ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός για Ερμάς

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αντίλ Ερμάς αποκαλύπτει το «France Football». Ο Μαροκινός με γαλλική υπηκοότητα μεσοαμυντικός φεύγει από τη Λανς, που υποβιβάστηκε στη Ligue 2. 

«Η αποχώρησή του από τη Λανς είναι δεδομένη. Μένει να φανεί που θα συνεχίσει την καριέρα του. Έχει έρθει σε επαφή με πολλές ομάδες από το Κατάρ, αλλά για τον Μαροκινό μέσο και αρχηγό της Λανς ενδιαφέρεται επίσης ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός, που είναι πιθανό να καταθέσει πρόταση αυτή την εβδομάδα», αναφέρει το δημοσίευμα. 
Ολυμπιακός για Ερμάς

Ο Ερμάς, γεννημένος στις 27 Ιουνίου του 1986, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014. Φέτος είχε 31 συμμετοχές και 4 γκολ στη Ligue 1, ενώ είχε από μία εμφάνιση στο Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Γαλλίας. 

Η καριέρα του Ερμάς με αριθμούς: 

2007/08-Ρόζελαρ (Α’ Βελγίου): 11-0 
2008/09-Λανς (Β’ Γαλλίας): 22-0 
2009/10-Λανς (Α’ Γαλλίας): 34-0 
2010/11-Λανς (Α’ Γαλλίας): 31-4 

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση μεσοαμυντικού και ήδη φέρεται να έχει προσεγγίσει τη Γιουβέντους ζητώντας το 50% των δικαιωμάτων του Μοχάμεντ Σισόκο. 

* Επιταγή 10.000 ευρώ παρέδωσε στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου Νίκαιας ο Τάσος Μητρόπουλος εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Πηγή sport-fm Read more!

«Φτηνός ο Ρονάλντο»!

Καριέρα με διάρκεια ανάλογη αυτής του Ράιαν Γκιγκς μπορεί να έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο γυμναστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Βάλτερ Ντι Σάλβο, που πιστεύει πως ο Πορτογάλος έχει τα φόντα να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια ακόμα. Λαμβάνοντας αυτόν τον παράγοντα υπόψη, ο Ισπανός προπονητής θεωρεί πως η μεταγραφή του CR7 μάλλον φτηνά κόστισε στους «μερένχες»! 

«Φτηνός ο Ρονάλντο»!


«Είναι δύσκολο να προβλέψω ποιο θα είναι το ταβάνι για τον Κριστιάνο, επειδή δεν τα παρατάει ποτέ. Νομίζω ότι θα παίζει μέχρι τα 38 του και θα βρίσκεται στην κορυφή. Όπως και ο Γκιγκς, είναι επαγγελματίας και πρότυπο για τους συμπαίκτες του. Γι αυτό θεωρώ πως η μεταγραφή του ήταν φτηνή, αφού θα παραμείνει για πολλά χρόνια στη Μαδρίτη, δίνοντάς τα όλα για την ομάδα και παραμένοντας σε υψηλό επίπεδο», δήλωσε ο Ντι Σάλβο.

Πηγή sport-fm Read more!

Σενάρια για Παναθηναϊκό και Φραν Βάσκεθ

Σενάρια για Παναθηναϊκό και Φραν Βάσκεθ
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Φραν Βάσκεθ, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «Tubasket». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πάουερ φόργουορντ της Μπαρτσελόνα δεν έχει ακόμη συμφωνήσει στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έχουν κάνει οι Καταλανοί, ενώ φέρεται να έχει προτάσεις από τους «πράσινους» και το Ορλάντο, που διατηρεί τα δικαιώματά του για το ΝΒΑ. 
Ο Φραν Βάσκεθ (28χρ., 2.09μ.) έχει φέτος 6 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 1,7 τάπες κατά μέσο όρο στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 8,1 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1 τάπα ανά αγώνα.
Πηγή sport-fm Read more!

Η… βούλα για Κοντοέ!

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Γιάννη Κοντοέ στην ΑΕΚ! 
Η… βούλα για Κοντοέ!


Αφού ξεπεράστηκε η μικρή οικονομική διαφορά που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών, ο νεαρός αμυντικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις -κι εφόσον αυτές είναι «καθαρές», θα υπογράψει (ίσως και μέσα στη μέρα) το συμβόλαιο του με την «Ένωση». 

Η περίπτωση του Κοντοέ (που μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο) είχε μετατραπεί εδώ και αρκετές μέρες σε προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Παρόλο, λοιπόν, που εξ αρχής υπήρχε (σχεδόν) σιγουριά ότι θα ολοκληρωθεί θετικά το θέμα του, απέμενε να γεφυρωθεί η (μικρή) διαφορά των απαιτήσεων του με την προσφορά της «Ένωσης». 

Αυτό έγινε κανονικά στο τελευταίο ραντεβού των δύο πλευρών κι έτσι ο Κοντοές μπήκε τη Δευτέρα στο… τελευταίο στάδιο της μετακίνησής του στην ΑΕΚ -περνώντας από ιατρικές εξετάσεις. Με τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων τους, λοιπόν (και την προϋπόθεση φυσικά ότι αυτά θα είναι φυσιολογικά), η απόκτηση του Έλληνα μπακ θα ανακοινωθεί και επίσημα από την «Ένωση».

Πηγή sport-fm Read more!

Μπουρούσης: «Έτσι δεν συνεχίζω στην Εθνική»

Μπουρούσης: «Έτσι δεν συνεχίζω στην Εθνική»
Με το να μην συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ σκέφτεται να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τις διαιτητικές αποφάσεις στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μπουρούσης όπως δήλωσε μετά το ματς στο ΟΑΚΑ. 

Ο διεθνής σέντερ εξέφρασε έντονα παράπονα για την διαιτησία λέγοντας: «Είμαι στη διάθεση όλων των υπευθύνων ώστε να μην συμμετέχω στην Εθνική το καλοκαίρι. Τα έχω δώσει όλα για την ομάδα, έχω παίξει με σπασμένο χέρι αλλά όπως φαίνεται κάποιοι άνθρωποι που εκπροσωπούν το μπάσκετ δεν με σέβονται ούτε σαν άνθρωπο ούτε σαν παίκτη. Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να συνεχίσω».
Πηγή sport-fm
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...