ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ανάγκη για Ελληνες

Ο Ολυμπιακός έχει «ανάγκη» από Έλληνες παίκτες. Ανεξάρτητα από το τι «απαιτεί» η ΟΥΕΦΑ και τι όχι, όσον αφορά το ρόστερ και τον αριθμό των Ελλήνων παικτών, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να προσέξουν το θέμα αυτό. Το ιδανικό, κατά την άποψή μου θα ήταν αν ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει έναν κορμό από Έλληνες ποδοσφαιριστές και οι όποιοι ξένοι τους πλαισίωναν να ήταν παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Ξένοι που θα κάνουν την διαφορά. Διαφωνώ κάθετα με το να αγωνίζονται ξένοι όπως για παράδειγμα ο Φουστέρ, που κακά τα ψέματα δεν είναι και κανένας ιδιαίτερα ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη λοιπόν είναι θετικό. Οι Πειραιώτες πρέπει να ψάξουν την ελληνική αγορά και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ό,τι καλύτερο υπάρχει. Διαφωνώ με την απομάκρυνση τριών Ελλήνων, παρότι είναι φανερό πως κάποιοι από αυτούς δεν «κάνουν». Εάν φύγουν οι Μήτρογλου, Γιάννης Παπαδόπουλος και Γκαλίτσιος και δεν αποκτηθεί κανένας Έλληνας, θα πρόκειται για λάθος σχεδιασμό, κατά την ταπεινή μου άποψη. Τουλάχιστον ο Μήτρογλου θα μπορεί να μείνει, παρότι δύσκολα θα βρει θέση έστω και στον πάγκο.

Το ζήτημα είναι οι «ερυθρόλευκοι» να σκεφτούν το μέλλον και να δουν πως μπορούν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο της ομάδας. Να προγραμματίσουν από τώρα κάποιες κινήσεις για το καλοκαίρι και να εξετάσουν καλά την ελληνική αγορά, ή ακόμα και κάποιους Έλληνες του εξωτερικού. Όταν μια ομάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει έντεκα ξένους επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, τότε ο μόνος τρόπος να κάνει την διαφορά είναι με «ντόπιους» παίκτες. Αυτό είναι κανόνας.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...