ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Με Λάζαρο και Ζιλμπέρτο!


Ο Νίκος Νιόπλιας καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την ΑΕΚ και σκέφτεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και το... 4-3-3!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει την προετοιμασία εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο Κοζανίτης τεχνικός δοκίμασε κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του χθες, αλλά πολλά θα φανούν και από τη σημερινή προπόνηση.

Ο Νιόπλιας είναι βέβαιο ότι θα επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα τον Ζιλμπέρτο Σίλβα που ήταν τιμωρημένος στο ευρωπαϊκό ματς, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει φανέλα βασικού και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν και εντυπωσίασε. Αν ο «Λάζος» προτιμηθεί τότε θα κάτσει στο πάγκο ο Στέργος Μαρίνος.

Η σκέψη του πράσινου προπονητή είναι να επαναφέρει και το 4-3-3 που είχε παρατάξει στις αναμετρήσεις με τον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ, παίζοντας κατά διαστήματα φοβερό ποδόσφαιρο. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, ο Νίκος Νιόπλιας ίσως αφήσει στο κέντρο τους Σιμάο – Ζιλμπέρτο Σίλβα και να βάλει μπροστά έναν εκ των Καραγκούνη – Κατσουράνη μετατρέποντας στο σχήμα σε 4-2-3-1!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...