ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Όποιος πρόλαβε… εισιτήριο είδε!

Όποιος πρόλαβε… εισιτήριο είδε!
Να ‘τανε κι άλλα! 

Δύο μέρες για τους κατόχους των διαρκείας και… ούτε μισή για όλους τους υπόλοιπους ήταν αρκετές για να εξαφανιστούν τα 31.550 εισιτήρια της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου! 

Στα λίγα που έχουν μείνει στους συνδέσμους και σ’ εκείνα που… επιδιώκεται να προκύψουν από το άνοιγμα δύο ακόμα θυρών, οι τελευταίες ελπίδες πλέον των φίλων της «Ένωσης» να βρεθούν στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ! 

Τι κι αν η πορεία της ομάδας τους έχει κάνει «την καρδιά περβόλι». Τι κι αν φως στο (διοικητικό) τούνελ δεν φαίνεται. Οι φίλοι της ΑΕΚ κάνουν μια ακόμα φορά επίδειξη συμπαράστασης στην ομάδα τους. Τα 21.000 εισιτήρια που τέθηκαν προς διάθεση από τα ταμεία (τα υπόλοιπα 10.000 δόθηκαν στους συνδέσμους) δεν χρειάστηκαν περισσότερες από δύο μέρες (Σάββατο, Δευτέρα) για τους κατόχους διαρκείας και κάποιες… ώρες για τους υπολοίπους, ώστε να κάνουν «φτερά». 

Έτσι, οι ελπίδες πλέον όσων δεν πρόλαβαν έχουν δύο… διεξόδους: Σε όσα εισιτήρια έχουν απομείνει στους συνδέσμους (και στα λίγα που διατίθενται από την Ερασιτεχνική) και σε εκείνα που γίνονται προσπάθειες από την ΠΑΕ να εξασφαλιστούν -μετά το αίτημα στην Αστυνομία να ανοίξει δύο θύρες του ΟΑΚΑ που προορίζονταν να μείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας. 

Αν αυτό ικανοποιηθεί, ένας μικρός αριθμός (που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, αλλά αναμένεται να αφορά εισιτήρια των 25 ευρώ) θα διατεθεί στον κόσμο της «Ένωσης». Αν όχι, εκείνος θα περιμένει να επωφεληθεί από την (όχι απίθανη) περίπτωση ο Ατρόμητος να μην εξαντλήσει τα 12.000 εισιτήρια που έχει παραλάβει για τις ανάγκες του. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...