ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Πλήρης η φαρέτρα του Ferguson

Rio Ferdinand Patrice Evra (L) and Rio Ferdinand of Manchester United acknowledge the fans after victory in the UEFA Champions League Semi Final Second Leg match between Arsenal and Manchester United at Emirates Stadium on May 5, 2009 in London, England.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images) *** Local Caption *** Patrice Evra;Rio Ferdinand

Αρκετά προβληματική από ιατρικής άποψης ήταν η τελευταία χρονική περίοδος για την Manchester United, που είδε στα πρόσφατα δύο παιχνίδια του Champions League με Rangers και Valencia τους Paul Scholes, Patrice Evra και Rio Ferdinand να αποκομίζουν μικροτραυματισμούς.

Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδια με την Valencia λόγω προβλήματος στον τένοντα, αλλά εν συνεχεία ο sir Alex Ferguson δήλωσε ότι η εν λόγω απόφαση είχε καθαρά προληπτικό χαρακτήρα και όχι ουσιαστικό.

Ωστόσο, πριν ένα δεκαπενθήμερο ο Paul Scholes είχε ανάλογη τύχη με την Rangers λόγω προβλήματος στην βουβωνική χώρα, ενώ ο Patrice Evra δεν αγωνίστηκε καν με την Valencia. Για την κατάστασή τους μίλησε πάντως ο Σκοτσέζος τεχνικός αναφέροντας χαρακτηριστικά ενόψει και του derby κορυφής με την Arsenal την ερχόμενη Δευτέρα: “Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι θα είναι έτοιμοι και χαιρόμαστε που συμβαίνει αυτό σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Ο Paul Scholes ξεκίνησε προπονήσεις χθες, ήταν μία καλή κίνηση και ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να εμφανιστεί έτοιμος για την Δευτέρα. Ο Rio (Ferdinand) θα είναι επίσης πανέτοιμος” είπε ο τεχνικός των Red Devils προσθέτοντας παράλληλα για τις ιώσεις των Johnny Evans και Wes Brown: “Ο Johnny και ο Wes ταλαιπωρούνταν καιρό με ίωση. Όμως την Δευτέρα θα έχουμε πλήρη αποστολή.”

Πηγή english football

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...