ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Η τακτική Βαλβέρδε για τον Γενάρη


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως και η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν αποκλειστικά στρέψει την προσοχή τους στους μεγάλους αγώνες πρωταθλήματος και μόνο δευτερευόντως ασχολούνται με μεταγραφικές υποθέσεις. Δευτερευόντως και... τριτευόντως.

Εάν θελήσουμε να έχουμε, πάντως, το αρχικό πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί η στρατηγική του Βαλβέρδε ενόψει της μεταγραφικής σεζόν του χειμώνα, θα καταλήξουμε στο εξής:

1. Δεν θέλει να αυξηθεί ο αριθμός των παικτών, άρα να παραμείνει στο Ρέντη το γνωστό νούμερο 21+4 οι τερματοφύλακες.

2. Δεν χρειάζεται τώρα άλλο τερματοφύλακα, αφού εμπιστεύεται τον Αντώνη Νικοπολίδη και θέλει να τσεκάρει περισσότερο τον Ούρκο Πάρντο.

3. Εάν κάποιος παίκτης φύγει, τότε θα εξεταστεί το ενδεχόμενο αντικατάστασής του. Για παράδειγμα, μπορεί να πάει κάπου δανεικός στη Γερμανία, όπως ακούγεται, ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

4. Διαφορετικά δεν θα υπάρξει θέμα απόκτησης παικτών, εκτός κι αν στην πορεία και μέσα στο προσεχές δίμηνο, υπαγορευθεί κάτι τέτοιο ξαφνικά από τις ανάγκες της ομάδας. Read more!

Αυξημένα μέτρα ζητούν στον Ολυμπιακό


Να υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλει ο Ολυμπιακός, όπως ζήτησε στην σημερινή σύσκεψη που έγινε για την... μάχη του ΟΑΚΑ. Τριακόσια εισιτήρια έμειναν για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός διευκρινίσε στην σημερινή σύσκεψη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πως θέλει αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Έδωσε δε έμφαση στην άφιξη της αποστολής, σημειώνοντας ότι πέρυσι το πούλμαν της ομάδας όταν έφτασε στο γήπεδο, δέχθηκε επίθεση με ουκ ολίγα αντικείμενα, φωτοβολίδες και όχι μόνο ενώ είχε υποστεί και βλάβη.

Σχετικά με το θέμα της παρουσίας ή μη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πλευρό του Νίκου Πατέρα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μαρινάκης θα βρεθεί στο γήπεδο. Δεν αναμένεται όμως να βρεθεί δίπλα στον Πατέρα στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Έχουν μείνει 300 εισιτήρια

Από εκεί και πέρα περίπου 300 εισιτήρια έχουν μείνει για το ντέρμπι με τον Άρη. Αυτά θα διατεθούν αύριο Σάββατο από τις 10 το πρωί στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη μέχρις ότου τελειώσουν.

Read more!

Αλλαγές εν όψει εκλογών


Οι Δημοτικές Εκλογές φέρνουν ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για την 9η και την 10η αγωνιστική αφού στις 7 και τις 14 Νοεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν αγώνες।Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια ενημέρωσης από την Γ.Γ.Α. και την ΕΛ.ΑΣ., το πρόγραμμα της Super League ΟΠΑΠ για την 9η και 10η Αγωνιστική διαμορφώνεται ως εξής, λαμβάνοντας υπόψη ότι δε θα πραγματοποιηθούν αθλητικές αναμετρήσεις στις 7 και 14 Νοεμβρίου 2010, λόγω των Δημοτικών Εκλογών».

9η αγωνιστική

Hμέρα

Αγώνας

Γήπεδο

Ώρα TV

Σάββατο 06/11/10

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

17:15 NOVA

Σάββατο 06/11/10

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ

SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA

17:15 NET

Σάββατο 06/11/10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"

19:30 NET

Σάββατο 06/11/10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. – ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

19:30 NOVA

Δευτέρα 08/11/10

ΑΡΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ

ΓΗΠ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ

17:15 NOVA

Δευτέρα 08/11/10

ΚΑΒΑΛΑ – Π.Α.Ο.Κ.

ΣΤΑΔ. "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ"

17:15 NOVA

Δευτέρα 08/11/10

Α.Ε.Κ. – Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ο.Α.Κ.Α.

19:30 NOVA

Δευτέρα 08/11/10

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

19:30 NOVA


10η αγωνιστική

Hμέρα

Αγώνας

Γήπεδο

Ώρα TV

Σάββατο 13/11/10

Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

17:15 NOVA

Σάββατο 13/11/10

ΚΕΡΚΥΡΑ – SKODA ΞΑΝΘΗ

Ε.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

17:15 NOVA

Σάββατο 13/11/10

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ

Ο.Α.Κ.Α.

19:30 NOVA

Σάββατο 13/11/10

Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ε.Κ.

ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ

19:30 NOVA

Δευτέρα 15/11/10

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΑΒΑΛΑ

ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

17:15 NOVA

Δευτέρα 15/11/10

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

17:15NOVA

Δευτέρα 15/11/10

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΡΗΣ

ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

19:30 NOVA

Δευτέρα 15/11/10

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.

ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ

19:30 NOVA

Read more!

Τον... τράκαραν τον Γκοβού


Όλη η αλήθεια για το τροχαίο του Γκοβού στο κέντρο, στο οποίο όχι μόνο δεν έφταιγε ο Γάλλος επιθετικός αλλά ήταν και το... θύμα της υπόθεσης.Στην Ελλάδα την χώρα της υπερβολής, όπου η τρίχα γίνεται... τρίχια δεν θέλει και πολύ εκεί που έχεις δίκιο, τελικά να βγεις και... χρεωμένος. Κάπως έτσι έγινε και με το τρακάρισμα του Γκοβού το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο των Αθηνών. Ειπώθηκε ότι ο Γάλλος παρέσυρε, όντας απρόσεκτος, ένα μηχανάκι.

Πάμε τώρα και στην αλήθεια. Το συγκεκριμένο μηχανάκι βρισκόταν πίσω από το αμάξι του Γκοβού. Άργησε να φρενάρει και απλά βρήκε λίγο το πίσω μέρος της λευκής Mercedes του «Σιντ».

Ο διεθνής στράικερ ως ώφειλε κατέβηκε να δει σε τι κατάσταση ήταν ο οδηγός, τον ρώτησε αν ήταν καλά και λίγο αργότερα έφυγαν και οι δύο χωρίς να ανταλλάξουν στοιχεία. Read more!

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΘΕΟΥΤΑ!


Η αποστολή της Μπαρτσελόνα στην Θέουτα θα ταξιδέψει με ελικόπτερα όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Κόπα Ντελ Ρέι. Η επιλογή αυτή έγινε γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μεταβεί η πρωταθλήτρια Ισπανίας στην περιοχή.

Πρώτα οι ποδοσφαιριστές της Μπάρτσα θα μεταβούν στη Μάλαγα με πτήση τσάρτερ και από εκεί θα γίνει χρήση ελικοπτέρων. Το παιχνίδι με την Θέουτα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (26/10) το βράδυ. Read more!

Γκοβού: "Δεν τράκαρα ποτέ"

Έκπληκτος με τις πληροφορίες που τον ήθελαν να είχε εμπλακεί σε ατύχημα το πρωί της Παρασκευής δήλωνε ο Σίντνεϊ Γκοβού στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην Παιανία.
 Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Σίντνεϊ Γκοβού το απόγευμα της Παρασκευής όταν έφτασε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για την προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος επιθετικός πληροφορήθηκε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει εμπλακεί σε ατύχημα μπροστά από τη γαλλική πρεσβεία, το πρωί της ίδια μέρας. Σύμφωνα με όσα έλεγε ο ίδιος πάντως, δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στο συμβάν.
"Εγώ να τρακάρω; Αυτό που έγινε ήταν ότι ένα μηχανάκι για κάποιο λόγο έπεσε μερικά μέτρα πίσω μου και έφτασε κοντά μου. Δεν ακούμπησε καν το αυτοκίνητο μου. Δεν είχα τη παραμικρή συμμετοχή. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να βγω να δω τι συνέβη. Τίποτα περισσότερο. Δεν καταλαβαίνω πως ακούστηκε ότι τράκαρα" έλεγε ο Γκοβού στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην Παιανία.
Read more!

Θέλει και η Λίβερπουλ Γιορέντε

Η Λίβερπουλ είναι η τελευταία ομάδα που γράφτηκε ότι ενδιαφέραι για την απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε της Μπιλμπάο. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Βάσκου επιθετικού συνεχίζονται, όπως και τα σενάρια.
Read more!

«Χωρίς τους παίκτες δεν είμαι τίποτα»

«Χωρίς τους παίκτες δεν είμαι τίποτα»
 
Πάνω από τον εαυτό του έβαλε τους παίκτες του ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός της Ρεάλ σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι «χωρίς τους παίκτες δεν είμαι τίποτα».
Ο Μουρίνιο μιλώντας στην As αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην Ρεάλ: «Υπάρχει ικανοποίηση στην ομάδα και όχι ευφορία, έχουμε ουσιαστικά προκριθεί στον επόμενο γύρο του Champions League, έχοντας παίξει σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους».

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους και τον θόρυβο γύρω από την ομάδα του, λέγοντας πως «ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει κάτι. Δεν είμαστε μια τέλεια ομάδα, ούτε θα γίνουμε σύντομα», αλλά παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει ταυτότητα, ομοιογένεια και πως οι παίκτες του έχουν αρχίσει να σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο.

Ο Special One επανέλαβε τα σχέδια του για την Βασίλισσα: «Εχουμε το υλικό για να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είναι κάτι που θα γίνει αμέσως. Με ηρεμία και με τη βοήθεια της διοίκησης, το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα χρόνια».

Για την προσφορά του στην ομάδα είπε: «Η ομάδα δεν εξαρτάται από μένα. Εγώ, χωρίς τους παίκτες, δεν είμαι τίποτα. Οι παίκτες, χωρίς την καθοδήγησή μου, απλά θα ήταν διαφορετικοί. Κάθε ομάδα παίρνει κάτι από τον προπονητή της, είτε καλό είτε κακό».

Για τη σχέση του με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, δήλωσε: «Ο πρόεδρος μού παρέχει ηρεμία». Ο Μουρίνιο αναφέρθηκε επίσης στο θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Πέπε, λέγοντας: «Δεν πρέπει η Ρεάλ να χάσει τον Πέπε, αλλα ούτε και ο Πέπε να αφήσει την Ρεάλ. Εφόσον είναι στο χέρι μου, νομίζω ότι θα βρεθεί γρήγορα λύση και ο Πέπε θα συνεχίσει μαζί μας».

Οταν ρωτήθηκε για τον Κακά και τον Σέρχιο Ράμος, ο Πορτογάλος τεχνικός απέφυγε να πάρει θέση, λέγοντας ότι δεν θα απαντήσει για παίκτες που δεν αγωνίζονται. Ασκησε κριτική στον Μαρσέλο, γιατί παραμελεί τα αμυντικά καθήκοντά του, αλλά συμπλήρωσε ότι ο παίκτης είναι πολύ ποιοτικός και δουλεύει σκληρά για να διορθώσει τις αμυντικές αδυναμίες του. Ακόμα έπλεξε το εγκώμιο του Τσάμπι Αλόνσο, λέγοντας: «Είναι ένας παίκτης που παίζει δυνατά, σκέπτεται πολύ και επικοινωνεί πολύ καλά με τον προπονητή του, είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής».

Οταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Αρσέν Βενγκέρ ανακηρύχθηκε ο καλύτερος προπονητής της δεκαετίας από την Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου και πως ο ίδιος κατέλαβε την τέταρτη θέση, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει η ομοσπονδία ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου, εγώ θέλω μόνο να νικήσω την Σανταντέρ το Σάββατο και να ξεκουραστώ την Κυριακή».
Read more!

Μέλμπεργκ vs Μαϊστορόβιτς!

Μέλμπεργκ vs Μαϊστορόβιτς!
Read more!

Φεύγει από την PSV ο Αφελάι

Ελεύθερος θα μείνει το επόμενο καλοκαίρι από την Αϊντχόφεν ο Ιμπραΐμ Αφελάι, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους.
Οι δρόμοι του Ιμπραίμ Αφελάι με την Αϊντχόφεν αναμένεται να χωρίσουν το καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε η ολλανδική ομάδα. Ο 24χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στον σύλλογο από το 2003, μετρώντας 149 εμφανίσεις και 41 τέρματα, κάτι που κίνησε το ενδιαφέρον των μεγάλων της Αγγλίας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους και ο παίκτης είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Για τον παίκτη έχουν ήδη δείξει το ενδιαφέρον τους Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

«Η PSV και ο Ιμπραΐμ Αφελάι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ανανέωση της συνεργασίας δεν αποτελεί ρεαλιστικό στόχο για διαφόρους λόγους. Είμαστε απογοητευμένοι που μια πετυχημένη συνεργασία φτάνει στο τέλος της», αναφερόταν στην ανακοίνωση στο site της Αϊντχόφεν. Read more!

Συνάντηση Μαρινάκη με οπαδούς


Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα έχει συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης με τους οργανωμένους οπαδούς των "ερυθρόλευκων", με αφορμή τις συλλήψεις που έγιναν την Τετάρτη σε συνδέσμους από την Αστυνομία. Δεν βιάζονται για Μιραλάς οι κόκκινοι.Τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη το πρωί και τα όσα επακολούθησαν στη συνέχεια (κάποια επεισόδια από αγνώστους), έχουν προβληματίσει τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, που θα έχει συνάντηση με τους οπαδούς την Πέμπτη.Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνομιλία με εκπροσώπους των φίλων του Ολυμπιακού, αφού ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θέλει να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους οπαδούς της ομάδας.

Κύριο θέμα της συζήτησης θα είναι οι μετακινήσεις των οργανωμένων οπαδών, αφού το νομοθετικό πλαίσιο έχει γίνει πιο αυστηρό με αποτέλεσμα ακόμα και το παραμικρό επεισόδιο είτε εντός του γηπέδου είτε έξω από αυτό, θα θέτει σε κίνδυνο την έδρα της ομάδας.

Εκτός από αυτό ο κ. Μαρινάκης θα ζητήσει καλύτερη οργάνωση των συνδέσμων, έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα όπως αυτό της Τετάρτης.

Δεν βιάζεται για Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς τείνει να εξελιχθεί ως η πιο επιτυχημένη μεταγραφή του Ολυμπιακού (βάση απόδοσης και κόστους) το καλοκαίρι που μας πέρασε, αφού τα στοιχεία που προσθέτει στο παιχνίδι των κόκκινων έλειπαν από την ομάδα εδώ και αρκετό καιρό.

Το κακό όμως είναι πως ο Βέλγος δεν ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Σεντ Ετιέν. Η ρήτρα απόκτησης του είναι κοντά στα 2.5 εκ. Ευρώ και αν οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους, θα πρέπει να την ενεργοποιήσουν μέχρι τον Γενάρη.

Παρόλα αυτά στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται και περιμένουν να πέσει η τιμή του, αφού τα 2.5 εκ. Ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσό για την εποχή που ζούμε. Δεν αποκλείεται ωστόσο μέσα στους επόμενους δυο μήνες να έχουμε εξελίξεις στο θέμα του Βέλγου άσου. Read more!

Πρόβλημα με Φετφατζίδη (Τον ματιασαμε..)


Ανησυχία στο κόκκινο στρατόπεδο για τον Γιάννη Φετφατζίδη, καθώς ο 20χρονος άσος του Ολυμπιακού αποχώρησε από την προπόνηση την Παρασκευής με έντονος πόνους στο γόνατο. Πρόβλημα και με τον Πάντελιτς.Κάποιος πρέπει να τον μάτιασε... Ο λόγος για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος εγκατέλειψε την προπόνηση της Παρασκευής με έντονους πόνους στο γόνατο, προκαλώντας την ανησυχία τόσο του Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Η προπόνηση των "ερυθρόλευκων" την Παρασκευή το πρωί έκρυβε δυο δυσάρεστες εκπλήξεις για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς τόσο ο Γιάννης Φετφατζίδης όσο και ο Μάρκο Πάντελιτς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Συγκεκριμένα ο νεαρός άσος ένιωσε πόνους στο γόνατο του, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το πρόγραμμα και να επισκεφτεί το ιατρικό τιμ της ομάδας για να κάνουν μια πρώτη διάγνωση.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν πως ο "Φέτφα" θα πρέπει να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία το μεσημέρι και στη συνέχεια να αποφασίσουν πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Πονάει και ο Πάντελιτς

Όσον αφορά τον Σέρβο επιθετικό, ο 32χρονος άσος ήταν σε άσχημη κατάσταση και παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο πόδι του. Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο, αφού και το Σάββατο πονούσε χωρίς ωστόσο να φοβούνται για κάτι χειρότερο στον Ολυμπιακό.

Τέλος ο Ριέρα θα είναι έτοιμος με τον Άρη και θα πάρει κανονικά μια θέση στο αρχικό σχήμα. Read more!

Οι Σέρβοι κατηγορούν τους Ιταλούς ότι πιέζουν την UEFA


Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας, κατηγορεί τους Ιταλούς ότι πιέζουν την UEFA ν' αφήσει στο περιθώριο τα λάθη που έγιναν στον οργανωτικό τομέα. Η αναμέτρηση της... ντροπής στη Γένοβα συνεχίζει ν΄απασχολεί τα υψηλά κλιμάκια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας
Έχει περάσει πάνω από μία εβδομάδα από τη διακοπή του αγώνα της Ιταλίας με τη Σερβία και ακόμα τα πνεύματα να ηρεμήσουν.


Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η RFS αναφέρει τα εξής:Η σερβική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αισθάνθηκε δυσάρεστη έκπληξη όταν η η αναφορά της UEFA από τον πειθαρχικό επιθεωρητή σχετικά με το διακοπέν Ιταλία-Σερβία κατέληξε στα Media, καθώς επηρεάζει την ομαλή διαδικασία της έρευνας. Είμαστε ακόμα πιο έκπληκτοι από το γεγονός ότι ο πειθαρχικός επιθεωρητής έδωσε την αναφορά του πριν η σέρβικη ομοσπονδία παρουσιάσει τα ντοκουμέντα της, αφού η διορία εκπνέει στις 25/10. Η σερβική ομοσπονδία θεωρεί ότι οι ιταλικές αρχές είναι ανυπόμονες και νευρικές, μιας και υπάρχουν όλο και περισσότερα λάθη στην οργάνωση του αγώνα”, τόνισε μέ επίσημο τρόπο η σερβική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Οι Σέρβοι δεν ολοκλήρωσαν εκεί το κείμενό τους, αφού στη συνέχεια ανέφεραν πως συγκεντρώνουν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και τα οποία θα φανερώσουν τα σοβαρά λάθη που έγιναν από πλευράς Ιταλών και κυρίως από την αστυνομία της Γένοβας.

Τέλος, οι Σέρβοι αναφέρουν ότι θα μπορούσαν και αυτοί να δώσουν στον Τύπο την αναφορά που έχουν συντάξει, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους Ιταλούς. Ωστόσο, υποστηρίζουν ότι η κουλτούρα τους δεν τους το επιτρέπει.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση Ιταλίας-Σερβίας είχε διακοπεί μόλις στο 6ο λεπτό και αφού πρώτα είχε αργήσει να αρχίσει για 35' λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί των “πλάβι”.

Read more!

«Κανονιέρης» και μετά το 2011;


Την πεποίθησή του πως ο Σεσκ Φάμπρεγκας θα παραμείνει στην Άρσεναλ και μετά το καλοκαίρι του 2011 εξέφρασε ο προπονητής της, Αρσέν Βενγκέρ, παρά το έντονο «φλερτ» του με την Μπαρτσελόνα.Αναλυτικότερα ο Βενγκέρ υποστήριξε: «Είναι από την Βαρκελώνη και είναι λογικό να θέλει να γυρίσει στο μέρος που μεγάλωσε. Στο τέλος, όμως, πιστεύω πως δεν θα φύγει. Αγαπάει πολύ το σύλλογο και είμαι αισιόδοξος πως θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα. Αν δεν αγαπούσε την Άρσεναλ, θα είχε ήδη φύγει, πιστέψτε με». Ο Φάμπρεγκας, είχε παραδεχτεί ανοιχτά το καλοκαίρι, πως μια μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να αρνηθεί κανείς, πόσο μάλλον ο ίδιος, που έχει εκεί την οικογένειά του και τους φίλους του. Read more!

Στο top10 ο Κασίγιας!


Έγραψε ιστορία στον αγώνα της Ρεάλ με τη Μίλαν ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος μπήκε στην πρώτη δεκάδα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στο Champions League, ξεπερνώντας τον Καν. Στην ιστορία της διοργάνωσης περνάει ο 29χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος στον νικηφόρο αγώνα των Μερένχες με την Μίλαν (2-0) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έφτασε τις 104 συμμετοχές ξεπερνώντας τον επισειρά ετών τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου Ολιβερ Καν και τον πρώην συμπαίκτη του, Λουίς Φίγκο μπαίνοντας στο κλειστό κλαμπ των δέκα πρώτων σε εμφανίσεις στο Champions League.

Επόμενος στόχος του πρωταθλητή κόσμου και Ευρώπης με την Εθνική Ισπανίας, είναι να ξεπεράσει των πρώην συμπάικτη του, Ραού,που έχει 132 και πλέον παίζει στην Σάλκε, αλλά και τους Ρομπέρτο Κάρλος (120) και Γκιγκς (119). Read more!

«Κίτρινο» απόρθητο κάστρο


O Aρης διατήρησε αήττητη την έδρα του στην Ευρώπη, με τους οπαδούς του να δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Δείτε τα βίντεο από την θύρα 3!

Ακόμα και οι ... συνήθως ψύχραιμοι Γερμανοί οπαδοί δεν έμειναν απαθείς από το εκπληκτικό σκηνικό στην θύρα 3, στον αγώνα του Αρη με την Λεβερκούζεν και δεν σταμάτησαν λεπτό να βγάζουν φωτογραφίες!!!

Μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η σειρά της Λεβερκούζεν να πάρει γεύση από την καυτή έδρα των «κίτρινων». Στο πρώτο ματς του ομίλου οι οργανωμένοι του Άρη χρησιμοποίησαν τόνους χαρτιού για να δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Χθες, είχαν ετοιμάσει μια διαφορετική έκπληξη. Στη «Θυρα 3» δύο φορές πριν από την έναρξη του αγώνα κυμάτισαν δυο τεράστια πανό (το ένα έφθανε σε μήκος τα 60 μέτρα). Παράλληλα, κίτρινα και μπλε σημαιάκια ολοκλήρωναν μια πρωτότυπη χορογραφία.




Το όλο σκηνικό συνέθεσαν περισσότεροι από 6.000 οπαδοί ενώ ένα πανό έγραφε: «42 χρόνια αήττητος… τα κάστρα χτίζονται από όλους, αλλά φυλάσσονται από τον λαό».

Read more!

ΜΠΕΟΣ: "Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ!"


«Πρέπει να σταματήσουν επιτέλους να ασχολούνται άπαντες με το μεγαλύτερο απατεώνα Έλληνα διαιτητή των τελευταίων ετών»… Με τον τρόπο αυτό επιτίθεται φραστικά κατά του Γιώργου Δαλούκα ο Αχιλλέας Μπέος σε ανακοίνωσή που εξέδωσε και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Μάλιστα, σε αυτή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου καταλήγει… «Εάν επιθυμεί ο κ.Δαλούκας μπορεί να μου κάνει μήνυση».

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:

"Σχετικά με το θέμα του κ. Δαλούκα που διατηρείται σκοπίμως στην επικαιρότητα και αγγίζει τη γελοιότητα και επειδή τόσο η ΚΕΔ όσο και το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου έχει πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί, πρέπει να σταματήσουν επιτέλους να ασχολούνται άπαντες με το μεγαλύτερο απατεώνα Έλληνα διαιτητή των τελευταίων χρόνων.
Αν ο κ. Δαλούκας νομίζει ότι αυτοί που τον προτρέπουν να ακολουθεί αυτές τις μεθόδους και πρακτικές θα τον επαναφέρουν στους πίνακες, είναι γελασμένος. Μόνος του έθεσε πρόωρα τη διαιτητική του καριέρα στο τέλος της.
(Αν επιθυμεί ο κ. Δαλούκας μπορεί να μου κάνει μήνυση).
Αχιλλέας Μπέος" Read more!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ…


Σε αλλαγή του προγράμματος της 9ης και 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προχώρησε η Σούπερ Λίγκα μετά από αίτημα της ΓΓΑ και της Ελληνικής Αστυνομίας να μην πραγματοποιηθούν αναμετρήσεις τις δύο Κυριακές 7 και 14 Νοεμβρίου 2010, λόγω των Δημοτικών Εκλογών.
Έτσι τα παιχνίδια των δύο αγωνιστικών θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Δευτέρα, δηλαδή, μία ημέρα πριν και μια μετά τις εκλογές.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια ενημέρωσης από την Γ.Γ.Α. και την ΕΛ.ΑΣ., το πρόγραμμα της Super League ΟΠΑΠ για την 9η και 10η Αγωνιστική διαμορφώνεται ως εξής, λαμβάνοντας υπόψη ότι δε θα πραγματοποιηθούν αθλητικές αναμετρήσεις στις 7 και 14 Νοεμβρίου 2010, λόγω των Δημοτικών Εκλογών».

Αναλυτικά το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Η 9η αγωνιστική

Σάββατο, 06/10/2010
Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός (17.15)
SKODA Ξάνθη - Ηρακλής (17.15)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανιώνιος (19.30)
Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα (19.30)

Δευτέρα, 08/11/2010
Άρης - Λάρισα (17.15)
Καβάλα - ΠΑΟΚ (17.15)
ΑΕΚ - Εργοτέλης (19.30)
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (19.30)

Η 10η αγωνιστική:

Σάββατο, 13/11/2010
Εργοτέλης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17.15)
Κέρκυρα - SKODA Ξάνθη (17.15)
Παναθηναϊκός - Λάρισα (19.30)
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (19.30)
Δευτέρα, 15/11/2010
Αστέρας Τρίπολης - Καβάλα (17.15)
Πανιώνιος - Ατρόμητος (17.15)
Ηρακλής - Άρης (19.30)
Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου (19.30) Read more!

Ρούνεϊ πενταετίας!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα παραμείνει τελικό στο «Ολντ Τράφορντ» για άλλα πέντε χρόνια αφού από εκεί που ήταν στην πόρτα της εξόδου, ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας, όπως είναι λογικό, είναι πρώτο θέμα η είδηση της ανανέωσης με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να έχει κάνει και δηλώσεις για την παραμονή του διεθνή φορ: «Νομίζω ότι τώρα ο Γουέιν έχει καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι χαρούμενος που δέχτηκε να μείνει, για να καθοδηγήσει τους νεότερους παίκτες και να καθιερωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει αυτή τη φανέλα».
Από την άλλη πλευρά ο Ρούνεϊ, δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε: «Είμαι ενθουσιασμένος που υπογράφω ένα ακόμα συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ. Μίλησα με τον προπονητή, αλλά και με τους ιδιοκτήτες και με έπεισαν ότι ανήκω εδώ. Είχα δηλώσει την Τετάρτη ότι ο προπονητής μας είναι ιδιοφυία. Η πίστη και η υποστήριξη προς το πρόσωπο μου με έπεισαν να μείνω». Read more!

Έρχεται με... 300!

Oι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν ξεχάσει τον Βαγγέλη Μόρα και δεν σκοπεύουν να το κάνουν αυτό πριν από τον Ιανουάριο, αφού μάνατζερ που κατέχει δικαιώματα του παίκτη διεμήνυσε στον Σταύρο Αδαμίδη ότι τα Χριστούγεννα μπορεί να γίνει η μεταγραφή του Έλληνα άσου με 300.000 ευρώ!
Η Μπολόνια πιθανότατα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή και θα θελήσει να τον «ξεφορτωθεί», βάζοντας στο ταμείο της κάποια χρήματα.
«Αν δώσετε 300.000 ευρώ, η μεταγραφή γίνεται από τώρα. Η Μπολόνια δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του», φαίνεται να είπε ο μάνατζερ στον Αδαμίδη και πλέον... περιμένουμε!
Read more!

Τράκαρε ο Γκοβού

Ο Σίντνεϊ Γκοβού τράκαρε σήμερα το πρωί με μηχανάκι με την ευθύνη να είναι δική του αφού δεν «τσέκαρε» καλά το δρόμο. Κανείς, πάντως, δεν τραυματίστηκε.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού οδηγούσε την Μερσεντές του στη «Βασιλέως Κωνσταντίνου» φεύγοντας από το γαλλικό προξενείο και τη στιγμή που ήθελε να στρίψει αριστερά δεν πρόσεξε καλά με αποτέλεσμα να το παρασύρει. Το μηχανάκι έκανε δύο στροφές και βρέθηκε στο οδόστρωμα μαζί με τον οδηγό του.
Ο Γκοβού υπέστη στην αρχή σοκ και παρέμεινε μέσα στο αυτοκινητό του για λίγο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια κατέβηκε για να βοηθήσει τον οδηγό του δίκυκλο και να τον βοηθήσει. Κανείς από τους δύο, πάντως, δεν τραυματίστηκε με το μηχανάκι και την Μερσεντές να έχουν υλικές ζημιές.
Read more!

Βρέθηκε σουίτα για Ολυμπιακό

Το σήριαλ με τη σουίτα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι έλαβε οριστικά τέλος με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν αυτή πάνω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.


Ο Παναθηναϊκός θα δώσει τελικά στον «αιώνιο» αντίπαλο του, όχι την κεντρική σουίτα που ζήτησε ο Ολυμπιακός, αλλά ούτε και αυτή στη θύρα 29 που είναι για τους φιλοξενούμενους. Η μέση λύση βρέθηκε στη σουίτα της θύρας 27Α που βρίσκεται πάνω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν στο ΟΑΚΑ βρεθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Read more!

Θέλει να "δέσει" τον Τοροσίδη

Ο Βασίλης Τοροσίδης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αλκμααρ Συνάντηση για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό είχε το βράδυ της Πέμπτης ο μάνατζερ του Βασίλη Τοροσίδη με τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Το συμβόλαιο του Ξανθιώτη μπακ με τους "ερυθρόλευκους" ολοκληρώνεται να το καλοκαίρι του 2013...

Πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να "δέσουν" τον Τοροσίδη μέχρι το 2015. Το νέο συμβόλαιο που θα προταθεί στον διεθνή αμυντικό θα περιέχει αύξηση 500.000 ευρώ ενώ παράλληλα θα αυξηθεί και η ρήτρα αποδέσμευσης η οποία αυτή την στιγμή αγγίζει τα επτά εκατομμύριο. ευρώ.
Read more!

Μάχη στο Μιλάνο για Μπέιλ

Την παράσταση έκλεψε ο Γκάρεθ Μπέιλ στην αναμέτρηση της Τότεναμ απέναντι στην Ίντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ με αποτέλεσμα ο Ουαλός άσος να δημιουργήσει εμφύλιο στο Μιλάνο.
Και αυτό διότι ο Μπέιλ βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Ίντερ όσο και της Μίλαν μετά το χατ τρικ που πέτυχε απέναντι στους «νερατζούρι». Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνο είπε για τον άσο της Τότεναμ τα εξής: «Πάντα μου άρεσε ο Μπέιλ. Αλλά η κατάλληλη στιγμή για να τον πάρουμε θα είναι όταν έχει λιγότερα προβλήματα τραυματισμών».

Ο ισχυρός άνδρας των ροσονέρι» πρόσθεσε: «Μίλησαν με τον Αριέντο Μπράιντα γι αυτόν, αλλά δεν ήταν εύκολο να υπογράψουμε». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι είπε για τον Ουαλό παίκτη: «Έκανε ένα μεγάλο ματς και είχαμε δίκιο που τον παρακολουθούσαμε το καλοκαίρι. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Μετά από αυτό το χατ τρικ θα ανέβει η τιμή του». Read more!

Μπέιλ για… Βραζιλία

Έτοιμος για την Εθνική Βραζιλίας είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με τον συμπαίχτη του στην Τότεναμ, Εουρέλιο Γκόμεζ. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ υποστήριξε πως ο ακραίος μέσος αγωνίζεται όπως οι συμπατριώτες του όταν έχουν κέφια.
Σε συνέντευξή του στη «Sun», ο  τερματοφύλακας της Τότεναμ εκθείασε τον συμπαίχτη του, καθώς είπε πως αγωνίζεται σαν βραζιλιάνος και θα μπορούσε άνετα να αποτελεί όπλο της «σελεσάο». «Ο Γκάρεθ αγωνίζεται με τέτοιο τρόπο που θα τον έπαιρνε η εθνική Βραζιλίας. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αν έκανε το χατ-τρικ νωρίτερα, ίσως προλάβαινε και ένα τέταρτο για την ισοφάριση», ανέφερε ο Γκόμεζ.
Read more!

Ντρογκμπά In, Λάμπαρντ Out

Τις υπηρεσίες του Φρανκ Λάμπαρντ για το αυριανό παιχνίδι με την Γουλβς θα στερηθεί ο προπονητής της Τσέλσι, Κάρλος Αντσελότι. Εντός πλάνων ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.
Ο Βρετανός μέσος της Τσέλσι δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί με τους Λονδρέζους.
Στον αντίποδα, Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι έτοιμος μιας και ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ήδη μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
«Ο Φρανκ είναι σε καλό δρόμο. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τα πάει περίφημα. Πραγματικά έχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Είναι συγκεντρωμένος και ανυπομονεί να επιστρέψει», δήλωσε ο βοηθός του Αντσελότι, Πολ Κλεμεντ. Read more!

Ντοπάρισμα... με χρήμα ενόψει ΑΕΚ, ΟΣΦΠ


Την επομένη του ατυχούς αποτελέσματος με την Ρουμπίν Καζάν, η διοίκηση του "τριφυλλιού" προχώρησε σε πληρωμές πριμ που όφειλε στους παίκτες σ' ένα "ντοπάρισμα" ενόψει ντέρμπι. Ατομικό ο Λέτο, θεραπεία ο Νίνης.Σε μια κίνηση να ντοπάρουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού και να τους ανεβάσουν το ηθικό ενόψει των ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε καταβολή περσινών πριμ.

Οι διοικούντες της "πράσινης" ΠΑΕ κατέθεσαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών ένα ποσό που έφθανε περί τα 5.500.000 ευρώ προκειμένου να καλύψουν ό,τι εκκρεμότητες υπήρχαν από την απόλυτα πετυχημένη πετυχημένη χρονιά.

Κανονικά προπονήθηκε ο Γκοβού

Μια μέρα μετά την ισοπαλία με την Ρουμπίν οι "πράσινοι" άρχισαν άμεσα την προετοιμασία του Κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" Νίκος Νιόπλιας στην προπόνηση της Πέμπτης είδε τον Σίντνεϊ Γκοβού να ανεβάζει στροφές.

Αντίθετα για μια μέρα ακόμα ο Λέτο προπονήθηκε ατομικά, ενώ ο Νίνης έκανε θεραπεία. Οσοι ξεκίνησαν στον αγώνα με την Ρουμπίν Καζάν έκαναν αποθεραπεία.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους, στο οποίο συμμετείχε και ο Μαχλελής από την ομάδα U-21, περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα.

Read more!

Τα είπαν Μαρινάκης, Φετφατζίδης και υιός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον πατέρα του, προκειμένου να μιλήσουν για την κοινή πορεία και το λαμπρό μέλλον.



Ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ, δεν υπάρχει λεπτό που να μην... τρέχει για την ομάδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί μ' ένα μεγάλο κεφάλαιο, όπως είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης.Έτσι λοιπόν, το "αφεντικό" των Πειραιωτών αποφάσισε και κανόνισε ραντεβού με τον "Φέτφα" αλλά και τον πατέρα του, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν το μεγάλο αστέρι της ομάδας.

Μετά τα εμφατικά πρωτοσέλιδα για το ταλέντο και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του 20χρονου άσου, είναι λογικό να υπάρξει κίνδυνος να πάρουν τα... μυαλά του άερα.

Στην περίπτωση του "Φέτφα" τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι κι αυτό το γνωρίζει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που συζήτησε με τον πατέρα αλλά και με τον ίδιο τον παίκτη, λύσεις για να μην ξεφύγει ο μικρός από τους στόχους του.

Ο Γιώργος Φετφατζίδης ήταν απόλυτα προσγειωμένος (όπως και ο γιός του), γεγονός που άρεσε και με το παραπάνω στον Μαρινάκη και μάλιστα τόνισε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ πως δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εξωγηπεδική ζωή του γιού του.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν απόλυτα πως ο "Φέτφα" πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί και να δουλεύει για να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαβεβαίωσε τον πατέρα του Φετφατζίδη πως θα είναι πάντα στην διάθεσή τους για ό,τι χρειαστεί ο Γιάννης, ενώ δεν έγινε λόγος για νέο συμβόλαιο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν θέλουν κάτι τέτοιο.

Read more!

Τραυματισμοί και συλλήψεις!


Δεν εξελίχθηκε καλά η βραδιά για τον ΠΑΟΚ στο Μαδριγάλ. Η ομάδα έχασε και οπαδοί της συγκρούστηκαν με την αστυνομία. Δύο τραυματίστηκαν ελαφρά, τρεις συνελήφθησαν και άλλοι δύο καταζητούνται!Περίπου 1800 οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν παρόντες στο Μαδριγάλ προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους κόντρα στη Βιγιαρεάλ.Οι περισσότεροι επέδειξαν κόσμια συμπεριφορά, όχι όμως όλοι. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Mediterraneo, περίπου 100 οπαδοί του "δικεφάλου" προκάλεσαν επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα σπάζοντας και εκτοξεύοντας καθίσματα κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες είχαν σπεύσει για να τους ηρεμήσουν.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως δύο από αυτούς τους οπαδούς τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ άλλοι τρεις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο. Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν μέσα από τις κάμερες παρακολούθησης που είναι εγκατεστημένες σε όλο το γήπεδο άλλους δύο... ζωηρούς, τους οποίους αναζητούσαν όλο το βράδυ με σκοπό να τους συλλάβουν κι αυτούς. Read more!

''Join Man City and you die''

''Join Man City and you die''

Περίπου 30 οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Γουέιν Ρούνεϊ το βράδυ της Πέμπτης, όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές. "Πήγαινε στην Μάντσεστερ Σίτι και θα πεθάνεις" ήταν το σύνθημα που ακουγόταν από τα χείλια των εξαγριωμένων οπαδών, οι οποίοι απομακρύνθηκαν χωρίς να γίνουν συλλήψεις.

Τα πανό διαμαρτυρίας στο Ολντ Τράφορντ το βράδυ της Τρίτης ήταν μόνο η αρχή. Περίπου 30 οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι του διεθνούς στράικερ και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις πρόσφατες εξελίξεις. Και μάλιστα όχι με τον πιο κομψό τρόπο.

Με κουκούλες στο κεφάλι και μάσκες του Ερίκ Καντονά τα μέλη της επονομαζόμενης φίρμας "Men in Black" τραγουδούσαν και είχαν πανό με τα οποία προειδοποιούσαν ξεκάθαρα. "Αν πας στην Μάντσεστερ Σίτι θα πεθάνεις".

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο Ρούνει βρισκόταν στο σπίτι του, ωστόσο δεν είχε συνομιλία με τους οπαδούς. Οι "διαδηλωτές" αποχώρησαν με την επέμβαση της αστυνομίας χωρίς να γίνει κάποια σύλληψη. Read more!

«Δώστε 250 εκατ. και πάρτε Μέσι!»


Το ποσό των 250 εκατ. ευρώ θα πρέπει να δώσει η οποιαδήποτε ομάδα που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός των «Μπλαουγκράνα», υπογράμμισε σχετικά με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ.

«Αν ο Μάσιμο Μοράτι ήταν διατεθειμένος να δώσει 250 εκατ. ευρώ και ο παίκτης ήθελε να πάει στην Ίντερ, θα τον δίναμε. Αλλά ξέρω ότι ο παίκτης δεν θέλει να φύγει, όποτε δεν χρειάζεται να συζητήσουμε τίποτα παραπάνω». Read more!

Ποιος θα είναι ο εκλεκτός;


Το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ και τώρα η προσοχή στρέφεται στο φλέγον ζήτημα του προπονητή. «Παγωμένες» παραμένουν οι συζητήσεις με τους τέσσερις υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία. Το θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ παραμένει πάντα φλέγον για τον ΠΑΟΚ, και τώρα το χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης. Τα ονόματα είναι γνωστά εδώ και αρκετές ημέρες έπειτα από την απομάκρυνση του Παύλου Δερμιτζάκη.

Ο λόγος για τους Ράντομιρ Αντιτς, Πολ λε Γκουέν, Κρίστιαν Γκρος και Ρομπέρτο Ντοναντόνι που αποτελούν το «καρέ» των υποψηφίων της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και όχι στατικά επί του θέματος και να φέρει τον τεχνικό που θα μπορέσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα.

Παράλληλα, η διάθεση ερχομού ενός προπονητή… από το ψηλό ράφι είναι δεδομένη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εξέδρα» στην πρώτη επαφή που έγινε με τον εκπρόσωπο του Λε Γκουέν οι απαιτήσεις του δεύτερου φτάνουν τις 900.000 ευρώ.

Στην περίπτωση Αντιτς, ο Σέρβος τεχνικός έχασε τον αδερφό του τις προηγούμενες μέρες και από την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχίσει τις όποιες επαφές για τη συνέχεια της καριέρας του. Στις συνομιλίες που είχε ο ατζέντης του με τον ΠΑΟΚ, αμφότερες οι πλευρές δεν συζήτησαν αναφορικά με το οικονομικό σκέλος.

Για τον Κρίστιαν Γκρος, η περίπτωση του Ελβετού είναι ξεκάθαρα «δύσκολη». Το παχυλό του συμβόλαιο στην Στουτγάρδη ( 2,3 εκατομμύρια ευρώ) είναι ένας παράγοντας σημαντικός που απομακρύνει την περίπτωση του μιας και ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του στα επίπεδα που μπορεί να ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ.

Τέλος, το όνομα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι από το ξεκίνημα φαινόταν ότι ήταν το τελευταίο στη λίστα των τεσσάρων και δεν απασχόλησε τόσο έντονα.
Όπως όλα δείχνουν την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα του προπονητή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Read more!

Με Λάζαρο και Ζιλμπέρτο!


Ο Νίκος Νιόπλιας καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την ΑΕΚ και σκέφτεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και το... 4-3-3!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει την προετοιμασία εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο Κοζανίτης τεχνικός δοκίμασε κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του χθες, αλλά πολλά θα φανούν και από τη σημερινή προπόνηση.

Ο Νιόπλιας είναι βέβαιο ότι θα επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα τον Ζιλμπέρτο Σίλβα που ήταν τιμωρημένος στο ευρωπαϊκό ματς, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει φανέλα βασικού και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν και εντυπωσίασε. Αν ο «Λάζος» προτιμηθεί τότε θα κάτσει στο πάγκο ο Στέργος Μαρίνος.

Η σκέψη του πράσινου προπονητή είναι να επαναφέρει και το 4-3-3 που είχε παρατάξει στις αναμετρήσεις με τον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ, παίζοντας κατά διαστήματα φοβερό ποδόσφαιρο. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, ο Νίκος Νιόπλιας ίσως αφήσει στο κέντρο τους Σιμάο – Ζιλμπέρτο Σίλβα και να βάλει μπροστά έναν εκ των Καραγκούνη – Κατσουράνη μετατρέποντας στο σχήμα σε 4-2-3-1!

Read more!

Ένας Σκόκο δεν φέρνει την άνοιξη!


Χωρίς τον Σκόκο θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και το gazzetta.gr παρουσιάζει τι έχουν κάνει οι «κιτρινόμαυροι» με τον Αργεντινό απέναντι στους «πράσινους»Ο 25χρονος άσος έχει χαρακτηριστεί ο ηγέτης της «Ένωσης» μια και αρέσκεται στο παίζει καλά στα μεγάλα ματς. Ωστόσο, εδώ και δύο χρόνια που βρίσκεται στη χώρα μας η ΑΕΚ έχει κερδίσει μόλις μία φορά σε έξι συνολικά αναμετρήσεις τον Παναθηναϊκό στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει σκοράρει δύο φορές απέναντι στο «τριφύλλι», αλλά η ομάδα του το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Τη μοναδική φορά που η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό αυτές τις δύο σεζόν, ο Σκόκο δεν βρήκε δίχτυα.

Αναλυτικότερα:

2009/10
27/09/09 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-1
31/01/10 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1 (9΄ Σκόκο) Read more!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗ –ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…


Η διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βρίσκεται σε επαφές με τον Βασίλη Τοροσίδη για επέκταση του συμβολαίου του έως το 2015 και αναπροσαρμογή του ποσού που θα έχει λαμβάνειν.

Παρά το γεγονός ότι ο Θρακιώτης παίκτης ανανέωσε μόλις πέρσι το συμβόλαιό του για τρία χρόνια προς 500 χιλ.ευρώ ετησίως, η διοίκηση εκτιμά ότι είναι η σημαία του συλλόγου και θα τον «δέσει» για πέντε χρόνια με περισσότερα λεφτά, με μία γενναία οικονομική αναπροσαρμογή.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» το απόγευμα της Πέμπτης έγινε συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ανάμεσα στον μάνατζερ του «πολυσύνθετου» μέσου και τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο Γιάννης Μώραλης μίλησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη και είναι εμφανής η καλή διάθεση των δύο πλευρών να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Η διοίκηση πάντως δεν έχει πάρει επίσημη θέση. Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου που έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και τον διεθνή αμυντικό οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον κρατήσουν στο λιμάνι με αναπροσαρμογή συμβολαίου.
Read more!

ΧΑΤ-ΤΡΙΚ Ο ADEBAYOR

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ADEBAYOR ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΧ ΠΟΖΑΝ!

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...