ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Σχεδόν… Sold Out το ντέρμπι!


Μόλις 5.000 εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα για το σπουδαίο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Οι φίλοι του «τριφυλλιού» έχουν… εξαφανίσει τα «μαγικά χαρτάκια», δείγμα της γενικότερης συσπείρωσης στους «πράσινους».
Οπότε, δεν αποκλείεται να έχουμε και Sold Out στο ντέρμπι!

Read more!

Οριστικά χωρίς Πάντελιτς στο ντέρμπι !

Οριστικά χωρίς Πάντελιτς στο ντέρμπιΤις υπηρεσίες του Μάρκο Πάντελιτς θα στερηθεί τελικά ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παρότι ο Σέρβος κατάφερε να κάνει σήμερα κανονικά προπόνηση. Που καταλήγει για την ενδεκάδα ο Βαλβέρδε.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του για την... μάχη του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Ο Πάντελιτς ναι μεν προπονήθηκε αλλά τελικώς έμεινε εκτός αποστολής. Ο Βαλβέρδε έκρινε σκόπιμο πως δεν έπρεπε να ρισκάρει να τον πάρει μαζί του στο στάδιο του Αμαρουσίου. Από την άλλη ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.
Η αποστολή
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Ζαϊρί. Οι εκτός αποστολής παίκτες, Μέγερι, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Νέμεθ και Ν. Παπαδόπουλος, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.
Read more!

Στο ΟΑΚΑ ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ο Μαρινάκης

Παρά την πρόταση του Νικόλα Πατέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν δέχθηκε να παρακολουθήσουν το αυριανό ντέρμπι σε διπλανά καθίσματα. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έκανε γνωστό ότι θα καθίσει στη θέση που προβλέπεται για τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας κάνοντας χρήση τη συγκεκριμένη ιδιότητά του.
Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» -επίσης- δεν θα βρεθεί μαζί με τα άλλα μέλη των Πειραιωτών που θα ανηφορίσουν για το Μαρούσι.
Όσον αφορά για τις πληροφορίες που τον ήθελαν να δίνει το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο κ. Μαρινάκης δεν πήγε στο Ρέντη, σπάζοντας έτσι μια παράδοση που ακολουθούσε ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Read more!

Ένα μήνα εκτός ο Σισκάουσκας

Για τουλάχιστον ένα μήνα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ραμούνας Σισκάουσκας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Ο Λιθουανός φόργουορντ τραυματίστηκε στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Οι γιατροί που τον εξέτασαν εκτιμούν πως το ελάχιστο που θα χρειαστεί για την αποκατάσταση του είναι ένας μήνας.
Ένα μήνα εκτός ο Σισκάουσκας
Aυτό σημαίνει ότι, θα χάσει τις αναμετρήσεις με Βαλένθια, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Εφές Πίλσεν και Αρμάνι Τζινς Μιλάνο ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους «πράσινους» στη Μόσχα, την 1η Δεκεμβρίου.

Read more!

Φέργκιουσον: «Ξέραμε καλά τον Ερνάντες»

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσαν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Χαβιέ Ερνάντες στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός είχε μελετήσει πολύ καλά την περίπτωση του Μεξικανού επιθετικού και ήξερε από πρώτο χέρι τι σημαίνει «Τσικαρίτο».
Το τμήμα σκάουτινγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συλλέξει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και ενημέρωσε κατάλληλα τον τεχνικό των κόκκινων «διαβόλων».
Φέργκιουσον: «Ξέραμε καλά τον Ερνάντες»
Ο Ερνάντες κάλυψε εντυπωσιακά το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Γουέιν Ρούνεϊ στην κορυφή της επίθεσης, αφού με πέντε γκολ στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις, έχει κάνει το κοινό του Ολντ Τράφορντ να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

Ο Φέργκιουσον τόνισε ότι ήδη από την προετοιμασία ήξερε τι θα επακολουθούσε: «Δεν εντυπωσιαστήκαμε γιατί τον είχαμε μελετήσει καλά πριν τον αποκτήσουμε. Δουλέψαμε πολύ μαζί του. Από την προετοιμασία φάνηκε ότι θα τα πήγαινε καλά. Είναι νέος και θέλει να μάθει. Έχει πολύ καλό ποδοσφαιρικό υπόβαθρο. Από τον ίδιο εξαρτάται αν θα φτάσει ψηλά». Read more!

«Τούρκος» κι επισήμως ο Άιβερσον!

Οι φίλαθλοι της Μπεσίκτας ήδη έχουν αρχίσει να κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο «Atatürk». Η τούρκικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεν Άιβερσον και τα... τσιμέντα αναμένεται να πέσουν!
Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη κίνηση στην ιστορία της
Δεν έχουν περάσει αρκετές ώρες από τη στιγμή που η πλευρά του «Α.Ι.» ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Μπεσίκτας. Το απόγευμα η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επισημοποίησε το γεγονός και μία από τις μεγαλύτερες κινήσεις στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι γεγονός!

Ο 35χρονος γκαρντ, που έχει κερδίσει 4 φορές τον τίτλο του «Πρώτος Σκόρερ» στο ΝΒΑ, ενώ έχει αναδειχθεί και «MVP της Χρονιάς» το 2001, υπέγραψε για δύο χρόνια με... φανερές απολαβές 4 εκατομμύρια δολάρια.
Read more!

Nτοπάρισμα από τον κόσμο του!

Αντιπροσωπεία των οπαδών του Ολυμπιακού θα βρεθεί αύριο στου Ρέντη προκειμένου να εμψυχώσει τους παίκτες της ομάδας πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθούν αύριο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να ντοπάρουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας. Φυσικά θα ζητήσουν μόνο νίκη κατά του αιωνίου τους αντιπάλου αλλά και θα ξεκαθαρίσουν εκ νέου το πόσο πολύ πιστεύουν στις δυνατότητες των Πειραιωτών.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού το συγκεκριμένο ντέρμπι είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς, όπως βέβαια και για τον αντίστοιχο του Παναθηναϊκού. Μοιραία  οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» περιμένουν και μία πολύ καλή εμφάνιση αλλά και την κατάκτηση του... τριπόντου. Οι φίλοι του Ολυμπιακού πρόκειται να συγκεντρωθούν στου Ρέντη γύρω στις 4 το μεσημέρι ενώ είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν μέχρι ενός σημείου την αποστολή (μέχρι την είσοδό της στην Αττική οδό).
Read more!

«Περισσότερο από όσο μπορείτε»!

Περίπου 150 οργανωμένοι του Παναθηναϊκού πήγαν στην Παιανία και έστειλαν το μήνυμα στους παίκτες. «Παίξτε περισσότερο από όσο μπορείτε». Ηγετική παρέμβαση Σισέ και μπράβο σε Σιμάο.
Οι φίλοι της ομάδας βρέθηκαν εκεί για να... ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια, ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί ψυχωμένος και έτοιμος για... όλα κόντρα στον Ολυμπιακό.  Περίπου 150 οργανωμένοι έδωσαν το παρών και μεταξύ άλλων είπαν στους παίκτες:


«Περισσότερο από όσο μπορείτε»!

«Θέλουμε να παίξετε με πάθος. Έχουμε χάσει τα δύο τελευταία χρόνια από αυτούς και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. Να παίξετε περισσότερο από όσο μπορείτε». Σε εκείνο το σημείο ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε ηγετική παρέμβαση και τόνισε: « Ξέρω τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για εσάς και τον Παναθηναϊκό μας. Θα το μεταφέρω στους παίκτες. Σας διαβεβαιώνω ότι όλοι θα έχουν το πάθος που πρέπει μέσα στο γήπεδο».

Πάντως, η επίσκεψη δεν είχε ούτε συνθήματα, ούτε τον παλμό που είχαν παρόμοιες παρουσίες των οργανωμένων. Παράλληλα, αρκετοί από τους οπαδούς έδωσαν συγχαρητήρια στον Σιμάο. «Είσαι μάγκας. Έχασες τον άδερφο σου αλλά έμεινες εδώ για το καλό της ομάδας.
Read more!

Χαμόγελα για Μπλάνκο...

Ο Μπλάνκο στην προπόνηση της ΑΕΚ "Νοσοκομείο" θύμιζε την Παρασκευή το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Ο Νίκος Γεωργέας και ο Νέιθαν Μπέρνς γυμνάστηκαν μόνοι τους, ενώ ο Νάτσο Σκόκο και ο Σανέλ Γιάχιτς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και φυσιοθεραπειών.

Αντίθετα, βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του Ισμαέλ Μπλάνκο, ο οποίος υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο, στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό την Πέμπτη, και έτσι η συμμετοχή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο.

Τέλος, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν στον νικηφόρο (5-1) αγώνα με τους "πράσινους" στην Κομοτηνή.
Read more!

Ξανά στην εθνική ο Ροναλντίνιο !

O Ινάσιο Γκαρσία μαρκάρει τον Ροναλντίνιο Στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας για το φιλικό παιχνίδι με την Αργεντινή, που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στο Κατάρ, κλήθηκε ο Ροναλντίνιο. Ο 30χρονος άσος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της Μίλαν αρχίζει και θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του, δεν άφησε... ασυγκίνητο τον νέο προπονητή της σελεσάο, Μάνο Μενέζες, και έτσι ο τελευταίος αποφάσισε να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της "χώρας του καφέ" για τον φιλικό αγώνα με την "αλμπισελέστε".

Η τελευταία φορά που ο Ροναλντίνιο είχε αγωνιστεί με τα "χρώματα" της Βραζιλίας ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, καθώς στο πρόσφατο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής ο άσος της Μίλαν δεν είδε το όνομά του στην αποστολή της "σελεσάο". Read more!

Τσέλσι καλεί Σβαϊνστάιγκερ !

Τσέλσι καλεί Σβαϊνστάιγκερ Την περίπτωση του Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ εξετάζει σοβαρά η Τσέλσι, η οποία θέλει να ενδυναμώσει την μεσαία της γραμμή με παίκτες κλάσης και ο ηγέτης της Μπάγερν Μονάχου πληρεί όλες τις προδιαγραφές.
Αποφασισμένος να διατηρήσει την Τσέλσι στην κορυφή της Αγγλίας είναι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και για αυτόν τον σκοπό φαίνεται διατεθειμένος να προσθέσει παίκτες παγκόσμιας κλάσης στην ομάδα. Έτσι, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» έχει βάλει στο στόχαστρο τον κινητήριο μοχλό της Μπάγερν Μονάχου στην μηχανή της, τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.
Ο Γερμανός μέσος έχει συμβόλαιο με την βαυαρική ομάδα ως το 2011, με την ρήτρα αποδέσμευσής του να φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Ρώσου επιχειρηματία. Όμως, η Τσέλσι δεν είναι η μόνη που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σβαϊνστάιγκερ, αφού και οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, συγκαταλέγονται στους υποψήφιους αγοραστές του.
Πάντως, από την πλευρά της, η Μπάγερν Μονάχου φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ο Μπάστιαν δεν είναι για πούλημα. Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του, ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Κρίστιαν Νέρλινγκερ ξεκαθάρισε: «Ο Μπάστιαν είναι παίκτης-κλειδί για μας, δεν έχουμε σκοπό να τον πουλήσουμε και μακάρι να τον έχουμε στην ομάδα μας μέχρι το τέλος της καριέρας του».
Read more!

"Παγίδα" για τη Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλη δεσπόζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το επόμενο τριήμερο το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι "μπλαουγκράνα" υποδέχονται το βράδυ του Σαββάτου στο "Καμπ Νόου" την ομάδα από την Ανδαλουσία και θέλουν τη νίκη, για να παραμείνουν σε "απόσταση αναπνοής" από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Η "βασίλισσα" έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή, καθώς αναμετράται στο Αλικάντε με τη "νεοφώτιστη" Χέρκουλες, και θέλει τους τρεις βαθμούς, προκειμένου -στη χειρότερη περίπτωση- να διατηρήσει το προβάδισμα του ενός βαθμού έναντι της "Μπάρτσα" και της Βιγιαρεάλ, η οποία αναμετράται εκτός έδρας με τη Χιχόν. Την επαφή της με την κορυφή θέλει να διατηρήσει η Βαλένθια, η οποία υποδέχεται στο "Μεστάγια" την ουραγό Σαραγόσα, στην αναμέτρηση που ανοίγει την "αυλαία" της 9ης ημέρας.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Βαλένθια-Σαραγόσα 30/10
Χέρκουλες-Ρεάλ Μαδρίτης 30/10
Μπαρτσελόνα-Σεβίλη 30/10
Λα Κορούνια-Εσπανιόλ 31/10
Μάλαγα-Σοσιεδάδ 31/10
Σανταντέρ-Οσασούνα 31/10
Χιχόν-Βιγιαρεάλ 31/10
Ατλέτικο Μαδρίτης-Αλμερία 31/10
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε 31/10
Μαγιόρκα-Λεβάντε 1/11
Read more!

Μάχο: "Νίκη με ΑΕΚ"

Ο Γιούργκεν Μάχο....Τα τελευταία χρόνια είναι ο φύλακας Aγγελος της εστίας της Εθνικής Αυστρίας και από φέτος υπερασπίζεται με επιτυχία αυτή του Πανιωνίου, ο οποίος όμως βρίσκεται σε δύσκολη θέση... Αυτή την Κυριακή, θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα, ΑΕΚ, σ' ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και γι' αυτόν, για τον Πανιώνιο και φυσικά για τους "κυανέρυθρους" οπαδούς. Ο Γιούργκεν Μάχο μίλησε αποκλειστικά στο Γιώργο Βασιλείου και στην εκπομπή "Super League Preview"...

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια επέστρεψες στην Ελλάδα και στη Super League, φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου. Πως νιώθεις;
"Νιώθω καλά που επέστρεψα στην Ελλάδα, αν και η κατάσταση για την ομάδα μου αυτή την περίοδο δεν είναι και πολύ καλή διότι δεν έχει θετικά αποτελέσματα. Αγωνίζομαι ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνώριζα από πριν τι θα συναντήσω, οπότε ήταν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα για εμένα αυτή τη φορά. Όπως είπα όμως, αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για τον Πανιώνιο".

Μεταξύ του Πανιωνίου και της ΑΕΚ υπάρχει αντιπαλότητα. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για τους οπαδούς και των δύο ομάδων, αλλά έχω την αίσθηση και για εσένα...
"Ναι το γνωρίζω... Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Για μένα στο μυαλό μου υπάρχει μόνο η νίκη την Κυριακή. Περιμένω με ανυπομονησία τον αγώνα. Είχα μια καλή εμπειρία με την ΑΕΚ, στην οποία έχω ακόμα κάποιους φίλους. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Για μένα τώρα είναι σημαντικό να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου στον Πανιώνιο. Ξέρω, είναι πάντα δύσκολο για κάποιους ανθρώπους, λόγω της αντιπαλότητας των δύο ομάδων, κάποιοι άνθρωποι να σκέφτονται διάφορα για μένα επειδή έπαιζα στην ΑΕΚ. Το μόνο όμως που μπορώ να κάνω είναι να δώσω παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μου και σ’αυτό το ματς, αλλά και στο υπόλοιπο της ομάδας. Αυτό το υπόσχομαι... Σε όποια ομάδα και αν έχω παίξει στο παρελθόν πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό, όλη μου την καρδιά, όλη μου την ενέργεια για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ότι έγινε στο παρελθόν, ανήκει εκεί και πρέπει να κοιτάω μπροστά".

Για ποιο λόγο έφυγες πριν δύο χρόνια από την ΑΕΚ;
"Ο σημαντικότερος λόγος ήταν ότι δεν έπαιζα πολύ στη δεύτερη χρονιά μου στην ομάδα, αλλά και το γεγονός ότι δεν έβλεπα καμιά προοπτική αν παρέμενα εκεί. Ξέρετε, για έναν τερματοφύλακα Εθνικής ομάδας είναι δύσκολο να μην αγωνίζεται. Και επειδή δεν έβλεπα να αλλάζει κάτι και να παίζω πιο συχνά, σκέφτηκα ότι το καλύτερο θα ήταν να φύγω από την ομάδα. Πάντως, όσο καιρό ήμουν στην ΑΕΚ, προσπαθούσα για το καλύτερο, ποτέ δεν τα παράτησα, όμως ένιωθα ότι έπρεπε να φύγω. Και αυτό έκανα"

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ;
"Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή. Καταλαβαίνω και αποδέχομαι 100% το θυμό του κόσμου. Η ομάδα δεν παίζει καλά και οι φίλαθλοί μας, μας στηρίζουν, ειδικά στους εντός έδρας αγώνες. Είναι δύσκολα. Είμαστε ομάδα, εμείς οι παίκτες πρέπει πλέον να αποδείξουμε κάτι. Εμείς είμαστε στο προσκήνιο και εμείς πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση, αλλά και εμείς οι παίκτες είμαστε εξίσου απογοητευμένοι. Όπως και να το κάνουμε, υπεύθυνοι είμαστε εμείς. Αν δεν έχουμε καλά αποτελέσματα, υπάρχει πίεση. Αν ο κόσμος μας υποστηρίξει σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα, θα το εκτιμήσουμε πάρα πολύ. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουμε απ’ την αρχή τη σεζόν".

Πιστεύεις ότι με νίκη την Κυριακή, ο Πανιώνιος μπορεί να κάνει μια νέα αρχή;
"Δεν ξέρω... Κάποιες φορές, ξέρεις, στο ποδόσφαιρο αρκεί μία στιγμή για ν’αλλάξει μία κατάσταση και τότε ν’ αρχίσεις από την αρχή. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον αγώνα της Κυριακής. Είναι σημαντικός αγώνας για εμάς και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Θα είναι σπουδαίο αν πάρουμε τη νίκη".
Read more!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

ΑΓΓΛΙΑ
146 ΜΠΛΑΚΜΕΡΝ-ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΠΛΟ 1.35
143 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΣΣΟΣ 1.10
231 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3.40
ΑΠΟΔΟΣΗ:5

ΕΛΛΑΔΑ
342 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ ΔΙΠΛΟ 1.80
292 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΣΟΣ 1.20
215 ΑΡΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΣΟΣ 1.50
ΑΠΟΔΟΣΗ:3,2

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
138 ΒΕΡΝΤΕΡ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΑΣΣΟΣ 1.40
142 ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΔΙΠΛΟ 2.60
307 ΜΑΪΝΤΖ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3.25
ΑΠΟΔΟΣΗ:11,8

ΙΣΠΑΝΙΑ
222 ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ ΑΣΣΟΣ 1.35
254 ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ-ΡΕΑΛ ΔΙΠΛΟ 1.25
ΑΠΟΔΟΣΗ:1,7

ΓΑΛΛΙΑ
240 ΛΥΩΝ-ΣΟΣΟ ΑΣΣΟΣ 1.40
239 ΛΟΡΙΑΝ-ΑΡΛ ΑΣΣΟΣ 1.45
258 ΜΑΡΣΕΙΓ-ΡΕΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 'Η ΔΙΠΛΟ 1.82
ΑΠΟΔΟΣΗ:3,7

ΙΤΑΛΙΑ
256 ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΣΣΟΣ 1.75
302 ΠΑΡΜΑ-ΚΙΕΒΟ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3.10
301 ΜΠΡΕΣΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3.10
ΑΠΟΔΟΣΗ:16,8

ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ
260 ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ ΔΙΠΛΟ 1.40

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!
Read more!

Την Τετάρτη ο αγώνας Ηλιούπολη-Ολυμπιακός

Την Τετάρτη ο αγώνας Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Την προσεχή Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας για την 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ μεταξύ των ΠΑΕ Ηλιούπολη-Ολυμπιακός, στις 17:00 στο γήπεδο του Αιγάλεω. Αυτή είναι η απόφαση που πήρε η επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο, προχθές, είχε αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας: "Με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο αγώνας για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-11 μεταξύ των ΠΑΕ Ηλιούπολη-Ολυμπιακός, ο οποίος είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 27-10-2010 και αναβλήθηκε με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ επ' αόριστον, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 3-11-2010 και ώρα 17:00 στο ίδιο γήπεδο."
Read more!

Προς πώληση ο Κασάνο!

Προς πώληση ο Κασάνο!
Μετά την διαφωνία που είχε με τον πρόεδρο της Σαμπτόρια, ο Αντόνιο Κασάνο μπήκε στην μαύρη λίστα της διοίκησης, με αποτέλεσμα να ψάχνει τρόπο να φύγει από την ομάδα που τον αναγέννησε.
Read more!

Θέλει το τρίποντο στη Νέα Σμύρνη

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Λεονάρντο Η ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα πετυχημένα αποτελέσματα εντός συνόρων. Η Ενωση με το καλύτερο δυνατό κλίμα στην ομάδα, αλλά και με αρκετές απουσίες θα προσπαθήσει να φύγει από τη Νέα Σμύρνη την Κυριακή με το τρίποντο, το οποίο ίσως να τη φέρει και πιο κοντά στην κορυφή. Αυτό θα εξαρτηθεί και από το αποτέλεσμα του ντέρμπι των "αιωνίων" το Σάββατο.

Ο Μπλάνκο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, όμως ο Αργεντινός δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, καθώς υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο. Η σοβαρότητα της κατάστασης του θα διαπιστωθεί εντός της ημέρας, όταν και βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν το βάζει κάτω, παρά τις πολλές ατυχίες. Ο Ισπανός με πολλές απουσίες έφυγε με το διπλό από το Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να αποχωρήσει με κατεβασμένο το κεφάλι στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ μαθαίνει να ζει με τις απουσίες και είναι έτοιμη για ακόμα μία δύσκολη αποστολή.
Read more!

Ντελ Πιέρο: «Γιούβε ή εξωτερικό»

Μπορεί να έχει φτάσει αισίως τα 36 αλλά ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δεν δείχνει διατεθειμένος να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο «πιντουρίκιο» ξεκαθάρισε ότι αν δεν συνεχίσει στην Γιουβέντους θα αποχωρήσει εκτός Ιταλίας.
Ντελ Πιέρο: «Γιούβε ή εξωτερικό»
Το συμβόλαιο του Ντελ Πιέρο λήγει το καλοκαίρι και υπάρχουν αμφιβολίες κατά πόσο η Γιουβέντους θα του ανανεώσει το συμβόλαιο. Ο ίδιος μιλώντας στην Gazzetta dello Sport ξεκαθάρισε ότι εάν δεν ανανεώσει με τους «μπιανκονέρι», τότε θα αναζητήσει τη τύχη του εκτός Ιταλίας.

«Εννοείται πως σκέφτομαι ότι θα σκοράρω στο καινούργιο γήπεδο της Γιουβέντους (το οποίο θα είναι έτοιμο τη νέα σεζόν). Η απόφαση για το συμβόλαιό μου θα είναι κοινή με την ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, είτε με την Γιουβέντους είτε εκτός Ιταλίας».

Ο Ντελ Πιέρο βρίσκεται στο Τορίνο από το 1993 κι έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο (μόνο το EURO λείπει από την συλλογή του) και παρόλα αυτά δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την εθνική Ιταλίας, εφόσον του ζητηθεί. «Εάν ο Τσέζαρε Πραντέλι με καλέσει, εγώ θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».
Read more!

Επλεξε το εγκώμιο του Γκέκα ο Σκίμπε

Ο Γκέκας στην προπόνηση Ο Φάνης Γκέκας διανύει περίοδο φόρμας σκοράροντας συνεχώς στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Γερμανίας. Ο τεχνικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Μίκαελ Σκίμπε μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Ελληνα διεθνή επιθετικό και μάλιστα τον παρομοίωσε με τον Γκερντ Μίλερ.

"Είναι ένας από τους λίγους επιθετικούς του είδους του. Απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι το γκολ είναι η τέχνη του. Με τις τοποθετήσεις και την άνεσή του στο σκοράρισμα, μου θυμίζει κάτι από Γκερντ Μίλερ", είπε συγκεκριμένα ο Σκίμπε για τον Φάνη Γκέκα.
Read more!

«Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό και σταματάω»

«Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό και σταματάω»
Σαφέστατος ήταν στις δηλώσεις του ο θρυλικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, δήλωσε πως θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι, αλλά με δύο μετάλλια. Ο διεθνής Ολλανδός γκολκίπερ, που έγινε 40 ετών σήμερα, έκανε δηλώσεις στο «Mirror», τονίζοντας πως θέλει να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, κατακτώντας ακόμα μια φορά την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα ξανά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το χάσαμε για πολύ λίγο πέρσι, αφού είχαμε πολλές ατυχίες και τραυματισμούς. Πέρσι, παίξαμε πολύ νωρίς στην Ευρώπη και ήταν ο σημαντικότερος λόγος που αποτύχαμε. Φέτος, όμως, θα είναι διαφορετικά. Όταν ήμουν νεότερος, πίστευα πως θα σταματούσα γύρω στα 35 μου, αλλά ήρθα στην Μάντσεστερ αρκετά μεγάλος. Πιστεύω πως ήρθε η στιγμή να σταματήσω, αν και απολαμβάνω να παίζω εδώ».
Read more!

Ρονάλντο: «Δεν είμαι εγωιστής»

Ρονάλντο: «Δεν είμαι εγωιστής»
Ως στόχο του την βελτίωση του κι όχι τα λεγόμενα των άλλων γι αυτόν έθεσε για τον ίδιο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος τόνισε πως δεν είναι εγωιστής. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων παπουτσιών που ετοιμάστηκαν για τον ίδιο, είπε:

«Δεν έχω φτάσει ακόμα στο καλύτερο επίπεδό μου. Μπορώ ακόμα να βελτιωθώ. Δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας. Δεν είμαι εγωιστής. Ο Μπενζεμα θα πρέπει να να δουλέψει με ηρεμία».

Όσον αφορά τη συνεργασία της Ρεάλ με τον Ζινεντίν Ζιντάν, σημείωσε:

«Μου αρέσει που ο «Ζιζού» θα είναι μαζί μας». Read more!

«Μνηστήρες» για Σβαϊνστάιγκερ

«Μνηστήρες» για Σβαϊνστάιγκερ
Πολλές είναι οι ομάδες που πρόκειται να κάνουν αισθητό το ενδιαφέρον τους για τον άσο της Μπάγερν Μονάχου, Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ, αφού το συμβόλαιο του 26χρονου μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2011. Ο Βαυαρός παίχτης των πρωταθλητών Γερμανίας, μετά την εκπληκτική περσινή χρονιά και ένα εξαιρετικό Μουντιάλ, «ανάγκασε» τα μάτια πολλών μεγάλων ομάδων να στραφούν πάνω του. Έχει δηλώσει πολλές φορές την αγάπη του για την Μπάγερν, αλλά η προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ, έχει «λυγίσει» και τους πιο «πιστούς». Σειρήνες έχουν σημάνει στην Τσέλσι, την Τότεναμ αλλά και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι, υπογράφοντας προσύμφωνο από τον Ιανουάριο. Φυσικά, τον πρώτο λόγο έχει πάντα η νυν ομάδα του, η Μπάγερν Μονάχου.
Read more!

Σνάιντερ πενταετίας!

Σνάιντερ πενταετίας!
Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, παρά το δελεαστικό ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο και ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ίντερ έως το 2015.

Ο 26χρονος Ολλανδός διεθνής μέσος είναι στην ιταλική ομάδα από πέρσι το καλοκαίρι και το συμβόλαιό του έληγε το 2013.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας ήρθε σε συμφωνία μαζί του και ανανέωσε το συμβόλαιο του για δύο ακόμη χρόνια, αυξάνονοντας τις ετήσιες αποδοχές του στα επτά εκατ. ευρώ.

Read more!

Μήνυμα Σισέ σε Μπλαν!

Μήνυμα Σισέ σε Μπλαν
Δεν φαίνεται διατεθειμένος να τα παρατήσει ο Τζιμπρίλ Σισέ από την εθνική Γαλλίας και στέλνει το μήνυμα του, με δηλώσεις του στην «L’ Equipe» στον Λοράν Μπλαν.Αρχικά ο Γάλλος επιθετικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. «Μπορούμε ακόμα να προκριθούμε. Πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις. Θα πρέπει να κερδίσουμε τη Ρούμπιν Καζάν στην έδρα της και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας απέναντι στη Μπαρτσελόνα».

Στη συνέχεια μίλησε για την καριέρα του στην εθνική Γαλλίας. «Δεν συμμετείχα στο EURO 2004, αλλά επέστρεψα. Τραυματίστηκα δύο φορές (2004 και 2006), αλλά επανήλθα. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ήμουν στις πρώτες επιλογές. Αυτή τη στιγμή δεν μου έχει τηλεφωνήσει κανείς, αλλά δεν απελπίζομαι».

Για να προσθέσει: «Ήμουν έτοιμος να προπονηθώ. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι άσχημο να τελειώσω έτσι από την Εθνική. Ποτέ δεν απέδωσα ευθύνες σε κανέναν. Αν ήταν έτσι θα είχα δώσει ονόματα. Αν δω ότι κάποιος φταίει θα του το πω προσωπικά».

Ο άσος του Παναθηναϊκού περιμένει να τον παρακολουθήσει κάποιος από την εθνική ομάδα της χώρας του στα δύο ματς με Ρούμπιν Καζάν και Ολυμπιακό. «Ελπίζω ο ομοσπονδιακός προπονητής να με δει. Κάτω τα πάντα για να είμαι σε καλή κατάσταση. Ελπίζω ότι κάποιος άνθρωπος της Γαλλίας θα είναι εκεί για να με δει και μα με κρίνει σε δύο μεγάλα παιχνίδια».
Read more!

Ζίκο:«Ο Φετφατζίδης μου θυμίζει εμένα!»

«Ο Φετφατζίδης μου θυμίζει εμένα!»

Το «φαινόμενο» Φετφατζίδης έχει εξαπλωθεί παντού! Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Ζίκο μίλησε στο gazzetta.gr για τον πιτσιρικά, για το ατυχές πέρασμά του από τους «ερυθρόλευκους», αλλά και για το πώς περνά τώρα τον ελεύθερο χρόνο του.
Μέχρι και τη Βραζιλία έχει φτάσει η χάρη του και στο άκουσμα των ευχάριστων, ο άνθρωπος που πρώτος διέκρινε το ταλέντο του και του έδωσε το δικαίωμα να πάρει μέρος σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Αρτούρ Αντούνιες Κοΐμπρα Ζίκο, μίλησε στο gazzetta.gr.

Για την ευκαιρία σε Φετφατζίδη:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μαθαίνω ότι ο Φετφατζίδης έχει κάνει την έκρηξή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα παιδί με τρομερό ταλέντο το οποίο ξεχώρισα από τους υπόλοιπους νεαρούς των ακαδημιών αμέσως. Παρακολουθούσα συνέχεια τους αγώνες της δεύτερης ομάδας για να δω τους μικρούς του Ολυμπιακού και έτσι έπεσε το μάτι μου πάνω στον Φετφατζίδη. Είχαμε και πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και του έδωσα την ευκαιρία να παίξει πολύ νωρίς. Αυτό το παιδί έχει ξεχωριστό ταλέντο και είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψει σε διεθνές επίπεδο».

Για το ταλέντο του «Φέτφα»: «Έχει τρομερή τεχνική κατάρτιση. Αυτό θυμάμαι ότι μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση. Παίζει πολύ με το μυαλό, είναι πανέξυπνος. Βάζει γκολ, δίνει ασίστ, διασπάει τις άμυνες. Να συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται. Μπορεί να γράψει τη δικιά του ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το μυστικό για να τα καταφέρει είναι να μη νιώσει ποτέ ότι έχει πετύχει κάτι σπουδαίο. Να συνεχίσει τη δουλειά και να βελτιώνεται κάθε μέρα».

Για τον χαρακτηρισμό «Έλληνας Μέσι»: «Όχι, είναι λάθος. Δεν βοηθάνε κανένα νέο παιδί τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Μακάρι να είναι πάστας Μέσι, θα το χαρώ πάρα πολύ. Δεν πρέπει όμως να του φουσκώνει κανένας τα μυαλά. Είναι ακόμα παιδί και σε αυτή την ηλικία ακόμα μαθαίνει πράγματα. Ο Μέσι είναι παίκτης Χρυσής Μπάλας».

Το μήνυμά του στον πιτσιρικά: «Πολλά συγχαρητήρια για όσα έχεις καταφέρει μέσα σε αυτούς τους μήνες. Να συνεχίσεις με το κεφάλι κάτω και να προπονείσαι δυνατά για να γίνεσαι κάθε μέρα καλύτερος. Αυτό το παιδί, σε τεχνική, μου θύμιζε τον εαυτό μου όταν ξεκινούσα. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά θα γίνει νούμερο ένα στην Ελλάδα και σύντομα θα βρεθεί σε κάποια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης».

Για το τι κάνει τώρα ο ίδιος: «Έχω τη σχολή ποδοσφαίρου μου και ασχολούμαι από το πρωί ως το βράδυ με τα νέα ταλέντα. Ο στόχος είναι να βγάλουμε πολλούς πιτσιρικάδες από την ακαδημία μου και να τροφοδοτήσουμε τα κλαμπ της χώρας με παίκτες πρωταθλητές. Μετά το τέλος της συνεργασίας μου με τη Φλαμένγκο περνάω αρκετές ώρες με την οικογένειά μου και είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω αυτή τη δυνατότητα».

Για το συμβιβασμό με τον Ολυμπιακό αναφορικά με τα «χρωστούμενα»: «Είμαι χαρούμενος που βρήκαμε τελικά μια ειρηνική λύση. Ο νέος ιδιοκτήτης έβαλε τον δικηγόρο του Ολυμπιακού να πάρει τον δικό μου και όλα διευθετήθηκαν. Ευτυχώς δεν πήγαμε στα δικαστήρια, δεν ήταν κάτι που ήθελα».

Για το ότι πέρασε και δεν. ακούμπησε από τον Πειραιά: «Δεν είχα την ευκαιρία να κάνω πράγματα. Άλλα είχα στο μυαλό μου, άλλα έγιναν. Το ρόστερ ήταν εντελώς ανομοιόμορφο. Ζήτησα τρεις παίκτες μεταγραφή το Γενάρη, τον φορ Έλτον από τη Βάσκο, το δεκάρι Κόνκα από τη Φλουμινένσε και τον μέσο Ελίας από την Κορίνθιανς και αντί να προσπαθήσουν να πάρουν αυτούς, έφεραν τον Λούα Λούα και τον Ντάτολο για τους οποίους δεν είχα άποψη και δεν ήταν αυτό που μας έλειπε. Με το ρόστερ που είχα πέρυσι εγώ, θεωρώ ότι η πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μεγάλη επιτυχία. Δεν έχω καμία πίκρα για τον τρόπο που έφυγα. Ο Ολυμπιακός ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα και πάντα παρακολουθώ τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το πώς τα πηγαίνει η ομάδα. Εύχομαι να κατακτήσει φέτος το νταμπλ και ο νυν ιδιοκτήτης ο οποίος φαίνεται ότι έχει μεγάλα όνειρα να τον οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης». Read more!

Να σπάσει το ρόδι

Να σπάσει το ρόδι(video)
Την πρώτη του νίκη επί του Παναθηναϊκού θα επιδιώξει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.Πριν από δύο χρόνια οι «ερυθρόλευκοι», στην πρώτη θητεία του Ισπανού τεχνικού, είχαν φτάσει άνετα στην κατάκτηση του νταμπλ, ωστόσο τα δύο ματς απέναντι στο «τριφύλλι» είχαν τελειώσει ισόπαλα και μάλιστα χωρίς γκολ.
Read more!

«Τελεσίγραφο» σε Γκαλέτι!


Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε στον Λουτσιάνο Γκαλέτι πως δεν έχει άλλη επιλογή από τα να δεχθεί τα χρήματα που δίνει. Αν δεν το κάνει τότε θα υποχρεωθεί να προσφύγει σε άλλα μέσα.

Η νέα επαφή που είχε ο Ολυμπιακός με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν απέφερε καρπούς. Η ΠΑΕ τον ενημέρωσε πως δεν δύναται να ανέβει πάνω από τις 700-800 χιλ. ευρώ την ώρα που ο Αργεντινός συνεχίζει να ζητά 2 και πλέον εκατ. ευρώ.

Με άλλα λόγια δεν φαίνεται να βρίσκουν... άκρη. Έτσι ο Ολυμπιακός διευκρίνισε στην πλευρά Γκαλέτι ότι αν δεν πει το ναι στα χρήματα που του προσφέρει θα πράξει όπως εκείνος θεωρεί προκειμένου να προστατεύσει τα νόμιμα συμφέροντά του.

Read more!

Φανέλες από... χρυσάφι!


Η Πρέμιερ Λιγκ έχει αναδειχθεί ως το πιο προσοδοφόρο πρωτάθλημα της Ευρώπης στις χορηγίες των εμφανίσεων ξεπερνώντας την Μπουντεσλίγκα, σύμφωνα με μελέτη της εταιρείας συμβούλων Sport + Markt που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη.

Όπως δήλωσε και ο διευθυντής της εταιρίας, Γκάρεθ Μουρ : «Είναι οφθαμολφανές, πως όταν μια νέα επιχείρηση επιλέγει να επενδύσει σημαντικά χρηματικά ποσά σε χορηγία του αθλητισμού, η Πρέμιερ Λιγκ είναι ο κορυφαίος προορισμός».

Τα συνολικά έσοδα των 20 συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ από τις χορηγίες στις φανέλες ανέρχονται στα 178 εκατομμύρια δολάρια έναντι των 116 εκατομμυρίων της περσινής σεζόν. Δηλαδή, παρατηρείται μια αύξηση των εσόδων από τις χορηγίες στις φανέλες της τάξεως των 62 εκατομμυρίων δολαρίων. Σημαντική αύξηση κατά 14 εκατομμύρια δολάρια σημειώνεται και στα έσοδα των 18 συλλόγων της Μπουντεσλίγκα, φτάνοντας τα 164 εκατομμύρια δολάρια.

Η Γερμανία έχασε την πρωτιά από την Αγγλία, γεγονός που οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στις επικερδέστερες συμφωνίες που συνήψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ασφαλιστική Aon και η Λίβερπουλ με την τράπεζα "Standard Chartered". Στην τρίτη θέση στον πίνακα βρίσκεται η Serie Α με 91 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το Σαμπιονά κατέχει την τέταρτη θέση με 81 εκατομμύρια δολάρια. Η πεντάδα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με τα υψηλότερα έσοδα από τις χορηγίες στις φανέλες συμπληρώνεται με τη Πριμέρα Ντιβιζιόν με έσοδα κάτω των 80 εκατομμυρίων δολαρίων.

Read more!

«Σόφο» λαμπρός την οδηγεί


Με απόλυτο πρωταγωνιστή του αγώνα τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη η Μακάμπι κέρδισε άνετα την Ζαλγκίρις στο Τελ Αβίβ και έκανε την πρώτη της νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα.

Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Σχορτσανίτης είχε προλάβει να πετύχει 17 πόντους σε μόλις 11 λεπτά συμμετοχής και όλα πια έμοιαζαν πιο εύκολα για την «ομάδα του λαού», αφού είχε εξασφαλίσει προβάδισμα +20 (47-27).

Το μόνο που έκανε η Μακάμπι μέχρι τέλους ήταν να υπερασπιστεί την υπέρ της διαφορά με τον Μπλατ να βλέπει τον «Σόφο» να προσθέτει ακόμα 7 πόντους στο κοντέρ του.

Τα δεκάλεπτα: 25-11, 47-27, 65-55, 86-70
Μακάμπι (Μπλατ): Πάργκο 3, Χέντριξ 14 (9 ριμπ.), Σαρπ, Μπλούθενταλ 8(2), Ελιγιάχου 12, Πνίνι 6(1), Μπερστάιν 4, Καντίρ, Έιντσον 8, Πέρκινς 7(1/3 τριπ., 7 κλεψ., 8 ασίστ), Σχορτσιανίτης 24 (6/9 β., 9/13 διπ., 5 ριμπ.)
Ζαλγκίρις (Πέτροβιτς): Τσάπιν 2, Πότσιους 6, Καλνιέτις 9, Ντελινινκάιτις 6(2), Κλιμαβίτσιους 4, Γιανκούνας 17(1), Μπέγκιτς 4, Σαλένγκα 5, Μιλάκνις 3(1), Ουάτσον 9, Κόλινς 5, Σάμαν.


Read more!

O «Τζόλε», ο Ιμπαγάσα και η Ριζούπολη!


Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Θυμάται την Ριζούπολη και τονίζει ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Ιμπαγάσα!

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε στο «Νοvasports» αναφορικά με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο. Ο ίδιος είπε:

- Για το περσινό και το φετινό ντέρμπι:

«Πραγματικά ο περσινός Ολυμπιακός δεν ήταν σε καλή κατάσταση, κατάφερε όμως στις λεπτομέρειες να πάρει το ντέρμπι. Φέτος είναι κάτι διαφορετικό, είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αν και στα ντέρμπι δεν μετράνε αυτά».

- Για το αν η νίκη στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ δίνει τίτλο:

«Σίγουρα ακόμα είναι νωρίς, όμως ο Ολυμπιακός αν καταφέρει να κερδίσει -και μπορεί να κερδίσει- θα έχει ένα μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου».

- Για το πιο καλό και το χειρότερό του ντέρμπι:

«Τι άλλο από το ματς της Ριζούπολης. Είχε πολλές ιδιαιτερότητες εκείνο το ματς, θέλαμε τη νίκη με διαφορά γκολ και είχε για μας μεγάλη σημασία. Τα καταφέραμε και θα το θυμάμαι πάντα. Το χειρότερο ήταν το 0-1 στο Καραϊσκάκη, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις όμως ο Παναθηναϊκός κέρδισε. Γιατί; Έτσι είναι η μπάλα».

-Για το ποιό θα είναι το σημείο-κλειδί στο ντέρμπι:

«Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη κατάσταση, κάνει καλά ματς, μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, θα βρει χώρους και να απειλήσει. Είναι όμως πολύ δύσκολο μια πρόβλεψη. Μια φάση, μια κάρτα, ένα ατομικό λάθος μπορεί να κρίνουν τα πάντα».

- Για την σύγκριση των δυο ομάδων του Βαλβέρδε:

«Ο φετινός Ολυμπιακός δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο, η ομάδα μας τότε ήταν πιο… ταλαιπωρημένη. Η φετινή έχει 15 νέους παίκτες, πολύ καλούς, είναι μια ομάδα ποιοτική, δυνατή, πιο τεχνική, αλλά και φρέσκια».

- Για τον παίκτη που θα ήθελε να έχει συνεργαστεί:

«Με τον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός δίνει ρυθμό, πάσα στο σωστό timing και είναι ό,τι καλύτερο για τους φορ να έχουν ένα τέτοιο παίκτη στην ομάδα».

Read more!

Πράσινη παρέλαση στο ΟΑΚΑ


Με «αυτοκρατορική» εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και ηγέτες τους Σάτο (17 π.) και Νίκολας (18 π.) ο Παναθηναϊκός «πάτησε» την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ (74-60).Οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και με εκπληκτική αμυντική παρουσία έφτασαν στο «δύο στα δύο» στην Ευρωλίγκα υποχρεώνοντας τους 12.000 οπαδούς τους που ανήμερα της Εθνικής επετείου να παραληρούν και να ζητούν το 6ο ευρωπαϊκό στη Βαρκελώνη. Μεγάλη εμφάνιση για το συγκρότημα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς πραγματοποίησε ο Τζαμόντ Γκόρντον (20 π.), ενώ ο Ραμούνας Σισκάουσκας κατάφερε να αγωνιστεί μόλις για πέντε λεπτά αφού στη συνέχεια αποχώρησε με πρόβλημα στη μέση. Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...