ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

United: This Way(ne) or another

United: This Way(ne) or another
Με χατ-τρικ του εκρηκτικού Γουέιν Ρούνεϊ και ένα γκολ του «Τσικαρίτο» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε μία επική ανατροπή στην έδρα της Γουέστ Χαμ επικρατώντας με σκορ 4-2. Το σκορ του αγώνα στο 65΄ήταν 2-0 υπέρ των «σφυριών», όμως 20 λεπτά ποδοσφαιρικής μαγείας των φιλοξενούμενων αποδείχτηκαν αρκετά για τους τρεις βαθμούς της νίκης που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συνεχίζουν να έρχονται.

Α’ Ημίχρονο

Την μπάλα στα πόδια της από τα πρώτα λεπτά κράτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μαζί με την κατοχή άρχισε να δημιουργεί και τις πρώτες ευκαιρίες στον αγώνα. Η άμυνα της Γουέστ Χαμ όμως αντιδρούσε άψογα και ο Γκριν αποσόβησε όσες φορές χρειάστηκε.

Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως η Γουέστ Χαμ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ μόλις στο 11’! Από προσπάθεια του Κάρλτον Κόουλ η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Εβρά με τον διαιτητή να δείχνει άμεσα το σημείο του πέναλτι. Ο Νομπλ σούταρε εύστοχα για να κάνει το 1-0.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέχιζαν να πιέζουν με πολλές παράλληλες σέντρες και γεμίσματα, ενώ ο Παρκ ήταν αυτός που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 21΄ με τον Γκριν να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του.

Τα «σφυριά» συνέχισαν στο δικό τους ρυθμό και με καλή άμυνα έβγαλαν άλλη μία αντεπίθεση που τους απέφερε ένα ακόμη πέναλτι! Ο Κάρλτον Κόουλ ήταν αυτός που κατάφερε πάλι να κερδίσει την εσχάτη των ποινών όταν ανατράπηκε από τον Νεμάνια Βίντιτς. Η απόφαση του διαιτητή οδήγησε σε διαμαρτυρίες τους φιλοξενούμενους που διαμαρτυρήθηκαν ότι η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή. Όπως και να έχει ο Νομπλ ευστόχησε και πάλι από το σημείο του πέναλτι και έκανε το 2-0.

Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να έχει κατοχή, όμως χωρίς να δημιουργεί τις μεγάλες ευκαιρίες άκουσε το σφύριγμα του ημιχρόνου να τη στέλνει στα αποδυτήρια με δύο γκολ στην πλάτη.

Β’ Ημίχρονο

Ο «τιμωρημένος» στην εξέδρα Φέργκιουσον αποφάσισε να γίνει πιο επιθετικός και έριξε στη θέση του Εβρά τον Ερνάντες, ενώ στο 64’ μπήκε και ο Μπερμπάτοφ στη θέση του Παρκ. Μέχρι τότε η Γιουνάιτεντ απλά πίεζε όμως από εκείνο το λεπτό και έπειτα όλα άλλαξαν.

Η τριπλέτα των Μπερμπάτοφ, Ρούνεϊ, Ερνάντες απέδωσε αμέσως καρπούς και για αυτό φρόντισε αρχικά ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος επιθετικός με μία απίθανη απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 65΄έστειλε με πολλά φάλτσα την μπάλα στο παραθυράκι του Γκριν και έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Στο 73’ μόλις οκτώ λεπτά αργότερα η ερώτηση για όσους αναρωτιούνταν αν οι φιλοξενούμενοι έχουν τα ψυχικά αποθέματα και το χρόνο για την ισοφάριση, απαντήθηκε από τον ίδιο πρωταγωνιστή. Ο Ρούνεϊ πλάσαρε άψογα από καλή θέση στη γωνία και έκανε το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η Γιουνάιτεντ κράτησε κολλημένο το πόδι στο γκάζι με τους γηπεδούχους ταμπουρωμένους στα καρέ τους να προσπαθούν να διώξουν τη μπάλα όπως όπως, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Στο 79΄ ο Φάμπιο ελίχθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και η μπαλιά του σταμάτησε στο χέρι του Άπσον με το διαιτητή να δείχνει για τρίτη φορά στον αγώνα (και πρώτη για τη Γιουνάιτεντ) το σημείο του πέναλτι. Ο Ρούνεϊ ανέλαβε και αυτή την ευθύνη φτάνοντας σε χατ-τρικ και διαμορφώνοντας το 3-2 υπέρ της ομάδας του.

Κι όμως ούτε τότε αρκέστηκαν οι «κόκκινοι διάβολοι» που συνέχισαν τις επιθέσεις κατά κύματα και στο 84΄ με προβολή ο Ερνάντες διαμόρφωσε το τελικό 4-2 από κοντά και άφησε τη Γιουνάιτεντ μόνη πρώτη στη βαθμολογία να περιμένει τα αποτελέσματα των υπόλοιπων για να μάθει τη διαφορά από τους διώκτες της.

Συνθέσεις Ομάδων

Γουέστ Χαμ: Γκριν, Άπσον, Ντα Κόστα, Μπριτζ, Γιάκομπσεν, Πάρκερ, Χίτσλσμπέργκερ, Νομπλ (83’ Κιν), Ο’Νιλ (83’ Ομπινα), Κόουλ (68’ Πικιόν), Μπα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κιούστσακ, Εβρά (46’ Ερνάντες), Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φάμπιο, Γκιγκς, Παρκ (64’ Μπερμπάτοφ), Κάρικ, Βαλένσια, Γκίμπσον, Ρούνεϊ (87’ Νάνι)
Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...