ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Σας ευχαριστούμε!


Σήμερα, 10 Δεκεμβρίου 2010 το blog μας κλείνει δύο "μήνες ζωής"!!
Ένα αθλητικό Portal το οποίο το ξεκινήσαμε για πλάκα και έγινε έμμονη ιδέα!Η ενημέρωσή σας μέσα από το blog είναι καθημερινή και συνεχής χάρης της δουλειάς μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή σας και για τις 9.800 επισκέψεις μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες!
To radio πιστεύω πως σας αρέσει μιας και βλέπουμε ότι έχει μια σχετική αποδοχή από εσάς αφού στις περισσότερες εκπομπές μας δηλώνετε το "παρόν"!
Σύντομα,θα δημιουργήσουμε ένα mail στο οποίο θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και να μας εκφράζετε παράπονα ή σκέψεις με σκοπό να γίνουμε καλύτεροι..




(Είμαστε σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση γι' αυτό και οι εικόνες στα αριστερά του blog )

Σας ευχαριστούμε λοιπόν και πάλι και ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε όμορφες γιορτές!!

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ PROTATHLITESGR 
Read more!

Δεν «καθαρίζει» μόνο ο Κόμπε

Δεν «καθαρίζει» μόνο ο Κόμπι (video)

Όταν ένα ματς των Λέικερς κρίνεται στο σουτ, μοιραία όλα τα βλέμματα τραβά ο Κόμπι Μπράιαντ. Έτσι την… πάτησαν οι Κλίπερς, που είχαν επικεντρωθεί πάνω στον σούπερ σταρ των πρωταθλητών, αλλά ήταν ο Ντέρεκ Φίσερ αυτός που με λέι απ στην εκπνοή χάρισε στην ομάδα του τη νίκη με 87-86. Οι «λιμνάνθρωποι» είχαν περάσει μπροστά με 84-83 χάρη σε δύο συνεχή καλάθια του Κόμπι, αλλά ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν με κάρφωμα 15’’ πριν το τέλος έφερε μπροστά τους τυπικά γηπεδούχους. Ο τελευταίος λόγος, ωστόσο, ανήκε στον 36χρονο γκαρντ. 

Πηγή sport-fm Read more!

Χίτσφελντ: "Μπορεί το Champions League η Μπάγερν"


Την πεποίθηση ότι η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να κατακτήσει το Champions League, εξέφρασε ο Οτμαρ Χίτσφελντ. Ο «εκλέκτορας» της εθνικής Ελβετίας και πρώην προπονητής των Βαυαρών, μίλησε στην γερμανική εφημερίδα «Bild», τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι αισιόδοξος ότι η Μπάγερν έχει καλές πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο. Είναι κάτι ανάλογο με το 2001. Και τότε είχαμε πρόβλημα στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες έπαιξαν στον τελευταίο τελικό της διοργάνωσης και ξέρουν ότι ανήκουν στους κορυφαίους. Είμαι βέβαιος, ότι θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της διοργάνωσης. Η απογοητευτική πορεία τους στην μπουντεσλίγκα, θα αποτελέσει επιπλέον κίνητρο για την διάκριση τους στο Champions League».
Οπως είναι γνωστό, μετά την 15η αγωνιστική στο γερμανικό πρωτάθλημα, οι Βαυαροί βρίσκονται στην 7η θέση με 17 βαθμούς λιγότερους από την Ντόρτμουντ, που οδηγεί την κούρσα της μπουντεσλίγκα με 40 βαθμούς.
Πηγή novasports
Read more!

Ρόντο, Γκαρνέτ και... νίκη! *BINTEO*

Ρόντο, Γκαρνέτ και... νίκη!
Μία εξαιρετική συνεργασία του Ραζόν Ρόντο με τον Κέβιν Γκαρνέτ χάρισε στους Σέλτικς τη νίκη με 102-101 στη Φιλαδέλφεια. Οι Σίξερς με καλάθι του Αντρέ Ιγκουοντάλα είχαν προηγηθεί 6,6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά στην τελευταία επίθεση ο γκαρντ των πρωταθλητών της Ανατολής έκανε την alley hoop πάσα στον συμπαίκτη του κι εκείνος πέτυχε το νικητήριο καλάθι, με μόλις 1,4 δευτερόλεπτα να απομένουν. Αυτή ήταν η ένατη συνεχής νίκη για τους Σέλτικς, από τη 14η ασίστ του Ρόντο, που είχε ακόμη 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. 
To καλάθι της νίκης καταλαμβάνει και την πρώτη θέση στο Top 5 της ημέρας: 

 

Πηγή sport-fm Read more!

"Οι All Stars του Ολυμπιακού"


Αναμνηστική και συνάμα συλλεκτική φωτογραφία

Εντυπωσίασε ο Βαλβέρδε, παρά τα χρονάκια του...

Πειράγματα από δύο παίκτες που ήταν μαζί στην πρώτη θητεία Βαλβέρδε

Έτοιμος για την επιστροφή ο Ντάρκο. Φαίνεται στο... μάτι του

Φιλαράκια από τα παλιά, Αλεξανδρής και Γεωργάτος κάνουν τις... πλάκες τους

Χαμόγελα από Ντάρκο και Ανατολάκη

Μοναδικό στυλ από τον μεγάλο Ντάρκο

"Stelios", "Γκεό" και Ντάρκο θα παίξουν για 1η φορά και οι τρεις μαζί

Πολλά γέλια, από το... πειραχτήρι Γεωργάτο

Ένα ημίχρονο στην πρώτη ομάδα, το έχουν για πλάκα...

Άλλη... μπάλα, από Γεωργάτο, Αλεξανδρή στην προπόνηση

Ενωμένοι σαν γροθιά, Ντάρκο, Ανατολάκης, Stelios και Νινιάδης
Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Χωρίς Ναφτί στο Βόλο

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Μεχντί Ναφτί ήταν η ανακοίνωση των ονομάτων που απαρτίζουν την αποστολή του Αρη.


Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ άφησε στη Θεσσαλονίκη τον Τυνήσιο μέσο και αυτό δείχνει τις σκέψεις του εν όψει Ιανουαρίου. Όπως όλα δείχνουν ο Ναφτί θα έχει την τύχη των Κάλβο και Φαμπιάνο οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή των «κιτρίνων». Από κει και πέρα εκτός μάχης βρίσκονται οι τραυματίες Γκιάρο, Τσεσνάουσκις, Χουάνμα, Πορτίγια, Οριόλ και ο τιμωρημένος Μίσελ (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του).
Αναλυτικά οι 18 που απαρτίζουν την αποστολή του Άρη είναι οι εξής: Σηφάκης, Βελλίδης, Πρίττας, Χαβίτο, Βαγγέλι, Νέτο, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Τόχα, Φατί, Μενδρινός, Ρουϊζ, Τσέζαρεκ, Κόκε, Καζναφέρης, Αραβίδης, Οικονομόπουλος, Κατίδης.
Στο 4-4-2 του Κούπερ θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Σηφάκης, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, δεξιά στην άμυνα ο Νέτο, αριστερά ο Βαγγέλι, ενώ στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Μενδρινός (αριστερά), Φατί, Πρίττας στον άξονα και Χαβίτο (δεξιά). Τέλος, στην επίθεση θα αγωνισιτούν οι Τσέζαρεκ και Ρουϊζ, με τον Σέρχιο Κόκε να μένει στον πάγκο λόγω του ότι έχει μείνει πίσω, εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του.
Η ομάδα θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου και το Σάββατο θα έχει τη συμπαράσταση περίπου τεσσάρων χιλιάδων οπαδών της οι οποίοι παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τον Άρη στο Πανθεσσαλικό.
Στο μεταξύ δεν σχολιάζουν στον Άρη τα σενάρια περί ανταλλαγής του Κάλβο με τον Λεονάρντο της ΑΕΚ, παραπέμποντας στη χθεσινή δήλωση του Κούπερ πως όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, οπότε και θα ασχοληθούν με την εκκαθάριση του ρόστερ.
*Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι αντιπροσωπεία της ΠΑΕ και οι ποδοσφαιριστές Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας θα βρεθούν στο ίδρυμα «Ελπίδα» στο Ωραιόκαστρο, προκειμένου να χαρίσουν δώρα και χαρά σε πολλά μικρά παιδιά. 
Πηγή novasports
Read more!

Κανονικά ο Δέλλας


Κανονικά ο ΔέλλαςΕυχάριστα ήταν τα νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, καθώς είδε τον Τραϊανό Δέλλα να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα. Ο «Κολοσσός» έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και η κάκωση που είχε υποστεί στην προπόνηση της Πέμπτης σε κόντρα με τον Χρήστο Πατσατζόγλου αποδείχθηκε εν τέλει επιπόλαια. Έτσι ο Δέλλας θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Λάρισα την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (17:15) και έτσι λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα που θα δημιουργούσε στο κέντρο της άμυνας τυχών απουσία του.
 Πηγή aek 365
Read more!

Μπλαν: «Παίκτης δυνατοτήτων ο Καρίμ»

Μπλαν: «Παίκτης δυνατοτήτων ο Καρίμ»Πεπεισμένος πως ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλές ικανότητες εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Λοράν Μπλαν.


Ο Γάλλος εκλέκτορας μιλώντας στα ΜΜΕ της χώρας του και συγκεκριμένα στην έκδοση «Equipe», τόνισε για τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης
«Δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τις δυνατότητές του, αλλά είναι ένα κόσμημα. Ρίχνοντας μία ματιά στα στατιστικά του, έχει σπουδαίο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του στη θέση που αγωνίζεται και είναι ταλαντούχος. Θα δοκιμάσω όλες τις μεθόδους, ώστε να αξιοποιήσω τις δυνατότητές του.
Αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα όσον αφορά τα λεπτά συμμετοχής του στον αγωνιστικό χώρο, θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα. Ωστόσο είναι δύσκολο να φύγεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο».
Πηγή gazzetta
Read more!

Χωρίς Φαν Ντερ Φάαρτ η Τότεναμ

Τις υπηρεσίες του Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ θα στερηθεί η Τότεναμ στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην Τσέλσι για το αγγλικό πρωτάθλημα καθώς ο Ολλανδός ταλαιπωρείται από θλάση.
Χωρίς Φαν Ντερ Φάαρτ η Τότεναμ

Ο μέσος των «πετεινών», δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί ούτε την Παρασκευή και να τεθεί εκτός πλάνων του Χάρι Ρέντναπ για την αναμέτρηση απέναντι στους «μπλε» του Λονδίνου.

Πηγή gazzeta Read more!

Τσάβι: «Άξιζε τριάδα ο Σνάιντερ»

Τσάβι: «Άξιζε τριάδα ο Σνάιντερ»
Πεπεισμένος πως ο Γουέσλι Σνάιντερ άξιζε μία θέση στην τριανδρία των παικτών που είναι υποψήφιοι για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» εμφανίστηκε ο Τσάβι.

«Ξέρω πως στην Ιταλία είναι θυμωμένοι γιατί ο Σνάιντερ ήταν ένας από τους φιναλίστ. Συμφωνώ μαζί τους ο Σνάιντερ είχε μια φανταστική σεζόν», είπε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε την εμφατική νίκη της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης:

«Μια νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα στην κορυφή της λίστας μου καθώς είναι μια από τις μεγαλύτερες αντιπάλους μας».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Σύμφωνος με το... χειμερινό Μουντιάλ ο Πλατινί


Σύμφωνος με τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του χειμώνα προκειμένου να αποφευχθούν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες εμφανίστηκε ο Μισέλ Πλατινί.

Ο πρόεδρος της UEFA εξήγησε ότι θα ήταν πιο εύκολο να διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο τον Ιανουάριο παρά τον Ιούνιο: «Συμφωνώ σε αυτό και γιατί όχι; Είναι κάτι που μπορεί να γίνει».

Βέβαια, ο Πλατινί αναγνώρισε ότι μία τέτοια απόφαση θα δημιουργούσε αρκετά θέματα, καθώς ανάμεσα σε άλλα οι παίκτες θα έπρεπε να ξεκουραστούν τον Φεβρουάριο.

Παράλληλα, όμως, εξήγησε ότι η διοργάνωση θα μπορούσε να διεξαχθεί κανονικά και το καλοκαίρι, καθώς οι παίκτες έχουν ήδη αντιμετωπίσει υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994.

Ο πρώτος που πρότεινε την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του Μουντιάλ του 2022 είναι ο Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Πηγή In Read more!

Χορηγός στη φανέλα της Μπάρτσα!

Χορηγός στη φανέλα της Μπάρτσα!
Πολύ κοντά σε μια συμφωνία-ρεκόρ με χορηγό από το Κατάρ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας δέχθηκε προσφορά η οποία θα της αποφέρει 180 εκατομμύρια ευρώ! Συγκεκριμένα, η συμφωνία των «μπλαουγκράνα» με την «Qatar Foundation» (ίδρυμα που προωθεί την εκπαίδευση, την έρευνα και την ανάπτυξη) όπως δημοσιεύει η «El Mundo Deportivo» θα είναι για έξι χρόνια και θα αποφέρει στον ισπανικό σύλλογο 30 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν.

Μια τέτοια κίνηση είναι πολύ πιθανό να φέρει αντιδράσεις στη Βαρκελώνη κάτι που ο πρόεδρος της ομάδας, Σάντρο Ροσέλ το γνωρίζει πολύ καλά. Κι αυτό διότι η Μπαρτσελόνα δεν είχε ποτέ χορηγό στη φανέλα της, με εξαίρεση τη συμφωνία που είχε κάνει με την «Unicef», στην οποία ο σύλλογος καταβάλλει 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η επικείμενη συμφωνία με την «Qatar Foundation» πάντως, δεν πρόκειται να επηρεάσει τη συνεργασία με τη «Unicef». Ο λόγος που η διοίκηση της Μπαρτσελόνα πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση είναι για να μην αναγκαστεί να πουλήσει κάποιο από τα αστέρια της και να παραμείνει ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο για αρκετά χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «μπλαουγκράνα» ισχυρίζονται πως η συμφωνία με την «Qatar Foundation» δεν θα επηρεάσει το «ευ αγωνίζεσθαι» του συλλόγου. Επιπλέον, μια από τις προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι το λογότυπο της εταιρείας που θα τοποθετηθεί στην φανέλα να είναι συμβατό με την κοινωνική φιλοσοφία της ομάδας.

Τις επόμενες ώρες ίσως να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να παίζει καθοριστικό ρόλο αφού ο Καταλανός τεχνικός είχε προωθήσει την προσπάθεια του Κατάρ στις υποψηφιότητες για την ανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Την καλύτερη μπάλα ο Ολυμπιακός!»

«Την καλύτερη μπάλα ο Ολυμπιακός!»
Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός παίζει μέχρι τώρα το καλύτερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα, εξέφρασε με δήλωσή του ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης, ενόψει του αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό.Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης, εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τόνισε σε τοποθέτησή του στο επίσημο site της ομάδας του: «Παίζουμε με μια ομάδα που αυτή την στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και όταν την αφήσεις να βρει τον ρυθμό της μπορεί να κάνει εκπληκτικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είναι αυτονόητο ότι ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια σοβαρότητα με τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Με ικανοποιεί πάντως απόλυτα το γεγονός ότι έχουμε γίνει μια πολύ σοβαρή ομάδα και με μεγάλη πίστη».

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου και στην συνέχεια θα γνωστοποιηθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μελισσάς και Σφακιανάκης.

* Την Παρασκευή το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 για τη πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ και αντιστοιχεί στην Θύρα 27.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Οχι Παναθηναϊκού για Σισέ-Γκοβού!

Οχι Παναθηναϊκού για Σισέ-Γκοβού!
Μια ανάσα από το Καραϊσκάκη βρέθηκαν Σισέ και Γκοβού λόγω της επιμονής του Ζιντάν να συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό φιλικό, αλλά όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε «όχι»!
Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέμεινε στις επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό, στην παρουσία των δύο συμπατριωτών του, στο φιλανθρωπικό φιλικό της Τρίτης, καθώς τα ονόματα τους και η αξία τους, ξεπερνάνε τα σύνορα της Ελλάδας αφού είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο και ο «Ζιζού» γνωρίζει ότι η εμφάνιση τους θα προσδώσει μεγαλύτερο κύρος στο ματς.

Μάλιστα, ενώ αντιλήφθηκε την ιδιαιτερότητα ότι ενδεχόμενη παρουσία των δύο παικτών του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του «αιώνιου» αντίπαλου Ολυμπιακού, μπορεί να προκαλούσε προβλήματα, αλλά στάθηκε στην σημασία του αγώνα που είναι για να βοηθηθούν φτωχοί άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη και πίστευε ότι ο φιλανθρωπικός του ρόλος μπορεί να υπερκεράσει οποιαδήποτε συλλογική αντιπαράθεση, ακόμα και στα μυαλά των πιο φανατικών οπαδών.

Με την επιμονή του Ζιντάν πείστηκαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που στην αρχή είχαν εκφράσει κάποιες αντιρρήσεις, επειδή ήθελαν να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο να χαλάσει η φιέστα της Τρίτης. Τελικά κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα δώσουν το «παρών» οι δύο Γάλλοι, ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε την σχετική άδεια.

Το... φρένο του Φερέιρα

Η πράσινη ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεν αμφισβητεί την φιλανθρωπική σημασία του αγώνα, ενώ είδε με θετικό μάτι την επιμονή του Ζιντάν, αλλά επειδή στον Παναθηναϊκό υπάρχει νέος προπονητής, δεν ήθελε να χάσει τους Γάλλους ούτε για μια μέρα από την προπόνηση. Και αυτός ήταν ο λόγος που δεν τους επιτράπηκε τελικά, σύμφωνα με την ΠΑΕ, να βρεθούν στο Φάληρο την Τρίτη.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Στη Θεσσαλονίκη ο Τζάζβιν

Στη Θεσσαλονίκη ο Τζάζβιν
Ο Έρμιν Τζάζβιν έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή. Ο Βόσνιος σέντερ που θα αγωνιστεί κόντρα στο Μαρούσι, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα ομάδα του.
Ο νεοαποκτηθείς του «Γηραιού» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις: «ήρθα για να προσφέρω στον Ηρακλή το καλύτερο δυνατό. Θα συνεργαστώ με τον Ντάρκο Ρούσο τον οποίο γνωρίζω και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάποια καλά αποτελέσματα. Γνωρίζω ότι έχω έρθει σε μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και πιστούς φιλάθλους οι οποίοι τη στηρίζουν ιδίως στα παιχνίδια που δίνει μέσα στην έδρα της.

Όσο για τον αυριανό παιχνίδι απέναντι στο Μαρούσι: «θα προσπαθήσω να βοηθήσω για όσο χρόνο μου δώσει ο προπονητής μου. Θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι είμαι 100% έτοιμος για αυτό το παιχνίδι, αλλά το σίγουρο είναι ότι θέλω να βοηθήσω άμεσα την ομάδα μου και αυτό ακριβώς θα επιδιώξω να κάνω».

Πηγή gazzetta.gr


Read more!

Πλήρης η φαρέτρα του Ferguson

Rio Ferdinand Patrice Evra (L) and Rio Ferdinand of Manchester United acknowledge the fans after victory in the UEFA Champions League Semi Final Second Leg match between Arsenal and Manchester United at Emirates Stadium on May 5, 2009 in London, England.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images) *** Local Caption *** Patrice Evra;Rio Ferdinand

Αρκετά προβληματική από ιατρικής άποψης ήταν η τελευταία χρονική περίοδος για την Manchester United, που είδε στα πρόσφατα δύο παιχνίδια του Champions League με Rangers και Valencia τους Paul Scholes, Patrice Evra και Rio Ferdinand να αποκομίζουν μικροτραυματισμούς.

Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδια με την Valencia λόγω προβλήματος στον τένοντα, αλλά εν συνεχεία ο sir Alex Ferguson δήλωσε ότι η εν λόγω απόφαση είχε καθαρά προληπτικό χαρακτήρα και όχι ουσιαστικό.

Ωστόσο, πριν ένα δεκαπενθήμερο ο Paul Scholes είχε ανάλογη τύχη με την Rangers λόγω προβλήματος στην βουβωνική χώρα, ενώ ο Patrice Evra δεν αγωνίστηκε καν με την Valencia. Για την κατάστασή τους μίλησε πάντως ο Σκοτσέζος τεχνικός αναφέροντας χαρακτηριστικά ενόψει και του derby κορυφής με την Arsenal την ερχόμενη Δευτέρα: “Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι θα είναι έτοιμοι και χαιρόμαστε που συμβαίνει αυτό σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Ο Paul Scholes ξεκίνησε προπονήσεις χθες, ήταν μία καλή κίνηση και ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να εμφανιστεί έτοιμος για την Δευτέρα. Ο Rio (Ferdinand) θα είναι επίσης πανέτοιμος” είπε ο τεχνικός των Red Devils προσθέτοντας παράλληλα για τις ιώσεις των Johnny Evans και Wes Brown: “Ο Johnny και ο Wes ταλαιπωρούνταν καιρό με ίωση. Όμως την Δευτέρα θα έχουμε πλήρη αποστολή.”

Πηγή english football Read more!

«Πιο ενοχλητικός ο Ρονάλντο»

Ο διαιτητής, Κλάους Μπο Λάρσεν χαρακτήρισε ως πιο ενοχλητικό ποδοσφαιριστή που έχει συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Δανός ρέφερι σφύριξε για το Τσάμπιονς Λιγκ την αναμέτρηση Ρεάλ – Οσέρ.
«Πιο ενοχλητικός ο Ρονάλντο»
Ο Σκανδιναβός διαιτητής μίλησε στην «Ekstra Bladet» για την εμπειρία του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τις διαμαρτυρίες του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της «Βασίλισσας»: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο ενοχλητικός ποδοσφαιριστής που έχω συναντήσει. Συνέχεια φωνάζει να του δώσουν ένα φάουλ, ιδιαίτερα στα παιχνίδια εντός έδρας. Πριν από τους αγώνες προσπαθούμε να δούμε πως θα τον αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε πώς να μην επηρεαζόμαστε αλλά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Στην αρχή κάθε παιχνιδιού ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει λευκό μητρώο αλλά όταν πέφτει κάτω και διαμαρτύρεται για κάποιο φάουλ που δεν του έδωσα, στην συνέχεια μου χαμογελάει γιατί ξέρει πως δεν θα επηρεαστώ από τους θεατρινισμούς του».
Πηγή gazzeta Read more!

Δεν αφήνει Νόιερ η Σάλκε

Δεν αφήνει Νόιερ η ΣάλκεΣτο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Μάνουελ Νόιερ, όμως η Σάλκε δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον τερματοφύλακά της να αποχωρήσει.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Φέλιξ Μάγκατ έχει ασκήσει βέτο στην διοίκηση της ομάδας για την παραμονή του πορτιέρο της εθνικής Γερμανίας και έτσι αποφασίστηκε να του αυξήσουν τις ετήσιες αποδοχές.

Συγκεκριμένα από τα 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, οι απολαβές του θα φτάσουν τα 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να παραμείνει στο δυναμικό της Σάλκε ως το καλοκαίρι του 2013.
Πηγή gazzeta Read more!

«Δεν ανακάλυψε το ποδόσφαιρο ο Μουρίνιο»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει κερδίσει την αναγνώριση της πλειοψηφίας και ο Ντάνιελ Αλβες τονίζει πως όλοι μιλούν για τον Πορτογάλο σαν να ανακάλυψε το ποδόσφαιρο!
«Δεν ανακάλυψε το ποδόσφαιρο ο Μουρίνιο»
«Μιλάνε για τον Μουρίνιο λες και είναι αυτός που ανακάλυψε το ποδόσφαιρο. Ολοι νομίζουν ότι αυτός κέρδισε όλα τα παιχνίδια από τον πάγκο. Σίγουρα είναι μεγάλος προπονητής, αλλά είχε την τύχη να δουλέψει με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές», ήταν τα λόγια του άσου της Μπαρτσελόνα ο οποίος λίγες μέρες πριν δήλωνε για τον προπονητή της Ρεάλ: «Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ένας μεγάλος προπονητής, θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστώ μαζί του και, μάλιστα, μία φορά έφτασα κοντά στο να συμβεί. Ξέρει καλά τι όπλα να χρησιμοποιεί απέναντι στον κάθε αντίπαλο και έχει κερδίσει τα πάντα στην καριέρα του»!

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκουαρδιόλα, δίνοντας μάλιστα και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα... αφοσίωσης! «Αν ο Πεπ μου πει να ανέβω στο τρίτο διάζωμα του "Καμπ Νου" και να πέσω με το κεφάλι θα σκεφτώ ότι για να μου το λέει αυτός κάτι ξέρει».
Πηγή gazzeta Read more!

Στέλνει μήνυμα ο Φέτελ!

Δεν κρατιέται ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος επιθυμεί η Red Bull να είναι σε θέση να μπει στην πίστα από τις πρώτες δοκιμές στην πίστα της Βαλένθια τον επόμενο Φεβρουάριο. 
Στέλνει μήνυμα ο Φέτελ!

«Προς το παρόν φαίνεται πως το μονοθέσιο θα είναι έτοιμο στην ώρα του. Οι πρώτες δοκιμές αναμένονται να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο στην Βαλένθια. Έπειτα θα τρέχουμε κάθε εβδομάδα, κάνοντας δύο δοκιμές την ημέρα μέχρι το γκραν πρι στην πίστα του Μπαχρέιν», τόνισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. 

Οι «κόκκινοι ταύροι» συνήθως αργούν να παρουσιάσουν το καινούριο τους μονοθέσιο, κάτι που ο Φέτελ δεν θέλει να γίνει και φέτος: 

«Είναι η πρώτη φορά που είμαι σε αυτήν την κατάσταση, θα πρέπει να συνεχίζω να εργάζομαι και να κάνω τα πάντα για να γίνω πιο δυνατός και πιο γρήγορος. Η Φόρμουλα 1 δεν είναι μόνο μια μάχη, στην οποία κερδίζει μόνο όποιος έχει πιο γρήγορο μονοθέσιο. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που κάνουν τη διαφορά και αυτό σκοπεύω να κάνω», συμπλήρωσε ο πιλότος της Red Bull. 

Πηγή sport-fm Read more!

Θέλει Force India o Χούλκενμπεργκ

Αισιόδοξος πως τελικά θα τα καταφέρει και θα συμφωνήσει με την Force India είναι ο Νίκο Χούλκενμπεργκ. Ο Γερμανός πιλότος βρίσκεται στην αναζήτηση ομάδας, ύστερα από την αποχώρηση του από τη Williams, ενώ πιστεύει πως η ομάδα του Βιτζέι Μάγια είναι η καλύτερη επιλογή. 
Θέλει Force India o Χούλκενμπεργκ«Τώρα που μιλάμε δεν είμαι σίγουρος. Ελπίζω πως θα μπορώ να σας δώσω μια θετική απάντηση σύντομα, μακάρι πριν τα Χριστούγεννα. Η Force India είναι η καλύτερη επιλογή μας και δεν είναι μυστικό πως αρκετοί είναι οι πιλότοι που θέλουν την Force India», ήταν τα λόγια του 23χρονου πιλότου. 

Ο Χούλκενμπεργκ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Williams, τονίζοντας πως η πολ ποζίσιον στην Βραζιλία δεν θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή της ιστορίας : 

«Η πρώτη θέση στη Βραζιλία ήταν κάτι που η Williams είχε να γευτεί χρόνια, ωστόσο ένας γύρος δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Υπήρχαν «σημάδια» από νωρίς για την αντικατάσταση, καθώς καθυστερούσαν τις συζητήσεις για το συμβόλαιο», πρόσθεσε ο Γερμανός. 



Πηγή sport-fm Read more!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια με τον Άρη:


Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του επί της Ολίμπια Λουμπλιάνα, παραμένει στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση με τον Άρη για το πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ. Οι «πράσινοι» υποδέχονται αύριο (Σάββατο 11/12, 5μ.μ., ΕΤ1) την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εισιτήρια για τον αγώνα διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» σήμερα από τις 10π.μ. ως τις 8μ.μ. και αύριο από τις 11π.μ. ως τις 2μ.μ. Από τις 2μ.μ. θα διατίθενται και στο ΟΑΚΑ. Εισιτήρια πωλούνται και στο PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων).


Πηγή leoforos Read more!

Ανδρεάδης: «Άριστοι σε όλους τους τομείς»

Ανδρεάδης: «Άριστοι σε όλους τους τομείς»

Άριστοι σε όλους τους τομείς θα πρέπει να είναι οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ΕΑ Πατρών για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, όπως υποστήριξε ο Ανδρέας Ανδρεάδης στην ιστοσελίδα του συλλόγου. 

«Είναι αυτονόητο ότι στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη νίκη», τόνισε στο www.olympiacos.org ο Ανδρέας Ανδρεάδης και πρόσθεσε: 

«Εκτός από την πολύ καλή ομάδα της Πάτρας έχουμε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τη ψυχολογική και σωματική κούραση από το πρόσφατο παιχνίδι με τη Μπλεντ. Η ομάδα μας έχει την ποιότητα να τα καταφέρει. Αγωνιστικά τόσο εμείς όσο και οι αντίπαλοί μας έχουμε ως βασικό στοιχείο την πολύ καλή επίθεση αλλά για να επικρατήσεις σε ένα ντέρμπι θα πρέπει να είσαι σχεδόν άριστος σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού». 

Οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν για την Πάτρα μετά το τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης(16:00-18:00).

Πηγή sport-fm Read more!

Σε πρώτο πλάνο ο Μανιάτης, αν...


Η "στροφή" στην ελληνική αγορά θεωρείται επιβεβλημένη. Καλοί οι ξένοι και ειδικά οι ποιοτικοί, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας των ομάδων μας και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Ίσα ίσα, οφείλει να παίρνει τους καλύτερους, μπολιάζοντάς τους με τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού.
Στο πλαίσιο αυτό, οι ερυθρόλευκοι δεν θα μπορούσαν να μην ενδιαφερθούν για έναν παίκτη της αξίας του Γιάννη Μανιάτη, έστω και αν για την θέση του δεξιού μπακ έχουν τον καλύτερο της χώρας, που ακούει στο όνομα Βασίλης Τοροσίδης. Όμως, οι καλοί χωράνε παντού και γι' αυτό ένας ποιοτικός Έλληνας ποδοσφαιριστής και δη σε καλή ηλικία χρειάζεται και με το παραπάνω...

Μεγάλη μερίδα του Τύπου αναφέρεται στον 24χρονο αμυντικό και στο διαφαινόμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, προκειμένου να τον φέρει στο λιμάνι εφόσον γίνουν κινήσεις. Παίκτης με διαρκή άνοδο, με γεμάτες χρονιές στον Πανιώνιο, έκανε ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα επί Φερνάντο Σάντος στο 0-1 μέσα στο Βελιγράδι επί της Σερβίας, ενώ ήταν στέλεχος της Ελπίδων από το 2006 ως το 2008. Ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί ότι σε μεγάλο βαθμό έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και ασφαλώς θα ήθελε να παίξει για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Από την δική της πλευρά, η διοίκηση του Πανιωνίου θα ήθελε έμψυχα ανταλλάγματα και ο Ολυμπιακός έχει παίκτες προς παραχώρηση. Επομένως, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει ένα τέτοιο deal, αλλά με μεγαλύτερη σιγουριά θα μπορούν όλοι να μιλήσουν, αν γίνει επίσημη κρούση. Εφόσον όμως οι ερυθρόλευκοι αποφασίσουν ότι θέλουν τον Μανιάτη, τότε μπορούν να τον κάνουν δικό τους.

Η "στροφή" στην ελληνική αγορά είναι σε μεγάλο βαθμό ειλημμένη, αφού είναι και στόχος του Ευάγγελου Μαρινάκη να δει την 11άδα της ομάδας χρόνο με τον χρόνο να απαρτίζεται από ολοένα και περισσότερους Έλληνες παίκτες. Ο αρχηγός του Ιστορικού ενδιαφέρει Πειραιώτες, το όνομά του έχει ακουστεί για τα καλά σε συζητήσεις στου Ρέντη, αλλά το γενικό πρόσταγμα θα δοθεί από τον ίδιο τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος προς το παρόν κοιτάζει τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού και το πως θα έρθουν οι νίκες. Όμως, ο Γενάρης πλησιάζει και τα σενάρια φουντώνουν. Τσεκάρει και άλλους παίκτες από την χώρα μας η ερυθρόλευκη διοίκηση, αλλά περισσότερα θα μπορούν να ειπωθούν τις επόμενες ημέρες. Λίγη υπομονή...

Πηγή red planet
Read more!

Ο Ντιόγκο "ψηφίζει" Βραζιλία


Δεν πρέπει να... δυσαρεστεί και πολλούς η διάθεση του Ντιόγκο Λουίς Σάντο να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού θέλει να μείνει στην χώρα του και να κατακτήσει τίτλους.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος παίζει δανεικός στη "ρούμπο νέγκρο" από τον Ολυμπιακό, μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και είπε πως θέλει να κατακτήσει κάτι με την "Φλα" και ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη της γυναίκας του δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην χώρα μας.

Ο 23χρονος επιθετικός τόνισε πως "θέλω να παραμείνω, διότι δεν ήταν πολύ εύκολο να έρθω ξανά πίσω στην Βραζιλία. Η χρονιά αυτή ήταν δύσκολη για την Φλαμένγκο αλλά και για μένα. Επιθυμώ να κιάνω προετοιμασία με την ομάδα και να αγωνιστώ περισσότερο. Στόχος μου είναι να πάρω τίτλο με την Φλαμένγκο και ειδικά όσο η σύζυγός μου είναι έγκυος, θα ήταν καλύτερο να μείνουμε στην Βραζιλία. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φλαμένγκο".

Πηγή red planet
Read more!

Πλήγμα με Μπατίστ

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Μάικ Μπατίστ. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Πεντάστερου έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στην γάμπα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Οπερ σημαίνει πως θα απουσιάσει σίγουρα από τις αναμετρήσεις με Αρη και ΑΕΚ για πρωτάθλημα και Εφές Πίλσεν, Αρμάνι Μιλάνο για την Euroleague. Πλήγμα που γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς πως απουσιάζει και ο Αλεξ Μάριτς. 
Κόντρα σε Αρη, ΑΕΚ και Εφες ο Παναθηναϊκός θα πάει με ψηλούς τους Κώστα Τσαρτσαρή και Ιαν Βουγιούκα, ενώ ο Μάριτς έχει ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Στόχος πλέον είναι Μπάτιστ και Μάριτς να είναι πανέτοιμοι στις 8 Γενάρη και το ματς με τον «αιώνιο» καρπαζοεισπράκτορα του ελληνικού μπάσκετ στο πρώτο φετινό πάρτι στο ΟΑΚΑ. 
Η ανακοίνωσης της ΚΑΕ:
Ο Μάικ Μπατίστ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία σήμερα το πρωί. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη θλάση στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου στο αριστερό πόδι. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλάνε για απουσία περίπου δύο εβδομάδων από την ενεργό δράση.

Πηγή Leoforos
Read more!

Προλαβαίνει Αστέρα ο Νίνης

Προλαβαίνει Αστέρα ο Νίνης
Σημαντικές ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη έχει ο Σωτήρης Νίνης. Ο νεαρός μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το αιμάτωμα στο κουντεπιέ και στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και εφόσον προπονηθεί και την Παρασκευή χωρίς πρόβλημα, τότε θα βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή.

Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Ο Ορέστης Καρνέζης θα πάρει-όπως όλα δείχνουν-τη θέση του Αλέξανδρου Τζόρβα, ενώ ο Σεμπαστιάν Λέτο αναμένεται να είναι βασικός. Επανέρχονται οι Κατσουράνης και Λουίς Γκαρσία, ενώ στην αποστολή πιθανώς να επιστρέψουν και ο Σεϊταρίδης με τον Γκοβού.

Πηγή sport-fm Read more!

Κούπερ: «Να κλείσουμε καλά τη χρονιά και βλέπουμε»

Κούπερ: «Να κλείσουμε καλά τη χρονιά και βλέπουμε»
Η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών στη Σούπερ Λίγκα και η πρόκριση στους «32» του Europa League προέχουν για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος αφήνει για την περίοδο των γιορτών κάθε κουβέντα για μεταγραφές, αποδεσμεύσεις ή το συμβόλαιό του, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο.

«Θέλουμε να ψάξουμε μία εκτός έδρας νίκη για να μας βάλει και πάλι σε τροχιά των υψηλών θέσεων του πρωταθλήματος. Πλέον απομένει λίγος χρόνος για το τέλος του πρώτου γύρου. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που τρέχει πάρα πολύ και εμείς θα πρέπει να υιοθετήσουμε μία ειδική νοοτροπία γιατί είμαστε στα όρια μας σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές. Οι τραυματισμοί έχουν επηρεάσει αρκετά την προσπάθεια μας γιατί ζητάμε μεγαλύτερη προσπάθεια από κάποιους άλλους παίκτες. Είμαστε πάντως αισιόδοξοι. Έχουμε να παίξουμε πολλά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η ομάδα πρέπει να έχει νικηφόρα νοοτροπία μέχρι το τέλος του 2010. Παρά τις δυσκολίες πρέπει να κερδίζει τα παιχνίδια. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχουμε ιδιαίτερη σταθερότητα, όμως είμαστε σε αρκετά καλή θέση. Θέλουμε λοιπόν να τελειώσουμε καλά την χρονιά ώστε να έχουμε ένα καλύτερο ξεκίνημα με τη νέα χρονιά», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός.

Αναφορικά με τις πολλές απουσίες εν όψει του ερχόμενου αγώνα και αν θα προστατέψει παίκτες εν όψει του «τελικού» της επόμενης Πέμπτης με τη Ρόζενμποργκ, ανέφερε: «Όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές που έχουν αποθεραπευτεί, μιλάμε για ένα ευαίσθητο σημείο. Σήμερα κάποιοι παίκτες μπήκαν να προπονηθούν. Όταν ένας παίκτης γυρίζει από την αποθεραπεία, πρέπει να μπαίνει προοδευτικά στην ομάδα. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε με την γρήγορη επιστροφή κάποιων ποδοσφαιριστών. Αυτή την στιγμή πάντως σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν έχουμε τίποτε άλλο στο μυαλό μας. Εγώ ίσως πρέπει να σκέφτομαι λίγο πιο μακριά για κάποιες γραμμές γιατί είμαι προπονητής, όμως για τους παίκτες δεν ισχύει αυτό».

Πολύς λόγος γίνεται, πέρα από τις μεταγραφές, και για τις αποδεσμεύσεις παικτών. «Από την στιγμή που μιλάμε για προβλήματα της ομάδας που έχουν δημιουργηθεί από τραυματισμούς, γίνεται κατανοητό ότι θέλουμε και χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές. Υπολογίζω ότι την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δούμε τι θα γίνει στο ρόστερ. Ακόμη τα πράγματα είναι πολύ οριακά καθώς έχουμε πρόβλημα ακόμη και να βγάλουμε την αποστολή», δήλωσε.

Πάντως ο Έκτορ Κούπερ ξεκαθάρισε πως ο Φαμπιάνο Λίμα είναι εκτός πλάνων, ενώ αινιγματική ήταν η τοποθέτησή του για τον Μεντί Ναφτί, που φέρεται ότι θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον Βραζιλιάνο, αλλά και τον Τόνι Κάλβο. «Για τον Φαμπιάνο είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Αποτελεί ξένο σώμα, αφού δεν προπονείται. Ο Ναφτί κάνει προπόνηση με την ομάδα και δεν θα ασχοληθώ με καμία φημολογία», τόνισε σχετικά.

Πηγή sport-fm
Read more!

Ανάγκη για Ελληνες

Ο Ολυμπιακός έχει «ανάγκη» από Έλληνες παίκτες. Ανεξάρτητα από το τι «απαιτεί» η ΟΥΕΦΑ και τι όχι, όσον αφορά το ρόστερ και τον αριθμό των Ελλήνων παικτών, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να προσέξουν το θέμα αυτό. Το ιδανικό, κατά την άποψή μου θα ήταν αν ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει έναν κορμό από Έλληνες ποδοσφαιριστές και οι όποιοι ξένοι τους πλαισίωναν να ήταν παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Ξένοι που θα κάνουν την διαφορά. Διαφωνώ κάθετα με το να αγωνίζονται ξένοι όπως για παράδειγμα ο Φουστέρ, που κακά τα ψέματα δεν είναι και κανένας ιδιαίτερα ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη λοιπόν είναι θετικό. Οι Πειραιώτες πρέπει να ψάξουν την ελληνική αγορά και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ό,τι καλύτερο υπάρχει. Διαφωνώ με την απομάκρυνση τριών Ελλήνων, παρότι είναι φανερό πως κάποιοι από αυτούς δεν «κάνουν». Εάν φύγουν οι Μήτρογλου, Γιάννης Παπαδόπουλος και Γκαλίτσιος και δεν αποκτηθεί κανένας Έλληνας, θα πρόκειται για λάθος σχεδιασμό, κατά την ταπεινή μου άποψη. Τουλάχιστον ο Μήτρογλου θα μπορεί να μείνει, παρότι δύσκολα θα βρει θέση έστω και στον πάγκο.

Το ζήτημα είναι οι «ερυθρόλευκοι» να σκεφτούν το μέλλον και να δουν πως μπορούν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο της ομάδας. Να προγραμματίσουν από τώρα κάποιες κινήσεις για το καλοκαίρι και να εξετάσουν καλά την ελληνική αγορά, ή ακόμα και κάποιους Έλληνες του εξωτερικού. Όταν μια ομάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει έντεκα ξένους επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, τότε ο μόνος τρόπος να κάνει την διαφορά είναι με «ντόπιους» παίκτες. Αυτό είναι κανόνας.

Πηγή sport-fm Read more!

Σέλτικ για Φαγιέ

Σέλτικ για Φαγιέ
Τον αμυντικό της Στόουκ, Αμπντουλαγιέ Φαγιέ, θα προσπαθήσει να κλείσει ως δανεικό τον Γενάρη η ομάδα της Σέλτικ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός της Στόουκ, Αμπντουλαγιέ Φαγιέ, αποτελεί διακαή πόθο της Σέλτικ, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ. Έτσι η ομάδα της Γλασκώβης θα επιχειρήσει να πάρει τον 32χρονο διεθνή ανασταλτικό παίκτη του αγγλικού συλλόγου με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Φαβορί για Βενγκέρ η «Μπάρτσα»

Φαβορί για Βενγκέρ η «Μπάρτσα»
Ο Αρσέν Βενγκέρ όταν το σκορ με την Παρτίζαν ήταν στο 1-1 ανησύχησε αλλά δεν αγχώθηκε. Ο προπονητής της Άρσεναλ έχρισε φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ την Μπαρτσελόνα.Ο Αλσατός τεχνικός δεν επιλέγει αντίπαλο για τους «16»: «Ποτέ δεν ένιωσα άγχος. Ανησυχία ναι, γιατί δε μπορεί να πει κανείς ότι δεν νιώθει ανήσυχος όταν ένα παιχνίδι είναι στο 1-1. Πίστεψα ότι είχα αρκετές λύσεις για το τέλος και ότι οι αντίπαλοι δε θα άντεχαν από πλευράς φυσικής κατάστασης. Δε βρήκαμε το ρυθμό που θέλουμε στο παιχνίδι μας και δε βρήκαμε ανοιχτούς χώρους. Εχουμε 50% πιθανότητες να ταξιδέψουμε στην Ισπανία και 50%0 στη Γερμανία. Αν με ρωτήσετε τι προτιμώ, δεν ξέρω. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί της διοργάνωσης, αλλά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Φαν Πέρσι: «Μπορούμε τρόπαιο»

Φαν Πέρσι: «Μπορούμε τρόπαιο»
Την πεποίθησή του πως η Άρσεναλ θα κατακτήσει κάποιο τρόπαιο τη φετινή σεζόν, εξέφρασε με τοποθέτησή του ο Ρόμπιν φαν Πέρσι.«Όλα είναι θέμα πίστης. Αν δεν πιστεύεις ότι όλα είναι πιθανά, τότε καλύτερα να σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Εμείς σίγουρα το πιστεύουμε. Με την Παρτιζάν νιώσαμε πίεση. Παίξανε αρκετά καλά. Είναι δυνατή ομάδα η Παρτιζάν. Είχαν κατοχή και πολλά τρεξίματα».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Και τώρα τα νοκ άουτ!

Και τώρα τα νοκ άουτ!
Ολοκληρώθηκαν οι όμιλοι του Champions League και σειρά παίρνει η κλήρωση στις 17 Δεκεμβρίου στη Νιόν. Διαβάστε τι ακολουθεί στη φάση των νοκ άουτ αγώνων τις κορυφαίας διοργάνωσης. Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκαν τα γκρουπ καθώς τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα κατάφεραν να κάνουν check in για τους «16». Στη φάση των νοκ άουτ το «παρών» θα δώσουν τέσσερις ομάδες από την Αγγλία, τρεις από την Ισπανία, τρεις από την Ιταλία, δύο από την Γερμανία, δύο από την Γαλλία, ενώ υπήρξαν και δύο σφήνες. Η Κοπέγχάγη από την Δανία και η Σαχτάρ από την Ουκρανία! Μόλις 2 στους 16 δηλαδή εκτός των πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθήμάτων. Δυνατές ομάδες συνεχίζουν στο Europa League, ενώ στις εγχώριες διοργανώσεις επέστρεψαν Βέρντερ, Παναθηναϊκός και Οσέρ.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στην κλήρωση της 17ης Δεκεμβρίου στη Νιόν, στην οποία θα βγουν οι αντίπαλοι για τους νοκ άουτ αγώνες σε Champions League και Europa League. Τα ζευγάρια που θα προκύψουν θα δώσουν τους πρώτους αγώνες στις έδρες των δεύτερων των ομίλων στις 15, 16, 22 και 23 Φεβουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 8, 9, 15 και 16 Μαρτίου. Στη φάση των «16» δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο, όπως επίσης και σύλλογοι από την ίδια χώρα. Από τα προημιτελικά και μετά στην κλήρωση δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Οι πρώτοι

Τότεναμ
Σάλκε
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου
Τσέλσι
Ρεάλ Μαδρίτης
Σαχτάρ Ντόνετσκ

Οι δεύτεροι

Ιντερ
Λιόν
Βαλένθια
Κοπεγχάγη
Ρόμα
Μαρσέιγ
Μίλαν
Αρσεναλ

Europa League

Τβέντε
Μπενφίκα
Ρέιντζερς
Ρούμπιν Καζάν
Βασιλεία
Σπαρτάκ Μόσχας
Αγιαξ
Μπράγκα


1ος Ομιλος

1. Τότεναμ 13 (18-11)
2. Ιντερ 10 (12-11)
3. Τβέντε 6 (9-11)
4. Βέρντερ Βρέμης 5 (6-12)

2ος Ομιλος

1. Σάλκε 13 (10-3)
2. Λιόν 10 11-10)
3. Μπενφίκα 6 (7-12)
4. Χάποελ 5 (7-10)

3ος Ομιλος

1. Μάντσεστερ Γ. 14 (7-1)
2. Βαλένθια 11 (15-4)
3. Ρέιντζερς 6 (3-6)
4. Μπούρσασπορ 1 (2-16)

4ος Ομιλος

1. Μπαρτσελόνα 14 (13-3)
2. Κοπεγχάγη 10 (7-5)
3. Ρούμπιν 6 (2-4)
4. Παναθηναϊκός 2 (2-13)

5ος Ομιλος

1. Μπάγερν 15 (16-6)
2. Ρόμα 10 (10-11)
3. Βασιλεία 6 (8-11)
4. Κλουζ 4 (6-12)

6ος Ομιλος

1. Τσέλσι 15 (14-4)
2. Μαρσέιγ 12 (12-3)
3. Σπαρτάκ Μόσχας 9 (7-10)
4. Ζίλινα 0 (3-19)

7ος Ομιλος

1. Ρεάλ Μαδρίτης 16 (15-2)
2. Μίλαν 8 (7-7)
3. Αγιαξ 7 (6-10)
4. Οσέρ 3 (3-12)

8ος Ομιλος

1. Σαχτάρ 15 (12-6)
2. Αρσεναλ 12 (18-7)
3. Μπράγκα 9 (5-11)
4. Παρτίζαν 0 (2-13)

Πρώτοι σκόρερ

1. Σάμουελ Ετό (Ιντερ) 7
2. Μάριο Γκόμεζ (Μπάγερν) 6
3. Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) 6
4. Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια) 5
5. Νικολά Ανελκά (Τσέλσι) 5

Ασίστ

1. Κάρλος Μάρτινς (Μπενφίκα) 5
2. Ααρον Λένον (Τότεναμ) 4

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Έτσι δεν πάμε πουθενά

Έτσι δεν πάμε πουθενά
Μόνο διθύραμβοι δεν χωρούν για τις εμφανίσεις των «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα, για προφανείς-όσον αφορά στον Ολυμπιακό και την ήττα του στη Μάλαγα-και λιγότερο προφανείς-όσον αφορά στον Παναθηναϊκό και τη νίκη επί της Ολίμπια-λόγους.

Γράφει ο Χρήστος Ρομπόλης

Οι ύμνοι για τον Δημήτρη Διαμαντίδη είναι δικαιολογημένοι, όπως και οι ωδές για το χαρακτήρα του Παναθηναϊκού και τη στόφα πρωταθλητή που έχει χτίσει από τις επιτυχίες της τελευταίας 15ετιας. Όμως αν μείνουν εκεί οι «πράσινοι», δεν θα φτάσουν μακριά στην Ευρωλίγκα. Το happy end στο θρίλερ δεν διαγράφει την κακή εικόνα απέναντι σε μία ομάδα πολύ χαμηλότερης ποιότητας και εμπειρίας μέσα στην ίδια την έδρα σου.

Για την αδυναμία των πρωταθλητών να βρουν σημείο αναφοράς μέσα στη ρακέτα-που γίνεται ακόμη μεγαλύτερη ελλείψει Μάριτς-είχαμε αναφερθεί και την περασμένη εβδομάδα. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ο Παναθηναϊκός κάλυψε το «κουσούρι» με τρίποντα, τα οποία του έλειψαν την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Ο Γιούρι Ζντοβτς θωράκισε τη ρακέτα του τραβώντας πίσω τη γραμμή άμυνας της Ολίμπια και ρίσκαρε να δεχτεί ελεύθερα σουτ. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς δεν εκμεταλλεύτηκαν την... παραχώρηση, παρά μόνο στα πρώτα και τελευταία λεπτά του αγώνα. Οι Σλοβένοι ξεθάρρεψαν και θα είχαν κερδίσει αν δεν έπεφταν πάνω στον Διαμαντίδη και δεν έκαναν δώρα όπως αυτό του Μάρκοτα που έστειλε τον αρχηγό στις βολές 6,8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και με την Ολίμπια στο +4. Για τα παιδικά λάθη και τα αρκετά νεκρά διαστήματα τα έχουμε ξαναπεί... Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη, αλλά περισσότερο πρέπει να πάρει και να αναλύσει τα ανησυχητικά μηνύματα που για τρίτο συνεχές παιχνίδι Ευρωλίγκας παρουσίασε στο παιχνίδι του.

Ομοίως και ο Ολυμπιακός... Αν μείνει στη διαφαινόμενη εξασφάλιση της πρώτης θέσης του ομίλου και δεν ερμηνεύσει σωστά την ήττα στη Μάλαγα, θα δει το φάιναλ φορ από την τηλεόραση. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν ακόμη την αγωνιστική τους ταυτότητα, που σίγουρα δεν είναι τόσο κακή όσο έδειξε η ομάδα που βρέθηκε στο -17 από την πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων Ουνικάχα, αλλά ούτε τόσο καλή και αρκετή για να ολοκληρώσει μία μεγάλη ανατροπή. Το ανησυχητικό για την ομάδα του Ίβκοβιτς είναι πως τα περισσότερα προβλήματά της οφείλονται σε αδυναμίες του ρόστερ, που-τουλάχιστον μέχρι τώρα-δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να ενισχυθεί. Με εξαίρεση την περιφερειακή γραμμή, που είναι πλήρης σε κλάση, εμπειρία και ηγετικά προσόντα, ο Ολυμπιακός είναι εμφανές πως «πονά» κυρίως στις θέσεις «3» και «4», δίχως να είναι καλυμμένος και στο «5».

Το παρήγορο για τους δύο «αιώνιους» είναι πως η κακή τους εικόνα δεν έχει ουσιαστικό αντίκτυπο, αφού ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στους ομίλους τους. Το ανησυχητικό, ωστόσο, είναι πως με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάνε... πουθενά. Ο δρόμος προς τη Βαρκελώνη είναι μακρύς, δύσβατος και στο χέρι τους είναι αν θα γίνει σοκάκι ή λεωφόρος.

Πηγή sport-fm
Read more!

Μαϊκόν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί χάνουμε»

Μαϊκόν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί χάνουμε»
Ο τραυματίας Μαϊκόν δήλωσε πως κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει στη δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Αναφερόμενος στις κακές εμφανίσεις της Ίντερ, δεν κατηγόρησε τις απουσίες, αλλά δεν βρήκε και απάντηση.

Ανεξήγητο φαινόμενο αποτελούν οι ήττες της Ίντερ για τον Μαϊκόν. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ απουσιάζει από αρκετούς αγώνες για την Ίντερ και κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, όμως δεν βρήκε την εύκολη απάντηση για τις ήττες της Ίντερ στις απουσίες αρκετών παικτών.

«Δουλεύω σκληρά για να είμαι 100% έτοιμος στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων», είπε ο Βραζιλιάνος και συνέχισε: «Δεν μπορώ να δώσω έναν αριθμό για τον βαθμό ετοιμότητας μου, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα παίξω στον ημιτελικό. Ο πρόεδρος μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε ότι χρειάζεται για να κερδίσουμε, παίζοντας μερικούς καλούς αγώνες.

Θα ήταν πολύ εύκολο να κατηγορήσουμε τους τραυματισμούς για την αρνητική μας στιγμή. Αυτή δεν μπορεί να είναι η μόνη αιτία και είναι άχρηστο να κατηγορούμε τους απόντες για την φόρμα μας. Δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω γιατί χάνουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι θα κάνουμε τα σωστά πράγματα».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μεταγραφή τίτλου η ΑΕΚ

Μεταγραφή τίτλου η ΑΕΚ (video)
Μια ανάσα από μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση που την κάνει πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυρες» όπως όλα δείχνουν θα κλείσουν την Βραζιλιάνα ακραία Νικόλ Ντε Ρίο. Τι και αν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με έξι νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές; Η ΑΕΚ θέλει να κατακτήσει τον φετινό τίτλο στην Α1 Γυναικών και η διοίκηση της ομάδας φέρεται διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για το πραγματοποιήσει.

Από την αρχή του πρωταθλήματος ήταν κοινό μυστικό πως τον Δεκέμβρη η «Ένωση» θα αποκτήσει ξένη ακραία η οποία θα μπορεί να κάνει την διαφορά. Οι άνθρωποι της ομάδας και ο τεχνικός Γιώργος Σαμαράς μετά από συνεχή αναζήτηση φαίνεται πως βρήκαν την εκλεκτή. Αυτή είναι η Βραζιλιάνα ακραία Νικόλ Ντε Ρίο 25 ετών και 1.86 εκατοστά ύψος, η οποία αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Ρισίβ και είναι μία από τις κορυφαίες παίκτριες στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Η παίκτρια που είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα και να οδηγήσει την ομάδα της στο πρωτάθλημα, θα βρίσκεται στην χώρα μας την Κυριακή και αν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό της. Πρόκειται σίγουρα για μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, σε μία θέση που αν η ΑΕΚ έχει στόχο τον τίτλο, θα έπρεπε να ενισχυθεί.
Με την απόκτηση της Ρίος όπως αναφέραμε και πριν η ΑΕΚ γίνεται το πρώτο φαβορί για τίτλο και αν τελικά δεν υπάρξουν προβλήματα στις άλλες ομάδες, το φετινό πρωτάθλημα θα είναι με διαφορά το καλύτερο των τελευταίων ετών, καθώς θα το διεκδικήσουν με τις ίδιες σχεδόν πιθανότητες οι ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Ποια είναι η Ντελ Ρίος

Όνομα: Νικόλ Ντελ Ρίος Εντ Κορέα
Ημερομηνία Γέννησης: 13/02/1985
Βάρος: 77 κιλά
Θέση: Ακραία
Ομάδες
2008-2009 Α2 Ιταλίας Βόλει Μιλάνο
2007-2008 Πινέιρος
2006-2007 Γκίνες Σεγούρα
2004-2005 Φινάσα Οσάσκο
2003-2004 BCN
2001-2003 Ρεξόνα

Τίτλοι

Πρωτάθλημα Βραζιλίας 2003-2004
Πρωτάθλημα Βραζιλίας 2004-2005
Ασημένιο με την Εθνική Νεανίδων 2000
Top Volley International 2004
3η θέση στο πρωτάθλημα Βραζιλίας 2001/2002-2007/2008
3η θέση στο Κύπελλο 2002
Πρωτάθλημα με το Πανεπιστήμιο 2004

2 Πρωταθληματα Περιφέρειας 2004-2006

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...