ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Για πάντα στην Άιντραχτ ο Γκέκας

Μπορεί να βρίσκεται μόλις επτά μήνες στη Φρανκφούρτη, αλλά ο Φάνης Γκέκας έχει κερδίσει όλους με τις εμφανίσεις και τα γκολ του. Ο ίδιος μιλώντας στη Sport Bild ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κλείσει την καριέρα του στην Άιντραχτ.


Για πάντα στην Άιντραχτ ο Γκέκας
«Μπορώ να φανταστώ ότι θα κλείσω την καριέρα μου εδώ. Νιώθω πολύ καλά στην Άιντραχτ και διασκεδάζω με τη δουλειά υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Σκίμπε», ανέφερε ο Λαρισαίος επιθετικός για να τονίσει στη συνέχεια:

«Σίγουρα τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μας έριξαν στη βαθμολογία, όμως πιστεύω πως αν στο β’ γύρο κάνουμε ένα καλό σερί, μπορούμε να εξασφαλίσουμε μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ», επεσήμανε ο Ελληνας επιθετικός των δεκατεσσάρων τερμάτων στο γερμανικό πρωτάθλημα, ο οποίος όταν δέχτηκε ερώτηση περί της Εθνικής υποστήριξε: «δεν θέλω να ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα».

Από την πλευρά της Άιντραχτ υπάρχει θετική διάθεση να του προταθεί συμβόλαιο έως το 2014 με αυξημένες κατά 25% αποδοχές. Ο Γκέκας αμοίβεται με 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο και πρόθεση των Γερμανών είναι να αυξήσουν τις ετήσιες αποδοχές του στα 2 εκατ. ευρώ.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...