ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πικέ: «Θα πάρουμε και το Κύπελλο του Βασιλιά σας»

«Φωτιές» ενόψει του αποψινού τελικού του Copa del Rey, μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, έχει ανάψει από το Σάββατο ο Ζεράρ Πικέ. Ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» επιτέθηκε φραστικά στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα για το πρωτάθλημα, ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1και εξασφάλισε κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον τίτλο του πρωταθλητή στην ομάδα του Γκουαρντιόλα. 
Πικέ: «Θα πάρουμε και το Κύπελλο του Βασιλιά σας»


«Οκτώ βαθμούς, οκτώ βαθμούς, Ισπανοί! Κερδίσαμε το ισπανικό πρωτάθλημά σας, μας το χαρίσατε» ήταν τα λόγια του αμυντικού των Καταλανών, σύμφωνα με τη “Marca”, στα οποία προσέθεσε: «Ισπανοί, τώρα θα κερδίσουμε και το Κύπελλο του Βασιλιά σας». 

Τα λόγια αυτά προξένησαν την αντίδραση των παικτών της «βασίλισσας», με τους Κασίγιας, Καρβάλιο, Πέπε και Αντεμπαγιόρ να προσπαθούν να φτάσουν στον Πικέ, αλλά ο φράχτης που υπήρχε μεταξύ των αποστολών των δύο συλλόγων του απέτρεψε. 

Η απάντηση στον σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα ήρθε δια στόματος ενός μέλους του τεχνικού τιμ των «μερένχες», ο οποίος είπε: «Να σε δούμε αν θα κάνεις τα ίδια όταν θα έρθεις με την ομάδα σου στο γήπεδο». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...