ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

«Καλός αλλά ακριβός ο Σισέ»

Στην επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Τζιμπρίλ Σισέ να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μπορντό, προέβη ο πρόεδρος των Γιρονδίνων, Ζαν Λουίς Τριό. Δίνει δέκα εκατομμύρια η γαλλική ομάδα.
«Καλός αλλά ακριβός ο Σισέ»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο sports.fr, η Μπορντό αναζητεί έναν επιθετικό και είναι διατεθειμένη να ξοδέψει δέκα εκατομμύρια ευρώ. Πρώτος στόχος είναι ο Κέβιν Γκαμέιρο της Λοριάν, ενώ επόμενος στόχος είναι ο Σισέ: «Ψάχνουμε για έναν παίκτη που θα έρθει να συμπληρώσει το ρόστερ που έχουμε τώρα. Ο Σισέ είναι μια τέτοια περίπτωση, σκοράρει πολλά γκολ αλλά έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Θα κάνουμε προσπάθειες για να ξαναφέρουμε τον παίκτη στη Γαλλία».
Πηγή gazzeta Read more!

Παπαλουκάς: "Η νίκη θα φέρει τον κόσμο πιο κοντά μας"


Ο 34άχρονος άσος, ο οποίος πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και έδειξε την κλάση του στα κρίσιμα σημεία, εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου.
"Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Παίξαμε πολύ έξυπνα, ξέραμε που θα στοχεύαμε, κάναμε πολύ λίγα λάθη, είχαμε παραπάνω ασίστ κάτι που θέλαμε από την αρχή του αγώνα και δείξαμε χαρακτήρα. Σε ένα γήπεδο όπου πολλές φορές είχαμε προβλήματα καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι και κερδίσαμε δίκαια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους", τόνισε αρχικά ο Θοδωρής Παπαλουκάς, συμπληρώνοντας:

"Παίξαμε πιο μυαλωμένα, κοντρολάραμε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, δεν του επιτρέψαμε να πετύχει εύκολα καλάθια, αφού περιορίσαμε τα λάθη μας. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Έχουμε μία πολύ δύσκολη συνέχεια. Θα φέρει τον κόσμο πιο κοντά μας. Μετά την τιμωρία θέλουμε να μας στηρίξει στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε", δήλωσε ο 34χρονος πλέι μέικερ".
Πηγή red planet
Read more!

Κίνηση Μίλαν για Μεξές

Κίνηση Μίλαν για Μεξές
Το ενδεχόμενο πρότασης στην Ρόμα για την απόκτηση του Φιλίπ Μεξές εξετάζουν στην Μίλαν σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Εκτός για σημαντικό διάστημα ο Γάλλος με τραυματισμό.

Τα τέσσερα γκολ που δέθχηκαν Οι Ροσονέρι από την Ουντινέζε χτύπησαν καμπανάκι στον Μαξ Αλέγκρι, ο οποίος βλέπει να γίνεται... πάρτι πίσω όταν ένας εκ των Νέστα και Σίλβα δεν παίζουν. Το συμβόλαιο του Γάλλου κεντρικού αμυντικού λήγει το καλοκαίρι και παρότι η Ροζέλα Σένσι έχει κάνει σαφές ότι θέλει να τον κρατήσει, ο ίδιος δεν δείχνει να βιάζεται.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport οι άνθρωποι της Μίλαν έχουν τα μάτια τους στον Μεξές τον οποίο θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ιανουάριο ή τον Ιούνιο, αφού έχουν χάσει πλέον την εμπιστοσύνη τους στον Μπονέρα. Οπως προκύπτει, αν τα σχέδιά τους χαλάσουν, εναλλακτικοί λύση υπάρχει και έχει όνομα. Είναι ο Βίκτορ Ρουίς της Εσπανιόλ.

Τραυματίστηκε ο Γάλλος

Το πρόβλημα στο μηρό που αντιμετωπίζει ο Φιλίπ Μεξές, θα τον αφήσει εκτός δράσης και από τους προσεχείς αγώνες της Ρόμα. Οι Τζαλορόσι με ανακοίνωση δεν κάνουν σαφές το χρονικό διάστημα αποθεραπείας του, αλλά είναι σίγουρο ότι ο Γάλλος τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση με την Τσεζένα. Ο διεθνής στόπερ τραυματίστηκε στην προηγούμενη αγωνιστική, στο ματς εναντίον της Σαμπντόρια και αντικαταστάθηκε από τον Ζουάν, ο οποίος ήταν ο μοιραίος παίκτης, αφού από δύο δικά του λάθη προήλθαν τα γκολ της «Ντόρια» η οποία επικράτησε 2-1.
Πηγή gazzeta Read more!

Μαρκόπουλος: «Αντιμετωπίζουμε κακές διαιτησίες»

soulis-3

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Ρόδο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε πως τα χαμένα ριμπάουντ στοίχησαν σήμερα στην ομάδα, ενώ σχολιάζοντας τη διαίτησια επεσήμανε πως η ομάδα του φέτος έχει αντιμετωπίσει πολλές κακές διαιτησίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού. Eίναι ευχάριστο για το ελληνικό μπάσκετ να υπάρχουν δυνατές ομάδες στην περιφέρεια και να μην αλλοιώνεται πρωτάθλημα μόνο με τις ομάδες του κέντρου.
Στα του παιχνιδιού, δεχθήκαμε κάποια κρίσιμα καλάθια από επιθετικά ριμπάουντ που μας στοίχησαν. Αλλιώς είναι για εμάς που είμαστε στον πάγκο και αλλιώς για τον κόσμο που είναι στην κερκίδα. Είναι διαφορετικό αν δεν δίνεται ένα φάουλ στο κέντρο και διαφορετικό αν δεν δίνεται κάτω από το καλάθι. Ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει φέτος κακές διαιτησίες».
Πηγή Paokmania
Read more!

Κοντά στη Ρεάλ ο Κοεντράο!

Κοντά στη Ρεάλ ο Κοεντράο!Πολύ κοντά στην απόκτηση του αριστερού μπακ της Μπενφίκα, Φάμπιο Κοεντράο, βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φαίνεται -και λόγω Μουρίνιο- να έχει μια «αγάπη» στους Πορτογάλους.
Μπορεί ο Μαρτσέλο να έχει βελτιωθεί πολύ φέτος και να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει φέτος όλοι στη Ρεάλ, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον Ζοζέ Μουρίνιο να τσεκάρει παίκτες που θα ενισχύσουν περαιτέρω το αριστερό άκρο της άμυνας  της «Βασίλισσας», όπως ο Φάμπιο Κοεντράο της Μπενφίκα.
Σύμφωνα με την πορτογαλική Record, οι Μαδριλένοι ήδη έχουν κάνει τις πρώτες επαφές για τον 22χρονο παίκτη και αν η μεταγραφή τελικά πραγματοποιηθεί, ο νεαρός μπακ θα συναντήσει στους «μερένχες» τους συμπατριώτες του Ρονάλντο, Καρβάλιο και Πέπε. Ο Κοεντράο έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μουρίνιο, κάτι που ενισχύει περισσότερο τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική.
Πηγή gazzeta

Read more!

Μάριτς: «Θα επιστρέψω δυνατός»

Την επιθυμία του να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση εξέφρασε ο Άλεξ Μάριτς, με τον Σερβοαυστραλό σέντερ του Παναθηναϊκού να αναφέρεται στην πορεία της αποθεραπείας του.
Μάριτς: «Θα επιστρέψω δυνατός»


Ο 26χρονος διεθνής σέντερ των πρωταθλητών Ελλάδος μίλησε στη Sportski Zurnal για...
... τον τραυματισμό του:
«Δεν περίμενα τόσο άτυχο ξεκίνημα στη σεζόν. Τι να κάνεις όμως, έτσι ήρθαν τα πράγματα… Θα προσπαθήσω να αποθεραπευτώ το συντομότερο δυνατό για να βοηθήσω και πάλι την ομάδα. Έχω υποστεί μία ρήξη συνδέσμων και ένα κάταγμα στον αγκώνα μου, όπου είχε κύστη έναν μήνα πριν.
Οι σύνδεσμοι και οι μυς μου δεν ήταν έτοιμοι για δυνατές επαφές. Κάθε οργανισμός αναρρώνει διαφορετικά. Κάποιοι χρειάζονται περισσότερο και άλλοι λιγότερο χρόνο. Εγώ χρειάζομαι ξεκούραση.

Αυτή την εβδομάδα αρχίσαμε θεραπεία. Προσπαθώ να διατηρώ τη φυσική μου κατάσταση, κάνω τρέξιμο, ποδήλατο και παρακολουθώ την προπόνηση».

... την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση:
«Οι γιατροί μού έχουν πει ότι στο τέλος του Φεβρουαρίου θα πρέπει να είμαι απολύτως έτοιμος, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από μένα και το πώς αισθάνομαι. Δεν θα βιαστώ». 

... το ότι χρησιμοποιεί πλέον μόνο το αριστερό χέρι:
«Τα κάνω όλα με το αριστερό χέρι, γιατί δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιώ το δεξί. Ακόμη και στο φαγητό χρησιμοποιώ το αριστερό μου χέρι. Στην αρχή δυσκολευόμουν πολύ και αυτό με ενοχλούσε, αλλά τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα». 
Πηγή gazzeta Read more!

Φεύγει από την Στουτγάρδη ο Καμορανέζι

Ο τεχνικός διευθυντής της Στουτγάρδης, Φρέντι Μπόμπιτς, αποκάλυψε ότι ο Μάουρο Καμορανέζι είναι ελεύθερος να αποχωρήσει από την ομάδα από τώρα, εάν βρει πρόταση που να καλύπτει την ομάδα.
Φεύγει από την Στουτγάρδη ο Καμορανέζι


Η μεταγραφή του Μάουρο Καμορανέζι προκάλεσε θόρυβο στη Γερμανία, και οι οπαδοί περίμεναν ότι με ηγέτη τον Ιταλό, με αργεντίνικες  ρίζες, άσο θα κατάφερναν σπουδαία πράγματα.
Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι, και ο παίκτης που είχε φτάσει και ένα βήμα πριν τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, φεύγει από την Γερμανία μετά από την προσωπική του επιθυμία να αποχωρήσει. Κατά πάσα πιθανότητα η τραγική πορεία της ομάδας συνετέλεσε σε αυτή του την απόφαση, μαζί με το γεγονός ότι έχει εμφανιστεί μόλις επτά φορές με τη φανέλα της Στουτγάρδης και δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Μπρούνο Λαμπάντια.
«Μιλήσαμε στο προπονητικό κέντρο και συμφωνήσαμε ότι αν βρει ομάδα και αν θέλει να φύγει, τότε μπορεί», είπε ο τεχνικός διαιτητής της Στουτγάρδης και συνέχισε: «Αναγκαστικά συμφωνήσαμε με την επιθυμία του, αλλά πρέπει να πάει σε μια ομάδα που θα καλύψει τις οικονομικές μας απαιτήσεις. Μέχρι τότε, θα δουλέψουμε μαζί για να τον βοηθήσουμε επαγγελματικά».
Πηγή gazzeta
Read more!

Στους ισχυρούς η Εθνική Ελλάδος

Η FIBA Europe ανακοίνωσε τα γκρουπ δυναμικότητας εν όψει της κλήρωσης του Ευρωμπάσκετ του 2011 στη Λιθουανία (30 Ιανουαρίου στο Βίλνιους), με την Εθνική Ελλάδος να τοποθετείται στο γκρουπ των «ισχυρών».
Στους ισχυρούς η Εθνική Ελλάδος


Η «επίσημη αγαπημένη» θα αποφύγει στην πρώτη φάση της διοργάνωσης τις Ισπανία, Σερβία και Σλοβενία.
Αναλυτικά τα γκρουπ:
1ο: Ισπανία, Σερβία, Ελλάδα, Σλοβενία
2ο: Γαλλία, Κροατία, Ρωσία, Τουρκία
3ο: Γερμανία, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο
4ο: Μ. Βρετανία, ΠΓΔΜ, Ισραήλ, Γεωργία
5ο: Ιταλία, Βουλγαρία, Πολωνία, Βοσνία
6ο: Ουκρανία, Λετονία, α’ ομάδα προκρ., β’ ομάδα προκρ.
* Στα προκριματικά θα παίξουν Φινλανδία, Ουγγαρία και Πορτογαλία
Πηγή gazzeta
Read more!

«Ο διαιτητής ήταν Ίντερ»

«Ο διαιτητής ήταν Ίντερ»Ο προπονητής της Τζένοα, Νταβίντε Μπαλαρντίνι κατηγόρησε τον διαιτητή της αναμέτρησης Ίντερ – Τζένοα για την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας του, από τη συνέχεια του κυπέλλου.


Ο Νταβίντε Μπαλαρντίνι, ήταν έξαλλος μετά τη λήξη του αγώνα της Τζένοα με την Ίντερ, καθώς θεωρούσε ότι ο Αντρέα Ρανόκια θα έπρεπε να αποβληθεί για το φάουλ του στον Ρούντολφ Γκέρκελι.
«Πιστεύω ότι δημιουργήσαμε περισσότερο από την Ίντερ, αλλά ξέρετε ήδη ότι όταν έρχεσαι εδώ τα πράγματα τελειώνουν έτσι. Αναφέρομαι στο συμβάν του Ρανόκια. Μπορείτε να δείτε τι έγινε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά υπάρχουν πάντα συμπάθειες εδώ. Πρέπει να παίζεις καλά όταν είσαι στο Μιλάνο, αλλά ξέρεις τι θα συμβεί με αμφισβητούμενες φάσεις. Ο διαιτητής θα είναι πάντα με την ομάδα που μας φιλοξενεί».
Πηγή gazzeta
Read more!

«Παράθυρο» για Σουάρεζ στη Λίβερπουλ

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άγιαξ θα ρίξουν κατά πολύ την τιμή του Λουίς Σουάρεζ, σύμφωνα με τη «Daily Mail» και έτσι ίσως βρει ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι και η Λίβερπουλ. 


«Παράθυρο» για Σουάρεζ στη Λίβερπουλ

Ο 23χρονος επιθετικός κοστολογείται με 34 εκ ευρώ από τον «Αίαντα» όμως η άμεση ανάγκη της ομάδας για οικονομική ανάσα, μπορεί να ρίξει την τιμή του ακόμη και στα 18 εκ ευρώ. 

Το ποσό αυτό βρίσκεται εντός ορίων της νέας διοίκησης των «κόκκινων» σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα και αν υπάρξει θετική εισήγηση και από τον Κένι Νταλγκλίς τότε ίσως προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση. 

Ο Ουρουγουανός άσος έχει αποδείξει πάντως σε κάθε διοργάνωση την αξία του, όπως στην Έρεντιβιζιε, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και στο πρόσφατο Μουντιάλ, δυσχεραίνοντας το έργο της Λίβερπουλ. 

Σε περίπτωση που η τιμή του πέσει στο μισό όπως αναφέρεται, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα βρει αρκετούς ανταγωνιστές που θα επιθυμούν την απόκτηση του Σουάρεζ. 

Πηγή sport-fm Read more!

Στα χαρακώματα «Βγενό»-Δημήτρης!

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος επανέλαβε ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και μίλησε για πόλεμο λάσπης από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Απάντηση με υπονοούμενα από τον Δ.Γιαννακόπουλο.
Στα χαρακώματα «Βγενό»-Δημήτρης!


Χθες ραδιοφωνικός σταθμός και στη συνέχεια διάφορα σάιτ είπαν και έγραψαν ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος αρνήθηκε κατηγορηματικά να μιλήσει σε ραδιοφωνικό σταθμό. Σήμερα, με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος τα διαψεύδει, κατηγορεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ότι με τα ΜΜΕ που ελέγχει και τις οπαδικές εφημερίδες τού κάνουν πόλεμο λάσπης και επαναλαμβάνει κατηγορηματικά ότι δεν επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφει το Γραφείο Τύπου του «Μr Mig»:
Διαψεύδουμε ως απολύτως ανακριβή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με την άρνηση του κ. Α. Βγενόπουλου να παραχωρήσει συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και δημοσιογράφους επειδή κατά την γνώμη του δεν χειρίζονται με αντικειμενικότητα τα θέματα του Παναθηναϊκού. Διαψεύδουμε επίσης ως ανακριβή όλα τα δημοσιεύματα που αφορούν τις προθέσεις του κ. Α. Βγενόπουλου σχετικά με τη μελλοντική άσκηση των δικαιωμάτων του από τη μετοχική του συμμετοχή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Γενική Συνέλευση, συμμετοχή σε μελλοντικές  αυξήσεις κεφαλαίου κ.λ.π.).
Δυστυχώς, ο ενορχηστρωμένος πόλεμος λάσπης κυρίως από τις οπαδικές εφημερίδες, αλλά και άλλα ΜΜΕ ελέγχου του κ. Δ. Γιαννακόπουλου συνεχίζεται αφού η καθυστέρηση απονομής της Δικαιοσύνης εις την οποία ο κ. Βγενόπουλος έχει προσφύγει δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ατιμωρησίας. 
Προς αποφυγή παρανοήσεων η τελευταία ανακοίνωση του κ. Α. Βγενόπουλου ισχύει και επαναλαμβάνεται (υπογραμμισμένη) για να μην υπάρξουν νεώτερες σκόπιμες παρερμηνείες περί δήθεν αλλαγής θέσης:  «Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου».
Στον Ανδρέα Βγενόπουλο απάντησε με ανακοίνωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

Αναλυτικά η δήλωση: «Δυστυχώς η καθυστέρηση των εισαγγελικών ερευνών δημιουργεί σε κάποιους την ψευδαίσθηση ότι το φαινόμενο «Μπερλουσκόνι» μπορεί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα. Το σκηνικό μεταφοράς ευθυνών για την κακοδιαχείριση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την αποχώρηση μερικών όψιμων Παναθηναϊκών δεν με αφορά πλέον.
Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος»
Πηγή gazzeta
Read more!

Τα «έχωσε» στον Άλβες ο Πικέ *ΒΙΝΤΕΟ*

Συμβαίνουν και στην… Μπαρτσελόνα (video)!
Ναι είναι αλήθεια, ακόμα και στην Μπαρτσελόνα, όπου τα πάντα πάνε «ρολόι» υπάρχουν στιγμές έντασης. 

Ο Ζεράρ Πικέ είχε έναν έντονο διάλογο με τον Ντάνιελ Άλβες, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Μπέτις, στο πλαίσιο του Copa Del Rey. 

Ο Βραζιλιάνος μπακ άργησε να επιστρέψει στα αμυντικά του καθήκοντα μετά από μία προώθησή του στην επίθεση, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να απειλήσουν την εστία των «μπλαουγκράνα». 

Ο Ισπανός αμυντικός μόλις τέλειωσε η φάση άρχισε τα «γαλλικά» στον συμπαίκτη του, ο οποίος δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια και απάντησε αναλόγως. 

Το θέμα έληξε αμέσως, ωστόσο, με τον Άλβες να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Τέτοια πράγματα συμβαίνουν συχνά κατά τη διάρκεια ενός ματς, όπου η αδρεναλίνη είναι σε υψηλά επίπεδα. Το λύσαμε το θέμα και όλα είναι εντάξει τώρα». 



http://www.youtube.com/watch?v=AHeckzIMZZI&feature=player_embedded


Πηγή sport-fm Read more!

Χάνουν και ΠΑΟ Καφές-Γκέντσογλου

Χάνουν και ΠΑΟ Καφές-Γκέντσογλου
Πολύ δύσκολα θα προλάβουν, όπως όλα δείχνουν, τον πρώτο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ, οι Παντελής Καφές και Σάββας Γκέντσογλου. 


Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν τεθεί ήδη νοκ-άουτ από τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησαν και την Πέμπτη το ατομικό τους πρόγραμμα, με τον πρώτο να έχει ελαφρώς περισσότερες πιθανότητες. 

Ο Παντελής Καφές γυμνάστηκε υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, με τον Γκέντσογλου να κάνει φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο. Απών ήταν και ο Νέιθαν Μπερνς, ο οποίος είναι στο Κατάρ με την Εθνικής ομάδας της Αυστραλίας, ενώ συμμετείχε για άλλη μία ημέρα ο Γιόν Φιόλουσον, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Γερά για πρωτάθλημα, τέλος οι μεταγραφές»

Το σύνθημα κατάκτησης του τίτλου έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕΟλυμπιακός, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν άλλες μεταγραφές.
«Γερά για πρωτάθλημα, τέλος οι μεταγραφές»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, τόνισε λίγο πριν κόψει ο ίδιος την πίτα τα εξής: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας. Θέλουμε να συνεχίσουμε το 2011 όπως ακριβώς τελειώσαμε το 2010. Πάμε γερά, πάμε για πρωτάθλημα!».

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» μάλιστα, είχε κέφια καθώς τόνισε ότι οι τέσσερις τυχεροί θα πάρουν δώρο το ποσό των 10.000 ευρώ και όχι τον 5.000 που ήταν αρχικά, ενώ είπε ότι θα ήθελε τα χρήματα αυτά να πάνε για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό. Οι τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, και ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Επίσης από 1.000 ευρώ κέρδισαν δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου κι ένα μέλος του προσωπικού που θα πάρει 500 ευρώ.

«Έχουμε δρόμο ακόμα»

Ο ένας εκ των τεσσάρων τυχερών, Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε: «Εύχομαι η νέα χρονιά να μας χαρίσει υγεία, και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με επιτυχία τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και άλλωστε αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Έχουμε ακόμη πάντως πολύ δρόμο μπροστά μας και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ».

Τέλος στις μεταγραφές


Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε είδηση, λέγοντας ότι οι μεταγραφές έχουν τελειώσει.  «Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και προχωράμε όλοι μαζί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και προχωράμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό». Όσο για τη νίκη της ομάδας στο μπάσκετ απέναντι στον «αιώνιο» ανέφερε: ενώ δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας μπάσκετ στο ντέρμπι «αιωνίων». «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη στο μπάσκετ επί του Παναθηναϊκού».
Πηγή gazzeta Read more!

Ιτούδης: «Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού»

Ιτούδης: «Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού»
Ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων», με τον άμεσο συνεργάτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να διαβεβαιώνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται τις ήττες.


Ο άμεσος συνεργάτης του «Ζοτς» στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε στον Sentra 103,3 για...
... την ήττα από τους «ερυθρόλευκους»:
«Χτες ήμασταν κακοί, δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός, χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά η προετοιμασία μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν κατάλληλη, διότι είχαμε διάφορες αντιξοότητες στη διάρκεια της εβδομάδας.
Έτσι φαίνεται όμως πώς μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε έξυπνοι και μπορούμε να το χειριστούμε. Ήταν μια σφαλιάρα για εμάς αναμφίβολα. Έχουμε τη δυναμική, τη γνώση να διαχειριστούμε τέτοιου είδους καταστάσεις».
... το ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Παναθηναϊκού:
«Δεν θα έλεγα μόνο πέρυσι, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μας αμφισβητήσει 11-12 χρόνια τώρα. Από το 2000 που είμαστε εδώ ο Ολυμπιακός είχε μια πολύ ισχυρή ομάδα κι έτσι πρέπει να είναι.
Δεν είναι περυσινό φαινόμενο, είναι διαρκές φαινόμενο. Για να μη θεωρηθεί ότι υποτιμώ κανέναν, δεν συμφωνώ ότι έκλεισε η ψαλίδα.
Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια είναι μεγάλος αντίπαλος, ακόμη κι όταν το ρόστερ ή το μπάτζετ δεν ήταν μεγάλο. Δεν το αντιλαμβανόμαστε εμείς έτσι στον Παναθηναϊκό. 

Σεβόμαστε τις προσπάθειες που κάνει ο αντίπαλός μας κάθε χρόνο. Χτες δυστυχώς οι δικές μας αδυναμίες ήταν πολύ μεγαλύτερες».
... τον Ντούσαν Ιβκοβιτς και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
«Οι δύο προπονητές είναι κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δίνουν αίγλη και έχω την τύχη να έχω και με τους δύο φιλικές σχέσεις».
... τον Σπανούλη ως αντίπαλο:
«Δεν είχαμε καμία επαφή στη διάρκεια του παιχνιδιού, ούτε πριν ή μετά. Ο Βασίλης εξακολουθεί να είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, που άλλαξε στρατόπεδο. Για ποιο λόγο έφυγε μόνο ο ίδιος το ξέρει. Ήταν μια επιλογή του αθλητή σεβαστή».
Πηγή gazzeta
Read more!

«Για πάρτη σου, Βασίλη!»

Ο συγκάτοικος του Βασίλη Σπανούλη, Μίλος Τεόντοσιτς, αποκαλύπτει στο gazzetta.gr ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν και για τον «V-Span» και αναλύει τα οφέλη της νίκης του Ολυμπιακού (65-61) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
«Για πάρτη σου, Βασίλη!»


Δεν είχαν περάσει πέντε λεπτά από το άκουσμα της κόρνας στο πρώτο εφετινό ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων, όταν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ κ. Γιώργος Σκινδήλιας κατέβηκε στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων για να συγχαρεί τους παίκτες των Ερυθρολεύκων. Στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη ως αντιπάλου του Παναθηναϊκού, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν μία «επαγγελματική» νίκη (65-61) επί των πρωταθλητών και πλέον πήραν προβάδισμα στη μάχη της πρωτιάς στην κανονική περίοδο.
Σε ένα περίεργο και κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο Ολυμπιακός παρότι επιθετικά οι ψηλοί του (37π., 13ρ.) νίκησαν κατά κράτος αντίστοιχους του Τριφυλλιού (20π., 20ρ.), τριάμισι λεπτά πριν από το τέλος βρέθηκε να χάνει με 58-55 και χρειάστηκε δύο καθοριστικά και παλικαρίσια καλάθια από τον αρχηγό του Θοδωρή Παπαλουκά για να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του επί των Πρασίνων ύστερα από σχεδόν τέσσερα χρόνια (από τις 17/02/2007 όταν είχε νικήσει 89-84) και δεκατρείς συνεχείς ήττες σε κανονική περίοδο και πλέι οφ. Παρ’ όλα αυτά, στο στρατόπεδο των νικητών επικρατούσε συγκρατημένη ικανοποίηση...
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού έσπευσε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους ότι το πρόσωπο του αγώνα, ο 28χρονος διεθνής Λαρισινός γκαρντ δεν θα έκανε δηλώσεις κι έτσι το ενδιαφέρον μας εστιάστηκε σε έναν από τους συμπαίκτες του που βρίσκεται αρκετά κοντά του... Λίγο πριν μπει στο πούλμαν της ομάδας του, ο Μίλος Τεόντοσιτς (10π., 5ρ., 4ασ. με 4/11 σουτ) δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του gazzetta.gr αφιερώνοντας τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον συγκάτοικό του στις αποστολές Βασίλη Σπανούλη...
- Κατ’ αρχήν, Μίλος, ποια είναι η γνώμη σου για το παιχνίδι;
«Ήταν ένα σκληρό και δύσκολο ντέρμπι, όπως άλλωστε όλα τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό... Δεν είμαστε καλοί στην επίθεση και είχαμε κακές επιλογές στο περιφερειακό σουτ, ωστόσο, είχαμε υπομονή και παρότι σουτάραμε με πολύ άσχημα ποσοστά, καταφέραμε να βάλουμε την μπάλα κοντά στο καλάθι και να εκμεταλλευτούμε την καλή βραδιά των ψηλών μας... Όλα όμως, ξεκίνησαν από την άμυνα, ένα κομμάτι στο οποίο είμαστε πολύ διαβασμένοι και είχαμε εξαιρετική αλληλοκάλυψη, γι’ αυτό και καταφέραμε να κρατήσουμε τον αντίπαλό μας στους 27 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο»...
- Τι σημαίνει αυτή η νίκη; Πρακτικά αλλά και ουσιαστικά...
«Απλά επιβεβαιώνει ότι η εφετινή ομάδα του Ολυμπιακού έχει δουλέψει σκληρά για να αποκτήσει έναν διαφορετικό χαρακτήρα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια... Ήταν ένα αποτέλεσμα που το χρειαζόμαστε για πολλούς λόγους... Καταρχήν για να παραμείνουμε αήττητοι και να έχουμε πλεονέκτημα όσον αφορά στη μάχη για την πρωτιά της κανονικής περιόδου, που για μένα δεν έχει τελειώσει και θα κριθεί στο ΣΕΦ. Δεύτερον, ήταν μία νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας επιτρέπει να κοιτάξουμε μπροστά με μεγαλύτερη αισιοδοξία, γιατί επετεύχθη στο κατάλληλο χρονικό σημείο, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Top-16 της Ευρωλίγκας. Επίσης, ήταν μία νίκη και για τον κόσμο, οποίος πρέπει να πιστέψει και να αγκαλιάσει την εφετινή μας προσπάθεια».
- Θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός είναι πλέον φαβορί για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο;
«Για μένα δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία το πλεονέκτημα της έδρας... Αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε παντού και κυρίως στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου... Απόψε (σ.σ. χθες), έγινε μία καλή αρχή...»
- Έπαιξες για τέταρτη συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ και μπορείς να συγκρίνεις... Ποιο ήταν το στοιχείο που είχατε απόψε (σ.σ. χθες) και σας έλειπε τα προηγούμενα χρόνια και το οποίο έγειρε την πλάστιγγα υπέρ σας...
«Η πίστη που είχαμε στις τελευταίες προπονήσεις, η σωστή ψυχολογική προετοιμασία και η αποφασιστικότητα με την οποία μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο... Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ήρθε στο ΟΑΚΑ μόνο και μόνο για να κερδίσει».
- Η αποψινή (σ.σ. χθεσινή), πάντως, θα πρέπει να είναι η μοναδική εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ που έχει γίνει δεκτή με τόσο χαμηλούς τόνους από τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας...
«Εντάξει, δεν κερδίσαμε και κανέναν τίτλο για να το... κάψουμε! Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη που μας εξύψωσε το ηθικό και θα μας βοηθήσει πολύ ενόψει της δύσκολης συνέχειας... Έχουμε μπροστά μας πολλά δύσκολα παιχνίδια και μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα κριθεί, σε ένα μεγάλο βαθμό, η πορεία μας στην εφετινή χρονιά... Μη νομίζεις πάντως ότι δεν το χαρήκαμε... Άλλωστε, είχαμε κι έναν επιπλέον λόγο, για τον οποίον θέλαμε αυτή τη νίκη και όταν επιστρέψαμε στα αποδυτήρια, η ικανοποίησή μας ήταν ακόμη μεγαλύτερη».
- Αναφέρεσαι στον Σπανούλη ή κάνουμε λάθος;
«Ακριβώς! Όλες τις προηγούμενες μέρες δεν του είχαμε πει τίποτε για να μην τον επηρεάσουμε, ωστόσο όλοι μας σκεφτόμαστε τις δύσκολες στιγμές που θα περνούσε στη διάρκεια αυτού του ματς και θέλαμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να τον κάνουμε να νιώσει καλύτερα... Όλοι μας, λοιπόν, παίξαμε και για τον Βασίλη και είμαστε διπλά χαρούμενοι που τώρα φεύγει από το ΟΑΚΑ με ψηλά το κεφάλι... Του την αφιερώνουμε αποκλειστικά».
- Γνωρίζουμε ότι από το περασμένο καλοκαίρι που ο Σπανούλης μετακόμισε στον Πειραιά, βρίσκεσαι αρκετά κοντά του... Πώς έζησες την προετοιμασία του για το παιχνίδι;
«Αυτό είναι αλήθεια... Μένουμε πάντα στο ίδιο δωμάτιο στις αποστολές και έχουμε την ευκαιρία να συζητάμε για πολλές ώρες γύρω από το μπάσκετ αλλά και τη ζωή. Τον τελευταίο καιρό μιλήσαμε αρκετά για αυτό το παιχνίδι και ήξερα ότι σήμαινε πολλά γι’ αυτόν... Πραγματικά, ο Σπανούλης με έχει εντυπωσιάσει με τον επαγγελματισμό του αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζει τον εαυτό του, σωματικά και ψυχολογικά... Δεν έχω δει άλλο αθλητή να προπονείται με τόσο μεγάλη συγκέντρωση, δίνοντας το 100% της ενέργειάς του σε κάθε προπόνηση... Δεν έγινε τυχαία τόσο μεγάλος παίκτης και είμαι πολύ χαρούμενος που από φέτος τον έχω συμπαίκτη».
- Πώς σου φάνηκε ο Παναθηναϊκός; Απόψε (σ.σ. χθες), έπαιξε χωρίς τον Μάριτς και με άρρωστο τον Διαμαντίδη και με βάση τους αριθμούς, έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του... Παρ’ όλα αυτά το ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες;
«Να σου πω την αλήθεια, δεν ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε... Κοιτάω την ομάδα μου και αυτό που ξέρω, είναι ότι εμείς ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε και τα καταφέραμε χάρη στην ομαδική δουλειά... Πετύχαμε μία σημαντική νίκη, την οποία όμως, ήδη πρέπει να αρχίσαμε να... Ξεχνάμε... Αύριο αρχίζουμε προετοιμασία για το ματς με τον Ηρακλή και εν συνεχεία για την πρεμιέρα του Top-16 με την Φενερμπαχτσέ-Ούλκερ»
Πηγή gazzeta
Read more!

Μήτρογλου: «Στόχος η σωτηρία»


Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου έκανε την Πέμπτη ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός, λίγο πριν από την προπόνηση στο Κορωπί, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τον Πανιώνιο, τονίζοντας την πεποίθησή του πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα καταφέρει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

"Ηρθα στον Πανιώνιο θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω. Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα  και στόχος είναι να μείνει στην κατηγορία. Δεν πιστεύω ότι θα πέσουμε", είπε αρχικά ο παίκτης και στην συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν είχα κανένα προβληματισμό να έρθω στον Πανιώνιο. Χρειαζόμουν απλά λίγες ημέρες, γιατί είχα και μία πρόταση από την Γερμανία. Και από τον Ολυμπιακό μου είπαν να έρθω στον Πανιώνιο και έτσι το αποφάσισα κι εγώ. Είμαι πλέον στον Πανιώνιο και έχω το μυαλό μου εδώ".
Παράλληλα έσπευσε να τονίσει και την αισιοδοξία του για την παραμονή της ομάδας, καθώς είπε: "Πιστεύω ότι θα αλλάξει η κατάσταση. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας".
Για το παιχνίδι με τον Αρη, όπου θα κάνει, όπως όλα δείχνουν και το ντεμπούτο του με την φανέλα του Πανιωνίου, τόνισε: "Το παιχνίδι με τον Αρη είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".
Τέλος για το κλίμα που συνάντησε στον Πανιώνιο, είπε: "Οι συμπαίκτες μου είναι όλοι πολύ καλά παιδιά, το κλίμα είναι καλό και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας".
Πηγή novasports
Read more!

Λεπτομέρειες για Καστίγιο


Το έγγραφο από την αμερικανική λίγκα περιμένει ο Άρης για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός παίκτης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «κίτρινους» για τον δανεισμό του τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν. Ο Άρης έχει έρθει σε επαφή με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και οι Ουκρανοί έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους για την παραχώρηση του παίκτη. Οι «κίτρινοι» θα αποκτήσουν τον 27χρονο παίκτη ως δανεικό για έξι μήνες, ενώ θα έχουν δικαίωμα για ανανέωση του δανεισμού για ένα ακόμα χρόνο.
Από εκεί και πέρα, οι «κίτρινοι» εξετάζουν και την περίπτωση του Ντανίλο Περέιρα της Πάρμα. Ο 19χρονος μέσος από τη Γουινέα αρέσει στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και προορίζεται ως αντι-Καλίνσκι, μετά το «ναυάγιο» της μετεγγραφής του Αργεντινού. Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του Άρη έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε άλλες δυο περιπτώσεις. Οι Μάτε Μπίλιτς και Μπένχαμιν Μαρτίνεθ Μπένχα βρίσκονται στη λίστα του Κούπερ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις από τον Άρη για το αν θα αποκτηθούν.
Πηγή Novasports
Read more!

Για πάντα στην Άιντραχτ ο Γκέκας

Μπορεί να βρίσκεται μόλις επτά μήνες στη Φρανκφούρτη, αλλά ο Φάνης Γκέκας έχει κερδίσει όλους με τις εμφανίσεις και τα γκολ του. Ο ίδιος μιλώντας στη Sport Bild ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κλείσει την καριέρα του στην Άιντραχτ.


Για πάντα στην Άιντραχτ ο Γκέκας
«Μπορώ να φανταστώ ότι θα κλείσω την καριέρα μου εδώ. Νιώθω πολύ καλά στην Άιντραχτ και διασκεδάζω με τη δουλειά υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Σκίμπε», ανέφερε ο Λαρισαίος επιθετικός για να τονίσει στη συνέχεια:

«Σίγουρα τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μας έριξαν στη βαθμολογία, όμως πιστεύω πως αν στο β’ γύρο κάνουμε ένα καλό σερί, μπορούμε να εξασφαλίσουμε μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ», επεσήμανε ο Ελληνας επιθετικός των δεκατεσσάρων τερμάτων στο γερμανικό πρωτάθλημα, ο οποίος όταν δέχτηκε ερώτηση περί της Εθνικής υποστήριξε: «δεν θέλω να ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα».

Από την πλευρά της Άιντραχτ υπάρχει θετική διάθεση να του προταθεί συμβόλαιο έως το 2014 με αυξημένες κατά 25% αποδοχές. Ο Γκέκας αμοίβεται με 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο και πρόθεση των Γερμανών είναι να αυξήσουν τις ετήσιες αποδοχές του στα 2 εκατ. ευρώ.

Πηγή gazzeta Read more!

Πάτο: Ποτέ στην Ίντερ

Ο επιθετικός της Μίλαν, Αλεσάντρε Πάτο, έσταξε φαρμάκι για τον πρώην προπονητή του, Λεονάρντο λέγοντας ότι αυτός ποτέ δεν θα πήγαινε στην Ίντερ, αν και σέβεται την απόφαση του Λεονάρντο.
Πάτο: Ποτέ στην Ίντερ


Ο Λεονάρντο πήγε στην Ίντερ, παρόλο που για πολλά χρόνια υπηρέτησε ως παίκτης και προπονητής την Μίλαν. Ο Πάτο δήλωσε ότι ποτέ δεν θα έκανε τέτοια επιλογή.
«Είναι ένα επάγγελμα, ο Λεονάρντο έκανε μια επιλογή και πρέπει να το σεβαστούμε. Εγώ απλά θέλω να κερδίζω με αυτή τη φανέλα, που θα την φοράω για όσο καιρό θέλει η ομάδα. Αν θα πήγαινα στην Ίντερ; Όχι ποτέ. Εγώ θέλω μόνο Μίλαν»
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον τωρινό προπονητή της Μίλαν, Μασιμιαλιάνο Αλέγκρι: «Ο Αλέγκρι ξέρει πώς να δίνει κίνητρο στους παίκτες. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και όλοι χαιρόμαστε που τον έχουμε».
Πηγή gazzeta
Read more!

Αμερικανός πολίτης ο Κιριλένκο

Την αμερικανική υπηκοότητα απέκτησε ο Αντρέι Κιριλένκο. Μετά από 10ετή παραμονή στις ΗΠΑ, ο Ρώσος φόργουορντ των Τζαζ, η σύζυγός του Μάσα και οι δύο τους γιοι λογίζονται πλέον ως Αμερικανοί πολίτες.
Αμερικανός πολίτης ο Κιριλένκο


Ο 30χρονος φόργουορντ των «Μορμόνων», που μετρά φέτος στο ΝΒΑ 11.2 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ κατά μέσο όρο, συγκέντρωσε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και πέρασε όλα τα σχετικά ιατρικά τεστ, ώστε να πάρει την απαραίτητη έγκριση.
Αντίθετα η μικρή -υιοθετημένη- κόρη του «ΑΚ47», που γεννήθηκε στη Ρωσία, αντιμετωπίζει ακόμα κάποια προβλήματα με τη βίζα.
Πηγή gazzeta
Read more!

Στα δικαστήρια ολοταχώς

ΑΕΚ και Ράφικ Τζεμπούρ φαίνεται πως απέχουν ακόμη πολύ από το συναινετικό διαζύγιο. Ο δικηγόρος του Αλγερινού επιθετικού, Γιώργος Παναγόπουλος, μιλώντας στο www.sport-fm.grξεκαθάρισε πως παρά την αρχική διάθεση για συμβιβασμό, η διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε χθες σε διακοπή συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Μάλλον αναπόφευκτη πλέον η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές. 
Στα δικαστήρια ολοταχώς


«Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός. Υπήρχε τέτοια διάθεση, αλλά η ΠΑΕ ΑΕΚ κάλεσε τον Τζεμπούρ χθες το μεσημέρι σε απολογία και από ό,τι πληροφορηθήκαμε το βράδυ προχώρησε σε μονομερή διακοπή του συμβολαίου του. Είναι αστεία πράγματα αυτά. Στον πελάτη μου οφείλονται 538.000 ευρώ από το 2009 και θα διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται μέχρι το τέλος της σεζόν. Περιμένω να μας κοινοποιηθεί το σχετικό έγγραφο από την ΠΑΕ και πλέον την εκδίκαση της προσφυγής. Αφού και οι δύο πλευρές θέλουν τη λύση της συνεργασίας, θα αποφασίσει η δικαιοσύνη για την υπαιτιότητα», δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος του 26χρονου επιθετικού. 

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζεται επισήμως, ωστόσο, πως δεν έχει κάνει καμία νομική κίνηση τις τελευταίες τρεις μέρες εναντίον του ποδοσφαιριστή. 

Ερωτηθείς αν μετά τις τελευταίες εξελίξεις αφήνει ανοικτό έστω κι ένα μικρό «παράθυρο» για εξωδικαστικό συμβιβασμό και φιλικό διαζύγιο, ο κ. Παναγόπουλος απάντησε: «Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό μετά από όσα έγιναν χθες». 

Πηγή sport-fm Read more!

Στους «8» η Ίντερ

Στους «8» η Ίντερ (video)

Την πρόκριση στους προημιτελικούς του Coppa Italia πήρε η Ίντερ, που με πρωταγωνιστή τον Ετό επικράτησε με 3-2 της Τζένοα.
Τρίτη σερί νίκη για την Ιντερ, σε οποιαδήποτε διοργάνωση, με τον Λεονάρντο στην τεχνική ηγεσία. Αυτή τη φορά οι Νερατζούρι έκαναν το καθήκον τους για το ιταλικό κύπελλο, καθώς επιβλήθηκαν με 3-1 της Τζένοα και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Ιντερ άνοιξε το σκορ στο 15' με κοντινό πλασέ του Ετό μετά από ωραία ενέργεια και με τον ίδιο τρόπο ο Καμερουνέζος έγραψε το 2-0 στο 43'. Οι Γενοβέζοι μείωσαν στο 54' με πέναλτι του Κχάρια αλλά λίγο αργότερα, στο 59', ο Μαρίγκα διαμόρφωσε το 3-1. Το μόνο που κατάφερε η Τζένοα ήταν να μειώσει στο 91' με τον Σκούλι.

Πρόκριση με Μίκολι για Παλέρμο
Με πέναλτι του Φαμπρίτσιο Μίκολι στο 80', η Παλέρμο νίκησε 1-0 την Κιέβο στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Italia. Τρία δοκάρια είχαν οι Ροζανέρι. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και την Κυριακή (09/01) για το πρωτάθλημα στο «Μπετεγκόντι» και αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, όμως το χτύπημα του Μίκολι καθόρισε με διαφορετικό τρόπο τον αγώνα που έγινε στην Σικελία. Ο έμπειρος στράικερ δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90' ανατράπηκε από τον Κάρλος Ρινκόν και στη συνέχεια νίκησε τον Σκουίτζι για το τελικό 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, Μίκολι, Μπόβο και Κασάμι έστειλαν τη μπάλα στο δοκάρι για την ομάδα του Ντέλιο Ρόσι.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Τετάρτη (12/01)

Παλέρμο-Κιέβο 1-0
(80' πεν. Μίκολι)

Ιντερ-Τζένοα 3-1
(15',43' Ετό, 59' Μαρίγκα-54' πεν. Κχάρια)

Πέμπτη (13/01)

Γιουβέντους-Κατάνια

Τα υπόλοιπα ματς

Πάρμα-Φιορεντίνα 2-1
Νάπολι-Μπολόνια (18/01)
Σαμπντόρια-Ουντινέζε (19/01)
Ρόμα-Λάτσιο (19/01)
Μίλαν-Μπάρι (20/01)

Πηγή gazzeta Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...