ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

«Περισσότερο από όσο μπορείτε»!

Περίπου 150 οργανωμένοι του Παναθηναϊκού πήγαν στην Παιανία και έστειλαν το μήνυμα στους παίκτες. «Παίξτε περισσότερο από όσο μπορείτε». Ηγετική παρέμβαση Σισέ και μπράβο σε Σιμάο.
Οι φίλοι της ομάδας βρέθηκαν εκεί για να... ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια, ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί ψυχωμένος και έτοιμος για... όλα κόντρα στον Ολυμπιακό.  Περίπου 150 οργανωμένοι έδωσαν το παρών και μεταξύ άλλων είπαν στους παίκτες:


«Περισσότερο από όσο μπορείτε»!

«Θέλουμε να παίξετε με πάθος. Έχουμε χάσει τα δύο τελευταία χρόνια από αυτούς και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. Να παίξετε περισσότερο από όσο μπορείτε». Σε εκείνο το σημείο ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε ηγετική παρέμβαση και τόνισε: « Ξέρω τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για εσάς και τον Παναθηναϊκό μας. Θα το μεταφέρω στους παίκτες. Σας διαβεβαιώνω ότι όλοι θα έχουν το πάθος που πρέπει μέσα στο γήπεδο».

Πάντως, η επίσκεψη δεν είχε ούτε συνθήματα, ούτε τον παλμό που είχαν παρόμοιες παρουσίες των οργανωμένων. Παράλληλα, αρκετοί από τους οπαδούς έδωσαν συγχαρητήρια στον Σιμάο. «Είσαι μάγκας. Έχασες τον άδερφο σου αλλά έμεινες εδώ για το καλό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...