ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Εκτός και ο Πάντελιτς, βασικός ο Μέγερι

Εκτός και ο Πάντελιτς, βασικός ο ΜέγεριΜία επιπλέον λύση θα στερηθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στην Καβάλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Μετά τους τιμωρημένους Τοροσίδη, Ιμπαγάσα και Αβρ. Παπαδόπουλο, εκτός μάχης τέθηκε για τον Ολυμπιακό και ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός ακολούθησε ατομική προπόνηση στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης, πιθανώς επειδή κρίθηκε καταπονημένος μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του. 

Στην 18αδα δεν συμπεριλήφθηκε και ο Αντώνης Νικοπολίδης, αλλά τη θέση του πήρε ο Μπάλας Μέγερι. Μάλιστα ο νεαρός Ούγγρος αναμένεται να πάρει θέση βασικού για πρώτη φορά αντί του Ούρκο Πάρντο. Εξάλλου, ο Νταβίντ Φουστέρ προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας την ελαφρά κάκωση που του προκάλεσε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του Ριέρα στη χθεσινή προπόνηση. 

Την αποστολή των πρωταθλητών αποτελούν οι: Πάρντο, Μέγερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Ντουντού, Ζαϊρί, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Μιραλάς, Τζεμπούρ. 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα και παρά την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου να ολοκληρώσουν τις φετινές υποχρεώσεις τους με τρεις νίκες. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά φέτος οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο, αλλά θα συγκεντρωθούν την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...