ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

«Γερά για πρωτάθλημα, τέλος οι μεταγραφές»

Το σύνθημα κατάκτησης του τίτλου έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕΟλυμπιακός, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν άλλες μεταγραφές.
«Γερά για πρωτάθλημα, τέλος οι μεταγραφές»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, τόνισε λίγο πριν κόψει ο ίδιος την πίτα τα εξής: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας. Θέλουμε να συνεχίσουμε το 2011 όπως ακριβώς τελειώσαμε το 2010. Πάμε γερά, πάμε για πρωτάθλημα!».

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» μάλιστα, είχε κέφια καθώς τόνισε ότι οι τέσσερις τυχεροί θα πάρουν δώρο το ποσό των 10.000 ευρώ και όχι τον 5.000 που ήταν αρχικά, ενώ είπε ότι θα ήθελε τα χρήματα αυτά να πάνε για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό. Οι τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, και ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Επίσης από 1.000 ευρώ κέρδισαν δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου κι ένα μέλος του προσωπικού που θα πάρει 500 ευρώ.

«Έχουμε δρόμο ακόμα»

Ο ένας εκ των τεσσάρων τυχερών, Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε: «Εύχομαι η νέα χρονιά να μας χαρίσει υγεία, και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με επιτυχία τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και άλλωστε αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Έχουμε ακόμη πάντως πολύ δρόμο μπροστά μας και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ».

Τέλος στις μεταγραφές


Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε είδηση, λέγοντας ότι οι μεταγραφές έχουν τελειώσει.  «Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και προχωράμε όλοι μαζί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και προχωράμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό». Όσο για τη νίκη της ομάδας στο μπάσκετ απέναντι στον «αιώνιο» ανέφερε: ενώ δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας μπάσκετ στο ντέρμπι «αιωνίων». «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη στο μπάσκετ επί του Παναθηναϊκού».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...