ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ιτούδης: «Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού»

Ιτούδης: «Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού»
Ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων», με τον άμεσο συνεργάτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να διαβεβαιώνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται τις ήττες.


Ο άμεσος συνεργάτης του «Ζοτς» στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε στον Sentra 103,3 για...
... την ήττα από τους «ερυθρόλευκους»:
«Χτες ήμασταν κακοί, δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός, χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά η προετοιμασία μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν κατάλληλη, διότι είχαμε διάφορες αντιξοότητες στη διάρκεια της εβδομάδας.
Έτσι φαίνεται όμως πώς μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε έξυπνοι και μπορούμε να το χειριστούμε. Ήταν μια σφαλιάρα για εμάς αναμφίβολα. Έχουμε τη δυναμική, τη γνώση να διαχειριστούμε τέτοιου είδους καταστάσεις».
... το ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Παναθηναϊκού:
«Δεν θα έλεγα μόνο πέρυσι, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μας αμφισβητήσει 11-12 χρόνια τώρα. Από το 2000 που είμαστε εδώ ο Ολυμπιακός είχε μια πολύ ισχυρή ομάδα κι έτσι πρέπει να είναι.
Δεν είναι περυσινό φαινόμενο, είναι διαρκές φαινόμενο. Για να μη θεωρηθεί ότι υποτιμώ κανέναν, δεν συμφωνώ ότι έκλεισε η ψαλίδα.
Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια είναι μεγάλος αντίπαλος, ακόμη κι όταν το ρόστερ ή το μπάτζετ δεν ήταν μεγάλο. Δεν το αντιλαμβανόμαστε εμείς έτσι στον Παναθηναϊκό. 

Σεβόμαστε τις προσπάθειες που κάνει ο αντίπαλός μας κάθε χρόνο. Χτες δυστυχώς οι δικές μας αδυναμίες ήταν πολύ μεγαλύτερες».
... τον Ντούσαν Ιβκοβιτς και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
«Οι δύο προπονητές είναι κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δίνουν αίγλη και έχω την τύχη να έχω και με τους δύο φιλικές σχέσεις».
... τον Σπανούλη ως αντίπαλο:
«Δεν είχαμε καμία επαφή στη διάρκεια του παιχνιδιού, ούτε πριν ή μετά. Ο Βασίλης εξακολουθεί να είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, που άλλαξε στρατόπεδο. Για ποιο λόγο έφυγε μόνο ο ίδιος το ξέρει. Ήταν μια επιλογή του αθλητή σεβαστή».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...