ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Barcelona-Real Madrid LIVE STREAMING

http://www.rtve.es/deportes/futbol/directo/




http://embed.zonein.tv/plkgftdhgfhydfyhayer.php?id=349648&w=900&h=675


http://www.veemi.com/embed.php?v=3GkHMGNjRcaGrPe&vw=640&vh=360&domain=mypremium.tv


http://www.ustream.tv/channel-popup/mejichd1


http://veetle.com/index.php/channel/view#4d9e4e1fb4906


http://www.tvoo.eu/ch1.html


http://www.vipcanals.net/ch4.html


http://www.tvlive-sport.com/


http://trgoals.info/


http://boxingguru.eu/gurutv.html

Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Read more!

Κυριάκο, σε μάτιασαν...

Σπουδαίο ταλέντο, παίκτης με άγνοια κινδύνου και τεράστιες προοπτικές εξέλιξης, μήλον της έριδος για μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, ήταν μερικά μόνο από όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ειδικά μετά τις δύο εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη Σάλκε κόντρα στην Ίντερ στα προημιτελικά του Champions League. Κάποιος φαίνεται πως μάτιασε τον νεαρό μεσοαμυντικό και στην προπόνηση της ομάδας του την Τρίτη είχε ραντεβού με την ατυχία. 
Κυριάκο, σε μάτιασαν...


Σε μία διεκδίκηση της μπάλας, χτύπησε με το χέρι του στα δόντια τον συμπαίκτη του Άντονι Ανάν. Το παράδοξο είναι πως αντί να τραυματιστεί ο Γκανέζος, αυτός που χτύπησε και αποχώρησε από την προπόνηση ήταν ο Παπαδόπουλος. «Πονούσε πολύ και χρειάστηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση. Πάντως δεν φαίνεται να ήταν κάτι σοβαρό», δήλωσε ο προπονητής του, Ραλφ Ράνγκνικ και όλα δείχνουν πως ο διεθνής με τις Ελπίδες ποδοσφαιριστής θα είναι διαθέσιμος για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Καϊζερσλάουτερν.

Πηγή sport-fm Read more!

Τον Μαϊο κρίνεται... ο Ντελ Νέρι

Τον Μαϊο κρίνεται... ο Ντελ Νέρι
Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Γιουβέντους, ο Λουίτζι ντελ Νέρι, στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. 

Αυτό προέκυψε μετά από δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μπέπε Μαρότα στο “Sky Italia”. «Η ομάδα θα πάρεις τις αποφάσεις της στο τέλος της σεζόν. Αυτές θα βασίζονται πάνω στη δουλειά τους καθόλη τη διάρκεια της, αλλά και στα αποτελέσματα της», πρόσθεσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Πηγή sport-fm Read more!

Όποιος πρόλαβε… εισιτήριο είδε!

Όποιος πρόλαβε… εισιτήριο είδε!
Να ‘τανε κι άλλα! 

Δύο μέρες για τους κατόχους των διαρκείας και… ούτε μισή για όλους τους υπόλοιπους ήταν αρκετές για να εξαφανιστούν τα 31.550 εισιτήρια της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου! 

Στα λίγα που έχουν μείνει στους συνδέσμους και σ’ εκείνα που… επιδιώκεται να προκύψουν από το άνοιγμα δύο ακόμα θυρών, οι τελευταίες ελπίδες πλέον των φίλων της «Ένωσης» να βρεθούν στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ! 

Τι κι αν η πορεία της ομάδας τους έχει κάνει «την καρδιά περβόλι». Τι κι αν φως στο (διοικητικό) τούνελ δεν φαίνεται. Οι φίλοι της ΑΕΚ κάνουν μια ακόμα φορά επίδειξη συμπαράστασης στην ομάδα τους. Τα 21.000 εισιτήρια που τέθηκαν προς διάθεση από τα ταμεία (τα υπόλοιπα 10.000 δόθηκαν στους συνδέσμους) δεν χρειάστηκαν περισσότερες από δύο μέρες (Σάββατο, Δευτέρα) για τους κατόχους διαρκείας και κάποιες… ώρες για τους υπολοίπους, ώστε να κάνουν «φτερά». 

Έτσι, οι ελπίδες πλέον όσων δεν πρόλαβαν έχουν δύο… διεξόδους: Σε όσα εισιτήρια έχουν απομείνει στους συνδέσμους (και στα λίγα που διατίθενται από την Ερασιτεχνική) και σε εκείνα που γίνονται προσπάθειες από την ΠΑΕ να εξασφαλιστούν -μετά το αίτημα στην Αστυνομία να ανοίξει δύο θύρες του ΟΑΚΑ που προορίζονταν να μείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας. 

Αν αυτό ικανοποιηθεί, ένας μικρός αριθμός (που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, αλλά αναμένεται να αφορά εισιτήρια των 25 ευρώ) θα διατεθεί στον κόσμο της «Ένωσης». Αν όχι, εκείνος θα περιμένει να επωφεληθεί από την (όχι απίθανη) περίπτωση ο Ατρόμητος να μην εξαντλήσει τα 12.000 εισιτήρια που έχει παραλάβει για τις ανάγκες του. 

Πηγή sport-fm Read more!

Φέργκιουσον: «Δικός μας ο τίτλος»

Φέργκιουσον: «Δικός μας ο τίτλος»
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… στραβοπάτησε στο Νιούκαστλ αφήνοντας δύο βαθμούς με το ισόπαλο 0-0, αλλά ο Φέργκιουσον θεωρεί, πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα έχουν πρόβλημα στο να κατακτήσουν τον τίτλο. 

«Έχουμε τον χαρακτήρα του πρωταθλητή» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του. 

Παρόλα αυτά, εάν στο ντέρμπι του Λονδίνου η Άρσεναλ επικρατήσει της Τότεναμ θα μειώσει στους τέσσερις βαθμούς. Ωστόσο, ο Σκοτσέζος τεχνικός δεν δείχνει να ανησυχεί. 

«Μπορεί να θέλαμε τη νίκη στο ματς με τη Νιούκαστλ, αλλά και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι καλός. Η ομάδα παραμένει κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Η διαφορά που μας χωρίζει από τους διώκτες μας δεν είναι μεγάλη, αλλά η Μάντσεστερ έχει το χαρακτήρα του πρωταθλητή και πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε τελικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος για 19η φορά στην ιστορία μας» ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Πολύ δελεαστικό το Champions League»

Καμία απόφαση για το μέλλον του δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής ο Ζόλταν Γκέρα, όπως δήλωσε στηSportday, ο Βλάνταν Φιλίποβιτς. Ο μάνατζερ του Ούγγρου χαφ υποστήριξε πως δεν έχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως η παρουσία των «ερυθρόλευκων» στο Champions League της επόμενης περιόδου αποτελεί μεγάλο δέλεαρ. Οι επιλογές στα χαφ. 
«Πολύ δελεαστικό το Champions League»


«Δεν έχουμε επίσημη προσφορά από τον Ολυμπιακό. Μόνο φήμες υπάρχουν. Σημασία έχει αν υπάρχει κάτι επίσημο κι όχι οτιδήποτε άλλο. Γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη ομάδα που παίζει στο Champions League. Υπάρχει ενδιαφέρον όμως από Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία. Δυνατά πρωταθλήματα και δελεαστικά. Πάντως δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση» ήταν τα λόγια του Φιλίποβιτς, στην επικοινωνία που είχε με τη Sportday, για να απαντήσει σε ερώτηση με το ρόλο που παίζει η συμμετοχή των Πειραιωτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: «Σίγουρα είναι πολύ δελεαστικό». 

Οι επιλογές στα χαφ 

Μετά την αποχώρηση του Ντουντού και σε συνδυασμό με το βαρύ πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, λόγω και της συμμετοχής στο Champions League, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα κινηθούν για την απόκτηση δύο μέσων. Πρώτος στόχος παραμένει ο Κάρλος Σάντσες, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τη Βαλενσιέν, ωστόσο, να ζητάει 4 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του. Εκτός από τον Κολομβιανό χαφ, ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο Κιμ Κάλστρομ, η περίπτωση του οποίου είναι όμως δύσκολη. 

Το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει και φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Βίκτορ Βιτόλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος μέχρι τον τραυματισμό του, είχε κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και σίγουρα είναι μια περίπτωση που θα μελετηθεί. Επίσης, στην επιφάνεια έχει επανέλθει και το όνομα του Αλέξανδρου Τζιόλη, αλλά ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε φέτος αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, αν και συνάδει με την ελληνοποίηση που επιθυμούν στον Ολυμπιακό. 

Ο Ντελγκάδο και οι υπόλοιποι 

Σε πρώτο πλάνο, όσον αφορά το μεταγραφικό «μπαμ», έχει περάσει ο Σέζαρ Ντελγκάδο. Ο μέσος της Λιόν παρακολουθείται στενά από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Παρά το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν υπέστη τέσσερις φορές θλάση, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά ματς των «λιονέ», η γαλλική ομάδα του έχει προσφέρει ήδη νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, στο οποίο όμως οι αποδοχές του θα είναι 500.000 ευρώ το χρόνο και θα αναβαίνουν ανάλογα τις συμμετοχές, αλλά και την επίτευξη των στόχων του συλλόγου. 

Ο Αργεντινός από την πλευρά του θέλει 1.5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως καθαρά, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του στο «Ζερλάν», υπό τις παρούσες συνθήκες. Για την απόκτησή του, βέβαια, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο η 
Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως επίσης και σύλλογοι από το Μεξικό, με τον Ολυμπιακό να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνησή του. 

Τα υπόλοιπα μεταγραφικά σενάρια, που εμπλέκουν τους Πειραιώτες, αφορούν τον Γέλεν της Οσέρ (σ.σ. μένει ελεύθερος), τον Ομπράνιακ της Λιλ (δεν αγωνίζεται βασικός), και τον δεύτερο τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τόμαζ Κούστσακ, για τον οποίο ωστόσο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες της Premier League. 

Πηγή sport-fm Read more!

Οι «βιόλα» για τον Λέτο

Οι «βιόλα» για τον Λέτο
Τον αντι-Βάργκας ψάχνει η Φιορεντίνα, που σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Σεμπάστιαν Λέτο. 

Ο μάνατζερ του μεσοεπιθετικού, Κοσεντίνο, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γόντικα, πήγε στην Ιταλία, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «βιόλα». 

Δημοσιεύματα από την Ιταλία θέλουν την Φιορεντίνα να είναι σε επαφές με το «τριφύλλι» για την αγορά του Λέτο. Από τον Παναθηναϊκό δεν έχει διαρρεύσει τέτοιου τύπου πληροφορία, όμως είναι γνωστό πως ο Αργεντινός παραχωρείται έναντι ικανοποιητικής προσφοράς. 

Και από τη στιγμή που γράφεται εδώ και καιρό πως η Φιορεντίνα ψάχνεται για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Βάργκας, διόλου απίθανο να έχει κι άλλα επεισόδια αυτή η υπόθεση. 

Πηγή sport-fm Read more!

Έδωσε 1.000 λίρες σε άστεγο ο Μπαλοτέλι

Έδωσε 1.000 λίρες σε άστεγο ο ΜπαλοτέλιΤο ποσό των 1.000 λιρών (περίπου 1.130 ευρώ) έδωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι σε έναν άστεγο, σύμφωνα με τη «Sun». Ο επιθετικός της Σίτι έβγαινε κερδισμένος με 25.000 λίρες (28.300 ευρώ) από ένα καζίνο του Μάντσεστερ, όταν συνάντησε στο δρόμο έναν ρακένδυτο άνδρα που βλέπει τακτικά κατά τις εξόδους του και θέλησε να... μοιραστεί την τύχη του μαζί του. 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο Ιταλός φορ έχει τη φήμη του ανοιχτοχέρη. «Δίνει ακόμη και 20 λίρες στα παιδιά που μοιράζουν ένα περιοδικό στο γήπεδο, χωρίς καν να το πάρει.

Πηγή sport-fm Read more!

Σισέ: «Είμαστε οι καλύτεροι»

Σισέ: «Είμαστε οι καλύτεροι»
Διάθεση αυτοκριτικής είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης. 

Μετά τα… γκάζια του Φερέιρα, μαζεύτηκαν όλοι μαζί και επί ένα εικοσάλεπτο ανέλυσαν την κακή εικόνα της ομάδας. 

«Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε έτσι. Προκαλούμε την έκρηξη του κόσμου» ήταν μια από τις ατάκες που ακούστηκαν. 

«Τους έχουμε κερδίσει όλους, πάμε να δείξουμε ποιοι είμαστε» είπε ο Σισέ. 

Άπαντες συμφώνησαν πως στα play off επιβάλλεται η ομάδα να δείξει το πρόσωπο που μπορεί. Ο Σισέ σαν αρχηγός υπογράμμισε: «Είμαστε οι καλύτεροι και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Τους έχουμε νικήσει όλους εντός και εκτός έδρας και δεν διανοούμαι ότι δεν θα πάρουμε μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ». 

Μαζί του συμφώνησαν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο ως αρχηγοί της ομάδας που τόνισαν: «Αποτελεί υποχρέωση μας να βγούμε δεύτεροι. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα στα προκριματικά». Μέσα στις ατάκες που ακούστηκαν ήταν και το «Ότι και αν έχει συμβεί, δεν είναι δυνατόν να παίζουμε τόσο άσχημα. Αδικούμε τους εαυτούς μας και προκαλούμε τη δικαιολογημένη έκρηξη του κόσμου ο οποίος δεν διαθέτει άλλη υπομονή μαζί μας και έχει δίκιο». 

Πηγή sport-fm Read more!

Πρόβλημα με την άδεια και για Πανιώνιο

Ελλείψεις παρουσίασε και ο φάκελος του Πανιωνίου κατά την εξέτασή του από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ τη Μεγάλη Τρίτη παρουσία του εκπροσώπου των «κυανέρυθρων», Κωνσταντίνου Τσολακάκη. Πλέον μένει να φανεί ποιες θα είναι οι αποφάσεις του οργάνου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Φημολογείται πως υπάρχουν οφειλές προς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ρυθμιστεί όπως θα ήθελε η επιτροπή. 
Πρόβλημα με την άδεια και για Πανιώνιο


Έτσι μετά την ΠΑΕ Ηρακλής, άλλος ένας σύλλογος της Σούπερ Λίγκας περιμένει με αγωνία τις αποφάσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για να δει αν θα ανάψει το πράσινο φως για τη συμμετοχή στις διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Πηγή sport-fm Read more!

Πάντελιτς: «Είμαι ο “θρύλος Μάρκο”

Πάντελιτς: «Είμαι ο “θρύλος Μάρκο”
Την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ του ιδίου και των φιλάθλων του Ολυμπιακού τόνισε ο Μάρκο Πάντελιτς, σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο Σέρβος επιθετικός επανέλαβε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ξεκαθάρισε το θέμα τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς και εξέφρασε την στεναχώρια του για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ευρωλίγκα στο μπάσκετ. 

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα “kurir-info.rs”, ο στράικερ των Πειραιωτών: 

-Για το ανέβασμά του στην εξέδρα: 
«Οι οπαδοί μού φώναζαν να πάω σε εκείνους με το τρόπαιο. Πήγα εκεί και αρχίσαμε να τραγουδάμε. Όλη αυτή η κατάσταση δείχνει σεβασμό μεταξύ μας. Είμαι για αυτούς ο “θρύλος Μάρκο” και ο “αδερφός από τη Σερβία”, επειδή αναγνωρίζουν την προσφορά μου στο σύλλογο και εγώ εκτιμώ την προσήλωσή τους στην ομάδα. Αν εξαιρέσουμε το τρόπαιο, από την Ελλάδα την πιο μεγάλη εντύπωση μου έχει προκαλέσει η αγάπη των οπαδών του Ολυμπιακού για την ομάδα τους». 

Για τα μελλοντικά του σχέδια: 
«Έχω μια τεράστια επιθυμία να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον Πειραιά. Το χειμώνα υπήρξε το ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ, αλλά είχαμε μόνο μια ολιγόλεπτη συζήτηση επί του θέματος. Μετά μου ξεκαθάρισαν ότι ήθελαν να μείνω εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου». 

Για την πιθανότητα να αγωνιστεί μαζί με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς: 
«Όλη η ιστορία ξεκίνησε από τον Τύπο. Όταν με ρώτησαν για την ποιότητα του Μίλαν, είπα τα καλύτερα, αλλά τώρα μεγαλοποιούν τόσο τα πράγματα, που φαίνεται ότι εγώ είμαι ο μάνατζέρ του και κάνω τα πάντα να τον φέρω στον Ολυμπιακό. Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή και τον πρόεδρο, όπως κάθε άλλη μεταγραφή, και όχι από εμένα». 

Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, από τον φίλο του, Μάρκο Γιάριτς: 
«Ο Μαρκ είναι φίλος μου, αλλά συχνά πίνω καφέ με τον Τεόντοσιτς, τον Κέσελ, τον Μπουρούση και τον Σπανούλη, οπότε μπορώ να πω ότι είμαστε φίλοι. Φυσικά, υποστήριζα τον Ολυμπιακό και στεναχωρήθηκα που αποκλείστηκε. Ίσως ο Ντούντα Ίβκοβιτς να καθόρισε έτσι τη φόρμα της ομάδας. Ποτέ δεν θα μάθουμε τι γίνεται στο ιδιοφυές μυαλό του». 

Πηγή sport-fm Read more!

Από Μεστάγια… σε Μεστάγια! *ΑΦΙΕΡΩΜΑ*

Από Μεστάγια… σε Μεστάγια!
Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συναντώνται μόλις τέσσερις ημέρες μετά από το παιχνίδι για την Πριμέρα Ντιβισιόν. Μεγάλη διαφορά; 

Το αποψινό ματς –σε αντίθεση με το προηγούμενο- θα κρίνει έναν τίτλο. Αυτόν του Κυπέλλου Ισπανίας. 

Το www.sport-fm.gr ανέτρεξε στην ιστορία των αναμετρήσεων των αιωνίων αντιπάλων στο Copa Del Rey… 

Σημείο αναφοράς; Το Μεστάγια: Εκεί συναντήθηκαν στην πρώτη τους κόντρα σε τελικό Κυπέλλου, εκεί κοντράρονται και σήμερα… 

Το 1902, ο βασιλιάς της Ισπανίας αποφασίζει να διοργανωθεί για πρώτη φορά το Κύπελλο Ισπανίας. Έκτοτε οι δύο «μεγάλοι» του ποδοσφαίρου της χώρας έχουν συναντηθεί πέντε φορές. Στις τρεις οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν κατακτήσει το τρόπαιο, έναντι δύο των Καταλάνων. 

Η αρχή έγινε το 1936 
Το 1936 οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου. Όπως είναι φυσικό, τα βλέμματα όλων έχουν πέσει επάνω στις δύο «δυνάμεις», οι οποίες –φυσικά- εκπροσωπούσαν κάτι περισσότερο από δύο… 11άδες. 

Λογικό… Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21 Ιουνίου, δηλαδή, 28 ημέρες πριν την έναρξη του Ισπανικού εμφυλίου, ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι την 1η Απριλίου του 1939. 

Η πρώτη τους αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο που φιλοξενεί και το σημερινό παιχνίδι. Στο Μεστάγια. Το Κύπελλο θα καταλήξει στη φιλοβασιλική, Ρεάλ. Οι μαδριλένοι θα νικήσουν 2-1 την «Μπάρτσα» και θα πανηγυρίσουν μια μεγάλη επιτυχία. Μεγάλο πρόσωπο του αγώνα ο τερματοφύλακας της ομάδας της Μαδρίτης, Ρικάρντο Θαμόρα. 

Ο Θαμόρα θα κάνει μια εκπληκτική απόκρουση σε ένα σουτ του Εσκολά, το οποίο θα είχε φέρει το παιχνίδια στα ίσα. Αυτό το παιχνίδι θα είναι και το τελευταίο στην καριέρα του… 

«Θα είχαμε γεμίσει τρία τέτοια γήπεδα», είχε τονίσει ο υπεύθυνος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Αφορμή για αυτό είχαν σταθεί οι 19.000 οπαδοί που μπορούσε να χωρέσει το Μεστάγια εκείνη την εποχή. Παρόλα αυτά, στις κερκίδες θα βρεθούν περίπου 22.000. 

Κάθε ομάδα είχε πάρει από 4.500 εισιτήρια και τα υπόλοιπα είχαν διατεθεί από την Ομοσπονδία. Η τιμή τους; Έξι πεσέτες. Παρόλα αυτά, κάποιοι άνθρωποι της πόλη της Βαλένθια είχαν πουλήσει εισιτήριο μέχρι και 25 πεσέτες, ένα ποσό αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα των χρόνων εκείνων. 

Το εντυπωσιακό; Μετά από τη λήξη του αγώνα οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν φάει μαζί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, το οποίο είχαν «κλείσει» οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας. 

1968: Η «Καταλανική» απάντηση στο Μπερναμπέου 
Η δεύτερη φορά που θα συναντηθούν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα σε τελικό Κυπέλλου είναι το 1968, αρκετά χρόνια μετά από την πρώτη τους κόντρα. Οι «Καταλανοί» θέλουν να απαντήσουν και να πάρουν τη νίκη. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Γεγονός που δίνει κίνητρο και στις δύο ομάδες για την κατάκτηση του τροπαίου. 

Αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος είναι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα. Θα πάρουν την νίκη 1-0 στο άντρο της «βασίλισσας» σε ένα παιχνίδι χωρίς θέαμα το οποίο θα κριθεί από ένα αυτογκόλ. 

Πρωταγωνιστής του αγώνα; Ο διαιτητής... Οι Μαδριλένοι διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις που θα μπορούσε να δώσει πέναλτι. 

Γεγονός του αγώνα; Πολλά μπουκάλια θα πέσουν στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης οι οποίοι διαμαρτύρονται. Αποκορύφωση οι διαμαρτυρίες τους όταν ο Φράνκο παρέδιδε το τρόπαιο στους παίκτες της Μπαρτσελόνα. 

 

1974: Η… τεσσάρα της Ρεάλ Μαδρίτης 
Θυμίζει κάτι από το… σήμερα. Η Μπαρτσελόνα έχει πετύχει μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της στο πρωτάθλημα έναντι της «αιώνιας» αντιπάλου της. Ο Γιόχαν Κρόιφ την είχε οδηγήσει σε ένα μεγαλειώδες 5-0 κόντρα στη «βασίλισσα». 

Στον τελικό Κυπέλλου, στις 29 Ιουλίου 1974, η Ρεάλ θα πάρει την εκδίκησή της. Θα επωφεληθεί όμως από τους κανονισμούς του Copa Del Rey. Μέχρι, τότε, δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο θεσμό οι ξένοι παίκτες. 

Έτσι η Μπαρτσελόνα του Γιόχαν Κρόιφ, αναγκάζεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του «Βιθέντε Καλντερόν» χωρίς τον… Κρόιφ. 

Αποτέλεσμα; Οι Μαδριλένοι απαντούν στην 5άρα της Μπαρτσελόνα με τέσσερα γκολ… 

 

1983: Ο τίτλος θα πάει στον… Μαραντόνα 
Στις 4 Ιουνίου του 1983, στο «Ρομαρέδα», Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα κονταροχτυπηθούν για τέταρτη φορά. Αυτή, ο τελικός του Κυπέλλου έχει πολύ μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες. Μια από τις δύο ομάδες θα μείνει χωρίς τίτλο… 

Κερδισμένη η Μπαρτσελόνα, του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Εντυπωσιακό το παιχνίδι με τις δύο αντιπάλους να αποδίδουν καλό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Βίκτορ Μουνιόθ, (προπονητής του Παναθηναϊκού πριν από μερικά χρόνια) θα ανοίξει το σκορ μετά από μια ασίστ του Ντιέγκο Μαραντόνα. Οι Μαδριλένοι θα ισοφαρίσουν με τον Σαντιγιάνα, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος της άμυνας. 

Το παιχνίδι και ο τίτλος θα κριθεί στο τέλος… Στο 88ο λεπτό ο Μάρκος με εντυπωσιακή κεφαλιά θα δώσει τη νίκη…

 

1990: Η ανατροπή των δεδομένων… 
Σαν… σήμερα! Το Μεστάγια στις 5 Απριλίου 1990 φιλοξενεί τον τελευταίο –μέχρι τον αποψινό- τελικό Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Όλα δείχνουν… πως οι μαδριλένοι θα πάρουν τη νίκη και το τρόπαιο. Στον αγωνιστικό χώρο, όμως, οι Καταλανοί έχουν την απάντηση. 

Ο Γιόχαν Κρόιφ είναι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για δεύτερη σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε πολύ καλή κατάσταση και καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει και την προηγούμενη σεζόν. 

Ο Γκιγιέρμο Αμόρ και ο Χούλιο Σαλίνας, θα πετύχουν από ένα γκολ και θα δώσουν τον τίτλο στη Μπαρσελόνα. 


Πηγή sport-fm Read more!

Μετά τα πλέι οφ για Γεωργιάδη

Μετά τα πλέι οφ για Γεωργιάδη
Σε δεύτερο πλάνο έχουν περάσει, στην παρούσα χρονική στιγμή, τα μεταγραφικά για την ΑΕΚ, αφού προέχει ο τελικός της 30ης Απριλίου με τον Ατρόμητο, αλλά και τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο, μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της, η «Ένωση» αναμένεται να κινηθεί και πάλι για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Πανσερραϊκό. Χιμένεθ: «Με δουλειά και ταπεινότητα έρχονται οι επιτυχίες». 

Όσο τα αγωνιστικά θέματα «τρέχουν», οι μεταγραφές θα παραμένουν στάσιμες στην ΑΕΚ. Ο τελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ είναι το μόνο πράγμα στο μυαλό όλων, όπως και τα πλέι οφ που ακολουθούν, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει εγκαταλειφθεί. Μετά το τέλος των αγώνων διαβάθμισης, ο «Δικέφαλος» αναμένεται να κινηθεί και πάλι για τον Γιώργο Γεωργιάδη, η περίπτωση του οποίου είχε εξελιχθεί σε σίριαλ τον Ιανουάριο. 

Η πρόταση που είχαν καταθέσει οι «κιτρινόμαυροι» έφτανε τις 600.000 ευρώ, συν κάποια έμψυχα ανταλλάγματα, αλλά δεν είχε γίνει δεκτή από τον Πέτρο Θεοδωρίδη, ο οποίος ζητούσε ένα εκατομμύριο ευρώ περίπου. Ο υποβιβασμός, ωστόσο, της ομάδας των Σερρών στην Football League, αναμένεται να ρίξει τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του Πανσερραϊκού, αν και ο παίκτης έχει δικαίωμα να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, έναντι 100.000 ευρώ περίπου. Το έργο της ΑΕΚ αναμένεται να δυσκολέψει το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, τόσο από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όσο και του εξωτερικού. 

Πηγή sport-fm Read more!

Νόιερ: «Φεύγω από τη Σάλκε»

Την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Σάλκε, που λήγει το καλοκαίρι του 2012, έκανε γνωστή ο Μάνουελ Νόιερ, μέσω της ιστοσελίδας του γερμανικού συλλόγου. Η εξέλιξη αυτή ανοίγει διάπλατα το δρόμο για τη μεταγραφή του 25χρονου τερματοφύλακα στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς φημολογείται πως ήδη έχει συμφωνήσει μαζί της για τετραετές συμβόλαιο. 
Νόιερ: «Φεύγω από τη Σάλκε»


«Κατέληξα σε αυτή την απόφαση χωρίς να επηρεαστώ από κανέναν. Όλες οι φήμες που κυκλοφορούν είναι αβάσιμες. Επίσης δεν έχει να κάνει με την αλλαγή προπονητή ή οποιονδήποτε από την ομάδα. Ίσα-ίσα είμαι ευγνώμων απέναντι στο σύλλογο και τους οπαδούς. Όμως μετά από 20 χρόνια παραμονής στην ομάδα θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα μιας αλλαγής. Πάντως παραμένω αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας», ξεκαθάρισε ο Γερμανός διεθνής γκολκίπερ.

Πηγή sport-fm Read more!

Παραιτείται ο Ρισβάς

Ο Νίκος Ρισβάς θα παραιτηθεί από την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο ΔΣ της Μεγάλης Τετάρτης με τον σύλλογο να μένει ακέφαλος. Περίπου 60.000 ευρώ μπήκε μέσα ο Ερασιτέχνης από τη συναυλία με την Άννα Βίσση! 
Παραιτείται ο Ρισβάς


Ο πρόεδρος Νίκος Ρισβάς θα καταθέσει την παραίτηση του στη διάρκεια του ΔΣ, επικαλούμενος το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί το Σύλλογο. Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έχει καταβάλλει η ανταπόκριση ήταν ελάχιστη και είναι απογοητευμένος. 

Η προκαταβολή που απαιτήθηκε για να κλείσει το κλειστό καθώς και τα διάφορα έξοδα που υπήρξαν στη συναυλία με την Βίσση ήταν από την τσέπη του ερασιτέχνη. Τους ακριβείς λόγους της παραίτησης ο Νίκος Ρισβάς θα τους εξηγήσει στα μέλη του ΔΣ τη Μεγάλη Τετάρτη, καθώς και στους εκπροσώπους των συνδέσμων που θα είναι παρόντες. 

Πηγή sport-fm Read more!

O Nτελγκάδο, ο «Γιόβα» και οι… βόμβες!

O Nτελγκάδο, ο «Γιόβα» και οι… βόμβες!
Το www.sportfm.gr που αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντελγκάδο, αποκαλύπτει το σχέδιο με Ριέρα και Γιοβάνοβιτς, τις …δήθεν πασχαλιάτικες βόμβες, τις «κρυφές βόμβες», αλλά και τον σοβαρό προβληματισμό για τον Αργεντίνο της Λυών. Ποιος άλλος είναι κλεισμένος πλην του Χαβίτο!

Του Μιχάλη Τσόχου 

Το όνομα του Ντελγκάδο κυριαρχεί πλέον στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν έχει αλλάξει κάτι από την ημέρα που διαβάσατε από το www.sportfm.gr πρώτοι την είδηση για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Αργεντινό μεσοπειθετικό. Ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση, αλλά εξακολουθεί να τον έχει ψηλά στη λίστα του. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Ολυμπιακός έχει ψάξει καλά την υπόθεση από όλες τις απόψεις ξέρει το κασέ του Αργεντίνου που δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως (και είναι με πτωτικές τάσεις) ξέρει ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και έχει έναν και μοναδικό προβληματισμό. 

Επειδή είπαμε ότι τον έχουν ξεψαχνίσει τον παίκτη έχουν πληροφορηθεί ότι φέτος δεν είχε πολλές συμμετοχές στη Λυών λόγω δύο τραυματισμών. Οι τραυματισμοί δεν είναι σοβαροί υπό την έννοια του να επηρεάζουν την καριέρα του, αλλά είναι… ύποπτοι. Πρόκειται για θλάσεις οι οποίες μάλιστα από το ψάξιμο που έκαναν στον Ολυμπιακό έμαθαν ότι ήταν και οι δύο βαριάς μορφής και στο ίδιο σημείο. Πράγμα που τους προβλημάτισε λιγάκι. Βεβαίως μπορεί να είναι απλώς μία υποτροπή η δεύτερη θλάση. Να μην έκαναν σωστή εκτίμηση δηλαδή οι γιατροί να επανήλθε γρηγορότερα και να έπαθε υποτροπή ο παίκτης. Δεν παύει πάντως να είναι δύο θλάσεις στο ίδιο σημείο. Αφήστε που κατά τη διάρκεια της χρονιάς φαίνεται πώς είχε κανά δύο ακόμη φορές ζήτημα με μυικούς τραυματισμούς μικρότερης σημασίας που τον άφησαν για λίγο έξω. Αυτός λοιπόν είναι ο μοναδικός προβληματισμός που έχουν στον Ολυμπιακό. Βεβαίως δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν έχουν κλείσει ακόμη τον παίκτη. 

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να έχουν το τελικό οκέι τόσο από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος δείχνει σε πρώτη φάση θετικός, όσο και από τον Μαθία εφόσον συνεργαστούν μαζί του. Οσο για τους σκάουτερ του συλλόγου αυτοί το έχουν δώσει ήδη, με την υποσημείωση για τους μυικούς τραυματισμούς. Ο παίκτης είναι σχεδόν βέβαιο πλέον ότι δεν θα συνεχίσει στη Λυών και οι μάνατζέρ του αφήνουν να εννοηθεί ότι έχει πρόταση από άλλη ομάδα της Γαλλίας (Μπορντό;), από μία τούρκικη, αλλά και από δύο μεξικάνικες οι οποίες πληρώνουν και πολύ καλά και ξέρουν και πολύ καλά τον παίκτη. Ο ίδιος όμως δείχνει να προτιμά την Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι δέλεαρ που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να του το προσφέρει. 

Οι… βόμβες 
Οσο για την έντονη φημολογία για την… πασχαλινή βόμβα αυτή μάλλον είναι ράδιο αρβύλα. Εκτός εξαιρετικού απρόοπτου ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τη μεταγραφική ενίσχυσή του μετά το Πάσχα και αφού έχει υπάρξει οριστική κατάληξη τόσο στο θέμα του Μαθία, αλλά και ορισμένα ακόμη (δύο μάλλον) ραντεβού του Μαρινάκη με τον Βαλβέρδε. 

Πάντως ονόματα σαν αυτό του Ντελγκάδο φαίνεται πώς υπάρχουν και άλλα στη λίστα του Ολυμπιακού. Υπάρχουν δηλαδή ορισμένες ακόμη περιπτώσεις καλών παικτών σε καλή ηλικία και με νορμάλ απαιτήσεις σε ότι έχει να κάνει με τα συμβόλαιά τους που στον Ολυμπιακό τα εξετάζουν πολύ προσεκτικά. Απλώς φέτος έχουν φροντίσει και οι διαρροές των ονομάτων αυτών προς τον Τύπο είναι λιγοστές. Μιλάμε για περιπτώσεις παικτών κυρίως από την γαλλική, αλλά και την ισπανική αγορά (όχι απαραίτητα Γάλλοι ή Ισπανοί) οι οποίοι είναι σε καλή ηλικία, έχουν καλό όνομα και είτε μένουν ελεύθεροι, είτε οι ομάδες τους τους παραχωρούν έναντι μικρού αντίτιμου γιατί δεν παίζουν πολύ σε αυτές. 

Υπάρχει μία τέτοια περίπτωση στην Ισπανία για παράδειγμα που ο Ολυμπιακός την κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό, γιατί στην Πειραϊκή ΠΑΕ τη θεωρούν εξαιρετική, αλλά δεν είναι βέβαιοι αν όντως αυτόν τον παίκτη που δεν μένει ελεύθερος η ομάδα του τον πουλάει με μόλις 1 ή 1,5 εκατ. ευρώ όπως τους μεταφέρουν. Αν όντως είναι έτσι και ο παίκτης θέλει να έρθει Ελλάδα τότε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής (μέσος) θα γίνει η Νο1 προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. 

Η σούπερ… τράμπα 
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ Μαθία και Ολυμπιακού ήταν και μία σούπερ τράμπα. Αυτή ανάμεσα στον Ριέρα και τον Γιοβάνοβιτς. Ο Μαθία άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να φέρει τον Γιοβάνοβιτς στον Ολυμπιακό σχεδόν ως ελεύθερο (ή τέλος πάντων η Λίβερπουλ θα ζητήσει πολύ λίγα χρήματα). Από τον Ολυμπιακό του απάντησαν ότι θα το έβλεπαν πολύ ζεστά αν δεν υπήρχε στην ομάδα ο Ριέρα. Επί της ουσίας είπαν στον Μαθία αν βρεις ομάδα για να δώσουμε τον Ριέρα, τότε ναι την επόμενη ημέρα το πρωί θα τον κλείσουμε τον Γιοβάνοβιτς. Και ο Μαθία ίσως και να έχει τον τρόπο να την κάνει αυτή την σούπερ τράμπα. Όχι απαραίτητα με την Βαλένθια που έχει γραφτεί, αλλά ίσως με την Μάλαγα αν οι Αραβες καταφέρουν να την κρατήσουν στην πρώτη κατηγορία. 

Οι «Ελληνες» 
Οσο για την ελληνική αγορά ακόμη τα πράγματα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός με εξαίρεση τον Χαβίτο που είναι ήδη παίκτης του Ολυμπιακού και τον Αμπντούν που επί της ουσίας τον έχει κλείσει και μόνο αν ο Βαλβέρδε ή ο Μαθία αλλάξει άποψη ή αν στο μεταξύ βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο δεν θα ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή. Από εκεί και πέρα και τον Τζαβέλλα θα ήθελαν, αλλά δεν έχουν προχωρήσει παρά μόνο σε προκαταρκτικές συζητήσεις και τον Μόρα έχουν σταντ μπάι και την δύσκολη περίπτωση του Παπασταθόπουλου τσεκάρουν και τους νεαρούς Φορτούνη, Ανάκογλου βλέπουν, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό. Αλλωστε ο Μπράβο δεν είναι ακόμη οριστικά παρελθόν και όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι αλλάζει άποψη και θα πει «ναι» στα 600.000 ευρώ το χρόνο. Όπως έχει αλλάξει άποψη και ο Πάρντο και υπογράφει σχεδόν με όσα όσα!. Οπότε για όλα αυτά τα θέματα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για μετά το Πάσχα.

Πηγή sport-fm Read more!

Πικέ: «Θα πάρουμε και το Κύπελλο του Βασιλιά σας»

«Φωτιές» ενόψει του αποψινού τελικού του Copa del Rey, μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, έχει ανάψει από το Σάββατο ο Ζεράρ Πικέ. Ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» επιτέθηκε φραστικά στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα για το πρωτάθλημα, ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1και εξασφάλισε κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον τίτλο του πρωταθλητή στην ομάδα του Γκουαρντιόλα. 
Πικέ: «Θα πάρουμε και το Κύπελλο του Βασιλιά σας»


«Οκτώ βαθμούς, οκτώ βαθμούς, Ισπανοί! Κερδίσαμε το ισπανικό πρωτάθλημά σας, μας το χαρίσατε» ήταν τα λόγια του αμυντικού των Καταλανών, σύμφωνα με τη “Marca”, στα οποία προσέθεσε: «Ισπανοί, τώρα θα κερδίσουμε και το Κύπελλο του Βασιλιά σας». 

Τα λόγια αυτά προξένησαν την αντίδραση των παικτών της «βασίλισσας», με τους Κασίγιας, Καρβάλιο, Πέπε και Αντεμπαγιόρ να προσπαθούν να φτάσουν στον Πικέ, αλλά ο φράχτης που υπήρχε μεταξύ των αποστολών των δύο συλλόγων του απέτρεψε. 

Η απάντηση στον σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα ήρθε δια στόματος ενός μέλους του τεχνικού τιμ των «μερένχες», ο οποίος είπε: «Να σε δούμε αν θα κάνεις τα ίδια όταν θα έρθεις με την ομάδα σου στο γήπεδο». 

Πηγή sport-fm Read more!

Φύγε «Μπόμπα», μείνε Νέρι!

Φύγε «Μπόμπα», μείνε Νέρι!
Βίοι αντίθετοι για Μπομπαντίγια και Καστίγιο στον Άρη. Η εισήγηση του Τσιώλη θα είναι να φύγει ο Μπομπαντίγια, όχι όμως και ο Νέρι Καστίγιο, την παραμονή του οποίου επιθυμεί ο Ελληνας τεχνικός.Τις τελικές του εισηγήσεις για το ρόστερ του Άρη θα κάνει ο Σάκης Τσιώλης στη συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση της ομάδας μετά το Πάσχα. Ο προπονητής των Κιτρίνων προβληματισμένος με τον χαρακτήρα του Αργεντινού φορ, καθώς δεν του άρεσε καθόλου η αντίδραση του παίκτη όταν τον αντικατέστησε το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για το μέλλον του Μπομπαντίγια σίγουρα θα παίξουν ρόλο η στάση της Γκλάντμπαχ που έχει τα δικαιώματά του, αλλά και οι απαιτήσεις του ίδιου του παίκτη.

Αντίθετα οι συζητήσεις με τον Καστίγιο βρίσκονται σε καλό δρόμο, καθώς η Σαχτάρ δεν έχει καμία αντίρρηση ο παίκτης να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και αναμένονται σύντομα εξελίξεις στο θέμα.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ξανά Βασιλιάς της Ευρώπης!

Ξανά Βασιλιάς της Ευρώπης!
Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το δεύτερο ευρωπαϊκό του τρόπαιο το 2000 στη Θεσσαλονίκη. Οι σπουδαίοι Μποντιρόγκα, Ρέμπρατσα, Κάτας και Αλβέρτης νίκησαν τη Μακάμπι στον τελικό με 73-67, γράφοντας και πάλι ιστορία!

Φυσικά, αρχιτέκτονας του δεύτερου αστεριού στη φανέλα ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος εκείνη τη χρονιά κατέκτησε το τέταρτο προσωπικό Ευρωπαϊκό και το πρώτο του με τον Παναθηναϊκό. Η συνέχεια δεν χρειάζεται περιγραφή, καθώς έκτοτε ο Ζοτς έχει κρατήσει το «τριφύλλι» στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Διαβάστε το αφιέρωμα για το δεύτερο αστέρι του Τριφυλλιού στο leoforos.gr

Read more!

«Έκλεισε» ο Σανκαρέ

«Έκλεισε» ο Σανκαρέ
Ο Σενεγαλέζος Καλίφα Σανκαρέ αναμένεται να πλαισιώσει τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Όλοφ Μέλμπεργκ, μαζί με τον νεαρό Ποτουρίδη, στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της ομάδας του, ο 26χρονος διεθνής Σενεγαλέζος Καλίφα Σανκαρέ «έκλεισε» στον Ολυμπιακό, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο και από ό,τι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το θέμα του κεντρικού αμυντικού ήταν το αντικείμενο της συζήτησής τους.

Οι δύο διοικήσεις έχουν έλθει σε συμφωνία, αλλά επειδή ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μπροστά του τα πλέι οφ, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα. Ο ύψους 1,90 Σανκαρέ αποκτήθηκε από τη Μονς το προηγούμενο καλοκαίρι και φέτος είχε πολύ καλή παρουσία στη Σούπερ Λίγκα με 25 συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε πέντε ματς για το κύπελλο σκοράροντας μία φορά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της Σενεγάλης.

Τέλος, οι δύο άνδρες δεν αποκλείεται να μίλησαν και για την περίπτωση του Γιακούποβιτς, καθώς κάποιοι στην Πλατεία Αλεξάνδρας θεωρούν τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια, ειδικά στην περίπτωση που ο Πάρντο αποτελέσει οριστικά παρελθόν και ο Ολυμπιακός χρειάζεται να αποκτήσει δύο τερματοφύλακες.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...