ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Σκληρές διαπραγματεύσεις με Μανωλά

Στέλιος Μανωλάς και Σταύρος Αδαμίδης, παρουσία του Κώστα, τα είπαν για δεύτερη φορά με θέμα την ανανέωση του συμβολαίου τελευταίου αλλά και πάλι δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε την πρόταση για τετραετή επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά αυτή δεν ικανοποίησε τον 19χρονο αμυντικό και τον θείο του.

Η πρώτη συνάντηση με αντικείμενο συζήτησης την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά έγινε το περασμένο καλοκαίρι δίχως όμως να ικανοποιηθεί η πλευρά του ποδοσφαιριστή, καθώς η συζήτηση ήταν περισσότερο φιλολογική.

Ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος εκτός από θείος του νεαρού αμυντικού είναι και ο εκπρόσωπός του, αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής και οι πληροφορίες θέλουν να αποχώρησε κάπως... ενοχλημένος από την πρόταση της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πρότεινε αύξηση των ετήσιων αποδοχών του 19χρονου αμυντικού στις 200.000 ευρώ (από τις 50.000 που λαμβάνει τώρα) μαζί μετά μπόνους στόχους, όπως και νέα υψηλότερη ρήτρα για ομάδες του εξωτερικού, όμως πρόταση της Ένωσης δεν ικανοποίησε την πλευρά Μανωλά η άκουσε αλλά δεν αντιπρότεινε κάτι.

Το συμβόλαιο του Κώστα Μανωλά εκπνέει το 2012 και η πρόθεση του Σταύρου Αδαμίδη είναι να πείσει τον νεαρό αμυντικό να παραμείνει στην Ένωση τουλάχιστον ως το 2014.

Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται πάντως ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας ανησυχίας αφού πρόθεση των δύο πλευρών είναι να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Η σημερινή διερευνητική επαφή δεν απέφερε καρπούς, ωστόσο θα υπάρξουν κι άλλες συζητήσεις στο μέλλον οι οποίες και θα καθορίσουν τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη σχέση.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...