ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Πρόβλημα με Φετφατζίδη (Τον ματιασαμε..)


Ανησυχία στο κόκκινο στρατόπεδο για τον Γιάννη Φετφατζίδη, καθώς ο 20χρονος άσος του Ολυμπιακού αποχώρησε από την προπόνηση την Παρασκευής με έντονος πόνους στο γόνατο. Πρόβλημα και με τον Πάντελιτς.Κάποιος πρέπει να τον μάτιασε... Ο λόγος για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος εγκατέλειψε την προπόνηση της Παρασκευής με έντονους πόνους στο γόνατο, προκαλώντας την ανησυχία τόσο του Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Η προπόνηση των "ερυθρόλευκων" την Παρασκευή το πρωί έκρυβε δυο δυσάρεστες εκπλήξεις για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς τόσο ο Γιάννης Φετφατζίδης όσο και ο Μάρκο Πάντελιτς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Συγκεκριμένα ο νεαρός άσος ένιωσε πόνους στο γόνατο του, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το πρόγραμμα και να επισκεφτεί το ιατρικό τιμ της ομάδας για να κάνουν μια πρώτη διάγνωση.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν πως ο "Φέτφα" θα πρέπει να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία το μεσημέρι και στη συνέχεια να αποφασίσουν πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Πονάει και ο Πάντελιτς

Όσον αφορά τον Σέρβο επιθετικό, ο 32χρονος άσος ήταν σε άσχημη κατάσταση και παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο πόδι του. Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο, αφού και το Σάββατο πονούσε χωρίς ωστόσο να φοβούνται για κάτι χειρότερο στον Ολυμπιακό.

Τέλος ο Ριέρα θα είναι έτοιμος με τον Άρη και θα πάρει κανονικά μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...