, ωστόσο, βρέθηκε στο δρόμο της τρεις φορές και με καλές διαιτησίες: Ατρόμητος-Ξάνθη 1-0, Ξάνθη-Εργοτέλης 1-0 και Λεβαδειακός-Ξάνθη 2-1 (όπου ο βοηθός Βασιλειάδης είχε ακυρώσει από ένα γκολ της κάθε ομάδας). 

Με τον Τσινιάρη συμβαίνει το εξής εντυπωσιακό: Την περσινή σεζόν σφύριξε σε 13 παιχνίδια και δεν «έφερε» ούτε μία ισοπαλία! Φέτος, όμως, στα 12 ματς που έχει διευθύνει, τα 8 έληξαν ισόπαλα! 


ΜΑΝΤΑΛΟΣ: ΑΕΚ-Ατρόμητος 

Να γελάσουν ή να κλάψουν στην ΑΕΚ; Ιδού η απορία! Διότι στο ΟΑΚΑ και με διαιτητή τον Σταύρο Μάνταλο, η Ένωση υπέστη συντριβή 4-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ «γκέλαρε» και με τον Πανιώνιο (1-1) στο ματς όπου ο Αθηναίος ρέφερι δεν αντιλήφθηκε την εκτός φάσης γροθιά του Ριέρα στον Καφέ. Πριν από λίγες ημέρες, όμως, ήταν στον επαναληπτικό των ημιτελικών του κυπέλλου, όπου η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Ο Ατρόμητος από την άλλη, έχει να θυμάται τα καλύτερα, καθώς, με τον Μάνταλο, οι Περιστεριώτες είχαν φύγει με «διπλό» επί του ΠΑΟΚ, επίσης στην Τούμπα. Αυτό είναι και το μοναδικό ματς του Ατρομήτου που έχει σφυρίξει στην καριέρα του στη Σούπερ Λίγκα. Μια καριέρα που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής, έχει φανεί ότι είναι ο καλύτερος διαιτητής απ’ όσους ανήλθαν φέτος στη μεγάλη κατηγορία. 

Έχει κάνει εξαιρετικές διαιτησίες στα περισσότερα παιχνίδια του, με εξαίρεση το Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 2-0 τη 13η αγωνιστική, όπου δεν είχε δώσει πέναλτι σε χέρι του Πλεσί. Αυτό και το Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική, είναι οι δύο μοναδικοί «άσοι» που έχει «φέρει» φέτος, όπου σε 13 αγώνες έχει 6 ισοπαλίες και 5 «διπλά»! 


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ: Αστέρας Τρίπολης-Άρης 

Φέτος είναι η χρονιά του. Δεν είναι μόνο ότι κάνει καλύτερες διαιτησίες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και όταν τα κάνει θάλασσα, η ΚΕΔ δεν τον στεναχωρεί και τον επαναφέρει άμεσα. Για παράδειγμα, επανέρχεται στην Τρίπολη, παρά το γεγονός ότι στην 26η αγωνιστική στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 είχε δώσει ένα αυστηρό πέναλτι στον ΠΑΟΚ και γενικά είχε πολλά άλλα λάθη. Επίσης, στην 24η αγωνιστική, στο Εργοτέλης-ΑΕΚ 2-3, είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι στον Εργοτέλη και απέβαλε αδίκως τον Μανωλά και παρόλα αυτά έμεινε για μόλις μία αγωνιστική εκτός ορισμών. 

Ο Αστέρας συναντά τον Κωνσταντινέα για 4η φορά φέτος! Μαζί του, νίκησε 2-1 μέσα στην Κέρκυρα, πήρε ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη και ηττήθηκε στην έδρα του από την Κέρκυρα. Στο τελευταίο έκανε αστεία λάθη, αλλά δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Όσον αφορά τον Άρη, ο Μεσσήνιος ρέφερι ήταν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (0-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Κωνσταντινέας έχει διευθύνει 36 ματς στην καριέρα του στη Σούπερ Λίγκα και τα μισά ακριβώς (18) τα έχουν κερδίσει οι γηπεδούχοι. 

Στο επάγγελμα είναι φούρναρης. Πριν από λίγες ημέρες, ο φούρνος που διατηρεί στην Καλαμάτα βάφτηκε… κόκκινος με σπρέι από αγνώστους, οι οποίοι μάλιστα έγραψαν στον τοίχο του μαγαζιού του… «θρύλως»! (σωστά διαβάσατε, το έγραψαν με ωμέγα!!!!). 

Ο Αστέρας Τρ. με τον Κωνσταντινέα: 

2010-2011: Κέρκυρα-Αστέρας 1-2, Πανιώνιος-Αστέρας 0-0, Αστέρας-Κέρκυρα 0-2 (στο 66’ ο Ντεγκρά κάνει καθαρό πέναλτι στον Ιωάννου αλλά αντ’ αυτού δίνει δεύτερη κίτρινη και αποβάλει τον Ιωάννου, μάλλον για θέατρο. Τον ενημερώνει ο 4ος και δίνει τελικά το πέναλτι, χωρίς να πάρει πίσω την αποβολή). 
2009-2010:- 
2008-2009: Ηρακλής-Αστέρας 2-1 (δεν έδωσε πέναλτι στον Αστέρα). 
Σύνολο σε 4 ματς: 1 νίκη, 1 ισοπαλία, 2 ήττες. 

Ο Άρης με τον Κωνσταντινέα: 

2010-2011: Άρης-ΠΑΟΚ 0-0. 
2009-2010: Άρης-Πανιώνιος 1-1 (δεν απέβαλε Αμπρέου, Νέτο, Σηφάκη και Κουμορτζί, δεν έδωσε πέναλτι του Κάλβο στον Ριέρα). 
2008-2009: Ηρακλής-Άρης 0-1. 
Σύνολο σε 3 ματς: 1 νίκη, 2 ισοπαλίες. 


ΒΟΣΚΑΚΗΣ: ΠΑΟΚ-Λάρισα 

Μπορεί ο Μιχάλης Βοσκάκης να βρίσκεται για δεύτερο χρόνο στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο παιχνίδι της Λάρισας θα διευθύνει για πρώτη φορά στην καριέρα του. Πέρυσι δεν είχε σφυρίξει ούτε ΠΑΟΚ. Φέτος, όμως, ήταν στο ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-1 για το πρωτάθλημα και στο ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 για τη φάση των 16 του κυπέλλου. 

Πάντως, δύσκολα μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ο Ρεθυμνιώτης ρέφερι διαπρέπει και αυτό φαίνεται και από τη συχνότητα με την οποία ορίζεται. Βασικά, έχει ένα… πρόβλημα με το πέναλτι και πάντα με τους γηπεδούχους! Στο Αστέρας Τρ.-Ηρακλής 0-0 δεν έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους, στο Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-2 δεν έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους, στο ΑΕΚ-Κέρκυρα 0-0 ελέγχεται για ένα πέναλτι επίσης στους γηπεδούχους, στο Καβάλα-Κέρκυρα 1-0 δεν έδωσε πέναλτι ξανά στους γηπεδούχους, ενώ στο Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου 1-3 ελέγχεται για ένα πέναλτι υπέρ των… φιλοξενούμενων (πλάκα κάνουμε, πάλι υπέρ των γηπεδούχων ήταν)! 


ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ: Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός 

Η ΚΕΔ θυμήθηκε ότι στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας υπάρχει και ένας διαιτητής που λέγεται Απόστολος Αμπάρκιολης. Εντάξει, στο Κέρκυρα-Λάρισα 1-0 τη 19η αγωνιστική, δεν είχε δώσει πέναλτι του Βελάσκο στον Επστάιν, αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλοιώθηκε και δεν δικαιολογείται το γεγονός ότι σφυρίζει ξανά τώρα, έπειτα από δυόμισι μήνες και εννέα αγωνιστικές που μεσολάβησαν. Η λογική λέει ότι τον πάνε για καρατόμηση, μιας και φέτος έχει διευθύνει 4 ματς όλα κι όλα: ΑΕΚ-Πανσερραϊκος 2-0 (το μοναδικό παιχνίδι των Σερρών που έχει σφυρίξει), Αστέρας Τρ.-Ατρόμητος 1-1 (δεν έδωσε πέναλτι στον Ατρόμητο), Αστέρας Τρ.-Εργοτέλης 3-0 και Κέρκυρα-Λάρισα 1-0. 

Στην αρχή υπήρχε μια εξήγηση, μιας και φημολογούνταν ότι το ΣΔΟΕ έψαχνε τους λογαριασμούς του. Ωστόσο, δεν προέκυψε το παραμικρό, βγήκε καθαρός και έκτοτε θα μπορούσε να σφυρίζει κανονικά. Η ΚΕΔ όμως τον έχει θέσει στο περιθώριο για ανεξήγητους λόγους. 

Τον Παναθηναϊκό δεν τον έχει σφυρίξει φέτος, ενώ πέρυσι, στην πρώτη χρονιά του Θεσσαλονικιού ρέφερι στη Σούπερ Λίγκα, είχε διευθύνει το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-1, όπου δεν έδωσε πέναλτι του Κάρλος στον Βύντρα, δεν έδωσε επιθετικό του Νίνη στο Λαδάκη και αμέσως μετά πέναλτι του Λαδάκη στο Νίνη, ενώ έβγαλε αυστηρή δεύτερη κίτρινη στον Λαδάκη. Στα 13 του παιχνίδια στην κατηγορία, έχει «φέρει» μόλις ένα «διπλό»! 


ΚΑΚΟΣ: Εργοτέλης-Ηρακλής 

Σε μια από τις μετριότερες χρονιές του στη μεγάλη κατηγορία, ο Τάσος Κάκος σφυρίζει δύο αντιπάλους οι οποίοι έχουν κάνει… μαύρα μάτια να τον δουν! Και είναι πραγματικά εντυπωσιακό για έναν διαιτητή που σφυρίζει τόσα πολλά παιχνίδια κάθε σεζόν. Συγκεκριμένα, σε ματς του Εργοτέλη, ο Κερκυραίος έχει να οριστεί από την περίοδο 2007-2008, δηλαδή τρεις ολόκληρες σεζόν! Επίσης, σε παιχνίδι του Ηρακλή, έχει να οριστεί δύο χρόνια, από τη σεζόν 2008-2009! 

Παράλληλα, τόσο οι Κρητικοί όσο και οι Θεσσαλονικείς, έχουν «κεραστεί» αρκετές… πίκρες από τον Κάκο στο μακρινό παρελθόν, καθώς ουδείς από τους δύο έχει «γευτεί» τη χαρά της νίκης μαζί του! Ο Εργοτέλης έχει με τον Κάκο 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ ο Ηρακλής 2 ισοπαλίες και 2 ήττες! 

Εξάλλου, δύο είναι τα παιχνίδια που μας έχουν μείνει αξέχαστα: Το ένα είναι το Εργοτέλης-ΟΦΗ 1-1 τη σεζόν 2007-2008, όπου είχε προκληθεί αληθινός σάλος στην Κρήτη με τη διαιτησία του. Τότε, είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι στον ΟΦΗ και είχε κλείσει τα μάτια σε ένα πεντακάθαρο υπέρ του Εργοτέλη. Το πιο ανατριχιαστικό ήταν, ότι ο Χρήστος Κολοκυθάς που ήταν παρατηρητής του, δεν τον είχε καν παραπέμψει! Το άλλο, ήταν το Ηρακλής-ΑΕΚ 0-1 την ίδια σεζόν, όπου δεν έδωσε πέναλτι στον «γηραιό» και μερικές αποβολές υπέρ του «δικεφάλου». Σε αυτό το ματς ο Κάκος έγραψε ιστορία: Κατόρθωσε να βγει για πρώτη φορά στα χρονικά κοινή(!) ανακοίνωση των δύο ομάδων εναντίον του (την υπέγραφαν Νικολαϊδης-Ρέμος)! Και πάλι, βέβαια, ο παρατηρητής Σπύρος Παπαδάκος δεν τον είχε παραπέμψει! 

Φέτος ο Κάκος έχει μπει στο «ψυγείο» ήδη δύο φορές: μία μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1 και άλλη μία μετά το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1. Στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία έχει διευθύνει 92 αγώνες και είναι ο ρέκορντμαν του πίνακα των διαιτητών (ο Καλόπουλος έχει 85). Σε αυτά τα 92 ματς, έχει «φέρει» 42 «άσους», 23 «διπλά» και 27 ισοπαλίες. 

Ο Εργοτέλης με τον Κάκο: 

2010-2011:- 
2009-2010:- 
2008-2009:- 
2007-2008: Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-3, Εργοτέλης-ΟΦΗ 1-1 (έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στον ΟΦΗ και δεν έδωσε άλλο στον Εργοτέλη στις καθυστερήσεις), Αστέρας Τρ.-Εργοτέλης 1-1, ΑΕΚ-Εργοτέλης 3-1 (δεν έδωσε πέναλτι στον Εργοτέλη). 
2006-2007: ΑΕΚ-Εργοτέλης 3-1, Άρης-Εργοτέλης 2-0. 
2005-2006:- 
2004-2005: Ολυμπιακός-Εργοτέλης 2-0. 
Σύνολο σε 7 ματς: 2 ισοπαλίες, 5 ήττες. 

Ο Ηρακλής με τον Κάκο: 

2010-2011:- 
2009-2010:- 
2008-2009: Ηρακλής-Παναθηναϊκός 0-0 (δεν έδωσε πέναλτι στον Παναθηναϊκό, αλλά είχε προηγηθεί και φάουλ υπέρ Ηρακλή). 
2007-2008: Ηρακλής-ΑΕΚ 0-1 (δεν έδωσε πέναλτι του Δέλλα στον Ριμπέριο και πολλά άλλα λάθη). 
2006-2007: Ηρακλής-ΑΕΚ 1-1, Ηρακλής-Καλαμαριά 0-1. 
Σύνολο σε 4 ματς: 2 ισοπαλίες, 2 ήττες. 


ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ: Κέρκυρα-Πανιώνιος 

Χρονιά Σταύρου Τριτσώνη είναι η φετινή για την ελληνική διαιτησία, καθώς τα πηγαίνει καλύτερα από κάθε άλλη φορά, ενώ είναι μακράν πρώτος σε ορισμούς με 18 σε 28 αγώνες. Τις τελευταίες 10 αγωνιστικές, μάλιστα, έχει οριστεί 8 φορές! Βέβαια, όπως συμβαίνει και με τον Κωνσταντινέα, όταν κάνει τα… δικά του, μένει ατιμώρητος. Διότι τώρα ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα στην Κέρκυρα, παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη αγωνιστική στο Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου 0-1 δεν είχε δώσει πέναλτι-μαρς υπέρ των γηπεδούχων. Το ίδιο έγινε και την 22η αγωνιστική όταν σφύριξε το Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου 1-2, όπου δεν έδωσε πέναλτι στη Λάρισα, της έδωσε άλλο αυστηρό και δεν απέβαλε τον Βενετίδη. Την 23η αγωνιστική ορίστηκε ξανά στο Ατρόμητος-Άρης 0-0! Ας μην τον αδικούμε, όμως, διότι συνολικά κάνει καλή σεζόν… 

Στην τέταρτή του χρονιά στη Σούπερ Λίγκα, ο Αθηναίος ρέφερι θα διευθύνει για πρώτη φορά αγώνα της Κέρκυρας. Τον Πανιώνιο τον σφύριξε φέτος στο Πανιώνιος-Άρης 1-0, ενώ πέρυσι ήταν στο Καβάλα-Πανιώνιος 1-1 και πρόπερσι στο ΟΦΗ-Πανιώνιος 2-0. Οι Νεοσμυρνιώτες, δηλαδή, έχουν φέρει όλα τα αποτελέσματα μαζί του από μία φορά, ενώ και στα τρία ματς οι διαιτησίες ήταν καλές. 

Συνολικά ο Τριτσώνης έχει «φέρει» 28 «άσους» σε 48 ματς στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο φέτος είναι πιο ισορροπημένος με 7 «άσους», 6 «διπλά» και 4 ισοπαλίες σε 17 παιχνίδια.

Πηγή sport-fm Read more!

Δεν αλλάζει γνώμη ο Μάτος

Δεν αλλάζει γνώμη ο Μάτος
Για ακόμα μία φορά ο Μαρσέλο Μάτος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Μποταφόγκο παρόλο που ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την ομάδα του να του καταβάλει το ποσό που προβλέπεται.«Ο μάνατζέρ μου ήταν στην Ελλάδα κι ελπίζω να επιστρέψει με καλά νέα για μένα. Επιθυμία μου είναι να παραμείνω στην Μποταφόγκο και να υπογράψω μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο. Έχω παιδιά στο σχολείο και οι συνεχείς αλλαγές δεν κάνουν καλό. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού άλλαξε, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω όμως έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να δω αν με θέλουν πίσω», τόνισε ο 27χρονος άσος, ο οποίος το καλοκαίρι θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο προπονητής της Μποταφόγκο, Κάιο Ζούνιορ, από την πλευρά του τόνισε: «Ο Μάτος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας, μπορεί πάνω του να βασιστεί η Μποταφόγκο. Μίλησα με τη διοίκηση και μου είπαν πως έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για να μείνει στην ομάδα».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Το πήρε απόφαση ο Οτσόα!

Το πήρε απόφαση ο Οτσόα!
Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι ο Γκιγιέρμο Οτσόα έχει πάρει την απόφασή του να κάνει το ευρωπαϊκό βήμα. Τι λένε οι πηγές από το Μεξικό και ποια τα νέα δεδομένα.

Συνεχή είναι τα ρεπορτάζ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στα οποία αναφέρεται ο Ολυμπιακός ως πιθανός προορισμός του 26χρονου τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν. Όσο μάλιστα το πρωτάθλημα στο Μεξικό (το οποίο λήγει τέλη Απριλίου) φτάνει προς το τέλος του, τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια.

Σενάρια που έχουν μετατραπεί σε υπαρκτό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και ο μάνατζέρ του έχουν επιβεβαιώσει τις πληροφορίες περί επαφών με την ελληνική πλευρά. Αυτό που είναι το νέο της υπόθεσης είναι πως πλέον ο διεθνής Μεξικανός πορτιέρο έχει… συμβιβαστεί με την ευρωπαϊκή ιδέα, και από τη στιγμή που όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ της Λατινικής Αμερικής οι Πειραιώτες είναι οι μόνοι που έχουν δείξει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον προς το παρόν, κατά συνέπεια η πιθανότητα να ντυθεί στα ερυθρόλευκα όλο και αυξάνεται.

Μάλιστα, πολλοί αρθρογράφοι από το Μεξικό γράφουν πως ο Οτσόα –ο οποίος είναι είδωλο στη χώρα του και ιδιαίτερα αγαπητός από το σύνολο της φίλαθλης γνώμης– παρότι θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για έναν ακόμη μήνα που διαρκούν, οι σκέψεις του έχουν ήδη αρχίσει να… ταξιδεύουν προς Ευρώπη μεριά.

Οι περισσότεροι από το κοντινό του περιβάλλον τον παροτρύνουν να κάνει το μεγάλο βήμα και να έρθει στην Ευρώπη, τονίζοντας πως αυτό θα τον κάνει ακόμη καλύτερο τερματοφύλακα. Βέβαια, όπως έχουμε γράψει πολλάκις, ο Οτσόα παρότι τα έχει όλα αυτά στο μυαλό του προτιμά να δίνει την προτεραιότητα στην ομάδα του την Κλουμπ Αμέρικα για την ανανέωση του συμβολαίου του, μια και είναι ιδιαίτερα δεμένος με την ομάδα όπου αγωνίζεται σε όλη του την καριέρα.

To σίγουρο είναι πως η περίπτωση του παίκτη μόνο απαρατήρητη δεν περνά στον Ολυμπιακό, κάτι που μοιάζει πολύ λογικό αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για έναν τερματοφύλακα αξίας 8 εκατ. ευρώ, που μπορεί να αποκτηθεί... δωρεάν ως ελεύθερος, και μάλιστα για θέση όπου οι Ερυθρόλευκοι υστερούν.

Όπως φαίνεται πάντως το σίριαλ «Οτσόα» θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, ενώ το σίγουρο είναι πως πλέον ο Μεξικανός το έχει πάρει απόφαση για την Ευρώπη. Το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του ή αν η υπόθεση θα «χαλάσει» θα φανεί σύντομα.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...