ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Μαϊκόν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί χάνουμε»

Μαϊκόν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί χάνουμε»
Ο τραυματίας Μαϊκόν δήλωσε πως κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει στη δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Αναφερόμενος στις κακές εμφανίσεις της Ίντερ, δεν κατηγόρησε τις απουσίες, αλλά δεν βρήκε και απάντηση.

Ανεξήγητο φαινόμενο αποτελούν οι ήττες της Ίντερ για τον Μαϊκόν. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ απουσιάζει από αρκετούς αγώνες για την Ίντερ και κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, όμως δεν βρήκε την εύκολη απάντηση για τις ήττες της Ίντερ στις απουσίες αρκετών παικτών.

«Δουλεύω σκληρά για να είμαι 100% έτοιμος στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων», είπε ο Βραζιλιάνος και συνέχισε: «Δεν μπορώ να δώσω έναν αριθμό για τον βαθμό ετοιμότητας μου, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα παίξω στον ημιτελικό. Ο πρόεδρος μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε ότι χρειάζεται για να κερδίσουμε, παίζοντας μερικούς καλούς αγώνες.

Θα ήταν πολύ εύκολο να κατηγορήσουμε τους τραυματισμούς για την αρνητική μας στιγμή. Αυτή δεν μπορεί να είναι η μόνη αιτία και είναι άχρηστο να κατηγορούμε τους απόντες για την φόρμα μας. Δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω γιατί χάνουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι θα κάνουμε τα σωστά πράγματα».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...