ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ραντεβού για Ντουγκλάο!

Ραντεβού για Ντουγκλάο!
Στο πλάνο των ανθρώπων του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Ντουγκλάο, για τον οποίο –αν όχι σήμερα– την Κυριακή αναμένεται να γίνει η πρώτη επίσημη κρούση. Συναντήσεις στο Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πολύ πιθανό να έχει σήμερα συνάντηση με τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα και θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με του Ολυμπιακού με την Καβάλα.

Ο Ντουγκλάο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο ματς, όμως αναμένεται να βρεθεί και αυτός στο φαληρικό γήπεδο για να είναι μπροστά στις συζητήσεις. Ο Ντουγκλάο, που έχει συμβόλαιο με τους «αργοναύτες», στα δύο χρόνια παρουσίας του στα ελληνικά γήπεδα έχει δείξει ότι θα μπορούσε να αποτελέσει αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν των πρωταθλητών.

Η Καβάλα από την πλευρά της έχει δείξει ότι έχει διάθεση να πουλήσει τον κεντρικό αμυντικό και να καρπωθεί όσα περισσότερα μπορεί από το 50% που της αναλογεί, αφού το άλλο μισό ανήκει στη Ναντ.

Ενδιαφέρον για τον Ντουγκλάο υπάρχει και από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από αρκετές ομάδες του εξωτερικού, όπως από Γερμανία, Σκοτία και Ρωσία.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...