ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

«Τελειώνει» του Μπλάνκο

«Τελειώνει» του Μπλάνκο
Αισιοδοξία υπάρχει για τη θετική απάντηση του «Ζορό», ενώ στην Ελλάδα αναμένεται ο μάνατζερ του Αργεντινού για να κλείσει το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά για την Ένωση.

Ο Γκουστάβο Ονάντια, μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, είχε τονίσει πριν από λίγο καιρό ότι η τελική απάντηση του πελάτη του στην πρόταση ανανέωσης θα δοθεί στην ΑΕΚ την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. Ο λόγος ήταν ότι τότε υπήρχε ελεύθερη ημερομηνία για να ταξιδέψει στην Ελλάδα ο Ονάιντια και να έχει κατ' ιδίαν συζήτηση με τους ανθρώπους της Ένωσης και να κουβεντιάσουν κάποιες λεπτομέρειες και όρους του συμβολαίου του Μπλάνκο.

Έτσι λοιπόν, ο Ονάιντια αναμένεται στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Τρίτη και θα συναντηθεί με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία για τη θετική απάντηση του «Ζορό», καθώς ο Αργεντινός εμμένει στην επιλογή του να συνεχίσει με την κιτρινόμαυρη φανέλα, όπως έχει τονίσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Από την πλευρά της η ΑΕΚ προσπάθησε να κάνει τη δική της… υπέρβαση πλησιάζοντας κατά πολύ τις απαιτήσεις του Λατινοαμερικανού επιθετικού, με την τελική πρόταση να φτάνει στα 630.000 ευρώ ετησίως, για συμβόλαιο δύο ετών. Επίσης, στην πρόταση περιλαμβάνονται μπόνους στόχων, προσφέροντας 150.000 ευρώ για κατάκτηση του πρωταθλήματος ή τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και 20.000 ευρώ για κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...