ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Το νέο γήπεδο της Γιουβέντους

Υπομονή έξι μήνες!

Σε έξι μήνες θα είναι έτοιμο το πρώτο ιδιόκτητο γήπεδο στην Ιταλία, για λογαριασμό της Γιουβέντους και οι «μπιανκονέρι» είναι έτοιμοι να εκτοξεύσουν τα έσοδά τους. Πιο συγκεκριμένα όπως υπολογίζεται στα ταμεία της «Γηραιάς Κυρίας» περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ.

«Τα έργα συνεχίζονται κανονικά, είμαστε 100% εντός του χρονοδιαγράμματος που είχαμε θέσει και σε έξι μήνες το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Η επόμενη σεζόν θα βρει τη Γιουβέντους στο νέο της σπίτι και αυτό θα έχει τρομερά οφέλη σε όλους τους τομείς και όχι μόνο αγωνιστικά. Η συνολική επένδυση που κάναμε στο θέμα του γηπέδου ως σύλλογος φτάνει στα 145 εκατ. ευρώ και υπολογίζουμε ότι ετησίως θα έχουμε αύξηση εσόδων της τάξης των 35-45 εκατ. ευρώ. Αυτό, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, θα σημαίνει πολλά για την ομάδα και τη συνεχή ενίσχυση της», είπα σχετικά ο Ζαν Κλοντ Μπλαν, ο οποίος είναι υπεύθυνος και συνέχισε.

«Στην Αγγλία και την Ισπανία, ειδικά στην Αγγλία, οι ομάδες μπορούν να εκμεταλλεύονται τα γήπεδα τους και να έχουν πολύ περισσότερα έσοδα σε σχέση με τις ιταλικές ομάδες. Θα πρέπει και οι υπόλοιποι να κάνουν ό,τι εμείς. Η οικογένεια Ανιέλι αποδεικνύει συνεχώς πόσο κοντά είναι στη Γιουβέντους και με αυτή την τεράστια επένδυση στέλνει την ομάδα απευθείας στο μέλλον».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...