ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

O «Τζόλε», ο Ιμπαγάσα και η Ριζούπολη!


Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Θυμάται την Ριζούπολη και τονίζει ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Ιμπαγάσα!

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε στο «Νοvasports» αναφορικά με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο. Ο ίδιος είπε:

- Για το περσινό και το φετινό ντέρμπι:

«Πραγματικά ο περσινός Ολυμπιακός δεν ήταν σε καλή κατάσταση, κατάφερε όμως στις λεπτομέρειες να πάρει το ντέρμπι. Φέτος είναι κάτι διαφορετικό, είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αν και στα ντέρμπι δεν μετράνε αυτά».

- Για το αν η νίκη στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ δίνει τίτλο:

«Σίγουρα ακόμα είναι νωρίς, όμως ο Ολυμπιακός αν καταφέρει να κερδίσει -και μπορεί να κερδίσει- θα έχει ένα μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου».

- Για το πιο καλό και το χειρότερό του ντέρμπι:

«Τι άλλο από το ματς της Ριζούπολης. Είχε πολλές ιδιαιτερότητες εκείνο το ματς, θέλαμε τη νίκη με διαφορά γκολ και είχε για μας μεγάλη σημασία. Τα καταφέραμε και θα το θυμάμαι πάντα. Το χειρότερο ήταν το 0-1 στο Καραϊσκάκη, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις όμως ο Παναθηναϊκός κέρδισε. Γιατί; Έτσι είναι η μπάλα».

-Για το ποιό θα είναι το σημείο-κλειδί στο ντέρμπι:

«Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη κατάσταση, κάνει καλά ματς, μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, θα βρει χώρους και να απειλήσει. Είναι όμως πολύ δύσκολο μια πρόβλεψη. Μια φάση, μια κάρτα, ένα ατομικό λάθος μπορεί να κρίνουν τα πάντα».

- Για την σύγκριση των δυο ομάδων του Βαλβέρδε:

«Ο φετινός Ολυμπιακός δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο, η ομάδα μας τότε ήταν πιο… ταλαιπωρημένη. Η φετινή έχει 15 νέους παίκτες, πολύ καλούς, είναι μια ομάδα ποιοτική, δυνατή, πιο τεχνική, αλλά και φρέσκια».

- Για τον παίκτη που θα ήθελε να έχει συνεργαστεί:

«Με τον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός δίνει ρυθμό, πάσα στο σωστό timing και είναι ό,τι καλύτερο για τους φορ να έχουν ένα τέτοιο παίκτη στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...