ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

«Πολύ δελεαστικό το Champions League»

Καμία απόφαση για το μέλλον του δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής ο Ζόλταν Γκέρα, όπως δήλωσε στηSportday, ο Βλάνταν Φιλίποβιτς. Ο μάνατζερ του Ούγγρου χαφ υποστήριξε πως δεν έχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως η παρουσία των «ερυθρόλευκων» στο Champions League της επόμενης περιόδου αποτελεί μεγάλο δέλεαρ. Οι επιλογές στα χαφ. 
«Πολύ δελεαστικό το Champions League»


«Δεν έχουμε επίσημη προσφορά από τον Ολυμπιακό. Μόνο φήμες υπάρχουν. Σημασία έχει αν υπάρχει κάτι επίσημο κι όχι οτιδήποτε άλλο. Γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη ομάδα που παίζει στο Champions League. Υπάρχει ενδιαφέρον όμως από Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία. Δυνατά πρωταθλήματα και δελεαστικά. Πάντως δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση» ήταν τα λόγια του Φιλίποβιτς, στην επικοινωνία που είχε με τη Sportday, για να απαντήσει σε ερώτηση με το ρόλο που παίζει η συμμετοχή των Πειραιωτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: «Σίγουρα είναι πολύ δελεαστικό». 

Οι επιλογές στα χαφ 

Μετά την αποχώρηση του Ντουντού και σε συνδυασμό με το βαρύ πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, λόγω και της συμμετοχής στο Champions League, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα κινηθούν για την απόκτηση δύο μέσων. Πρώτος στόχος παραμένει ο Κάρλος Σάντσες, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τη Βαλενσιέν, ωστόσο, να ζητάει 4 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του. Εκτός από τον Κολομβιανό χαφ, ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο Κιμ Κάλστρομ, η περίπτωση του οποίου είναι όμως δύσκολη. 

Το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει και φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Βίκτορ Βιτόλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος μέχρι τον τραυματισμό του, είχε κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και σίγουρα είναι μια περίπτωση που θα μελετηθεί. Επίσης, στην επιφάνεια έχει επανέλθει και το όνομα του Αλέξανδρου Τζιόλη, αλλά ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε φέτος αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, αν και συνάδει με την ελληνοποίηση που επιθυμούν στον Ολυμπιακό. 

Ο Ντελγκάδο και οι υπόλοιποι 

Σε πρώτο πλάνο, όσον αφορά το μεταγραφικό «μπαμ», έχει περάσει ο Σέζαρ Ντελγκάδο. Ο μέσος της Λιόν παρακολουθείται στενά από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Παρά το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν υπέστη τέσσερις φορές θλάση, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά ματς των «λιονέ», η γαλλική ομάδα του έχει προσφέρει ήδη νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, στο οποίο όμως οι αποδοχές του θα είναι 500.000 ευρώ το χρόνο και θα αναβαίνουν ανάλογα τις συμμετοχές, αλλά και την επίτευξη των στόχων του συλλόγου. 

Ο Αργεντινός από την πλευρά του θέλει 1.5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως καθαρά, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του στο «Ζερλάν», υπό τις παρούσες συνθήκες. Για την απόκτησή του, βέβαια, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο η 
Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως επίσης και σύλλογοι από το Μεξικό, με τον Ολυμπιακό να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνησή του. 

Τα υπόλοιπα μεταγραφικά σενάρια, που εμπλέκουν τους Πειραιώτες, αφορούν τον Γέλεν της Οσέρ (σ.σ. μένει ελεύθερος), τον Ομπράνιακ της Λιλ (δεν αγωνίζεται βασικός), και τον δεύτερο τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τόμαζ Κούστσακ, για τον οποίο ωστόσο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες της Premier League. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...