ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Οι Σέρβοι κατηγορούν τους Ιταλούς ότι πιέζουν την UEFA


Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας, κατηγορεί τους Ιταλούς ότι πιέζουν την UEFA ν' αφήσει στο περιθώριο τα λάθη που έγιναν στον οργανωτικό τομέα. Η αναμέτρηση της... ντροπής στη Γένοβα συνεχίζει ν΄απασχολεί τα υψηλά κλιμάκια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας
Έχει περάσει πάνω από μία εβδομάδα από τη διακοπή του αγώνα της Ιταλίας με τη Σερβία και ακόμα τα πνεύματα να ηρεμήσουν.


Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η RFS αναφέρει τα εξής:Η σερβική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αισθάνθηκε δυσάρεστη έκπληξη όταν η η αναφορά της UEFA από τον πειθαρχικό επιθεωρητή σχετικά με το διακοπέν Ιταλία-Σερβία κατέληξε στα Media, καθώς επηρεάζει την ομαλή διαδικασία της έρευνας. Είμαστε ακόμα πιο έκπληκτοι από το γεγονός ότι ο πειθαρχικός επιθεωρητής έδωσε την αναφορά του πριν η σέρβικη ομοσπονδία παρουσιάσει τα ντοκουμέντα της, αφού η διορία εκπνέει στις 25/10. Η σερβική ομοσπονδία θεωρεί ότι οι ιταλικές αρχές είναι ανυπόμονες και νευρικές, μιας και υπάρχουν όλο και περισσότερα λάθη στην οργάνωση του αγώνα”, τόνισε μέ επίσημο τρόπο η σερβική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Οι Σέρβοι δεν ολοκλήρωσαν εκεί το κείμενό τους, αφού στη συνέχεια ανέφεραν πως συγκεντρώνουν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και τα οποία θα φανερώσουν τα σοβαρά λάθη που έγιναν από πλευράς Ιταλών και κυρίως από την αστυνομία της Γένοβας.

Τέλος, οι Σέρβοι αναφέρουν ότι θα μπορούσαν και αυτοί να δώσουν στον Τύπο την αναφορά που έχουν συντάξει, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους Ιταλούς. Ωστόσο, υποστηρίζουν ότι η κουλτούρα τους δεν τους το επιτρέπει.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση Ιταλίας-Σερβίας είχε διακοπεί μόλις στο 6ο λεπτό και αφού πρώτα είχε αργήσει να αρχίσει για 35' λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί των “πλάβι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...