ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ποιος θα είναι ο εκλεκτός;


Το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ και τώρα η προσοχή στρέφεται στο φλέγον ζήτημα του προπονητή. «Παγωμένες» παραμένουν οι συζητήσεις με τους τέσσερις υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία. Το θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ παραμένει πάντα φλέγον για τον ΠΑΟΚ, και τώρα το χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης. Τα ονόματα είναι γνωστά εδώ και αρκετές ημέρες έπειτα από την απομάκρυνση του Παύλου Δερμιτζάκη.

Ο λόγος για τους Ράντομιρ Αντιτς, Πολ λε Γκουέν, Κρίστιαν Γκρος και Ρομπέρτο Ντοναντόνι που αποτελούν το «καρέ» των υποψηφίων της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και όχι στατικά επί του θέματος και να φέρει τον τεχνικό που θα μπορέσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα.

Παράλληλα, η διάθεση ερχομού ενός προπονητή… από το ψηλό ράφι είναι δεδομένη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εξέδρα» στην πρώτη επαφή που έγινε με τον εκπρόσωπο του Λε Γκουέν οι απαιτήσεις του δεύτερου φτάνουν τις 900.000 ευρώ.

Στην περίπτωση Αντιτς, ο Σέρβος τεχνικός έχασε τον αδερφό του τις προηγούμενες μέρες και από την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχίσει τις όποιες επαφές για τη συνέχεια της καριέρας του. Στις συνομιλίες που είχε ο ατζέντης του με τον ΠΑΟΚ, αμφότερες οι πλευρές δεν συζήτησαν αναφορικά με το οικονομικό σκέλος.

Για τον Κρίστιαν Γκρος, η περίπτωση του Ελβετού είναι ξεκάθαρα «δύσκολη». Το παχυλό του συμβόλαιο στην Στουτγάρδη ( 2,3 εκατομμύρια ευρώ) είναι ένας παράγοντας σημαντικός που απομακρύνει την περίπτωση του μιας και ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του στα επίπεδα που μπορεί να ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ.

Τέλος, το όνομα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι από το ξεκίνημα φαινόταν ότι ήταν το τελευταίο στη λίστα των τεσσάρων και δεν απασχόλησε τόσο έντονα.
Όπως όλα δείχνουν την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα του προπονητή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...