ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

«Δεν ανακάλυψε το ποδόσφαιρο ο Μουρίνιο»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει κερδίσει την αναγνώριση της πλειοψηφίας και ο Ντάνιελ Αλβες τονίζει πως όλοι μιλούν για τον Πορτογάλο σαν να ανακάλυψε το ποδόσφαιρο!
«Δεν ανακάλυψε το ποδόσφαιρο ο Μουρίνιο»
«Μιλάνε για τον Μουρίνιο λες και είναι αυτός που ανακάλυψε το ποδόσφαιρο. Ολοι νομίζουν ότι αυτός κέρδισε όλα τα παιχνίδια από τον πάγκο. Σίγουρα είναι μεγάλος προπονητής, αλλά είχε την τύχη να δουλέψει με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές», ήταν τα λόγια του άσου της Μπαρτσελόνα ο οποίος λίγες μέρες πριν δήλωνε για τον προπονητή της Ρεάλ: «Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ένας μεγάλος προπονητής, θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστώ μαζί του και, μάλιστα, μία φορά έφτασα κοντά στο να συμβεί. Ξέρει καλά τι όπλα να χρησιμοποιεί απέναντι στον κάθε αντίπαλο και έχει κερδίσει τα πάντα στην καριέρα του»!

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκουαρδιόλα, δίνοντας μάλιστα και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα... αφοσίωσης! «Αν ο Πεπ μου πει να ανέβω στο τρίτο διάζωμα του "Καμπ Νου" και να πέσω με το κεφάλι θα σκεφτώ ότι για να μου το λέει αυτός κάτι ξέρει».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...